50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

5 günde 1 kılo 800 gr vermıs bulunuyorum.

AŞIRI TEPRİK İDERİM

OPERA HANIM SİZİ DE TEPRİK İDERİM
NEELİ HANIM, SABREDİNİZ, GELECEK HAFTAYA ŞİŞLİKLERİNİZİ GİDECEK GERİYE GERÇEK NEELİ HANIM KALACAKTIR
diğer arkadaşları da basküle davet ediyoruz

ben de patlıcan yapmak ıstıyorum uzun zamandır ama yağı çok cektıgı ıcın es geçiyorum hep, bu formulu hemen bu akşam uyguluyorum. artık kızartma yok fırınlamaya devam

ben de patlıcan yapmak ıstıyorum uzun zamandır ama yağı çok cektıgı ıcın es geçiyorum hep, bu formulu hemen bu akşam uyguluyorum. artık kızartma yok fırınlamaya devam

yahu ben de çarşamba günü yapmıştım ama kızartarak,
gerçi çarşamba tadımlık yedim dün normal bir porsiyon yedim bol yoğurt yedim yanında..
kocam parmaklarını yedi valla şimdi fırında yaparsam bir dahakini mutfak marifeti tahtım sarsılmaz mı

vallahi sabah bizim dijital baskül bozuldu, size bahane gibi gelmesin diye kocamın basının etini yedim,
pilini taktık cıkardık falan ancak kendine geldi
ben de tartılıcam diye nasıl bir azmettiysem kendimi,kocamı ve 2 kedimizi tarttım, sanırım kilo konusunda sıyırmaya başladım ben

benim tahtım da sarsılcak gıbı hele kı musakka yaparsam :) eşim musakkama bayılıyor cunku, piştikten sonra bol dereotu doğruyorum içine birde. bu yaptığımı kesin beğenmez ama yine de yer, yeterki yemek olsun

cnm bence adet döneminde bildirim yapmamalıyız

cnm midene falan dokunmuyosa zararı yok faydası var

buzdolabındaki bir tencere yemek kaybolduysa ve eşiniz "kedi yemiştir" dediyse, yapılması son derece gerekli bir eylemdir Opera hanım. çok mantıklı bir davranış: KEDİ BURDAYSA YEMEK NEREDE, YEMEK BURDAYSA KEDİ NEREDE BEY?

günaydın kızlar

herkes bomba gibidir umarım :)

boy 1.59
53.6'yım
pztsi 53.7'dim

gerçi bu hafta spor da yapmadan öle bi tıkındım ki buna şükrediyorum...

adet olmasam da aşırı bi şişkinlik başlıyor kahvaltıyla geçer umarım... yoksa resmen dışbükey mercek gbi oluyorum

vallahi, bir aile faciasına yol açmak istemem esasında :44: kızartma şeklinde seviyorsa kocalarınız, öyle devam edin derim
eşim, dün anlattığım gibi, kilo ve kızartma konusunda son derece takıntılı olduğundan, fırın yöntemini görünce alnımdan öpecekti "ayyy, diyet karıcığım beniiiim " diyerekten

arkadaşlar bende hiç kızartmam fırın kullanırım. kabak özellikle fırında çok güzel oluyor ama patlıcanları bazen işe dalıp kurutuyorum. sık sık bakarsanız patlıcanlar kızartmadan daha lezzetli oluyor.

boy:1.68
pazt:53.3
cuma:52.6

sanırım pazartesi yapsaydık belkide vermemiş görünecekti çünki çılgın bir hafta sonu beni bekliyor. adet dönemim de değil ama akşam bişeyler yememek için zor dayandım, iştah patlaması yaşıyoum yine. biri bana dur desin

kızlar güzel olursa eski listeye benzer bi liste yapmaya çalışıcam. hepimizin haftalık değişimini. yaş boy kilo. herkes bildirirse yarın paylaşırım.

günaydın kızlar

herkes bomba gibidir umarım :)

adet olmasam da aşırı bi şişkinlik başlıyor kahvaltıyla geçer umarım... yoksa resmen dışbükey mercek gbi oluyorum
evet Olala örtmenim, birçoğumuz itibariyle bomba gibiyiz
bomba özellikle karın bölgemizde duruyor ve biz nasıl kurtulacağımızı bilmiyoruz
yaramıza tuz bastınız

kızlar sabah menüm

2 kk peynir (50 gr)
biber domates
dört iri siyah zeytin
bi tombik ndilim ayçekirdekli ekmek (50 gr)
2 bardak çay 1/2 k.ş ile

ara
bi maden suyu...

