50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kedimiz hasta olabilir kızlar akşam veterinere gidecek bişisi yoktur umarım :18:

B]

olala inşallah kedinizin birşeyi yoktur, bi kedi sever olarak çok üzülürüm yoksa. bi zamanlar baktığım ani dönüş yüzünden türkiyeye getiremediğim ama hala çok özlediğim kedimin resmini paylaşıyorum.

şahsen ben sanırım bluedaisy hanımı kıskanmaya başladım,
zira boyumuz ve yaşımız aynı sayılır. sadece aramızda 5,5 kg kadar cok cok ufak bir fark var ama cıplak gözle göremezsiniz

Bluedaisy hanımı ben de kıskanıyorum :18:

topikten çıkaralım bence, zaten ihtiyacı da yok

moralimizi bozuyor

siz bu ufak canlıya KEDİ mi diyorsunuz

bu olsa olsa bir kartopusu veya pamuk şeker olur

eve götürebilir miyiz teyzesi

şu ana kadar yorum yapmak için tutmuştum kendimi,

bazılarınızın esprileri batıyor

yani espri karşıdakini gülümsetmek ve/veya düşündürtmek için yapılır

diğer türlüsü alay, küçümseme veya başka şekilde adlandırılır ve pek de hoş sayılmaz

evet ben de bu tarz paylaşımlardan rahatsız oluyorum, çünkü tüm samimiyetimle bişiler paylaşıyorum burası internet de olsa...

ayrıca, eğer diyet yapıyorsanız yediğiniz şeyin miktarı gerçekten de önemlidir
ha kimisi üşenir yazmaz kimi yazar
ben yazınca daha çok dikkat ediyorum o yüzden de yazıyorum,

kedimin hasta olduğunu da sabah farketmedim kilo vermesinden

sanayi kepçesiyle de yemek yemiyorum

kendime başka bi topik bulucam, gönlünüzce olsun her şey

şahsen ben sanırım bluedaisy hanımı kıskanmaya başladım,
zira boyumuz ve yaşımız aynı sayılır. sadece aramızda 5,5 kg kadar cok cok ufak bir fark var ama cıplak gözle göremezsiniz

gençlik yıllarımda 48 civarı kilolarda gezer çok yer ve hiç kilo almazdım. üniv. yıllarımda 50 ye çıktım, biraz da göbek çıktı. evlenince kilo ve göbek biraz daha arttı. sonra doğum falan derken önüne geçilmez oldu. göbeğim sabah yine nispeten dümdüz olmasa da iyi sayılır ama yemek yedim mi helede gece yatmadan 6 aylık hamileleri aratmıyor. spor yaptığım için kollarım, bacaklarım, kalçam ideal ölçülerde ama kilo versemde göbeğimden kurtulma ümidimi yavaştan kaybediyorum.

ama ben de artık art niyet aramaya başlayacagım, günümüz neşeli gecsin birbirimize takılalım motive olalım diyoruz illa bir yanlış anlama cıkıyor.
ben şahsen kendi yazdıgımın altına espri yaptıgımı bilhassa ekledim, chihiro hanım da benim sabah kedilerimi tartmama takılmak için yazdı.
yani sadece yemek bildirimi ve kilo bildirimi yaparak motive oluyorsanız bilemem, ben burada nüktedan sohbetlerle hem keyifleniyorum hem de motivasyonum artıyor.
yine de yanlış anlaşıldıysam özür dilerim bir daha da kimseye espri falan yapmam..

Olala hanım, lütfen yanlış anlamayın. kimseyle dalga geçmek yada alay etmek gibi bir niyetim yok

sadece biraz takılmak istedim

dün akşam:
5-6 kaşık patlıcan musakka
5-6 kaşık yoğurt

sonra:
2 çb süt

sabah:
krep
sütlü kahve

ara:
sütlü kahve

arkadaşlar önceki olayda yazmadım ama bunda yazıyorum. niye bu kadar alınganız? hepimiz samimi bi şekilde paylaşım yapıyor, arada muhabbetlerle de topiğimizi neşeli tutmaya çalışıyoruz. ben şahsen kimsenin kötü niyetli olduğuna inanmıyorum. üstelik birbirimizi şahsen tanımıyoruz, neyinizle dalga geçebilriz ki. ölçü birimlerimiz hepimizin farklı, kimi düzgün yazıyor kimi sadece ne yediğini yazıyor. bi sürü değişik karakter, ortada buluşmaya çalışıyoruz. arada geçen geyikler de çoğu kişi zaten kendi eksiğiyle gırgır geçerek paylaşıyor. iyi örnekler kendi eksiklerimizi görmemizi sağlıyor sonuçta. lütfen alınmayalım.

