50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatildi hava değişimiydi derken dengem biraz şaştı yemek konusunda kaldığım yerden devam diyorum :)

sabah
sekiz ufak siyah zeytin
iki dilim tam tahıllı ekmek
1.5 kk peynir
domates
dört bardak çay yarımşar küp şekerle

herkes iyidir umarım

sevgiler

Ya kızlar sizde de bi şişkinlik var mı? Sanki heryerim su tutuyor gibi hele göbek kısmı sormayın hiç:))) ya bu mevsimden mi kaynaklanıo acaba... Yoksa bana mı bişeyler oluo :))))

regl dönemin mi yaklaşıyor acaba?

hemen yediklerimi paylaşayım, bana çok geldi, hep beraber yeriz :)

sabah:
kepeğe krep, sütlü kahve

öğle:
ızgara balık
domates-salatalık ikilisi
baka yok, hepsi bu

bir de, sütlü kahve ile yulaftan mamul karton

akşam:
arkadaşlarımla buluşacağım.
ayyy, yemek de getirmedim yanımda:18: onlarla da yemek istemiyorum :18:
gitmeden önce, kantinde ızgara tavuk-ayran yiyeyim, arkadaşlara da şekersiz çay kısmında eşlik ederim :26:
evet evet, en iyisi bu

regl dönemin mi yaklaşıyor acaba?

Değil canım ya daha 2 hafta var, bi garip şiştim ya hayırlısı:))) bu arada biraz rahatsızlandın antibiyotik filan kullanıom belki o da etki etmiştir diyetim de şaştı kızlar herşeyden birer lokma anca yiyom yarındn itibaren menülerimi paylaşırım gene inş. Herkese hayırlı Cumalar bu arada...

geçmiş olsun cnm.. bende de feci bi şişkinlik var.. gömlegimin düğmeleri patlayacak.. üstelik şişkinliğin gerginliği sırt ağrısı da yapıyor çok fena.. umarım kısa sürede geçer..

öğle menüm

bi kepçe pirinç pilavı (merak edenler için kepçe bildiğiniz evdeki normal kepçelerden sanayi kepçesi değil iş makinası kepçesi de değil ölçmedim ama sanırım tepeleme üç kaşık yapar)
ufak kase cacık
elimin yarısı kadar tavuk göğsü
domates salatalık yağ da ekledim
ufak kase haşlanmıs mercimek salatası (içine soğan maydonoz falan eklemişler yağsızdı)
(ufak kase sanırım bi kepçeye eşdeğer yemek alıyor...)

arada
bi türk kahvesi bi bçk k.ş ile...

şişlikten patlıcam galiba

akşam bi saat bisiklete binmeyi planlıyorum

yemek yok evde.. yeşillik de... galiba akşam ufak bi tabak peynirli makarna yerim.. yanına da ufak bi kase yoğurt... tatlı krizine girersem de ufak avuç kırmızı üzüm.....

herkese iyi haftasonları... umarım gider şişkinliğimiz ve extra yağlarımız..

sanırım verdiğimi geri aldım...

geçmiş olsun cnm.. bende de feci bi şişkinlik var.. gömlegimin düğmeleri patlayacak.. üstelik şişkinliğin gerginliği sırt ağrısı da yapıyor çok fena.. umarım kısa sürede geçer..

Saol canım, galiba ödem oldu biz de, aslında bu sıcaklarda bol bol terleyip su içerek atabiliriz ama nasıl olcak işte, bu haftasonu bol bol su tüketelim

arkadaşlar nasılsınız, hafta sonu sessizlik çökmüş, nerelerdesiniz, neler yapıyorsunuz, neler yiyorsunuz? benimde hafta sonu eşim evde biraz düzensiziz. ama yine de abartmamaya özen gösteriyorum. bugünkü listemi sunuyorum..

