50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Doğum günün kutlu olsun, e o hamburger de hediye olmuş kendine:)) olsun motivasyon bozmak yok bugün biraz fazla egsersiz ile toparlarsın durumu:))

hayırdır başın neden dönüyor, acaba diyetten mi? aman dikkat et, çok geçmiş olsun.

Sağol Allah razı olsun. hiç bilemiyorum ama 15:00'de başlayıp gece yatana kadar devam etmişti, o gün ton balık yemiştim herkes onun dokunmuş olabileceğini söylüyor, (ben pek alaka kuramadım ama hastaneye gitmekte istemedim. ) ben sıkı diyet yapmadığımdan aç kalmıyorum hiç bir şeyi de beslenme alışkanlığımdan tamamen çıkarmış değilim ama abarttığım şeyleri azalttım işte :) Tekrar ederse bakacağım artık çaresine

Bu arada doğum günün kutlu olsun. Nice sağlıklı, huzurlu yıllara sevdiklerinle

Son düzenleme:
Doğum günün kutlu olsun, e o hamburger de hediye olmuş kendine:)) olsun motivasyon bozmak yok bugün biraz fazla egsersiz ile toparlarsın durumu:))

kaçamak yapınca suçluluk duymak iyi bir sey ama abartmamak lazım
en azından bu pişmanlıkla her seyi salmamak gerek

doğum gününüz kutlu olsun

dun tatil olunca bugün kilo bildirim günü sanıp paniklemiştim :18:

hemen menumu paylaşayım (hep beraber yiyelim :)

sabah: 1 yımırta-1,5 kaşık kepek-1/2 çb süt-1 yk peynille gırep
frenç pres'inen hazıllanmış sütlü kayfe

öğlen: 1 dabak peynilli domatis-salatalık garışımı

aralarda bişi yimedim, içmedim emme çok susadım. sooona içerim sanırsam

Dün tatilde biraz menüm değişti ama gene de diyeti bozmadığımı ümit ediyorum:) Sabah: peynirli tost, az sucuk. Ve çay Ara: sütlü kahve. Öğle: meyve tabağı. Taze fasülye ayran. Akşam: bir buçuk çiğ köfte dürüm ayran Gece: adaçayı.

ne yaptınız yanu evet yaptım bir hata valla dolmalar börekler mangal partileri vardı ben hiç tutmadım kendimi o yüzden de 59da saplanıp kalmış durumdayım tamamen benim kabahatim tabi herşeyden az ama ölçülü yeseydim sorun yoktu aslında

herşeyden az ama ölçülü yeseydim sorun yoktu aslında

"herşeyden az ama ölçülü yemek" , "Batı'nın ilim ve teknolojisini alıp, kültüründen etkilenmemek" gibi birşey azizim, uygulamaya koyması çok zor

Rabbim hepimize diyetlerimizde irade, gözlerimize fer, karınlarımıza tokluk, yağlarımıza zillet,sağlığımıza afiyet, basküllerimize de ayar versin... ne diyelim amiiiiiiiiiiiiin

İç Anadolu ağzı bu değil mi?

Chihiro beni çok güldürüyosun:)))). Haa bu arada duana katılıyorum, Amin.

Son düzenleme:
arkadaşlar ne zamandır yulaf kepeği almak istiyordum, (şu dukan diyetinin vazgeçilmezi olan) nihayet aldım. bu arada dukanı okudum ama uygulayamayacağıma karar verdiğimden ötürü normal beslenmeme devam ediyorum. evde minik kızım var o yüzden her tür besin pişmek zorunda, eee kendime de ayrı yemek yapmaya vakit olmuyor. neysee uzatmayayım chihiro hanımında kreplerini görüyorum bu kepekle.

bugünki listeme gelinceeeee

Sabah :2 yumurtalı, yeşillikli omlet, yeşil çay, yarım dilim ekmek.

Ara :2 tam ceviz, 1 muz ve türk kahvesi

sonraa spora gittimmm çok çalıştımm, çok terledim, kıpkırmızı oldum.

Akşam :1 tane minik levrek, az yeşil salata (ekmeksiz)

Gece : yeşil çay, 1 avuç antep fıstığı

sadnees senin yeşil çayından aldım, çaykurun bergamot araomalısını. bende liptonun bergamotlu poşetini ve kipanın açık yeşil çayını kullanıyordum, bu hafta baktım açık yeşil çay yok aklıma sen geldin, kasadan geri döndüm de çaykur aradım. normal yeşil çay demleyen arkadaşlara tavsiyem içine 4-5 karanfil ve 1/3 çubuk tarçın çok hoş bi tat veriyor. ayrıca karanfilin faydaları saymakla bitmez..

çok sağol canımm, toparlıycam inş. gidecek bu kötü göbek.

çok sağollll arkadaşımm. bence de ton balığı değildir umarım devam etmez. beslenme konusunda topiğimiz çok bilinçli bence, kimse açlıktan bayıltan şok diyetler yapmıyor. herkez neyin nasıl doğru olduğunu bilecek seviyede. arada minik yaramazlıklarımız da göze batmıyor o yüzden.

kaçamak yapınca suçluluk duymak iyi bir sey ama abartmamak lazım
en azından bu pişmanlıkla her seyi salmamak gerek

doğum gününüz kutlu olsun

çok sağoll canımm. kaçamağımı bugün sporda telafi etmişimdir inşallah, çok çalıştım.

Ya kızlar sizde de bi şişkinlik var mı? Sanki heryerim su tutuyor gibi hele göbek kısmı sormayın hiç:))) ya bu mevsimden mi kaynaklanıo acaba... Yoksa bana mı bişeyler oluo :))))

yahu pazartesi regl olucam bugünden gerginliği ödemi vs başladı..
tatlı krizim için kaç gündür canımın cektiği limonlu dondurma almayı düşünüyorum, light dondurma var mı acaba?

dün yediklerimi de yazayım hemen ;
sabah: 1 dilim tam tahıllı ekmek, peynir,zeytin, şekersiz çay
öğle: az peynirli bir yumurtalı omlet, light ayran (ekmeksiz yemek zordu ama başardım)
ara: bir elma
akşam: 1,5 fırında çupra, salata, yarım dilim tam tahıllı ekmek
gece: 3 bardak şekersiz çay

ben çok seviyorum bu çayı, ama en son aldığım paket acayip bişey ya, bergomat kokusu ve tadı hiç mi gelmez, gelmiyor...
neyden kaynaklandığını da çözemedim bi daha da böyle olursa markete gidip olay çıkaracağım O yüzden bende evdeki kabuk tarçını getirdim onla tatlandırıyorum.

evet şok diyetlere karşıyım ben, onlarda yağ değil kas kaybı oluyor bana göre. hep derim diyeti komple bırakmaktansa arada ufak kaçamak yapılmalı, yoksa tak ediyor insana tamamen bıraktırıyor.

demleme yeşil çayı ben de denemeyi düşünüyorum :44: bergamot aromasına da bayılırım tavsiye edenlerin elleri ve dilleri dert görmesin, yağları göbekleri de eriyip gitsin işşşşallllah

dondurma en zararsızı madoda layt var ama normalini de tüketebilirsin miktarını çok abartmadıkça

ben yeşil çay pek sevmiyorum sevdiğim tek bitki çayını tarif edeyim size :)

ıhlamur demliyorum son beş dksında tazedilimlenmiş zencefil atıyorum içine bi kaç parça bardağa alınca içine taze nane yaprakları ekliyorum tavsiye ederim çok hoş oluyor içine ince limon dilimleri de eklenebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…