selam arkadaşlar,
boy:1.68
kilo:53.3
geçen hafta:54.2
900 gramlık müthiş kilo kaybımı sporda at gibi koşmama borçlu olduğumu düşünüyorum.
eveeeetttt kara pazartesi geldi çattı..
aslında cuma günü 58,2 idim ama araya haftasonu, gezmeler tozmalar, yemeler içmeler bir de regl öncesi girdi..
size yediklerimi yazmayacagım zira bu kadar diyet yapan iradeye yüklenmek istemem, ben direkt konuya giriyorum
boy: 1,68 yaş: 31
gecen hafta: 58,4 kg
bu hafta: 59,4 kg
nolur üstüme gelmeyin çoooooooooooook mutsuzummmmmmmmmm....
eski grubumda regl dönemi kilo bildirimi yapmıyorduk en az bir-iki kg farkediyor çünkü ödem tutuyor vücut.. üzülmene gerek yok cnm almamışsındır..Regl öncesi 2 kiloya kadar farketmesi normalmiş kilonun, geçici şişlik oluyormuş vücutta, almamış olabilirsin üzülme hemen:))
ya 55'in altlarına inmek ne kadar güzeldir kim bilir...
börek almamana sevindim tatlım tebriklersabah uyandım, 59.3 çıktım. regl dönemi de bitti, artık bu hafta 58'lere inmem lazım.
sabah börek alacaktım almadım, yoğurt ve yulafımı yiyorum.
hadi bir gayret ya...
63.7'den 59'a düşünce bile 5 kilo vermiş oluyorum. çok fark ediyor. kendimi en azından patlak hissetmiyorum kıyafet içinde.
dayan, dayan...
hiç bişi yemiyosun cnm çok sağlıksızMerhaba Kızlar,
boy: 157
kilo: 57 :)
2 sene once 57yle hamıle kalıp 72 de doğum yaptım. yıne hamıle kaldıgım kılodayım ama kendimi şişkı hissedıyorum. tığ gibi olmak ıstıyorum ben
Dün hem diyete hem de spora başladım. Günlük yediklerim şöyle:
Sabah: Special K
Öğlen: bir porsiyon sebze yemeği
İkindi: Eti Form+Yeşil Çay
İkindi ve akşam arası spora gıdıyorum yaklaşık 1 saat
Akşam: Bir kase yağsız yoğurda bir salatalık doğrayıp yıyorum. Aralarda da yeşil elma ve muz tuketıyorum bazen ama :)) ve bol suu
bunun dışında bana önerebılecegınız bırsey var mı kızlar? dun spora gıttıgımde başlangıc olarak kılo yağ vucut ölçümlerim alındı, ve yağ oranı çok çıktı. Artık ekmek tuz ve şekerı kestım dıyebılırım. Önerisi olan varsa lütfen beklıyorum
akşam yemeğini 17.00de yedim, gece açlıktan zar zor uyudum, hatta akşam komşu geldi, eşime ve komsuya cayın yanında kek verdim ama ben bir lokma dahi yemedim.. zaten ben haftaya azimle başlayıp h.sonu cozurtuyorum, bildirimleri cuma yapsak daha iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?