opera hanım için kuvvetli bir alkıııııııııııııış
ama bir soru:
1 dilim tt ekmek nedir? tt nedir ki
uzun zaman "kk peynir" yazınızı "kadınlarkulubu üyelerinin kullandığı bir ölçü sanırım" diyerek okuyacak kadar cahilim. mazur görünüz efem
Selam hatunlar...
menümü yazayım,
kahvaltı: 1/2 domates, 1/2 salatalık, 1,5 dilim çavdarlı ekmek, çay ( salata 1 çay kaşığı zeytinyağı ile)
ara: yok
öğle: 2 kaşık tavuk sote, 2 dilim çavdarlı ekmek (2 kaşık sote için 2 dilim ekmek fazla farkındayım ama çeşitim yok, sonra kurt gibi acıkıyorum)
şuan böylee gerisini yedikten sonra yazacağım çünkü sadık kalamıyorum. Bir de 2 gündür ekmeği arttırdım nedense, yoğurt yemediğim günler ekmeği daha çok yiyorum bunu farkettim.
Bu arada yaz geldi artık evde yemek pişmez oldu, annem çay türü yapıyor hep, yanına da malumunuz kızartma, kahvaltılık vs.zor oluyor ama direniyorum önceki günlerden kalan yemeklerden yiyorum. Sizin evlerinizde de böyle midir durum ? artık sevdiğim çorbalardan yapacağım akşamdan, yanına da salatayla doyarım herhalde, unutmazsam tabi...
fena da yemememe rağmen kan şekerim çok sallanıyor bugünlerde.. o zaman tarifsiz bi bitkinlik ve yorgunluk hissediyorum... ben de kahvaltıyı abartmaya karar verdim.. akşam fena oldum.. bunlara ek olarak bi elma, yarım muz ve de yarım paket (elli gr) biskuvi götürdüm...öğle
bi kepçe pirinç salatası içinde çok az yeşillik de vardı
bi minik kase cacık
2 lokmacık et (çok kötüydü çünkü)
3 kaşık çorba (o da berbattı)
domates-salatalık salatası yağı var
ara
bi minik avuç leblebi
bi ç.k fıstık ezmesi
yarım dilim t.t ekmek
bi ç.k ayva reçeli
akşama
çok bol karışık yeşil salata (yağlı)
ufak kase yoğurt
4-5 kaşık peynirli makarna
bi yumurta haşlanmış veya el kadar kırmızı et düşünüyorum ızgara
bisiklete binerm belki bi saat...
hemen zayıflarsan kaslarından verir sarkar çatlar ve de büyük ihtimalle yağ olarak verdiklerini geri alırsın ki cnm yağın hacmi daha büyük oluyor.. yani kötülük olsun die söylemiyorum ama birez daha dengeli beslenebilirsin.. tabi ben abarttım kriter yukardaki liste deil :9vejeteryanım canım ben :) haklısın gerçekten de.. şuan bi sıkıntı yok gibi ama sporda yenı oldugum ıcın bıkaç gune halsızlık vurabılır.. senın önerdıgın bı program var mı? işe gelıyorum sabah, evde kahvaltı yapmam zor, oğlumu bakıcıya goturuyorum cunku erkenden, öğlen yıyecegımı almaya calısıyorum yoksa börek pide ye kaçıyor elim.. hemen zayıflamak istiyorum, hırsım ondan belkı de :44:
ödem varsa zaten kendiliğinden gider kiakşama 58'lere düşerim diyordum ama bu simit işi moralimi bozdu. neyse gündüz çok bir şey yemem zaten. akşam da balık falan hafif geçerim.
Kızlar sabah bi güzel baharatlı yumurtamı, peynir, domatesimi yedim, arada meyve atıştırdım ve saat 2de film koptu 2 dolu tabak bol yeşillikli sarmaiçini öyle bi yedim ki kendime şaştım.. Nolcak benim bu halim
cuma kilo bildirimine diğer arkadaşlar yorum yapmamış, ne yapalım bayanlar?
Selam hatunlar...
menümü yazayım,
kahvaltı: 1/2 domates, 1/2 salatalık, 1,5 dilim çavdarlı ekmek, çay ( salata 1 çay kaşığı zeytinyağı ile)
ara: yok
öğle: 2 kaşık tavuk sote, 2 dilim çavdarlı ekmek (2 kaşık sote için 2 dilim ekmek fazla farkındayım ama çeşitim yok, sonra kurt gibi acıkıyorum)
şuan böylee gerisini yedikten sonra yazacağım çünkü sadık kalamıyorum. Bir de 2 gündür ekmeği arttırdım nedense, yoğurt yemediğim günler ekmeği daha çok yiyorum bunu farkettim.