kedimiz hasta olabilir kızlar akşam veterinere gidecek bişisi yoktur umarım :18:

hayatımda hiç musakka yapmadım desem

kızlar güzel olursa eski listeye benzer bi liste yapmaya çalışıcam. hepimizin haftalık değişimini. yaş boy kilo. herkes bildirirse yarın paylaşırım.

çok güzel olur. herkesin boy-kilo-haftalık değişim bilgileri bir arada olsun
böylelikle kimi kıskanacağımızı da kolaylıkla görebiliriz

vallahi ben bu bildirimlerdeki itinaya bayılıyorum,
50 gr peynir, iri zeytin,tombik dilim
ben hiç peyniri ölçmüyorum, zeytini de saymıyorum, sadece domates için bazen cherry oldugunu belirtiyorum.
acaba ben burda mı yanlış yapıyorum, yeni peynir ekmek ama bir kalıp peynir, 2 dilim trabzon ekmeği, yarı kilo zeytin de yemiş olabilirm

bu arada espri yapıyorum olala hanım lütfen alınmayın, bazen burada yanlış anlaşılmalar olabiliyor

çok güzel olur. herkesin boy-kilo-haftalık değişim bilgileri bir arada olsun
böylelikle kimi kıskanacağımızı da kolaylıkla görebiliriz

şahsen ben sanırım bluedaisy hanımı kıskanmaya başladım,
zira boyumuz ve yaşımız aynı sayılır. sadece aramızda 5,5 kg kadar cok cok ufak bir fark var ama cıplak gözle göremezsiniz

hayatımda hiç musakka yapmadım desem
deseniz hiç şaşırmam
zira ben de, dün akşam fırınlama yöntemini bulana kadar yapmıyordum, kızartma yapamadığım için
kedinizin hasta olduğunu nsıl anladınız? sabah tarttığınızda kilo mu vermişti

şaka bir yana, çok geçmiş olsun diyorum. umarım ciddi bir şey değildir zira dertlerini anlatamadıkları için insanın içi parçalanıyor (kedisi olan hocamdan biliyorum)

evet Olala örtmenim, birçoğumuz itibariyle bomba gibiyiz
bomba özellikle karın bölgemizde duruyor ve biz nasıl kurtulacağımızı bilmiyoruz
yaramıza tuz bastınız
yıllar önce hep böleydi.. diyet yapıp 51.5-52lere düşünce şişkinlik hiç olmadı çok da yesem... 52 üstü olmak bana yaramıyor demek ki... yani şöle anlatayım sabah elbisemi giyiyorum her şey gayet hoş.. kahvaltı ediyorum yavaş yavaş abartmıyorum da... saat on gibi karnım altı ay hamile gibi şişiyor... öle kötü gözüküyor ki içime çekmekten sırtım belim tutuluyor... neyse geri 52ye inince geçecek umarım.. tüm topikdaşlarıma şişkinliksizz günler dilerimm

ben de itinaya bayılıyorum ve şeffaflık istiyorum

yazıyoruz 1 dilim ekmek ama kim bilecek kocaman bir Trabzon ekmeği dilimi olduğunu

hatta eşimle ne zaman Trabzon ekmeği alsak ve onu dilimlesek, kahkahadan kırılıyoruz: 1 ince dilim ekmeeeek

bir de çilek var: yazabiliriz 7-8 tane çilek ama zamane çilekleri elma gibi

not: bugün geyik modumun zirvesindeyim lütfen beni mazur görünüz. arkadaşı idare edeceğiz işte" diyerek acıyınız

selam kızlar.
dün akşam annem pide yaptırmıştı gittiğimde, çok da iştahsızdım. biraz pide, biraz salata idareten bir şeyler yedim. ayran ve su içtim bolca. ve uyudum.

sabah kalktım hala 59.00'ım...
ben biraz düşerim diyordum bu hafta...
bakayım haftabaşında kaçmışım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…