5 günde 1 kılo 800 gr vermıs bulunuyorum.
öhüm öhüm, sevgili arkadaşlarım dün belki söylemişimdir sabah patlıcan yemeği yapmıştım.
patlıcan musakka için patlıcanları kızartmak gerekir ki lezzetli olsun amma ve lakin patlıcan da en çok yağ çeken sebsemizdir. şöyle bir yöntem denedim:
patlıcanları yemeklik doğrayıp, büyük bir kasede 1-2 yk zeytinyağıyla iyice karıştırdım. büyün patlıcanlar yağdan nasibini alınca fırın tepsisine koyup, 40 dk 175 derecede pişirdim. yemeği bu patlıcanlarla yaptım ama yemek değil başka birşey olduhayır, kötü olması bir harika oldu demek istedim
kızartmanın lezzeti, fırınlamanın hafifliğini bir araya getirdim, tavsiye ederim
ben de patlıcan yapmak ıstıyorum uzun zamandır ama yağı çok cektıgı ıcın es geçiyorum hep, bu formulu hemen bu akşam uyguluyorum. artık kızartma yok fırınlamaya devam
AŞIRI TEPRİK İDERİM
OPERA HANIM SİZİ DE TEPRİK İDERİM
NEELİ HANIM, SABREDİNİZ, GELECEK HAFTAYA ŞİŞLİKLERİNİZİ GİDECEK GERİYE GERÇEK NEELİ HANIM KALACAKTIR
diğer arkadaşları da basküle davet ediyoruz
yahu ben de çarşamba günü yapmıştım ama kızartarak,
gerçi çarşamba tadımlık yedim dün normal bir porsiyon yedim bol yoğurt yedim yanında..
kocam parmaklarını yedi valla şimdi fırında yaparsam bir dahakini mutfak marifeti tahtım sarsılmaz mı
cnm bence adet döneminde bildirim yapmamalıyızPMS dönemime girdim galiba zaten bi agresiflik ki sorma çatacak yer arıyom sabah tartıyla başladım kavgalarıma çok mutsuzummm
Kilo bildirimi yapmak istemiyorum zar zor verdiğim yarım kiloyu da ikiye katlayıp almışım inşallah şişlik kilosudur bu naperiimmm ben yoksaaaaa :18:
Bu arada bi krep muhabbeti gidio gördüm ben de dahil olayım dedim, kızlar ben de yulaf ezmesi ve tam buğday ununu karıştırıp yapıom krep, yumurta ve süt, yumuşak olmuyo... Söyliyim dedim...
cnm midene falan dokunmuyosa zararı yok faydası varherkese günaydınlar..az kalorili bol sağlıklı günler bizim olsunnnnnnnnnn
sabah tartıldım ben de ve çok mutlu oldum :)
pazartesi hem spora hem de dıyete başlamıstım
boy:1.57
pztesi sabah kilom: 57.6
bu sabah kilom: 55.8
5 günde 1 kılo 800 gr vermıs bulunuyorum. belım hemen farkettı zaten spora gıttıgım ıcın sıkılaşmam da oldu. göbek neredeyse balon gıbı söndü
Durmak yok yola devam kızlar
Dün sabah special k mı yedim, öğlene kadar 2 fincan yeşil çay içtim.
Öğlen bır porsıyon sebze yemegımı ve yoğurdumu yedım. Spora gıdene kadar müşteri baskınına uğradığım ıcın hıcbıse yıyememısımSoda içtim ama spor öncesi.
Akşam da 7 bucukta bır porsıyon sebze yemegı, 3 kaşık pilav ve yoğurt, Gece 11 de form çayı içtim bır fincan
İki gündür küçük acı sivri biber çekıyor canım, dayanamayıp 3-4 tane yıyorum. Sizce faydası mı olur zararı mı??? bilemedim
vallahi sabah bizim dijital baskül bozuldu, size bahane gibi gelmesin diye kocamın basının etini yedim,
pilini taktık cıkardık falan ancak kendine geldi
ben de tartılıcam diye nasıl bir azmettiysem kendimi,kocamı ve 2 kedimizi tarttım, sanırım kilo konusunda sıyırmaya başladım ben
yahu ben de çarşamba günü yapmıştım ama kızartarak,
gerçi çarşamba tadımlık yedim dün normal bir porsiyon yedim bol yoğurt yedim yanında..
kocam parmaklarını yedi valla şimdi fırında yaparsam bir dahakini mutfak marifeti tahtım sarsılmaz mı
evet Olala örtmenim, birçoğumuz itibariyle bomba gibiyizgünaydın kızlar
herkes bomba gibidir umarım :)
adet olmasam da aşırı bi şişkinlik başlıyor kahvaltıylageçer umarım... yoksa resmen dışbükey mercek gbi oluyorum
kızlar güzel olursa eski listeye benzer bi liste yapmaya çalışıcam. hepimizin haftalık değişimini. yaş boy kilo. herkes bildirirse yarın paylaşırım.
kızlar sabah menüm
2 kk peynir (50 gr)
biber domates
dört iri siyah zeytin
bi tombik ndilim ayçekirdekli ekmek (50 gr)
2 bardak çay 1/2 k.ş ile
ara
bi maden suyu...
kedimiz hasta olabilir kızlar akşam veterinere gidecek bişisi yoktur umarım :18:
hayatımda hiç musakka yapmadım desem
çok güzel olur. herkesin boy-kilo-haftalık değişim bilgileri bir arada olsun
böylelikle kimi kıskanacağımızı da kolaylıkla görebiliriz
deseniz hiç şaşırmamhayatımda hiç musakka yapmadım desem
yıllar önce hep böleydi.. diyet yapıp 51.5-52lere düşünce şişkinlik hiç olmadı çok da yesem... 52 üstü olmak bana yaramıyor demek ki... yani şöle anlatayım sabah elbisemi giyiyorum her şey gayet hoş.. kahvaltı ediyorum yavaş yavaş abartmıyorum da... saat on gibi karnım altı ay hamile gibi şişiyor... öle kötü gözüküyor ki içime çekmekten sırtım belim tutuluyor... neyse geri 52ye inince geçecek umarım.. tüm topikdaşlarıma şişkinliksizz günler dilerimmevet Olala örtmenim, birçoğumuz itibariyle bomba gibiyiz
bomba özellikle karın bölgemizde duruyor ve biz nasıl kurtulacağımızı bilmiyoruz
yaramıza tuz bastınız
vallahi ben bu bildirimlerdeki itinaya bayılıyorum,
50 gr peynir, iri zeytin,tombik dilim
ben hiç peyniri ölçmüyorum, zeytini de saymıyorum, sadece domates için bazen cherry oldugunu belirtiyorum.
acaba ben burda mı yanlış yapıyorum, yeni peynir ekmek ama bir kalıp peynir, 2 dilim trabzon ekmeği, yarı kilo zeytin de yemiş olabilirm
bu arada espri yapıyorum olala hanım lütfen alınmayın, bazen burada yanlış anlaşılmalar olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?