Bu arada yaz geldi artık evde yemek pişmez oldu, annem çay türü yapıyor hep, yanına da malumunuz kızartma, kahvaltılık vs.zor oluyor ama direniyorum önceki günlerden kalan yemeklerden yiyorum. Sizin evlerinizde de böyle midir durum ? artık sevdiğim çorbalardan yapacağım akşamdan, yanına da salatayla doyarım herhalde, unutmazsam tabi...
cuma kilo bildirimine diğer arkadaşlar yorum yapmamış, ne yapalım bayanlar?
walla çok sağolun arkadaşlar sonunda bende kk ve tt yi öğrendim hatta öğrenmekle yetinmeyip hemen kullandım
Bu arada yaz geldi artık evde yemek pişmez oldu, annem çay türü yapıyor hep, yanına da malumunuz kızartma, kahvaltılık vs.zor oluyor ama direniyorum önceki günlerden kalan yemeklerden yiyorum. Sizin evlerinizde de böyle midir durum ?
evett bayanlar günaydınlar
dün öğleden sonra ki ara: bir avuç fıstık, 2 fincan yeşil çay
30 dk yürüyüş
akşam: 3 kaşık yoğurtlu sebzeli makarna, 1,5 dilim ekmek ile salata, 1'er çatal pekmez-tereyağı, 1 fincan çay ( son yazdığım muhteşem ikili için kızmayınız, onlar olmasaydı gofretlere bisküvilere saldıracaktımama ben doğal olanı seçtim )
evet dünü böyle kapamış bulunmaktayım.
Bu arada pekmezli muhallebi deneyeniniz var mı ? ben tatlı kaçamaklarımı dışarıdan yiyordum ki çok daha sağlıksız, o yüzden evde pekmezli muhallebi deneyeceğim ödül zamanımda, rafine şeker kullanmaktan çok daha iyidir
ilk defa kullanıyorum bu kepeği, biraz yumuşak bi krep oldu. yanlış mı yaptım acaba uzun süre pişirdim hemde
kahvaltıyı normal saatte yaptıysan iki geç olmuş cnm birde yeseydin öğle yemeğini daha az acıkır daha az yerdinKızlar sabah bi güzel baharatlı yumurtamı, peynir, domatesimi yedim, arada meyve atıştırdım ve saat 2de film koptu 2 dolu tabak bol yeşillikli sarmaiçini öyle bi yedim ki kendime şaştım.. Nolcak benim bu halim
çok hamaratsın cnm temponun maşallahı var kaç yaşındasınbizim evlerimizde malesef durum böyle değil Sadness hanım
zira bizim evlerimizde yemek yapacak annemiz yok, yemek yapan kişinin ta kendisiyiz
bakınız, bu sabah 5:30'da kalkmak suretiyle güne başladım. kendi kahvaltımı ve oğlumun kahvaltısını uzun uzun hazırlayıp, yedim. eşimle oğlumu anneanneye gönderdikten sonra başladım akşam yemeğini yapmaya. kıymalı patlıcan yemeğimi yapıp, evden çıktım.
dolayısıylan, yaz-kış dinlemeden bizim evde yemek pişiriliyor.
ancak, karpuz kabuğunun denize düşmesini müteakip, biz de hafif yemeklere geçeceğiz zannımca. soğuk yoğurt çorbaları, çeşitli salatamsı karışımlar vs.
fekat kızartma işi :44: hımmm, en son ne zaman kızartma yaptığımı hatırlamıyorum zira bizim evde (eşim tarafından) yasaklanmıştır
amma, annemin evinde yazlar, aynı sizin dediğiniz gibi kahvaltı-kızartma şeklinde geçerdi. sevdiğim adama kaçıp kurtuldum o kızartma kokulu, yağlı hayattan
siz de kaçın kurtulun azizim
cnm bu menü çok güzel zaten ama mesela mükemmel olsun diosan sebze yemeğini kıymalı yapıp yanına bi dilim ekmek veya üç kaşık pilav falan yiyebilirsin yanlış hatırlamıosam geçen menüde öğle yemeği yok gibiydi akşamda yoğurt salatalık yiyordunhemen zayıflarsan kaslarından verir sarkar çatlar ve de büyük ihtimalle yağ olarak verdiklerini geri alırsın ki cnm yağın hacmi daha büyük oluyor.. yani kötülük olsun die söylemiyorum ama birez daha dengeli beslenebilirsin.. tabi ben abarttım kriter yukardaki liste deil :9
pazartesi başladım diyete ama o güne nazaran şuan daha sağlıklı besleniyorum. dun sabah uyanınca ılık sirkeli ballı suyumu içtim, ofise gelince special k yedim, öğlene kadar arada yeşil çay bir fincan, öğlen yanımda getirdiğim bir porsiyon sebze yemeğimi ve bir kase yoğurdumu yedim, arada bir fincan yeşil çay içtim yine yanında eti form bir kaç lokma, spora gitim sonra 1 saat çalıştım. Akşam da fırına tavuğun yanında karışık sebze attım 1 yemek kaşığı yağ döktüm sadecebir porsiyn onu yedim ve bır kase de yoğurt bu düzen hoşuma gitti hiç acıkmadım da, tabi en az 2 litre su içmişimdir dün. Bu gün de aynı formu uygulamak istiyorum. Kendime hakim olmaya başladım çok şükür, göbeğimin gittiğini görmek beni çoook mutlu ediyor Spora yağlarım için gidiyorum zaten, ben geçen sene bu donemlerde 2ayda 10 kilo vermıstım isteyerek olmadı ama :) o zaman hareketsız oldugumdan yağlarım kaldı şimdi yağlarımın parçalanması ve formda kalmak ıcın hergun 1 saat spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?