Bugünkü listem;
[TABLE="class: grid, width: 403"]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]1 bardak süt[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabah[/TD]
[TD]2 dilim uno denge, 2 kk peynir, maydanoz,[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]2 kuru kayısı,1 ceviz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]öğlen[/TD]
[TD]Köfte, salata,1 dilim uno denge[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD] 1/2 paket form bisküvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]2 kuru kayısı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akşam[/TD]
[TD]6 kaşık ıspanak,1 dilim uno denge, salata[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gece[/TD]
[TD]2 kadeh şarap[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ignis favorim sensin..seni takip ediyorum:))
Bir balik ne kadar yagli olabilir ki..benim söylediğim tamamen farkli bisey. Somon'un 100 grami yaklaşık 170 kalori. Etin ise 100 grami 250 hatta 280 civarinda. Ben deneyimlerimden söylüyorum. 17 kilo verdim geçen sene..Ablam da 61 kilodan 47ye düştü. Cok işe yariyor.Uymak uymamak size kalmış tabi.
Canım Tebrikler. .bende hep kalori hesabiyla yapiyorum. Geçen pazartesi basladim.pazartesi kilo bildirimi yaptim. 55.700le baslamistm.Pazartesi 53.400 dum.suan 52lerdeyim. Sanirim yarin ya da oburgun 51i göreceğim.
Kalori hesabi yapmak aslinda bir hayat tarzi olmali. Benim haftaya dayimin kızının nişanı var ondan hizli yaptim ama cok az yemeden en az 1000 kalori alinarak protein alinarak kilo verilebilir.
ben ce deyip kaçmayanlardanımama beni buradan atmamanız için hemen bir tartı almam gerekiyor sanırım
bu arada bende ikizlerim :)
Tamam devam ama çok kötü yaabaya kaçamak yaptım ben
ignis ne kadar disiplinlisin, hergün güzel bi liste hiç bozmuyorsun, maaşallah.
sabah 59.6 ile uyandım. kabuss 3 gram artış var.
60'lara yaklaşıyorum yine.
ama gece 12 gibi yatmadan erik yemiştim, su tutmuştur diye kendimi avutuyorum.
bugün işyerinden erken çıkmayı düşünüyorum, yürürüm eve giderken de.
58'leri görme vakti geldii...
Ödemdir merak etme..Dün bendetartıldım 58.9 dedim bu ne :) Bugün normale döndüm..Ödem atıcı çaylar içersen işe yarıyor..
Arkadaşlar aksam ikeada somon ve haşlanmış brokoli yedim..eve geldim kahve ictim ikisi bir arada.cok acim ya nedense bugün. Tursu attım agzima bikaç tane. Birazdan bisiklet cevirecegim..
Ödem atıcı dediğin hangi çaylar canım ben lipton form çayını aldım ama içip faydasını gören var mı ki?
esenbike sende disiplinlisin çok şaşırdım açım demene :) adet dönemin yaklaştı o zaman.
bende araniza katilabilirmiyim. 160 boy 54 kiloyum. 48 kilo olmak istiyorum. kararliyim yarin diyete basliycam. bi kac gun sonra birakmamak icin sizden yadim istiyorum. birbirimize yararimiz olur bu sekilde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?