yurtdışındasınız sanırım kaç saat var aramızda daha akşam yemeği yememişsiniz?
canm tatlı şeyler istemez pek ama acıkınca istiyorum genelde su içiyorum baktım açlık hissim geçmedi azcık yemek yiyorum.çünkü bazen susayınca yeme isteği geliyor bende
Selam kızlar
sabah 30 dk yürüyüş
kahvaltı: 1 dilim çavdarlı ekmek, azıcık peynir
ara: yeşilçay
öğle: 1 kepçe mercimek çorbası, 4 kaşık türlü benzeri yemek, 2 dilim çavdarlı ekmek
ara: yeşil çay içeceğim
sonrasında da meyveli yoğurt yiyebilirim (3 tatlı kaşığı)
30 dk yürüyüş
akşam: şuan bilemiyorum yarın yazarım fakat öğleyi çok geç yedim meyveyle geçiştirebilirim.
yatmadan önce yeşil çay
Pazartesi atlatılınca gerisi daha rahat, sabah müslimi öğlen de meyvemi yedim ve şu an sabırsızlıkla saat 6 da yiyeceğim köfteleri ve semizotu salatasını bekliyorum... Bu arada aranızda sabah 7de işe giden var mı varsa birbirimize yardımcı olalım çünkü 7de kahvaltı edince saat 10gibi acayip acıkıyorum acaba arada tok tutacak neler yiyorsunuz❓
Teşekkür ederim Chihiro, ben de bi deniyim...sabah 7'de değil de 9:30 da işe gidiyorum. ama 5'te kalktığım için kahvaltıyı 7'de yapıyorum. yoğun günümdeysem karnım hiç acıkmıyor ama olur da 10 gibi acıkırsa, Ülker Altınbaşak ile şekersiz sütlü kahve içiyorum. bisküvinin kendisi samandan mamul olduğu için uzun süre tok tutuyor. insan bağırsağı selulozu sindiremiyor ya
kızlar ben dün unutmuşum tartılmayı bu sabah tartıldım 59,3aldığımın farkındayım zaten on gündür annemin yanındaydım da iyi bi cezayı hak ettim bu hafta
Pazartesi atlatılınca gerisi daha rahat, sabah müslimi öğlen de meyvemi yedim ve şu an sabırsızlıkla saat 6 da yiyeceğim köfteleri ve semizotu salatasını bekliyorum... Bu arada aranızda sabah 7de işe giden var mı varsa birbirimize yardımcı olalım çünkü 7de kahvaltı edince saat 10gibi acayip acıkıyorum acaba arada tok tutacak neler yiyorsunuz❓
. Doğru süt hiç aklıma gelmedi içemiyorum normalde çünkü ama yanına bir küçük masum bitter çikolata parçası ile müthiş bir ara öğün olabilir,teşekkürler..ben 8 veya 8:30 gibi işe geliyorum, erken kahvaltı yapınca bende o saatlerde çok acıkıyorum o yüzden tutuyorum kendimi 9:30 a kadar oyalanıyorum. Erkenden kahvaltı edip acıkmışsam süt baya iyi geliyor, bende daha yemeye karşı iştah bırakmıyor ve tok tutuyor
başımın dönmesi epey bir zaman geçmedi, akşama dogru cubuk kraker ve bir bardak milli içkimizden içtimbu arada menümü paylaşayım
kahvaltı: 1 dilim çavdarlı ekmek, 2 çatal patates püresi, çay
öğle: ton balığı, 2 dilim çavdarlı ekmek
akşam: yarın yazarım
hepsi bu kadar...
bugün ne yürüyüş ne egzersiz yapabileceğim. Ara ara başım dönüyor yerimden kalkmak istemiyorum
hu huu kimse yok sanırım.
bugün ki listem:
kahvaltı: 1 dilim börek, çay (rahatsızım, bişeyler hazırlamaya mecalim yok :2:)
ara: 3 ad. yulaflı bisküvi, 2 fincan yeşil çay
öğle: 5 kaşık taze fasülye, salata, 2 dilim çavdarlı ekmek
akşama doğru yeşil çay
kendimi daha iyi hissedersem 30 dk yürüyüş
akşam: yarın yazarım
yatmadan yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?