50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam, çok dikkatli olmak gerekiyor demekki, bazı kelimeler yanlış anlaşılabiliyor. kimin neye kızacağı belli olmuyor.

canım benimde düzenli bi listem yok, evde ne varsa yapıp yiyoruz, dikkat ederek. 2 kilo çok iyi başlamışsın, iyi moral olmuş. aynen devam.

tesekkur ederim. bu moralle gelecek haftada insallah iyi bir performans belkiyorum kendimden :)

Bende 1.66 boyunda 59kiloyum hedefim 50kg bu yolda benimle olucak bir diyet arkadaşı arıyorum lütfeen

hos geldiniz. ben yemek konusunda cok iradeli degilim aslinda helede sekerli seyler konusuna ama ona ragmen bir haftada 2 kilo vermisim (masallah:)). ben bile verdiysem insallah hep beraber desteklerimizle daha kolay veririz :))

Yeni hafta yeni pazartesi 😀başladım diyetime hedef haftaya bugün 1 kilo eksik çıkmak tartıda inşaallah, sabah bi dolu kase yarımyağlı müsli ile başladım güne, herkese kolay gelsin bol motivasyon bol hareket az yemek paylaşım arkadaşlar diyetlerimizi...

OOoooooo! Neler olmuş burda, 1 hafta yoktum çok şaşkınım çokta üzgün. Yapacak birşey yok kalan sağlar bizimdir diyelim,yolumuza devam edelim.Düzenli olarak 200gr vermeye devam ediyorum, bu gün ki kilom 57.600 bende düzenli bir diyet uygulamıyorum ama küçük porsiyonlar ve akşam yalnız salata ile geçiştiriyorum. ve tabiki tatlıya HAYIR....

bu yolda biçok arkadaşımız var burda, hoş geldin aramıza.

evet, bu yolda birçok arkadaşımız var burda ama kapıdan şöyle bir bakıp sonra diyet istikrarına dayanamayıp gidenler, kalanlardan daha fazla o yüzden, her çıkanın arkasından "iradesiz" diye konuşuyoruz ki, korkudan gidemesin
"50-59 topiğine girip hemen su koyuverenler" topiği de kurulmasını öneriyorum

bu arada dün akşamdan bu sabaha kadar yediklerimin hesabını vereyim:

pazar akşam: 1 büyük kase yoğurtlu tavuk çorbası (evdeki azıcık haşlanmış tavuk ve azıcık tavuk suyunu yoğurtla çoğaltma şeklinde uydurulmuş bir yemektir

sonra sütlü kahve

pazartesi sabah: yulaf kepeği ve peynirle krep
sütlü kahve

öğle: ya domates-salatalık-peynir-havuç ödrtlüüsnden salata yiyeceğim
yada, arkadaşlarla gittiğimiz restoranda, yağsız ezme, çeşitli yoğurtlı bulamaçlar ve ızgara tavuk yiyeceğim

akşam: buzdolabında artan sürten sebzem ve etim kalmadığı için sıfır kilometre yemek yapma gerekiyor:18:
çılbır olabilir mi olur valla, hem doyurucu hem sağlıklı hem hafif hem de kolay

kızlar merhaba porsiyonlarınızı da yazsanıza

Bende 1.66 boyunda 59kiloyum hedefim 50kg bu yolda benimle olucak bir diyet arkadaşı arıyorum lütfeen
ay cnm ukalalık olacak belki ama onaltı kilo fark çokk değil mi

yediklerini paylaş yine de tatlım

boy: 1.50 (hala değişme yok. ne bileyim belki uzarım diye umut besliyorum
önceki hafta kilo: 56
bu hafta kilo: 55 (yeter valla, Allah bereket versin

ay cnm sadece söğüş domates salatalık vsden yemek olmazzz kızarım valla

günaydın kızlar

umarım haftasonunuz iyi geçmiştir...

hepinize iyi haftalar dilerimmm

yarım kilo gitmiş.. 53.00 kg boy 1.59 cm

ben yamyamlıklarıma son verdim.. sadece bi bçk kg verme hedefim olduğundan yediklerimi çok kısmadım... azcıkk aç kalktım sofradan diyelim..
yalnız spor aksatmadım..

cuma spor yoktu
ctesi iki saate yakın bisiklete bindim

yediklerimi hayal meyal hatırlıyom..
o yüzden ayrıntılı yazamıcam ama kesinlikle yamyamlık yokk

bu sabah
kk izmir tulumu
sekiz siyah zeytin
bi dilim beyaz ekmek
dört bardak çay (1/2 k.ş ile)
2 ç.k bal

herkese tekrar güzel haftalar dilerimm

yani içimden cok gelmese de bildirimde bulunayım, elbette kalan sağlar bizimdir ama şöyle bir dönüp okuyunca seviye nasıl düşmüş, motivasyonumuz bozulmuş..
boyum 1,68
gecen haftaki kilom 59,1
şimdiki kilom 58,3

Niye gelmiycekmiş canım içinden, herkes kendinden sorumludur. Bozmayacağız motivasyonumuzu.. Kilo vermek gerçekten çok zor, giriyorum bakıyorum herkes ne kadar vermiş, ne yemişte başarmış, ben neden yapamıyım diyorum, hırslanıyorum. Ben ilk 60 la başlamıştım verdiğim 2.5 kg ama birde bana sor ahhh ahhh!

niye bi kişiye takılınıyor hiç anlamış değilim...

bildirim günü nerdesiniz millet

bi senelik muhteşem topiğimiz bi kişinin sayesinde dağılmıştı.. hala iki arkadaşım var ordan görüştüğüm..
yazık etmeye hiç gerek yok..

öğle:
iki kase baya sulu mercimek çorbası
bi dilim trabzon ekmegi
bi kepçe pirinç pilavı
az domates salatalık (yağlı) salatası
çok ufak kase cacık

ara olarak orta boy yeşil elma düşünüyorum

akşam
salata (yeşillikli az haşlanmış baklagilli)
üç köfte, altı yedi adet patatez kızartması düşünüyorum

canım çok tatlı çekerse bi avuç kırmızı üzüm..

spor olarak yürüyüş düşünüyorum yaklaşık bi bçk saat

kızlar merhaba porsiyonlarınızı da yazsanıza

Olala örtmenim, size de liste beğendiremiyoruz ahanda, porsiyonlu listem

sabah: 1 yumur+ 2 yk kepek+1/2 çb süt+2 yk peynir ile yapılmış omletimsi yiyecek (22 cm'lik bir tabağı kaplıyor)
350 ml'lik bardakta sütlü kahve. sütünü ve kahvesini ölçemedim

öğle:
1 ufak kase acılı ezme
4-5 kornişon
6 parça kuzu şiş
1 büyük bardak ayran
1 kase salata

akşam: en iyisi, yarın yazayım :44:

not: ölçtüğüm porisyonlarım, ölçeceklerimin teminatıdır. bundan sonra porsiyonlu yazacağımdır. beni izlemeye devam ediniz anacığım. eylemlerim sürecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…