50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam arkadaşlar,

boy:1.68
kilo:53.3
geçen hafta:54.2

900 gramlık müthiş kilo kaybımı sporda at gibi koşmama borçlu olduğumu düşünüyorum. iyi hoş da şu koca gööbeem neden hala aynı onu da anlamıyorum

kilo veren arkadaşları tebrik eder başarılarının devamını dilerim. veremeyen ve yerinden kıpırdamayan arkadaşlar size dee kocamann bir çiçek gönderiyorum, haydi haydiii.

bu hafta benimde gazımla, eşimde artık kilo vermesi gerçeğiyle yüzleşti ve special k diyeti yapmaya karar verdi. belki bu hafta göbeğim iner biraz. eşim akşam çerez falan atıştırırken bende duramıyorum çünkü

bu günkü listeme gelince

Sabah : 2yumurtalı, birer tutam maydanoz ve dereotu, 2 yeşil soğanlı omlet, 1 ince dilim çavdar ekmeeği.

Ara : 1 çilek (kızımdan arta kalan) türk kahvesi

Öğle : dünden kalan sulu köftemden 2 kepçe, yoğurt

Aakşam : eşime destek olup special k yemeği düşünüyorum ama önce spora gidicem

Gece : meyve, yeşil çay, birazda fındık ve ceviz yerim. yatmadan da kefir içerim diye ümid ediyorum inşallah şaşmam

selam arkadaşlar,

boy:1.68
kilo:53.3
geçen hafta:54.2

900 gramlık müthiş kilo kaybımı sporda at gibi koşmama borçlu olduğumu düşünüyorum.

ben de 55'e takılıp kalmamı at gibi yememe borçluyum diyeceğim ama hiç de fazla birşey yemedim. atın tersine, kuzu gibi sürekli yeşillik yedim halbuki :44: belki de kaderim 55, belki de asla düşemeyeceğim

bu arada opera hanım, hangi yüzle üzerinize geleceğiz. veremeyen arkadaşlar olarak, bizim durumumuz da sizden farklı değil "ne çektik be şu basküllerden diyerek" toplu ağlama seansı öneriyorum

slm kızlar işten çıkıyorum vaktim az pek msjlarınıza bakamadım umarım herkes iyidir

bildirim yapıyorum 53.7 yane verdiklerim üstüne 200 gr daha almış gözüküyorum.. akşam çok geç yemek yemek zorunda kaldım taaa onikide gece.. belki bu durum ondan kaynaklanıodur ama yapacak bişi yok...

sabah:
1.5 kk beyaz peynir
2 dilim t.t ekmek
söğüş domates
sekiz mini siyah zeytin
4 bardak çay 1/2 k.ş ile

öğle(bu menüden bıktım):
3 kaşık ksır (dolu dolu)
3 kaşık pirinç pilavı
ufak kase cacık
domates salatalık yağ eklenmiş şekilde

ara
minik avuç leblebi
yarım avuç kırmızı üzüm
iki ceviz
hazır latte (çok kalorili sağlıksız bişi ama bayılacak gibiydim...)

spor düşünmüyorum uykumu alamadım..
ama eve yürüyerek gidip geliyorum her gün en azından bu var..
yarım saat yürüyüş..

akşama
bi kepçe bulgur
bi kepçe pilav
ufak kase yoğurt
el kadar kırmızı et...

çok oluyor ama dayanamıyorum bu ara...

herkese sevgiler...

Boy: 165. Kilo: 54,5 (geçen hafta 55). Yaş: 31 Beni motive etmeye yetti diyeyim, arada kaçamaklarım olduğu halde:)))). Bugün sabah: baharatlı yumurta, domates, salatalık. Öğle: müsli ve süt, 5 kaşık makarna. Ara: Erik-kahve. Yarım avuç içi çerez Akşam: yağsız yarım tabak tavuklu keşkek ve su. Spor: 1 saat hızlı tempo yürüyüş KİLO VERENLERE TEBRİKLER!!!! :)))))). Veremeyenler de hiç bozmayın moralinizi kızlar yavaş yavaş kalıcı verelim kiloları....

