50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam yamur yağmazsa bi saat bisiklete binerim

menüyü sabah yazıcam

güzel günler [/B]

aa siz gercek bisiklete mi biniyorsunuz???
beni bisikletten anladıgım kondüsyon bisiklet,, yürüyüşten anladıgım koşu bandı..
metropole sıkışıp kalmış zavallı bir şişko olarak yaşamak istemiyorum[/QUOTE]
ay cnm ben istanbuldayım... benim kapalı mekanda yaptığım tek şey kışın havuza gitmek.. ne tarafta oturuyorsun ki..

ben de istanbul şişlide oturuyorum ama burda değil bisiklete binmek yürüyüşe cıktıgımda bile insan yığınları arasında itiş kakış yürüyebiliyorum..
spor salonuna üyeyim ona da haftada bir gidersem anca gidiyorum..

bugünkü menüm:

sabah 30 dk yürüyüş ( bu benim için devrim, fakat akbil doldurmayı unutmamdan kaynaklanıyor )

kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta (azıcık zeytinyağı ekledim)
1/2 domates
1/2 salatalık
1,5 dilim çavdarlı ekmek
1 fincan çay(şekerli)
ara:
yeşil çay
öğle :
2 kepçe domates çorbası
3 kaşık taze fasülye kavurması
1 dilim çavdarlı ekmek
ara: yeşil çay içeceğim
30 dk yürüyüş (yağmur yağmazsa)
akşam: yarın yazarım

bacım başlığı gördüm şok oldum... yeni üye olmamdan mütevellit ilk kez görüyorum.... 50-59 arasındakiler zayıflamasın yaaaa... valla kıskançlık krizine gircem şimdi... zayıflamayın yaaa...

Son düzenleme:

Evet evlenince daha çok kilo alınıyor, herkes böyle söylüyor... Eşiniz kilo konusunda en iyisini yapıyor bence, çünküüü ben yavuklum yüzünden bu haldeyim " kilo al biraz " dedi dedi ve hepten saldım 50'den 58' e yükseldim 58'den de 63'e kadar gittim :18:
4 ay öncesi 63'tüm düşünün artık o sıralar bir gün ikimizde sırasıyla çıktık basküle ve aynıyızz ikimizde 63 kiloyuz. o günden bu yana ben zayıflama o ise kilo alma çabasında, sonuç olarak ise o şuan 65 kg, ben ise 57

bu da benim ilk diyetime başlama hikayemdir

canım ne diyeyim, hep alıştığım durum buydu çocukluktan beri çok yemezdim zaten.
eziyet gibi hissetmiyorum aksine öğlen yiyince fazla geliyor. akşamı kesemiyorum bi türlü. ama yine de çok yemiyorum. dün işte bi lahmacun sadece. yanında sebze falan toparlıyorum.

şu an aslında kendimi kasacak hiçbir şey de yapmadım bu çok iyi. yani dondurma yedim geçenlerde mesela. illa yemicem demiyorum ama... canım da istemeyince yemiyorum bu ara:)

bu güzel tarif için çok teşekkür ederim. buğdağ kepeğine uzun zamandır bakıyorum, görür görmez alıcam.

ben de çok sevigili ve muhterem eşime hep yalvarırım, birbirimize destek olalım, dizginleyelim vs.. çünkü eşim daha kilolu. ama ben o kadar konuşurum sonra dışarı çıkarız bizimki başlar, canım hamburger çekti, baklava.. bende almayalım dediğimde yüzü asılır, neşesi kaçar.. zaten bende yemeğe karşı zor dayanırım sonunda eşim galip gelir. ne desem bilemedim.

kikiriko cuğum senin yuvarlacık krebini yakında tutturmak ümidiyle kendi listemi paylaşıyorum.

Sabah: yulaf kepeğinden krep, 1 kk peynir, 5 zeytin

Ara : türk kahvesi

Öğle : yiyemedim

Akşam:2 köfte, 4 ince elma dilim patates, 3 tepeleme kaşık pilav (köfte ve patateslerimi fırında pişirdim, kızartmaya hayır!)

Gece :kızımın dondurmasından 2 kere yaladım, yeşil çay içicem, fındık yemek istiyorum.

Yatarken : meyva ve kefir

Eklentiler

• $DSC_0512.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar günaydın..