Sabah :sucuklu tost, peynir, zeytin, çay

Ara :türk kahvesi

Akşam :4 kaşık taze fasulye, 3 kaşık pilav, yarım dilim ekmek

Ara :3 çatal pasta, yeşil çay, dondurma

Evet kimseler yok?? Bu arada haftasonu illa ki şaşıyor denge, ben de dün akşama kadar alabildiğim kadar az kalori aldım ama akşam lahmacun yedim, misafirlikteyiz de😄

Tok karına tartıldım 1.50 kilo vermişim :) çok mutluyummm...
Bu sabah sadece salatalık ve sütle karıştırarak K yedim
Arada da yeşilçay içerim.

eveett bugün ne yedim. yaa düşününce çok yemişim gibi geliyor ama buraya yazınca, iyi fazla da yememişim diyerek kendime moral veriyorum

Sabah eynirli omlet, 3 minik pişi, nutella bu sabah yediklerimi akşam telafi edicem

Ara :türk kahvesi

Akşam :1 kepçe terbiyeli sebzeli sulu köfte (ekmeksiz). yemeğimi yaptım akşam yiyeceeemm

Gece :yeşil çay, içerim yatmadan da erik ve kefir düşünüyorum.

arkadaşlar yarın kilo bildirimleri var, herkes gelir inşallah. şu listeyi birimiz yapsak iyi olur aslında. ignisin yaptığı listeyi yapabilecek biri var mı? nasıl yapılıyo tarif ederseniz bende yapabilirim.

öhüm öhüm, siftah benden bereket Allahtan diyerek kilo bildirim gününü açıyorum (benden önce Diamondgirl birdrim yapmıştı dimi ama)

rumuz: chihiro79
boy: 1,5 metre (böyle söyleyince daha mı uzun duruyor ne:26:)
önceki hafta: 55
bu hafta:55
fark: sıfıra sıfır, elde var sıfır

haftasonu pek düzenli yiyemedim ama diyetimden de taviz vermedim. dün yediğim 3/4 armut (3-4 değil 4 te 3 armut) dışında.

bu sabah yediklerime gelince dostlarım:

tavada yağsız eritilmiş tulum, 1 dilim ekmek (evde yumurta olmadığından peyniri ekmekle yemek zorunda kaldım. esasında hiç hazetmem kendisinden)

sütlü kahve

başka mı? başka yok işte. hepsi bu. bu kadar yiyiyorum
öğlen de peynirli salata yiyeceğim zannımca
akşam ise işkembe çorbası veya kıymalı taze fasille arasında tercih yapma durumundayım

bende yapayım bildirimimi 58,2 bir kilo gitti bu hafta geçen hafta kendime verdiğim ceza işe yaramış demek ki

Selam kizlar :) ben 21 yasindaym. ve 54,2 kiloyum fakat 159 cm boyum. benim sikintim bacaklarimla :) kalinlar boyuma gore. 1 mayista bisiklet aldim ve hergun en az 400 cal olana kadar ceviriyorum. yaklasik olarak 66 dakikaya denk geliyor. Baktim benim gbi kizlar burdada var hemen takibe alip okumakta fayda var dedim :) kilo kaybim olursa elbetteki paylasacagim. yemek konusunda cok bir sey yapmiyorum cunku ekmek tuz seker hic sevmedin kullanmam :) Abur cuburumda yok. yani yemek+ meyve yiyorum sadece. Kizartmadanda oldukca uzak durmaya calisiyorum acikcasi :)

eveeeetttt kara pazartesi geldi çattı..

aslında cuma günü 58,2 idim ama araya haftasonu, gezmeler tozmalar, yemeler içmeler bir de regl öncesi girdi..
size yediklerimi yazmayacagım zira bu kadar diyet yapan iradeye yüklenmek istemem, ben direkt konuya giriyorum

boy: 1,68 yaş: 31
gecen hafta: 58,4 kg
bu hafta: 59,4 kg

nolur üstüme gelmeyin çoooooooooooook mutsuzummmmmmmmmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…