50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben sizi 8 saat geriden takip ediyorum. birazdan aksam yemegimi yiyicem :))
Buarada bende aclik hissi olmuo cok sadece tatli ihtiyaci oluo. normaldede cok tatli tuketen briyim son zamanlarda hic yemedim (tatli iceren urunlere bile dikkat ediyorum) oda bende goz kararmasi yapmio sanirim diye dusunuyorum (

akşam yemek yemedim 1 elma ve yeşillikli salata yedim azıcık. salata kesmedi demek ki yatarken de bir elma yedim akşam yürümeye fırsatım olmadı
yeşil çayda içmedim unuttum.

Günaydın bu arada kızlar, herkese mutlu bir gün diliyorum

kızlar ben dün unutmuşum tartılmayı bu sabah tartıldım 59,3 aldığımın farkındayım zaten on gündür annemin yanındaydım da iyi bi cezayı hak ettim bu hafta

Günaydın arkadaşlar, bir pazartesi gününüde alnımım akıyla atlattım. Akşam bol yeşillikli az yağlı salatamı yanındada azıcık mantarımı yedim saat 6 da. 10 dada açlığa dayanamadım yarım bardak ayranla 1 salatalık yedim.
Sabah herzamanki gibi sekersiz sütsüz filtre kahvemle güne başladım. Biraz önce 2 dilim ekmekle hazırlanan tostumu yedim. Günün devamında neler yerim bilemiyorum. 58 i görmek istemiyorum artık tartıda.

Pazartesi atlatılınca gerisi daha rahat, sabah müslimi öğlen de meyvemi yedim ve şu an sabırsızlıkla saat 6 da yiyeceğim köfteleri ve semizotu salatasını bekliyorum... Bu arada aranızda sabah 7de işe giden var mı varsa birbirimize yardımcı olalım çünkü 7de kahvaltı edince saat 10gibi acayip acıkıyorum acaba arada tok tutacak neler yiyorsunuz❓

sabah 7'de değil de 9:30 da işe gidiyorum. ama 5'te kalktığım için kahvaltıyı 7'de yapıyorum. yoğun günümdeysem karnım hiç acıkmıyor ama olur da 10 gibi acıkırsa, Ülker Altınbaşak ile şekersiz sütlü kahve içiyorum. bisküvinin kendisi samandan mamul olduğu için uzun süre tok tutuyor. insan bağırsağı selulozu sindiremiyor ya

Teşekkür ederim Chihiro, ben de bi deniyim...

öhüm öhüm öhüm, menümü bildiriyorum arkadaşlar:

sabah:
1 yumurta-2 yk kepek-1 çb süt-2 yk peynirden oluşan krep

ara:
sütlü kahve, kepekli sunta

öğle:
ÖĞLE YEMEĞİMİ HALA YİYEMEDİiiM

ÇOK AÇIM VE TOPİKTEKİ DEKORLARI BİLE YİYEBİLİRİİİİM 47

kızlar ben dün unutmuşum tartılmayı bu sabah tartıldım 59,3 aldığımın farkındayım zaten on gündür annemin yanındaydım da iyi bi cezayı hak ettim bu hafta

evet iyi bir cezayı hakettiniz

şöylekiiii

ANNENİZİN YANINDA "HOMİNİ GIRTLAK PUFİDİ TUMBA" YAŞARKEN, BU HAFTA MEYVE HAKLARINIZDAN FERAGAT ETMİŞ OLUYORSUNUZ BEYAZ EKMEKLERİNİZİN TAMAMINI SAF KEPEKLE DEĞİŞTİRDİĞİMİZİ DE HATIRLATALIM

annenizi sevgi ve saygıyla selamlıyoruz ama sizin topikteki bu üzgün halinizi görse, inanın hayatta yedirmezdi o dolmaları

not: bu arada bize anne dolmasını anlatırmısınız en son ne zaman dolma yada tatlı yediğimi hatırlamıyorum bir ara bebe bisküvisi yemiştim,o tadı hatırlar gibi oldum ama yine unuttuuuum