Madem ki bu kilo bildirimini cumaya çekme fikrini ortaya attım, ilk bildirim de benden olsun dedim:
Boy: 168 cm, Yaş:31
Pazartesi:59,4 kg
Bugün: 58,8 kg

600 gram insanlık için küçük olsa da benim için 5 günde iyi bir fark

Sevgiler..

PMS dönemime girdim galiba zaten bi agresiflik ki sorma çatacak yer arıyom sabah tartıyla başladım kavgalarıma çok mutsuzummm
Kilo bildirimi yapmak istemiyorum zar zor verdiğim yarım kiloyu da ikiye katlayıp almışım inşallah şişlik kilosudur bu naperiimmm ben yoksaaaaa :18:
Bu arada bi krep muhabbeti gidio gördüm ben de dahil olayım dedim, kızlar ben de yulaf ezmesi ve tam buğday ununu karıştırıp yapıom krep, yumurta ve süt, yumuşak olmuyo... Söyliyim dedim...

krep çok güzel olmuuuuşşş
elleriniz dert, göbeğiniz yağ görmesin inşallah

boy: 1.50
önceki hafta kilo: 55
bu hafta kilo: 54 (100-220 gr daha az olabilir zira baskülüm dijital değil.) Allah bereket versin

bu hafta kilo: 54 (100-220 gr daha az olabilir zira baskülüm dijital değil.) Allah bereket versin

bu hafta kilo: 54 (100-200 gr daha az olabilir zira baskülüm dijital değil.) Allah bereket versin

uzun zamandır bekleyen, yarım paket yulaf ezmem vardı. ben de krebe katıp tüketeyim. paylaşım için teşekkürler

not: estetik kaygım ve damak tadım olmadığından, yumuşak-sert, dağınık-yuvarlak her türlü yerim

herkese günaydınlar.. az kalorili bol sağlıklı günler bizim olsunnnnnnnnnn
sabah tartıldım ben de ve çok mutlu oldum :)
pazartesi hem spora hem de dıyete başlamıstım
boy:1.57
pztesi sabah kilom: 57.6
bu sabah kilom: 55.8
5 günde 1 kılo 800 gr vermıs bulunuyorum. belım hemen farkettı zaten spora gıttıgım ıcın sıkılaşmam da oldu. göbek neredeyse balon gıbı söndü
Durmak yok yola devam kızlar
Dün sabah special k mı yedim, öğlene kadar 2 fincan yeşil çay içtim.
Öğlen bır porsıyon sebze yemegımı ve yoğurdumu yedım. Spora gıdene kadar müşteri baskınına uğradığım ıcın hıcbıse yıyememısım Soda içtim ama spor öncesi.
Akşam da 7 bucukta bır porsıyon sebze yemegı, 3 kaşık pilav ve yoğurt, Gece 11 de form çayı içtim bır fincan
İki gündür küçük acı sivri biber çekıyor canım, dayanamayıp 3-4 tane yıyorum. Sizce faydası mı olur zararı mı??? bilemedim

öhüm öhüm, sevgili arkadaşlarım dün belki söylemişimdir sabah patlıcan yemeği yapmıştım.

patlıcan musakka için patlıcanları kızartmak gerekir ki lezzetli olsun amma ve lakin patlıcan da en çok yağ çeken sebsemizdir. şöyle bir yöntem denedim:

patlıcanları yemeklik doğrayıp, büyük bir kasede 1-2 yk zeytinyağıyla iyice karıştırdım. büyün patlıcanlar yağdan nasibini alınca fırın tepsisine koyup, 40 dk 175 derecede pişirdim. yemeği bu patlıcanlarla yaptım ama yemek değil başka birşey oldu hayır, kötü olması bir harika oldu demek istedim

kızartmanın lezzeti, fırınlamanın hafifliğini bir araya getirdim, tavsiye ederim

biraz önce aldığım habere göre, bu yöntem zaten bazı yörelerde biliniyormuş
Amerikanya'yı yeniden keşfetmişiiiim

acı yemenin metabolizmayı hızlandırdığını birçok yerde okumuştum, ben de çokça yerim. mide-bağırsak sorununuz yoksa bolca yiyebilirsiniz. faydası olmasa da zararlı değildir herhalde :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…