Bugün ise:
kahvaltı : 1 börek, 1 fincan çay (börek olayı bozuyor şu sıralar beni ama acil kahvaltı etmem gerektiği zamanlar böyle oluyor, zaten mahallede ki fırınımız sağolsun diyet yapıyor hamur işlerini şaka bi yana yufka içinde peynir var gibi yedim yani yağ adına bir şey kullanmıyorlar sanırsam. )
ara: yeşil çay
öğle: 4 kaşık etli patates ymeği, 2 kaşık pilav
yeşil çay 2 fincan
30 dk yürüyüş
akşam: bilemiyorum yarın yazarım
fırsat olursa 45 dk egzersiz.
yaa bende senin gibiyim, hafta içi bi azim, spor, bol su, sağlık delisi oluyorum, hafta sonu da içimden canavar çıkıyo sanki. benim gibi yemeği seven bi eşim var duramıyoruz. cuma kilo bildirsek süper olur. DİĞER ARKADAŞLAR NE DERSİNİZ?
Merhaba Kızlar,
boy: 157
kilo: 57 :)
2 sene once 57yle hamıle kalıp 72 de doğum yaptım. yıne hamıle kaldıgım kılodayım ama kendimi şişkı hissedıyorum. tığ gibi olmak ıstıyorum ben
Dün hem diyete hem de spora başladım. Günlük yediklerim şöyle:
Sabah: Special K
Öğlen: bir porsiyon sebze yemeği
İkindi: Eti Form+Yeşil Çay
İkindi ve akşam arası spora gıdıyorum yaklaşık 1 saat
Akşam: Bir kase yağsız yoğurda bir salatalık doğrayıp yıyorum. Aralarda da yeşil elma ve muz tuketıyorum bazen ama :)) ve bol suu
bunun dışında bana önerebılecegınız bırsey var mı kızlar? dun spora gıttıgımde başlangıc olarak kılo yağ vucut ölçümlerim alındı, ve yağ oranı çok çıktı. Artık ekmek tuz ve şekerı kestım dıyebılırım. Önerisi olan varsa lütfen beklıyorum
börek almamana sevindim tatlım tebrikler
hiç bişi yemiyosun cnm çok sağlıksız
Çok az yiyorsun halsiz düşebilirsin, hem de spora gidiyosun, tamam ekmeği kes ama biraz daha et vs eklemeni öneririm canım dikkat et kendine:)
vejeteryanım canım ben :) haklısın gerçekten de.. şuan bi sıkıntı yok gibi ama sporda yenı oldugum ıcın bıkaç gune halsızlık vurabılır.. senın önerdıgın bı program var mı? işe gelıyorum sabah, evde kahvaltı yapmam zor, oğlumu bakıcıya goturuyorum cunku erkenden, öğlen yıyecegımı almaya calısıyorum yoksa börek pide ye kaçıyor elim.. hemen zayıflamak istiyorum, hırsım ondan belkı de :44:
selam kızlar. aslında şu an pek kotu moralimm...
yani kilom iyi.
dün 59.3 idim, bugün sabah 59 çıktım. gayet mutlu evden çıktım ki yoğurt bulamadım markette. mecburen bi simit aldım ofise geldim.
hiçbişi yemeden de durabilirim de sigara içiyorum.
umarım bir simit sorun olmaz ya kahvaltıda...
Yaklaşık 250kalori, yarısını yesen ayranla tok tutar mı?
tutar tutar, iştahım kapalı. yarım yiyorum. ağır ağır yemeye başladım zaten:)
Bak canım ben de 7de çıkorum evden ama 6da da olsa kahvaltı yapıom mutlaka yap ister müsli ile yağsız sütle yap kahvaltını ya da kahvaltına muhakkak yumurta eklemeni öneririm sabah bir haşlanmış yumurta bol baharatlı 2 kk peynir 3-5zeytin domates salatalık ve yeşil çay bi dene bak bunları tok da tutuyor hem proteinini kaldiyumunu da alırsın. Devamını arada meyve. Ayran özellikle öneririm akşamları bulgur pilavı ayran salata hem tok tutar bi de üstüne sporunu yaparsın öğle sebzeni istediğin gibi ye kendini sıkma üzmeden kilo ver geri de almazsın böyle inş.:)))
o kadar erken kalkamam kigece 50defa kalıkıyorum cunku... olmadı kahvaltıyı da yanıma alırım :)) pilav çok şişiyor ama midede ya, ayran iyi fikir, zaten dayanamadıkca hafıf seylerle atlatmaya çalışıyorum. spordan sanırım diz kapaklarım çok sızlıyor bugun.. öğle yemegıne de çok var, en ıyısı yesıl cay içmek hemen yoksa canım börek çekıcek ve ben tutamıcam kendımı
Hayır hayır börek yoookk
tamam tamam yokakşam yemeğinizi kaçta yıyorsunuz ve yatana kadar bişeler atıstırıyorusunuz? ben bu akşamların önune nasıl gecerım acaba? akşam oldu mu fena oluyorum, spordan geldıgım ıcın yolda bol su ıcıyorum tokluk hıssedıyorum ama ağzım boş durmuyor mideye takılan kelepçelerden ben bitane ağzına taktırmalıyım sanırım
dün yediklerimi yazayım;
sabah: 1,5 dilim tt ekmek, peynir,cherry domates,yeşil zeytin, 3 bardak şekersiz çay
ara:yeşil cay,muz
öğlen:çorba
ara:yarım dilim ekmek,2 dilim salam (cok acıkmıştım niye yedim bilmiyorum)
akşam: 17.00de çorba, kuru fasulye, 2-3 kaşık pilav
veee işte gurur tablosuna geliyorum, akşam yine misafir vardı, ben onlara en sevdiğim pasta olan antep fıstıklı karaorman ikram ederken kendim bir çatal dahi yemedim sadece cayın yanında ceviz ve badem yedim....
spora gidemiyorum birkaç gündür, yüksek lisans yapıyorum ödev-sınav zamanı. ona da gidecegim yakında
bildirmleri cuma yapma konusunda anlaştık mı acaba???
günaydın dostlarım,
evet paylaşımda devrim niteliğinde bir yeniliklen karşınızdayım. sabah menümü yazılı değil renkli-resimli olarak paylaşmaya karar verdimbu şekilde hem yediklerimin neye benzediğini görecek hem de azıcık malzemeyle "koca bir tabak dolusu" şeylerin yapılabileceğini göreceksiniz
akşam yediklerime gelince... onlar ekseriyet itibariyle, artan sürten sebze ve etlerden karışım olduklarından, gördüğünüzde "ayyy, yazıııık, bunları mı yiyiyormuuuuş" dememeniz ve yemek denen kavramdan soğumamanız için paylaşmayı, topiğin selameti açısından uygun bulmuyorum :18:
şimdi gelelim renkli-resimli paylaşıma. ahanda sabah yediklerim bunlarıdr netekim, buyurunuz:
Eki Görüntüle 705746
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?