50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğle menümü, sooon derece güzel ve şeytan icadı yemeklerin olduğu bir restoranda yediğimi belirteyim
arkadaşlarım, Tatar mantıları, çiğbörekleri götürürken ben salata-ezme-kuzu şiş ilen sınırladım kendimi. pilav ve ekmeğe dokunmadığımı da eklemeliyim az sonra, hocamın doğumgünü var ve koocamaan bir pasta aldık. kendisini en iyi dileklerimle kutlayacağımı ama pastasından lokma bile yemeyeceğimi de burda belirtmek isterim nasıl bir nefis terbiyesidir bu YA RABBİİM

bu arada Olala örtmenim, siz de "1 kepçe filan yemek" yazmışsınız. bizim burda endüstriyel mutfakçılar var. "1 kepçe" leri bizim büyük tenceremiz kadar. nerden bileceğiz, sizin kepçe ölçünüzün endüstriyel ölçü olmadığını, hı? benim teklifim, artık tabakların ve kepçelerin çapı da yazılsın. şeffaflık istiyoruz topikte

Arkadaşlar benbu topiği seviyorum dağılmasını da istemiyorum.bakın ben bu topiğe giremedim bile kilom 60,5 ama inatla bakıyorum motive olmaya çalışıyorum sizinle .sağlam durun kendinize ve başkalarına karşı

oooo çok sevindim topiğimiz şenlenmiş yavaştan. walla ne yalan söyleyeyim motivasyonum bozulmuştu, bugün bakmak bile istemedim ama manzara gayet hoş. o zaman haydi hanımlar kilo beyanıma:

bu arada senelerdir 1.68 bildiğim boyum bu hafta başka bir tartıda 1.66 çıktı :S doğumdan sonra çektim herhalde

boy yazmıyorum moralim bozuldu kilo: 54
geçen hafta 54.2 idim bu hafta adet dönemindeyim, sanırım o yüzden böyle 200 gr lık sinir bi durum oldu.

yediklerime gelince hafta sonu eşim evdeydi saçmaladık tabi düzen yoktu.

Sabah : saat:8 de 1 bardak süt

Sabah : saat 10 da 1 kk peynir, 3 çeri den büyük domatesten küçük domates, 4 zeytin, yarım dilim ekmek

Öğle :sabah kızımın yemediği 1 yumurta, 2 kaşık makarna

Ara :nescafe

Akşam :zeytinyağlı enginar, 1 dilim ekmek yemeği planlıyorum ama önce spora gidicem.

chihiro çok gülüyorum sana, çok yaşa emi

sen geçen pikniğe gidip 3 köfte yemiştin galiba, şimdide mantılara, çiğböreklere dokunmadım bide pastayıda yemiycem diyorsun. çok tebrik ediyorum, iradene hayran kaldığımı da söylemek istiyorum.

kızlar beni de alır mısınız aranıza kendi kendime diyetteyim ama motivem bozulmasın diye katılmak istiyorum bi zamanlar istediğim kiloya ramak kalmışken bıraktım şimdi tekrar başladım

kendimden bahsedeyim.şimdi kimse yok gelen yazabilir sanırım
56 küsür kilo ile başladım şimdi 53.7 kiloyum.hedefim 48 kg.hiç olmadı 49 kg olsun boyum kısa o yüzden

Selam kızlar

sabah 30 dk yürüyüş
kahvaltı: 1 dilim çavdarlı ekmek, azıcık peynir
ara: yeşilçay
öğle: 1 kepçe mercimek çorbası, 4 kaşık türlü benzeri yemek, 2 dilim çavdarlı ekmek
ara: yeşil çay içeceğim
sonrasında da meyveli yoğurt yiyebilirim (3 tatlı kaşığı)
30 dk yürüyüş
akşam: şuan bilemiyorum yarın yazarım fakat öğleyi çok geç yedim meyveyle geçiştirebilirim.
yatmadan önce yeşil çay

yeşil çayı nasıl içiyorsunuz şeker atıyor musunuz bana tadı iğrenç geliyor form çaylarından içiyorum kayısılısından

yeşil çayı nasıl içiyorsunuz şeker atıyor musunuz bana tadı iğrenç geliyor form çaylarından içiyorum kayısılısından

