Bende 1.66 boyunda 59kiloyum hedefim 50kg bu yolda benimle olucak bir diyet arkadaşı arıyorum lütfeen
bu yolda biçok arkadaşımız var burda, hoş geldin aramıza.
Merhaba arkadaslar. hos olmadi gercekten ayni yolda devam ederken bir soz icin bu sekilde olmak!
Buarada ben cok liste paylasmiyorum cunku duzenli bir diyetim yok. Pazar gununden beri diyetteydim bugun tartildim be 2 kilo vermisim cok cok mutlu oldum :)) gerci yeni basladigim icin su kaybi oldugunu bilsemde yinede mutlu edici bir sonuc benim icin :))
Insallah emeklermiz bosa cikmaz
selam, çok dikkatli olmak gerekiyor demekki, bazı kelimeler yanlış anlaşılabiliyor. kimin neye kızacağı belli olmuyor.
canım benimde düzenli bi listem yok, evde ne varsa yapıp yiyoruz, dikkat ederek. 2 kilo çok iyi başlamışsın, iyi moral olmuş. aynen devam.
Bende 1.66 boyunda 59kiloyum hedefim 50kg bu yolda benimle olucak bir diyet arkadaşı arıyorum lütfeen
bu yolda biçok arkadaşımız var burda, hoş geldin aramıza.
arkadaşlar hadi bidaha deneyelim, topiğimize geri dönün, birbirimize destek olalım, neler yaptık paylaşalım. ben dünkü listemi yazayım
sabah :special k ve süt
ara : neskafe
öğle :balık, az peynir, zeytin
akşam :nohut, pilav, 1 dilim ekmek
gece : çerez, yeşil çay, dondurma
bu arada adet dönemim başladı o yüzden geçtiğimiz birkaç gün iştah patlaması yaşadım ama dayanabildiğim kadar dayandım, dayanamadığım yerde 1 kaşık nutella yedim.
kızlar merhaba porsiyonlarınızı da yazsanızata taaaa, tekrar beraberiz sayın arkadaşlarım. öhüm öhüm, cuma sabahtan bu öğlene kadar yediklerimin hesabını vereyim:
cuma
sabah:
peynirli omletimsi birşey yedim sanırım :44:
sütlü kahve
öğle:
kıyma, peynir karışımı (evde artan yiyecekle toplama yaptım)
domates-salatalık ikilisi (önceki günden artmıştı)
akşam:
ızgara tavuk
salata
ayran
bir süre sonra 1 bardak süt+ birkaç bebe bisküvisi (bunu neden yaptım bilmiyorum :26:
aralarda sütlü kahve ve yulaf bisküvisi
cumartesi
sabah:
yulaf ve buğday kepeğiyle krep
labne peynir
sütlü kahve
öğle:
3 tane köfte
salata
ayran
akşam:
mantarlı tavuk sote
yoğurt
sabahtan artan krep yiyeceğim sanırım ama belli olmaz.
buzdolabındaki artanları, yenebilecek hale getirme işlemini tekrarlayabilirim :44:
ay cnm ukalalık olacak belki ama onaltı kilo fark çokk değil miBende 1.66 boyunda 59kiloyum hedefim 50kg bu yolda benimle olucak bir diyet arkadaşı arıyorum lütfeen
yediklerini paylaş yine de tatlımMerhaba arkadaslar. hos olmadi gercekten ayni yolda devam ederken bir soz icin bu sekilde olmak!
Buarada ben cok liste paylasmiyorum cunku duzenli bir diyetim yok. Pazar gununden beri diyetteydim bugun tartildim be 2 kilo vermisim cok cok mutlu oldum :)) gerci yeni basladigim icin su kaybi oldugunu bilsemde yinede mutlu edici bir sonuc benim icin :))
Insallah emeklermiz bosa cikmaz
ay cnm sadece söğüş domates salatalık vsden yemek olmazzz kızarım vallaevet, bu yolda birçok arkadaşımız var burda ama kapıdan şöyle bir bakıp sonra diyet istikrarına dayanamayıp gidenler, kalanlardan daha fazlao yüzden, her çıkanın arkasından "iradesiz" diye konuşuyoruz ki, korkudan gidemesin
"50-59 topiğine girip hemen su koyuverenler" topiği de kurulmasını öneriyorum
bu arada dün akşamdan bu sabaha kadar yediklerimin hesabını vereyim:
pazar akşam: 1 büyük kase yoğurtlu tavuk çorbası (evdeki azıcık haşlanmış tavuk ve azıcık tavuk suyunu yoğurtla çoğaltma şeklinde uydurulmuş bir yemektir
sonra sütlü kahve
pazartesi sabah: yulaf kepeği ve peynirle krep
sütlü kahve
öğle: ya domates-salatalık-peynir-havuç ödrtlüüsnden salata yiyeceğim
yada, arkadaşlarla gittiğimiz restoranda, yağsız ezme, çeşitli yoğurtlı bulamaçlar ve ızgara tavuk yiyeceğim
akşam: buzdolabında artan sürten sebzem ve etim kalmadığı için sıfır kilometre yemek yapma gerekiyor:18:
çılbır olabilir miolur valla, hem doyurucu hem sağlıklı hem hafif hem de kolay
zayıflamışım çok sevindim 53.7 çıktım , durmak yok yola devam , 48 olana kadar !!!!!!
Niye gelmiycekmiş canım içinden, herkes kendinden sorumludur. Bozmayacağız motivasyonumuzu.. Kilo vermek gerçekten çok zor, giriyorum bakıyorum herkes ne kadar vermiş, ne yemişte başarmış, ben neden yapamıyım diyorum, hırslanıyorum. Ben ilk 60 la başlamıştım verdiğim 2.5 kg ama birde bana sor ahhh ahhh!yani içimden cok gelmese de bildirimde bulunayım, elbette kalan sağlar bizimdir ama şöyle bir dönüp okuyunca seviye nasıl düşmüş, motivasyonumuz bozulmuş..
boyum 1,68
gecen haftaki kilom 59,1
şimdiki kilom 58,3
kızlar merhaba porsiyonlarınızı da yazsanıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?