50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar umarım gününüz güzel geçmiştir. sıra geldi bana:

Sabah: 2 yumurtalı, maydonoz ve taze soğanlı omlet, 1 dilim ekmek.

Ara: ara ve öğle yapamadım çünkü kızım azıttı, ağla ağla kustu halının ortasına, bayo yaptır, halıyı sil falan derken gaza gelip ev işlerine daldım.

Akşam: avucumun 3/4 ü kadar somon, 5 kaşık domatesli makarna, salata (ekmek yok)

Ara :türk kahvesi sonraaa yeşil çay, 1 avuç fındık, vee 3 ısırık çikolata yatmadan da kefir içip erik yemeyi düşünüyorum.

yürüyüş yaptım, egzersiz yapamadım.
akşam menüm: tavuk sote, 2 çay, 3 dilim çavdarlı ekmek, küçük domates (ekmek fazla oldu biliyorum )

Hiiçç farketmez benim için, zaten bende hafta sonu kendini tanıyamayanlardanım

Çok az yiyorsun halsiz düşebilirsin, hem de spora gidiyosun, tamam ekmeği kes ama biraz daha et vs eklemeni öneririm canım dikkat et kendine:)

börek almamana sevindim tatlım tebrikler

hiç bişi yemiyosun cnm çok sağlıksız

aaa yiyorum ya bunlar bile fazla yaa yedikçe yıyesım gelıyor kendımı ancak boyle dizginliyorum ben.. Akşam yemek pişirdiğimde dayanamayıp bı tabak götürüyorum, bu dağın görunmeyen yüzü bu sabah sirkeli ballı su içtim, special k yedim öğlen yemeği için yanıma sebze yemeği yoğurt aldım yeşil çay içerim yıne.. ama akşam naparım bilmiyorum.. ekmek yemıyorum, 4 yıldır şeker de tuketmıyorum, akşam eşim yerken içim gıdıyor, bı tabak sebze yemegını 9 da yememın zararı olur değil mi...

Çok az yiyorsun halsiz düşebilirsin, hem de spora gidiyosun, tamam ekmeği kes ama biraz daha et vs eklemeni öneririm canım dikkat et kendine:)

vejeteryanım canım ben :) haklısın gerçekten de.. şuan bi sıkıntı yok gibi ama sporda yenı oldugum ıcın bıkaç gune halsızlık vurabılır.. senın önerdıgın bı program var mı? işe gelıyorum sabah, evde kahvaltı yapmam zor, oğlumu bakıcıya goturuyorum cunku erkenden, öğlen yıyecegımı almaya calısıyorum yoksa börek pide ye kaçıyor elim.. hemen zayıflamak istiyorum, hırsım ondan belkı de :44:

dün yediklerimi yazayım;

sabah: 1,5 dilim tt ekmek, peynir,cherry domates,yeşil zeytin, 3 bardak şekersiz çay
ara:yeşil cay,muz
öğlen:çorba
ara:yarım dilim ekmek,2 dilim salam (cok acıkmıştım niye yedim bilmiyorum)
akşam: 17.00de çorba, kuru fasulye, 2-3 kaşık pilav

veee işte gurur tablosuna geliyorum, akşam yine misafir vardı, ben onlara en sevdiğim pasta olan antep fıstıklı karaorman ikram ederken kendim bir çatal dahi yemedim sadece cayın yanında ceviz ve badem yedim....

spora gidemiyorum birkaç gündür, yüksek lisans yapıyorum ödev-sınav zamanı. ona da gidecegim yakında

bildirmleri cuma yapma konusunda anlaştık mı acaba???

