akşam yamur yağmazsa bi saat bisiklete binerim
menüyü sabah yazıcam
güzel günler [/B]
ama püf noktası "evlenmek" değil, "kilo takıntısı olan erkekle evlenmek" te
genelde, evlenince kilo alınır, çünkü bir sürü yemekler yapılır, dışarlarda yenir vs vs vs
ama çok sevgili ve muhterem eşim, kilo takıntılı ve gram kilo almamaya çalışan biri olduğundan ben de bu hayata mecburen alıştım
böyle biriyle yaşamak çok güzel ama 2 kilo aldığınızda da "biraz dikkat et canım, sen de iyice saldın" diye üstüme gelmese
valla cnm aksine akşam hafif yemelisin hele ki diyette iki öğün çok yanlış bence sen bilirsin ben daha yorum yapmıcam sonuçta diyet yapmak vücuda eziyet etmek değil şimdi ne kadar hırpalarsan vereyim die acısı çıkar sonradan
aziz dostum, Dukan amca diyeti yapan herkes bu kepeği, un yerine kullanıyor fekat kepek ile un çook farklı şeyler olduklarından, unun birleştiriciliği malesef kepekte bulunmuyor. sadece kepekle yapılan krepler çarçabuk dağılıyor. ben estetik kaygıdan çok uzak olduğumdan, yine de bundan yapıp, dağınık mağınık yiyiyorum. fakat, süttozu eklerseniz, unla yapılmış krepleri aratmıyor esneklikte. son paylaştığım krepte, 1 yk süttozu vardı. isterseniz böyle deneyiniz... tam tarif ise:
1 yk buğday kepeği
1 yk yulaf kepeği
1 yk süttozu
1 yumurta
1/2 çb süt
arzuya göre peynir
homojen olana kadar karıştırıp, gerçek yapışmaz tavada pişiriniz zira yağ yok...
ama püf noktası "evlenmek" değil, "kilo takıntısı olan erkekle evlenmek" te
genelde, evlenince kilo alınır, çünkü bir sürü yemekler yapılır, dışarlarda yenir vs vs vs
ama çok sevgili ve muhterem eşim, kilo takıntılı ve gram kilo almamaya çalışan biri olduğundan ben de bu hayata mecburen alıştım
böyle biriyle yaşamak çok güzel ama 2 kilo aldığınızda da "biraz dikkat et canım, sen de iyice saldın" diye üstüme gelmese
PMS dönemime girdim galiba zaten bi agresiflik ki sorma çatacak yer arıyom sabah tartıyla başladım kavgalarıma çok mutsuzummm
Kilo bildirimi yapmak istemiyorum zar zor verdiğim yarım kiloyu da ikiye katlayıp almışım inşallah şişlik kilosudur bu naperiimmm ben yoksaaaaa :18:
Valla ben de PMS'de garanti 1 kg farkediyorum, bozmayın moralinizi, vücut ödem yapıyor..
Şimdi sakın zaten kilo almışım, asabiyim stresliyim diyip tatlıya saldırmamanız..
3 gün sonra eski kilonuza döneceksiniz, sabır..
kikiriko cuğum senin yuvarlacık krebini yakında tutturmak ümidiyle kendi listemi paylaşıyorum.
Sabah: yulaf kepeğinden krep, 1 kk peynir, 5 zeytin
Ara : türk kahvesi
Öğle : yiyemedim
Akşam:2 köfte, 4 ince elma dilim patates, 3 tepeleme kaşık pilav (köfte ve patateslerimi fırında pişirdim, kızartmaya hayır!)
Gece :kızımın dondurmasından 2 kere yaladım, yeşil çay içicem, fındık yemek istiyorum.
Yatarken : meyva ve kefir
boy: 1.50
önceki hafta kilo: 55
bu hafta kilo: 54 (100-220 gr daha az olabilir zira baskülüm dijital değil.) Allah bereket versin
PMS dönemime girdim galiba zaten bi agresiflik ki sorma çatacak yer arıyom sabah tartıyla başladım kavgalarıma çok mutsuzummm
Kilo bildirimi yapmak istemiyorum zar zor verdiğim yarım kiloyu da ikiye katlayıp almışım inşallah şişlik kilosudur bu naperiimmm ben yoksaaaaa :18:
Bu arada bi krep muhabbeti gidio gördüm ben de dahil olayım dedim, kızlar ben de yulaf ezmesi ve tam buğday ununu karıştırıp yapıom krep, yumurta ve süt, yumuşak olmuyo... Söyliyim dedim...
öhüm öhüm, sevgili arkadaşlarım dün belki söylemişimdir sabah patlıcan yemeği yapmıştım.
patlıcan musakka için patlıcanları kızartmak gerekir ki lezzetli olsun amma ve lakin patlıcan da en çok yağ çeken sebsemizdir. şöyle bir yöntem denedim:
patlıcanları yemeklik doğrayıp, büyük bir kasede 1-2 yk zeytinyağıyla iyice karıştırdım. büyün patlıcanlar yağdan nasibini alınca fırın tepsisine koyup, 40 dk 175 derecede pişirdim. yemeği bu patlıcanlarla yaptım ama yemek değil başka birşey olduhayır, kötü olması bir harika oldu demek istedim
kızartmanın lezzeti, fırınlamanın hafifliğini bir araya getirdim, tavsiye ederim
herkese günaydınlar..az kalorili bol sağlıklı günler bizim olsunnnnnnnnnn
sabah tartıldım ben de ve çok mutlu oldum :)
pazartesi hem spora hem de dıyete başlamıstım
boy:1.57
pztesi sabah kilom: 57.6
bu sabah kilom: 55.8
5 günde 1 kılo 800 gr vermıs bulunuyorum. belım hemen farkettı zaten spora gıttıgım ıcın sıkılaşmam da oldu. göbek neredeyse balon gıbı söndü
Durmak yok yola devam kızlar
Dün sabah special k mı yedim, öğlene kadar 2 fincan yeşil çay içtim.
Öğlen bır porsıyon sebze yemegımı ve yoğurdumu yedım. Spora gıdene kadar müşteri baskınına uğradığım ıcın hıcbıse yıyememısımSoda içtim ama spor öncesi.
Akşam da 7 bucukta bır porsıyon sebze yemegı, 3 kaşık pilav ve yoğurt, Gece 11 de form çayı içtim bır fincan
İki gündür küçük acı sivri biber çekıyor canım, dayanamayıp 3-4 tane yıyorum. Sizce faydası mı olur zararı mı??? bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?