öğlen yemeğimi yiyecektım ama midem bulandı yemegı gorunce :18: korktum valla.. 2 zeytın attım ağzıma 10 dk da yutabıldım, corba soyledım dısardan sıcak sıcak bol limonlu içtim, yanına salata da yaptım. daha ıyıyım suan ama mıdemde kasılma gıbı bıse hıssettım, hergun börek yıyordum, o yüzden mı acaba? mide şaşırmış vazıyette sanki, sizde böyle olan var mı, ölürüm kalırım sonra korktum vallahi yaa :26:

dün akşam:
5-6 kaşık patlıcan musakka
5-6 kaşık yoğurt

sonra:
2 çb süt

sabah:
krep
sütlü kahve

ara:
sütlü kahve

ben şahsen bu şekilde yazışmak istemiyorum. lütfen alınma chihiro. geçen sana kikiriko yazmıştım özür dilerim. yanlış anlama lütfen. şimdi çok kahve içiyorsun galiba diyecem ama korkuyorum.

ben şahsen bu şekilde yazışmak istemiyorum. lütfen alınma chihiro. geçen sana kikiriko yazmıştım özür dilerim. yanlış anlama lütfen. şimdi çok kahve içiyorsun galiba diyecem ama korkuyorum.

ya evet, ben de farkındayım çok kahve içiyorum :44: biri farketmese diye de dua ediyordum :18:
en azından aradaki kahveleri yeşil çayla filan değişmem lazım dimi :44: bugünden tezi yok, denemeye başlamalıyım :26:

kikiriko'ya gelince, alınmak ne demek özür dilemeyiniz zaten kikiriko'yu da kendim önermiştim
hatta bir ara şişikoya kadar ilerletmiştik modifikasyonu

çok geçmiş olsun diyorum. börekten olduğunu sanmıyorum ama bir süre hafif şeyler yemek belki midenizi rahatlatır.

bende hiç böyle kasılmalar olmuyor :44:

hergün börek yiyemiyorum ki zaten

küçük bir devre arası veriyoruz dostlarım

sabah erkenden haşladığım, yanına kornişonlu yoğurdumu da ekleyeceğim tavuğumla başbaşa kalmak istiyorum

ödem yok bende. artık kalmamıştır ödem. yeni başlamadım diyete ondan yani aylardır diyetteyim (
59.6 ile başladım buraya, 59.0'ım bu hafta.
pazartesi de 59.3 uyanmıştım. yani pek bir fark olmamış.
neyse 58'lere az kaldı. haftaya artık... bir anda gider gibi geliyor bana :) şu an 59'lara çakıldım çünkü.

sabah yulaflı yoğurt yedim bu arada. öğlen de ceviz falan bir şeyler attım ağzıma, şekersiz kahve...

listemi paylaşıyorum

Sabah : yulaf kepeğinden krep (1 yum., 1.5 yem. kaş. yulaf kep., 1.5 çay bar. süt) 5 zeytin, 1 kk peynir

Ara : yeşil çay

Öğle : dünden kalma yemekler, tavuklu pilav, birkaç dilim domates soslu patates birazdan yerim

Ara : türk kahvesi içerim, sonra spora giderim.

Akşam : mantar çorbası yapmayı planlıyorum.

Gece : yeşil çay, yanına 1 avuç fındık, yatarkende meyve yeriim inşallah bozmam.

gece yazarım tekrar. işte olan arkadaşlar kolay gelsin.

Ya kızlar ne güzel yazışıyoz paylaşıoz gülüyoruz niye alınıp üzülenler var ki, hem zayıflayalım hem de moral bulalım biraz haydeee

Son düzenleme:

işteyiz ve iyi gidişteyiz

akşam arkadaşlarımla buluşacağım, öğlen tavukumu biraz fazla almıştım ki, çıkmadan önce yiyeyim. arkadaşlara da şekerisz çayımla eşlik ederim artıkın.
akşam ise (eşimden artarsa) patlıcan musakkayı yoğurtla yemek suretiyle günü sonlandırırım sanırım.

Ya kızlar ne güzel yazışıyoz paylaşıoz gülüyoruz niye alınıp üzülenler var ki, hem zayıflayalım hem de moral bulalım biraz haydeee

Ben de anlayamadım arkadaşım.. Yorum yapamıyorum o yüzden, seyrediyorum dışardan. Ama alıngan olmamak lazım sanki :44: bilemedim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…