50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ignis ne kadar disiplinlisin, hergün güzel bi liste hiç bozmuyorsun, maaşallah.

Arkadaşlar aksam ikeada somon ve haşlanmış brokoli yedim..eve geldim kahve ictim ikisi bir arada.cok acim ya nedense bugün. Tursu attım agzima bikaç tane. Birazdan bisiklet cevirecegim..

Ignis favorim sensin..seni takip ediyorum:))

Sağolasın, kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum işte.

Zaten yağı tamamen keserek kilo verilemez ki, faydalı yağları vücudun alması gerekiyor.
Ben salatalarıma mutlaka 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koyuyorum.

Ben de şu anda 1300 kalori civarı besleniyorum. Zamanla az az düşürmem gerekebilir.

ben ce deyip kaçmayanlardanım ama beni buradan atmamanız için hemen bir tartı almam gerekiyor sanırım

bu arada bende ikizlerim :)

Bu kadar çok ikizler burcu bir arada olursak, insanlar topic'imizden korkar.
Malum ikizler burcu pek sevilmez toplumda.

Tamam devam ama çok kötü yaa baya kaçamak yaptım ben

Sıkma canını, ilk haftalar oluyor öyle kazalar. Vücudunu çok aç bırakmamaya çalış.
Çok acıkınca insanın gözü dönüyor ve buzdolabını boşaltmak istiyor.

ignis ne kadar disiplinlisin, hergün güzel bi liste hiç bozmuyorsun, maaşallah.

Diyetten ziyade, böyle sağlıklı beslenmek çok hoşuma gitti.
Hem hiç acıkmıyorum, hem de vücudumda çok olumlu etkilerini görüyorum.
Sabahları kalkınca cildim parlıyor.

Bugünkü listem,

[TABLE="class: grid, width: 403"]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]1 bardak süt[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabah[/TD]
[TD]2 dilim uno denge, 2 kk peynir, maydanoz,[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]2 kuru kayısı,1 ceviz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]öğlen[/TD]
[TD]2*80 gr ton balığı, salata,1 dilim uno denge[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD] 1/2 paket form bisküvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]2 kuru kayısı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akşam[/TD]
[TD]6 kaşık etsiz türlü,1 dilim uno denge, salata[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gece[/TD]
[TD]Meyve[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

sabah 59.6 ile uyandım. kabuss 3 gram artış var.
60'lara yaklaşıyorum yine.
ama gece 12 gibi yatmadan erik yemiştim, su tutmuştur diye kendimi avutuyorum.

bugün işyerinden erken çıkmayı düşünüyorum, yürürüm eve giderken de.
58'leri görme vakti geldii...

Ödemdir merak etme..Dün bendetartıldım 58.9 dedim bu ne :) Bugün normale döndüm..Ödem atıcı çaylar içersen işe yarıyor..

Sabah

1 tane akıtma
peynir
domates
salatalık

Ara

meyvalı zencefilli,tarçınlı yoğurt

Akşam

Köfte
Salata
Ayran

Ara
Süt

Ödemdir merak etme..Dün bendetartıldım 58.9 dedim bu ne :) Bugün normale döndüm..Ödem atıcı çaylar içersen işe yarıyor..

Ödem atıcı dediğin hangi çaylar canım ben lipton form çayını aldım ama içip faydasını gören var mı ki?

sabah: bir dilim peynirli börek bir iki dilim salatalık şekersiz cay
ara: 2 kaşık süt ile kahve
akşam: 1 adet zeytinyağlı tarçınlı biber dolma 4 5 çatal yoğurt

2 saat spor yaptım ,200 mekik ,15 dakika kadar da ağırlık çalıştım 20 dakika saunaya girdim şimdiye kadar da iki litre su içtim sıkıntıdan spora verdim kendimi bugün yani başka bir şey yiyebileceğimi sanmıyorum artık bu günlük böyleydi :))

Arkadaşlar aksam ikeada somon ve haşlanmış brokoli yedim..eve geldim kahve ictim ikisi bir arada.cok acim ya nedense bugün. Tursu attım agzima bikaç tane. Birazdan bisiklet cevirecegim..

esenbike sende disiplinlisin çok şaşırdım açım demene :) adet dönemin yaklaştı o zaman.

Ödem atıcı dediğin hangi çaylar canım ben lipton form çayını aldım ama içip faydasını gören var mı ki?

liptonun form çayından bende içtim bi ara ama diyetle birlikte değil, sadece tadını beğendiğim için içiyordum. diyetle beraber denemek lazım.

arkadaşlar ben haftasonu listemi yazmıyorum çünkü eşim evde baya bi şaçmaladık. pazartesi lissteye devam.

esenbike sende disiplinlisin çok şaşırdım açım demene :) adet dönemin yaklaştı o zaman.