ben 8 veya 8:30 gibi işe geliyorum, erken kahvaltı yapınca bende o saatlerde çok acıkıyorum o yüzden tutuyorum kendimi 9:30 a kadar oyalanıyorum. Erkenden kahvaltı edip acıkmışsam süt baya iyi geliyor, bende daha yemeye karşı iştah bırakmıyor ve tok tutuyor

bu arada menümü paylaşayım

kahvaltı: 1 dilim çavdarlı ekmek, 2 çatal patates püresi, çay
öğle: ton balığı, 2 dilim çavdarlı ekmek
akşam: yarın yazarım
hepsi bu kadar...
bugün ne yürüyüş ne egzersiz yapabileceğim. Ara ara başım dönüyor yerimden kalkmak istemiyorum

. Doğru süt hiç aklıma gelmedi içemiyorum normalde çünkü ama yanına bir küçük masum bitter çikolata parçası ile müthiş bir ara öğün olabilir,teşekkürler..

Kızlar 2.günümü de fire vermeden bitiriyorum inşallah, işte bugünkü listem: Sabah: müsli ve süt. Ara: çiğ çerez ve çay. Öğle: meyve tabağı(erik, kivi, çilek). Ara: sütlü kahve. Akşam: yarım porsiyon taze fasülye, 6 ızgara köfte, 1 dolu kepçe mercimek çorbası, semizotu salatası, bir bardak ayran. Gündüz sabredip akşam çeşitli ve özellikle ayranlı bi öğün beni tok tutuyor 7den sonra sadece çay su...

arkadaşlar bugün yazmak için geç kaldım ama yinede yazıyorum

Sabah :ince dilim çavdar ekmeği, 1 yumurta, 3 çeri domates, 1 tutam maydanoz

Öğle :dün akşamdan kalan küçük bir enginar, yarım dilim ekmek, yarım kase yoğurt.

Ara :Türk kahvesi, toplamda 1 avuç antep fıstığı ve fındık.

Akşam :2 yemek kaşığı ıspanak, 3 yemek kaşığı nohutlu, tavuklu pilav

Gece :yeşil çay, meyve..

başımın dönmesi epey bir zaman geçmedi, akşama dogru cubuk kraker ve bir bardak milli içkimizden içtim
akşam: salata, 4 çatal sırın (kuru yufka ve yoğurttan yapılıyor yöresel bir çeşit), çay
azıcık dondurma ve 3 çilek

hu huu kimse yok sanırım.

bugün ki listem:
kahvaltı: 1 dilim börek, çay (rahatsızım, bişeyler hazırlamaya mecalim yok :2:)
ara: 3 ad. yulaflı bisküvi, 2 fincan yeşil çay
öğle: 5 kaşık taze fasülye, salata, 2 dilim çavdarlı ekmek
akşama doğru yeşil çay
kendimi daha iyi hissedersem 30 dk yürüyüş
akşam: yarın yazarım
yatmadan yeşil çay

dünden beri evde misafir var ama yediklerimi yazayım

DÜN:
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek,biraz peynir,zeytin,şekersiz çay
öğle: brokoli çorbası, tavuklu sezar salata
ara: 1 dilim ananas
akşam: et sote,salata,tarhana çorbası 1 dilim tam tahıllı ekmek
ara: şekersiz çay ve serçe parmağım kalınlığında bir dilim kek

BUGÜN:
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek, peynir,domates,zeytin,azcık da sucuk
öğle: 3 yk kabak, 2 yk dünden kalan et sote, light ayran
ara: 1 dilim ananas
akşam: salata

hayırdır başın neden dönüyor, acaba diyetten mi? aman dikkat et, çok geçmiş olsun.

kızlar 30 nisan doğum günümdü, 32 yi doldurdum. yaşlanıyorum artık. neysee ama benn hiç hazırlık yapmadım normal beslenip uyudum. ama bugün kaçamak yaptım hamburger yedim o yüzden tam listemi yazmıyorum. çok kızıyorum kendime doğum günümde dayandım bugün dışarda duramadım, çok dengesizim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…