Bak canım ben de 7de çıkorum evden ama 6da da olsa kahvaltı yapıom mutlaka yap ister müsli ile yağsız sütle yap kahvaltını ya da kahvaltına muhakkak yumurta eklemeni öneririm sabah bir haşlanmış yumurta bol baharatlı 2 kk peynir 3-5zeytin domates salatalık ve yeşil çay bi dene bak bunları tok da tutuyor hem proteinini kaldiyumunu da alırsın. Devamını arada meyve. Ayran özellikle öneririm akşamları bulgur pilavı ayran salata hem tok tutar bi de üstüne sporunu yaparsın öğle sebzeni istediğin gibi ye kendini sıkma üzmeden kilo ver geri de almazsın böyle inş.:)))

Son düzenleme:
selam kızlar. aslında şu an pek kotu moralimm...

yani kilom iyi.
dün 59.3 idim, bugün sabah 59 çıktım. gayet mutlu evden çıktım ki yoğurt bulamadım markette. mecburen bi simit aldım ofise geldim.
hiçbişi yemeden de durabilirim de sigara içiyorum.
umarım bir simit sorun olmaz ya kahvaltıda...

akşama 58'lere düşerim diyordum ama bu simit işi moralimi bozdu. neyse gündüz çok bir şey yemem zaten. akşam da balık falan hafif geçerim.

Yaklaşık 250kalori, yarısını yesen ayranla tok tutar mı?

bir simitte 250 kalori varmış, az değil ama akşama kadar bir şey yemem yakarım ben bunu. tamam tamam sorun yok.

o kadar erken kalkamam ki gece 50defa kalıkıyorum cunku... olmadı kahvaltıyı da yanıma alırım :)) pilav çok şişiyor ama midede ya, ayran iyi fikir, zaten dayanamadıkca hafıf seylerle atlatmaya çalışıyorum. spordan sanırım diz kapaklarım çok sızlıyor bugun.. öğle yemegıne de çok var, en ıyısı yesıl cay içmek hemen yoksa canım börek çekıcek ve ben tutamıcam kendımı

Hayır hayır börek yoookk

Hayır hayır börek yoookk

tamam tamam yok akşam yemeğinizi kaçta yıyorsunuz ve yatana kadar bişeler atıstırıyorusunuz? ben bu akşamların önune nasıl gecerım acaba? akşam oldu mu fena oluyorum, spordan geldıgım ıcın yolda bol su ıcıyorum tokluk hıssedıyorum ama ağzım boş durmuyor mideye takılan kelepçelerden ben bitane ağzına taktırmalıyım sanırım

Genelde 7de bitiriorum yemeyi ama ben de bi çiğ köfte tutkusu var ki sorma, arada bi bi dürüm götürüom ama önerim tabiki bu değil:)))) bir kase yulaf ezmesi içine çilek, az muz, kivi vs light süt ya da yoğurtlu gece 9 10 dan sonra olmamak şartıyla tavsiye ederim

günaydın dostlarım,

evet paylaşımda devrim niteliğinde bir yeniliklen karşınızdayım. sabah menümü yazılı değil renkli-resimli olarak paylaşmaya karar verdim bu şekilde hem yediklerimin neye benzediğini görecek hem de azıcık malzemeyle "koca bir tabak dolusu" şeylerin yapılabileceğini göreceksiniz
akşam yediklerime gelince... onlar ekseriyet itibariyle, artan sürten sebze ve etlerden karışım olduklarından, gördüğünüzde "ayyy, yazıııık, bunları mı yiyiyormuuuuş" dememeniz ve yemek denen kavramdan soğumamanız için paylaşmayı, topiğin selameti açısından uygun bulmuyorum :18:

şimdi gelelim renkli-resimli paylaşıma. ahanda sabah yediklerim bunlarıdr netekim, buyurunuz:

opera hanım için kuvvetli bir alkıııııııııııııış

ama bir soru:

1 dilim tt ekmek nedir? tt nedir ki

uzun zaman "kk peynir" yazınızı "kadınlarkulubu üyelerinin kullandığı bir ölçü sanırım" diyerek okuyacak kadar cahilim. mazur görünüz efem

Süpperrrsiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…