Demleme çay içiyorum ben. Çaykurun bergamut aromalısı 100gr'lık teneke kutuda. şeker kullanmıyorum, siyah çayı şekersiz kesinlikle içemiyorum ama aksine yeşil çayı da şekerle içemiyorum, bergomat aromasından dolayı sanırım şekere gerek kalmıyor. bende kayısılı içiyordum bir paket almıştım tarihi geçmediği halde demlediğimde tuhaf bir renk aldı ve koyu bir kıvama geldi o günden beri tiksindim içemiyorum :)
üzerinde demleme şekli yazıyor ama alacak olursanız tavsiyem; bir fincan için 2 çay kaşığı yeşil çay kullanıp 4 dakikadan fazla demlememeniz. (bekletince acıyor tadı)
bir de ben denemedim ama tatlandırmak için limon veya kabuk tarçın kullanıyor isteyen.

Son düzenleme:

teşekkür ederim markete gidince bakacağım önce şu kayısılı çayım bitsin

Bugünkü listemi paylaşıyorum; Sabah : 1 kase müsli (1 çay b. Yarım yağlı sütle) Ara : 1 küçük kırmızı elma. Öğle : 1 kase az yağlı patates salatası ve çay Ara : sade kahve /. Erik. Akşam. : 1 küçük tabak bulgur pilavı. 1 bardak ayran. 2 yemek kaşığı taze fasülye. bir parça bitter çikolata. 6-7 adet çerez Spor : 1 saat yürüyüş Saat 7 yi geçti, artık sadece su ve çay

kızlar saat geç oldu sabah yapamadım kilo bildirmimi ... anca girbildim nete
bu haftaki kilom içler acıııssıııı
geçen hafta = 54.6
bu hafta = 55.4
yarebbimmmmmm
yarın annemi uğurladktan sonra yani çarşambaa günü tamamenn adapte olmam lazımm ....

bu hafta açlıktan ölsemde yemiycemm yaaaa
herkese hayırlıı haftalarr diliyorum

selam kızlar buralar pek bi ıssız
ben kafaya koydum bu sefer hedefime ulaşıcam
yalnız benim midem mi küçüldü bilmiyorum ne yesem doyuyorum hatta az yesem de doyuyorum
bi şu spor meselesini çözemedim.basen sıkılaştırmak için bi kaç hareket dışında yapmıyorum.neyse buna da şükür

7777. sayfadayım kilolarım beni düşünüyo
basenler için etkili bi yol bilen var mı ama sırf basenlere yönelik

ben de yediklerimi yazayım bari, normalde yazmıyordum ama bugünden itibaren başlayayım:

* sabah 1 dilim tam tahıllı ekmek, azcık peynir ve zeytin, 2 bardak şekersiz çay
* öğlen bir yemek tabagı bezelye yemegi, yarım dilim tam tahıllı ekmek,yogurt
* akşam (17.00'de) bir kase şehriye corbası, 4 yemek kaşığı kabak kalye, light ayran
* 20.00 gibi misafir geldi, ben çayın yanında bir avuç ceviz-badme yedim
* 22.30da da yarım muz yedim (aslında ac değildim ama yedim işte )

saat farkindan dolayi ben biraz gec takip ediyorum sanirim :))

sabah:
+bir bardak limonlu su,
+yarim kase corek otu atilmis yogurt
+bir dilim kepek ekmegi kucuk parca peynir, domates maydonoz

Oglen:
+firinda yagsiz sossuz tuzsuz patates yaptim yedim 1 tane. yaninda yogur ve birazcik yagsiz salata.

+arada da iki avuc kadar beyaz leblebi

Aksam:
+yesil mercimek yemegi yemeyi ve yanindada ayran icmeyi dusunuyorum.

7 den sonrada acikirsam bir elma yiyorum bazen.
ha bide aklima geldikte su iciyorum yesil cay iciyorum :)

Buarada tam bir seker cikolata delisiyim, yememem lazim rahatsizligimdan dolayi ama krize gircek gibi hisediyorum. sizce bu hissi gecirmenin baska bir yolu varmi. benim sekeri nerdeyse tamamen kesmem lazim (

yurtdışındasınız sanırım kaç saat var aramızda daha akşam yemeği yememişsiniz?
canm tatlı şeyler istemez pek ama acıkınca istiyorum genelde su içiyorum baktım açlık hissim geçmedi azcık yemek yiyorum.çünkü bazen susayınca yeme isteği geliyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…