50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Pazar günlerini sevmiyorum..Yemek düzeni falan kalmıyor..

Sabah

1 simit
peynir
domates
salatalık
çay

Akşam

kısır
ayran
2 tane çikolatalı bisküvi

forumda yeniyim, bu zayıflama grubuna ben de katılmak istiyorum, haftalık listeyi yapan kim acaba?

hoşgeldin aramıza, sen boyunu kilonu pazartesi gündüz yaz buraya ignis arkadaşımıza rica edersen seni listeye dahil eder. hergün neler yediğimizi, tavsiyelerimizi, sorunlarımızı paylaşıyoruz. istersen sende yazarsın.

kızlar bende pazartesi klasiği olacak ama yarın disiplinli bir haftaya başlamak için bugün pazardan haftalık alışverişimi daha az tuttum, bol pişirip çok yemeyelim diye. birde ısırgan otu aldım. daha önce hiç yapmadım, satan kadın ıspanak gibi pişirebilirsin dedi. değişik önerisi olan varsa tariflerinizi bekliyorum.

esenbikecim bu kadar ev işinden sonra kesin kilonda ciddi bi düşüş seni bekliyor, duraklama dönemindesindir belki. şu ntv deki adam vedat milor du galiba ahh ahh ünlü gurmemiz :)) sana geceleri için tavsiyem kefir ve kivi. kefir hem kalorisi düşük hemde doyurucu. mutlaka biliyorsundur ama kivide göz sağlığı için çok önemli, bu kadar çok okuyorsan gözlerine iyi bakmalısın. hemde yoğun hayatın için vitamin desteği olur.

günaydın arkadaşlar internetimde sorum vardı kaç günden beri giremedim nete
bu haftaki kilom 55
bugün şehirdışına çıkıyorum 1.5 ay kadar yokum umarım geldiğimde herkes istediği kiloyo düşmüş olur

ben bildirimde bulunayım da utanç tablosundaki yerimi alayım
kilom 59,1
boyum 1.68
1 kg almışım

gece kaç kez uyandım, aç açına yattım hakkaten zor uyudum ama kafama cok taktım bu kilo meselesini bu hafta son kez deniycem, yine yerimde sayar ya da kilo alırsam haftaya aranızda olmıycam arkadaslar..

oo ısırgan bayılırım :) tarif olarak hiç yapmadım ben ama barbunya, mısır veya patates katabilirsin çok yakışıyor.

Günaydın arkadaşlar, herkese iyi haftalar dilerim.

Kilom 57,600.
Geçen haftaki 1 kg fazlalığım tamamen gitmiş, başlangıç kiloma göre de 100 gr eksideyim.
Hiç aç kalmadan, 8 öğün ve sağlıklı beslenmek harika bir şeymiş. Bu haftadan sonraki azalmaları çok merak ediyorum.
Az gitsin, tam gitsin.

dün akşam yemek yemedim, yürüyüşte yapamadım.
Yarım elma ve 2 dilim portakal ile akşamı kapadım ilk defa bir akşam yemek yemedim :)
45 dk kadar egzersiz yaptım yeşil çayımı içtim yattım

bu arada baskülüm bozulmuştu, normal basküllerden var evde mekanik diyorlar sanırım onla dijital arasında her zaman 2.5 kilo farkediyordum, dijital daha şişkosun diyor yani :) kıyaslama yaparak bildirimde bulunuyorum mekanik basküle göre 55,5 olduğuma göre gerçekte 58 kg'ye inmişim :) 600 gr vermişim
not: dijitaller sinir bozucuymuş megerse yaa mekanik tartıda kilo veriyorsun gram gram belli etmiyor ama 1 kilo pat birden düşüyorsun daha sevindirik oluyor insan

Son düzenleme:

Tebrik ederim, kilo vermişsin.
İlk defa duyuyorum, bu basküllerin birbirinden farklı tarttığını.
Aman iyi ki dijital kullanıyormuşum;
yoksa karaları bağlardım şimdi "Ne yani, benim kilom daha mı fazla aslında?" diye.

Umutsuzluğa kapılma canım, inan bende senin gibiyim, düzenli kilo veremiyorum.Ama pes etmiycem ne kadar sürerse sürsün istediğim kiloya ulaşıcam. 2 haftadır hep aynı kilolarda dolaştım ilk kez bu pazartesi 57.8 i gördüm.

teşekkür ederimm, bende seni tebrik ederim 1 kg çok iyi :)
evet baskül konusunda farklı basküllerle de tartıldım sürekli, dijitaller de hep 2-2.5 kilo fazla cıkıyorum :) .ben çok umursamıyordum ama kilo almaya başlayınca öyle olmadı

İlk defa dün gece açlıktan uyuyamadım, çok etkilemezdi beni gece açlığı. Ama mükafatı güzel oldu. ilk defa pazartesi kilo vermiş durumdayım sonuç: 57.8

Vallahi, 100gr-200 gr az diye hiç üzülmeyelim. Hâttâ ben gayet iyi olduğunu düşünüyorum.
Bizim kilolarımız zaten az, 80 kg'luk birisi gibi kilo veremeyiz ki...
Hem "Az veren yağdan, çok veren kastan" diye bir söz okumuştum, pek hoşuma gitmişti.

Bugüne kadar verdik verdik, geri aldık kiloları.
Ben sıkıldım artık, yavaş yavaş verip bir daha da almak istemiyorum, kısmetse.

boyum: 1.50 (gecen haftadan beri değişme yok :)
kilom: 56 (1 kilo vermişim :)

her hafta 1 kilo veriyorum, böyle lineer giderse... :44: erimem yakındır :18:

not: baskülüm dijital olmadığından küsüratları bilmiyorum

günaydın kızlar
kilo bildirimimi yapıyımm :
geçen tartıya çıktığımla aynıyım .......... 54.6
wc sorunu yaşıyorum ne yazıkki o yüzden pek verimli olamıyorum hearlde neyse 1 ayda 54 ü de gördük ya onada şükür

kilo veren arkadaşlarıda tebrik ediyorumm herkese güzelll bir hafta diliyoruumm.... veremeyenlerde morallerini hiç bozmasınlarr da yaza 1 ayımız var elbet gidecekk bu kilolarr sıkmayın canınızı

Günaydın,
siz çarşamba günü kilonuzu 56 olarak bildirmiştiniz.
Bugün ne yazayım? Tekrar 56 yazarsam, hiç kilo vermemişsiniz gibi gözükecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…