Canım ya kilo bana hiç yakışmıyor..Kime yakışıyor ki desene :))) Nazar değmesin 2 haftadır full gidiyorum. Çok acıkıyorum ama dayanmaya çalışıyorum. Ben doktora öğrencisiyim. O nedenle çok okumam gerekiyor. Akşam eşim nöbetten gelince yanında okumuyorum yüzümüzü görelim birkaç saat olsun diye. O uyuklmaya başlayınca bende gömülüyorum kitaplara. İşte o zaman karnım gur gur ediyor resmen.. Hani böyle sokakta asfaltları kıran sesli makineler var ya sanki onla deliyorlar karnımı resmen :))
Dün hele Ntv'de adam yemekleri deniyor. Pideyi ısırdıkca sanki ben ısırdım resmen :)))))))))

Bugünkü menümü yazayım...

Sabah: Geç kalktım. Kursa gittim ağır olmasın diye kursta simit aldım. Yarısını yedim sütlü şekersiz kahveyle.
Ara ve öğle gibi :) : Kalan yarım simit ve kahve.
Akşam: Alışveriş Merkezindeydim ama bozmadım. Tavuk bonfile aldım yanında çok az patates kızartması ve pilav(3,4 kaşık) vardı. Bir de domates. Onu yedim. Sonra bu saat oldu bişey yok. Akşam 6'da yemiştim.

9 gibi eve geldim sormayın evim çok kirli. Halı almıştık onu sericem evi temizleyip. Bu akşam kışlıkları kaldırdım. Nevresimleri değiştirdim. Vitrini ve çekmeceleri döktüm..Çamaşır yıkadım..Şimdi oturdum daha. Bisiklet çevirecek bel ve bacaklar kalmadı..

Bu arada çarşamba gününden beri 52.400üm hiç içmedi ne zaman inecek yaaaaaaaaaaa...

bende araniza katilabilirmiyim. 160 boy 54 kiloyum. 48 kilo olmak istiyorum. kararliyim yarin diyete basliycam. bi kac gun sonra birakmamak icin sizden yadim istiyorum. birbirimize yararimiz olur bu sekilde :)

bende araniza katilabilirmiyim. 160 boy 54 kiloyum. 48 kilo olmak istiyorum. kararliyim yarin diyete basliycam. bi kac gun sonra birakmamak icin sizden yadim istiyorum. birbirimize yararimiz olur bu sekilde :)

slm canım seninle boy ve kilomuz hatta hedef kilomuz aynı :) bende 48 olmak istiyorum bgün karar verdm. geçen gün sevgilim söyledi de farkettim bi ara burada çok takılıyordum her gün yürüyüş yapıyordum ve 10 kilo verdm inceldm ama genetik olacak sanırım alt bacaklarım aşırı ince üste göre. bende üstü de inceltmek istiyorum. tabi bide kollarım çok sarkık bnm küçüklüğümden beri ailedeki herkesin böyle onların sıkılaşmasını istiyorum siz kk üyeleriyle tekrar başarabileceğimi düşünyrm :)

kızlar bugun pek ıssız buraları :)

bugunki listem

kahvaltı: 1 açma + çay
ara: 2 fincan yeşil çay
öğle: 2 yumurtayla yulaf ezmeli omlet + çay + 2 dilim ekmek
ara: 3 kaşık meyveli yoğurt + 3 form bisküvi
birazdan yeşil çayımı içeceğim.
eve giderken 30 dk yürüyüş
akşamı bilemiyorum yarın yazarım :)

listem
sabah: tel peynirlerden 3 tane salatalık sekersiz cay adetli olduum için canım cok tatlı istedi bende bir dilim kepekli ekmeğe bal sürüp yedim
ara: şekersiz kahve yanında 3 tane de kuru kayısı yedim
akşam: yemek yoktu bugün yurtta ben de bir yemek kasığı light yoğurda yarım salatalık ile 2 3 yaprak marul doğrayıp yedim tekrar bir şey yiyeceğimi sanmam bugünlük de böyle

ben anlamadım arkadaş,
bir kiloyu bir hafta dikkat ederek veriyorsun
1 gün salsan geri alıyorsun..

ben çok sıkıldım artık, umudum gittikçe azalıyor.. bu hafta ankaradan ve izmirden çok samimi iki arkadaşım geliyor, onları ayrı ayrı yemeğe götürmem gerek. ne yicem ben oralarda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…