Son düzenleme:

Regl öncesi 2 kiloya kadar farketmesi normalmiş kilonun, geçici şişlik oluyormuş vücutta, almamış olabilirsin üzülme hemen:))

Regl öncesi 2 kiloya kadar farketmesi normalmiş kilonun, geçici şişlik oluyormuş vücutta, almamış olabilirsin üzülme hemen:))
eski grubumda regl dönemi kilo bildirimi yapmıyorduk en az bir-iki kg farkediyor çünkü ödem tutuyor vücut.. üzülmene gerek yok cnm almamışsındır..

günaydın kızlar

dün akşam
iki kepçe bulgur pilavı
bi kepçe pirinç pilavı
ufak kase yoğurt
bi dilim ayçekirdekli yulaflı ekmek
(paso karbonhidrat sağlıksız bi menü ama maalesef elimde bunlar vardı sadece..)
iki lokma havuçlu kek.. (bi dilimin dortte birinden bile az..

sabah
2 kk beyaz peynir
altı siyah zeytin
2 dilim t.t ekmek
3 bardak y.k çay

herkese bol iradeli sağlıklı beslenmeli bi gün dilerim..

sabah uyandım, 59.3 çıktım. regl dönemi de bitti, artık bu hafta 58'lere inmem lazım.
sabah börek alacaktım almadım, yoğurt ve yulafımı yiyorum.
hadi bir gayret ya...
63.7'den 59'a düşünce bile 5 kilo vermiş oluyorum. çok fark ediyor. kendimi en azından patlak hissetmiyorum kıyafet içinde.
dayan, dayan...

ya 55'in altlarına inmek ne kadar güzeldir kim bilir...
bu arada ben düzenli yazamıyorum artık haftalık bildiremem galiba, kızıyorsunuz sonra.

yeşilçayı çok kestim bu ara, eskiden her gün içiyordum. şimdi şekersiz siyah çay, günde bir kahve şeklinde gidiyorum.
yeşil çay ve mate de içmeliyim. özellikle mate bende indiriyordu bir günde.
çok gaza geldim ya

gününüz aydın, umutlarınız atlı, düşleriniz kanatlı, diyetleriniz tatlı, baskülleriniz ayarlı olsun dostlarım

herkesin mesajını teker teker okudum. menüler hiç fena değil, son derece doyurucu ve güzeller

menülerimi paylaşmaya önceki bölümden devam ediyorum. en son öğle menüsünde kalmıştık ve orda film pardon internet kopmuştu. devam ediyorum efenim:

dün öğle: 1 tabak peynirli salata (domates, salatalı, peynir, havuç ve kırmızı lahanadan müteşekil)
1 tabak zeytinyağlı bakla (hiç de yiyesim yoktu. çöpe gitmesin diye yedim valla

dün akşam: 1 ufak tabak kıymalı fasulyeye karıştırılmış sote mantar
kornişonlu yoğurt
sonra 1 bardak süt

bu sabah: 1 yumurta ile peynirli omlet
sütlü kahve
bu öğle: Allah ne verdiyse artıkın :44:

günün gelişen menüleriyle tekrar beraber olacağızdır.... beni izlemeye devam edinizdir...

evet kızlar dün öğle saatlerinde regl olmamla birlkte nihayet cevremdekiler rahat bir nefes aldı, zira 3 ayda PMS döneminde herkese kan kusturuyorum

dün yediklerimi yazayım:
sabah: 1 dilim tt ekmek, peynir zeytin bir cherry domates şekersiz çay
öğle: 1 lahmacun, 1 light ayran (karatay lahmacunu methediyor ama bana sağlıklı gelmiyor)
ara: 1 muz
akşam: 1 kase çorba, 5 yk kuru fasulye, 2 yk bulgur pilavı
ara: 1 yeşil elma

akşam yemeğini 17.00de yedim, gece açlıktan zar zor uyudum, hatta akşam komşu geldi, eşime ve komsuya cayın yanında kek verdim ama ben bir lokma dahi yemedim.. zaten ben haftaya azimle başlayıp h.sonu cozurtuyorum, bildirimleri cuma yapsak daha iyi bence

biraz gaza getireyim kendimi ya, buralarda dolaşayım da. sabah bir tane galeta ve yoğurt yuhaf yedim. öğleni şimdi meyve ile geçerim, akşam da hafif bir şeyle bitirirm, balıkla falan.

