Ya kızlar sizde de bi şişkinlik var mı? Sanki heryerim su tutuyor gibi hele göbek kısmı sormayın hiç:))) ya bu mevsimden mi kaynaklanıo acaba... Yoksa bana mı bişeyler oluo :))))
. Angara börd iyiymiş:))))evet, İç Anadolu ağzı bu. Angara'lıyım dasiz bana kısaca "ANGARA BÖRD" veya "ANGARA BEBESİ" diyebilirsiniz
regl dönemin mi yaklaşıyor acaba?
Değil canım ya daha 2 hafta var, bi garip şiştim ya hayırlısı:))) bu arada biraz rahatsızlandın antibiyotik filan kullanıom belki o da etki etmiştir diyetim de şaştı kızlar herşeyden birer lokma anca yiyom yarındn itibaren menülerimi paylaşırım gene inş. Herkese hayırlı Cumalar bu arada...
geçmiş olsun cnm.. bende de feci bi şişkinlik var.. gömlegimin düğmeleri patlayacak.. üstelik şişkinliğin gerginliği sırt ağrısı da yapıyor çok fena.. umarım kısa sürede geçer..
arkadaşlar nasılsınız, hafta sonu sessizlik çökmüş, nerelerdesiniz, neler yapıyorsunuz, neler yiyorsunuz? benimde hafta sonu eşim evde biraz düzensiziz. ama yine de abartmamaya özen gösteriyorum. bugünkü listemi sunuyorum..
Sabah :sucuklu tost, peynir, zeytin, çay
Ara :türk kahvesi
Akşam :4 kaşık taze fasulye, 3 kaşık pilav, yarım dilim ekmek
Ara :3 çatal pasta, yeşil çay, dondurma
arkadaşlar yarın kilo bildirimleri var, herkes gelir inşallah. şu listeyi birimiz yapsak iyi olur aslında. ignisin yaptığı listeyi yapabilecek biri var mı? nasıl yapılıyo tarif ederseniz bende yapabilirim.
Tok karına tartıldım 1.50 kilo vermişim :) çok mutluyummm...
Bu sabah sadece salatalık ve sütle karıştırarak K yedim
Arada da yeşilçay içerim.
Ben bilmiyorum ama ignise ne oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?