şahsen ben sanırım bluedaisy hanımı kıskanmaya başladım,
zira boyumuz ve yaşımız aynı sayılır. sadece aramızda 5,5 kg kadar cok cok ufak bir fark var ama cıplak gözle göremezsiniz
olala inşallah kedinizin birşeyi yoktur, bi kedi sever olarak çok üzülürüm yoksa. bi zamanlar baktığım ani dönüş yüzündenEki Görüntüle 707857 türkiyeye getiremediğim ama hala çok özlediğim kedimin resmini paylaşıyorum.
şahsen ben sanırım bluedaisy hanımı kıskanmaya başladım,
zira boyumuz ve yaşımız aynı sayılır. sadece aramızda 5,5 kg kadar cok cok ufak bir fark var ama cıplak gözle göremezsiniz
şu ana kadar yorum yapmak için tutmuştum kendimi,
bazılarınızın esprileri batıyor
yani espri karşıdakini gülümsetmek ve/veya düşündürtmek için yapılır
diğer türlüsü alay, küçümseme veya başka şekilde adlandırılır ve pek de hoş sayılmaz
evet ben de bu tarz paylaşımlardan rahatsız oluyorum, çünkü tüm samimiyetimle bişiler paylaşıyorum burası internet de olsa...
ayrıca, eğer diyet yapıyorsanız yediğiniz şeyin miktarı gerçekten de önemlidir
ha kimisi üşenir yazmaz kimi yazar
ben yazınca daha çok dikkat ediyorum o yüzden de yazıyorum,
kedimin hasta olduğunu da sabah farketmedim kilo vermesinden
sanayi kepçesiyle de yemek yemiyorum
kendime başka bi topik bulucam, gönlünüzce olsun her şey
şu ana kadar yorum yapmak için tutmuştum kendimi,
bazılarınızın esprileri batıyor
yani espri karşıdakini gülümsetmek ve/veya düşündürtmek için yapılır
diğer türlüsü alay, küçümseme veya başka şekilde adlandırılır ve pek de hoş sayılmaz
evet ben de bu tarz paylaşımlardan rahatsız oluyorum, çünkü tüm samimiyetimle bişiler paylaşıyorum burası internet de olsa...
ayrıca, eğer diyet yapıyorsanız yediğiniz şeyin miktarı gerçekten de önemlidir
ha kimisi üşenir yazmaz kimi yazar
ben yazınca daha çok dikkat ediyorum o yüzden de yazıyorum,
kedimin hasta olduğunu da sabah farketmedim kilo vermesinden
sanayi kepçesiyle de yemek yemiyorum
kendime başka bi topik bulucam, gönlünüzce olsun her şey
dün akşam:
5-6 kaşık patlıcan musakka
5-6 kaşık yoğurt
sonra:
2 çb süt
sabah:
krep
sütlü kahve
ara:
sütlü kahve
ben şahsen bu şekilde yazışmak istemiyorum. lütfen alınma chihiro. geçen sana kikiriko yazmıştım özür dilerim. yanlış anlama lütfen. şimdi çok kahve içiyorsun galiba diyecem ama korkuyorum.
öğlen yemeğimi yiyecektım ama midem bulandı yemegı gorunce :18: korktum valla.. 2 zeytın attım ağzıma 10 dk da yutabıldım, corba soyledım dısardan sıcak sıcak bol limonlu içtim, yanına salata da yaptım. daha ıyıyım suan ama mıdemde kasılma gıbı bıse hıssettım, hergun börek yıyordum, o yüzden mı acaba? mide şaşırmış vazıyette sanki, sizde böyle olan var mı, ölürüm kalırım sonra korktum vallahi yaa :26:
küçük bir devre arası veriyoruz dostlarım
sabah erkenden haşladığım, yanına kornişonlu yoğurdumu da ekleyeceğim tavuğumla başbaşa kalmak istiyorum
listemi paylaşıyorum
Sabah : yulaf kepeğinden krep (1 yum., 1.5 yem. kaş. yulaf kep., 1.5 çay bar. süt) 5 zeytin, 1 kk peynir
Ara : yeşil çay
Öğle : dünden kalma yemekler, tavuklu pilav, birkaç dilim domates soslu patates birazdan yerim
Ara : türk kahvesi içerim, sonra spora giderim.
Akşam : mantar çorbası yapmayı planlıyorum.
Gece : yeşil çay, yanına 1 avuç fındık, yatarkende meyve yeriim inşallah bozmam.
gece yazarım tekrar. işte olan arkadaşlar kolay gelsin.
Ya kızlar ne güzel yazışıyoz paylaşıoz gülüyoruz niye alınıp üzülenler var ki, hem zayıflayalım hem de moral bulalım biraz haydeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?