bu ara vermem lazım hadi kızlar siz de bastırın

son birkaç gündür evde dumbıl kaldırıyorum, bir de üzerine çıkıp dönülen tabletten almıtşım ona çıkıyorum baya uzun dönüyorum. belim ve karnım incelsin en azından diye. işe yarıyor galiba. 59.3 çıkmak çok büyük moral oldu bana biliyorum birçoğunuza göre fazla ama.

Merhaba Kızlar,
boy: 157
kilo: 57 :)
2 sene once 57yle hamıle kalıp 72 de doğum yaptım. yıne hamıle kaldıgım kılodayım ama kendimi şişkı hissedıyorum. tığ gibi olmak ıstıyorum ben
Dün hem diyete hem de spora başladım. Günlük yediklerim şöyle:
Sabah: Special K
Öğlen: bir porsiyon sebze yemeği
İkindi: Eti Form+Yeşil Çay
İkindi ve akşam arası spora gıdıyorum yaklaşık 1 saat
Akşam: Bir kase yağsız yoğurda bir salatalık doğrayıp yıyorum. Aralarda da yeşil elma ve muz tuketıyorum bazen ama :)) ve bol suu

bunun dışında bana önerebılecegınız bırsey var mı kızlar? dun spora gıttıgımde başlangıc olarak kılo yağ vucut ölçümlerim alındı, ve yağ oranı çok çıktı. Artık ekmek tuz ve şekerı kestım dıyebılırım. Önerisi olan varsa lütfen beklıyorum

börek almamana sevindim tatlım tebrikler

hiç bişi yemiyosun cnm çok sağlıksız

öğle
bi kepçe pirinç salatası içinde çok az yeşillik de vardı
bi minik kase cacık
2 lokmacık et (çok kötüydü çünkü)
3 kaşık çorba (o da berbattı )
domates-salatalık salatası yağı var

ara
bi minik avuç leblebi
bi ç.k fıstık ezmesi
yarım dilim t.t ekmek
bi ç.k ayva reçeli

akşama
çok bol karışık yeşil salata (yağlı)
ufak kase yoğurt
4-5 kaşık peynirli makarna
bi yumurta haşlanmış veya el kadar kırmızı et düşünüyorum ızgara

bisiklete binerm belki bi saat...

Selamlarr

Dünkü menümü yazmamışım
kahvaltı yapamadım.
ara: 2 fincan yeşil çay
öğle : rus salatası, 2 dilim çavdarlı ekmek
ara: 2 fincan yeşil çay
30 dk yürüyüş
akşam: 4 kaşık etli patates yemeği ve sanırım 2 kaşık kadar pilav yedim
2 bardak çay, azcık cubuk kraker

Bugün ise:
kahvaltı : 1 börek, 1 fincan çay (börek olayı bozuyor şu sıralar beni ama acil kahvaltı etmem gerektiği zamanlar böyle oluyor , zaten mahallede ki fırınımız sağolsun diyet yapıyor hamur işlerini şaka bi yana yufka içinde peynir var gibi yedim yani yağ adına bir şey kullanmıyorlar sanırsam. )
ara: yeşil çay
öğle: 4 kaşık etli patates ymeği, 2 kaşık pilav
yeşil çay 2 fincan
30 dk yürüyüş
akşam: bilemiyorum yarın yazarım
fırsat olursa 45 dk egzersiz.

yaa bende senin gibiyim, hafta içi bi azim, spor, bol su, sağlık delisi oluyorum, hafta sonu da içimden canavar çıkıyo sanki. benim gibi yemeği seven bi eşim var duramıyoruz. cuma kilo bildirsek süper olur. DİĞER ARKADAŞLAR NE DERSİNİZ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…