forumda yeniyim, bu zayıflama grubuna ben de katılmak istiyorum, haftalık listeyi yapan kim acaba?
kızlar kilom 54.5 maaalesef kilo almışım , delirecem ya((([/
moral bozmak yok, her zaman kilo verilmiyo tabi. bende bazen 2 hafta çok disiplinli ilerliyorum ama sonraki hafta tam bir facia. ama bırakmak yok, böyle böyle sağlıklı beslenmeyi hayatımıza yerleştiricez.
Bu pazartesi kilo bildiriminde bulunacak mısın?
2 hafta üst üste, mazeretsiz kilo bildiriminde bulunmayanları listeden çıkarıyoruz, yaşasın kötülük .
Çok fazla "katılmak istiyorum" diyen var, bir düzen sağlamak zorundayız. Gerçi çoğu "ce" deyip kaçıyor.
Bildirimler düzenli hale gelmeli ki, listeye devam edebilelim, liste oldukça motive edici.
yaşasınn kötülükkkkama ben burdayııımmmm birkere yaptım öle bişeyi oda mecburiyetten igniscimmm
yarınn bildirimimle beraber buradyımhergün liste yazamıyorum iyice saat düzenim bozuldu anacığımm gelince ama dikkat ediyorum iyi gidiorum yanii pess etmek yoooookkkkkk
Canım ya kilo bana hiç yakışmıyor..Kime yakışıyor ki desene :))) Nazar değmesin 2 haftadır full gidiyorum. Çok acıkıyorum ama dayanmaya çalışıyorum. Ben doktora öğrencisiyim. O nedenle çok okumam gerekiyor. Akşam eşim nöbetten gelince yanında okumuyorum yüzümüzü görelim birkaç saat olsun diye. O uyuklmaya başlayınca bende gömülüyorum kitaplara. İşte o zaman karnım gur gur ediyor resmen.. Hani böyle sokakta asfaltları kıran sesli makineler var ya sanki onla deliyorlar karnımı resmen :))
Dün hele Ntv'de adam yemekleri deniyor. Pideyi ısırdıkca sanki ben ısırdım resmen :)))))))))
Bugünkü menümü yazayım...
Sabah: Geç kalktım. Kursa gittim ağır olmasın diye kursta simit aldım. Yarısını yedim sütlü şekersiz kahveyle.
Ara ve öğle gibi :) : Kalan yarım simit ve kahve.
Akşam: Alışveriş Merkezindeydim ama bozmadım. Tavuk bonfile aldım yanında çok az patates kızartması ve pilav(3,4 kaşık) vardı. Bir de domates. Onu yedim. Sonra bu saat oldu bişey yok. Akşam 6'da yemiştim.
9 gibi eve geldim sormayın evim çok kirli. Halı almıştık onu sericem evi temizleyip. Bu akşam kışlıkları kaldırdım. Nevresimleri değiştirdim. Vitrini ve çekmeceleri döktüm..Çamaşır yıkadım..Şimdi oturdum daha. Bisiklet çevirecek bel ve bacaklar kalmadı..
Bu arada çarşamba gününden beri 52.400üm hiç içmedi ne zaman inecek yaaaaaaaaaaa...
kızlar bende pazartesi klasiği olacak ama yarın disiplinli bir haftaya başlamak için bugün pazardan haftalık alışverişimi daha az tuttum, bol pişirip çok yemeyelim diye. birde ısırgan otu aldım. daha önce hiç yapmadım, satan kadın ıspanak gibi pişirebilirsin dedi. değişik önerisi olan varsa tariflerinizi bekliyorum.
kızlar bugun pek ıssız buraları :)
bugunki listem
kahvaltı: 1 açma + çay
ara: 2 fincan yeşil çay
öğle: 2 yumurtayla yulaf ezmeli omlet + çay + 2 dilim ekmek
ara: 3 kaşık meyveli yoğurt + 3 form bisküvi
birazdan yeşil çayımı içeceğim.
eve giderken 30 dk yürüyüş
akşamı bilemiyorum yarın yazarım :)
dün akşam yemek yemedim, yürüyüşte yapamadım.
Yarım elma ve 2 dilim portakal ile akşamı kapadımilk defa bir akşam yemek yemedim :)
45 dk kadar egzersiz yaptım yeşil çayımı içtim yattım
bu arada baskülüm bozulmuştu, normal basküllerden var evde mekanik diyorlar sanırım onla dijital arasında her zaman 2.5 kilo farkediyordum, dijital daha şişkosun diyor yani :) kıyaslama yaparak bildirimde bulunuyorum mekanik basküle göre 55,5 olduğuma göre gerçekte 58 kg'ye inmişim :) 600 gr vermişim
not: dijitaller sinir bozucuymuş megerse yaamekanik tartıda kilo veriyorsun gram gram belli etmiyor ama 1 kilo pat birden düşüyorsun daha sevindirik oluyor insan
Umutsuzluğa kapılma canım, inan bende senin gibiyim, düzenli kilo veremiyorum.Ama pes etmiycem ne kadar sürerse sürsün istediğim kiloya ulaşıcam. 2 haftadır hep aynı kilolarda dolaştım ilk kez bu pazartesi 57.8 i gördüm.ben bildirimde bulunayım da utanç tablosundaki yerimi alayım
kilom 59,1
boyum 1.68
1 kg almışım
gece kaç kez uyandım, aç açına yattım hakkaten zor uyudum ama kafama cok taktım bu kilo meselesini bu hafta son kez deniycem, yine yerimde sayar ya da kilo alırsam haftaya aranızda olmıycam arkadaslar..
Tebrik ederim, kilo vermişsin.
İlk defa duyuyorum, bu basküllerin birbirinden farklı tarttığını.
Aman iyi ki dijital kullanıyormuşum;
yoksa karaları bağlardım şimdi "Ne yani, benim kilom daha mı fazla aslında?" diye.
Umutsuzluğa kapılma canım, inan bende senin gibiyim, düzenli kilo veremiyorum.Ama pes etmiycem ne kadar sürerse sürsün istediğim kiloya ulaşıcam. 2 haftadır hep aynı kilolarda dolaştım ilk kez bu pazartesi 57.8 i gördüm.
boyum: 1.50 (gecen haftadan beri değişme yok :)
kilom: 56 (1 kilo vermişim :)
her hafta 1 kilo veriyorum, böyle lineer giderse... :44: erimem yakındır :18:
not: baskülüm dijital olmadığından küsüratları bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?