kahvaltıyı normal saatte yaptıysan iki geç olmuş cnm birde yeseydin öğle yemeğini daha az acıkır daha az yerdin
çok hamaratsın cnm temponun maşallahı var kaç yaşındasın
cnm bu menü çok güzel zaten ama mesela mükemmel olsun diosan sebze yemeğini kıymalı yapıp yanına bi dilim ekmek veya üç kaşık pilav falan yiyebilirsin yanlış hatırlamıosam geçen menüde öğle yemeği yok gibiydi akşamda yoğurt salatalık yiyordun
selamlar kızlar..
dün yediklerimi paylaşayım hemen:
sabah: 2 dilim tt ekmek, peynir, zeytin, cherry domates
ara: yeşil çay
öğlen: 2 yumurtalı,bol peynirli omlet, bir dilim tt ekmek, bitki çayı
akşam: 17.00de 1 kepçe şehriye çorbası,2 yk kıymalı patlıcan, bir dilim tt ekmek
21.00de muz , bir de akşam bira içmiş olabilrim yanında light cips de vardı sanki ama tam hatırlayamıyorum :26:
sanırım cuma tartılma konusunda anlaştık, bir de kızartma falan lafı gecmiş dün, o nasıl bir seydi? ben hayal meyal hatırlıyorum
ben annemin evinde hep zayıftım( max. 53kg ) yalnız yaşamaya başlayınca kilo aldım hele bir de evlenince...
neyse sağlıklı mutlu zayıf bir gün diliyorum
bizim evlerimizde malesef durum böyle değil Sadness hanım
zira bizim evlerimizde yemek yapacak annemiz yok, yemek yapan kişinin ta kendisiyiz
bakınız, bu sabah 5:30'da kalkmak suretiyle güne başladım. kendi kahvaltımı ve oğlumun kahvaltısını uzun uzun hazırlayıp, yedim. eşimle oğlumu anneanneye gönderdikten sonra başladım akşam yemeğini yapmaya. kıymalı patlıcan yemeğimi yapıp, evden çıktım.
dolayısıylan, yaz-kış dinlemeden bizim evde yemek pişiriliyor.
ancak, karpuz kabuğunun denize düşmesini müteakip, biz de hafif yemeklere geçeceğiz zannımca. soğuk yoğurt çorbaları, çeşitli salatamsı karışımlar vs.
fekat kızartma işi :44: hımmm, en son ne zaman kızartma yaptığımı hatırlamıyorum zira bizim evde (eşim tarafından) yasaklanmıştır
amma, annemin evinde yazlar, aynı sizin dediğiniz gibi kahvaltı-kızartma şeklinde geçerdi. sevdiğim adama kaçıp kurtuldum o kızartma kokulu, yağlı hayattan
siz de kaçın kurtulun azizim
Yarın tartılıyoz mu... Korkuyorum.. :18:
Yarın tartılıyoz mu... Korkuyorum.. :18:
Temponuza hayran kaldım, maşallahevlendiğimde bende böyle bir hatun olurum inşallah Kurtulacağım bende bir daha ki yaza kalmadan kısmetse
eeee eveeet :18: ben de korkuyorrruuuummm :18:
ezik miyiz biz
kilo vermedik diye bizi ezip geçerler mi
annneee :18:
ama püf noktası "evlenmek" değil, "kilo takıntısı olan erkekle evlenmek" te
genelde, evlenince kilo alınır, çünkü bir sürü yemekler yapılır, dışarlarda yenir vs vs vs
ama çok sevgili ve muhterem eşim, kilo takıntılı ve gram kilo almamaya çalışan biri olduğundan ben de bu hayata mecburen alıştım
böyle biriyle yaşamak çok güzel ama 2 kilo aldığınızda da "biraz dikkat et canım, sen de iyice saldın" diye üstüme gelmese
şahsen, bizzat, kendim, bendeniz kendimi anlatmayı pek sevmem ama madem sordunuz. şöyleki:hangi şehirdesin ve ne iş yapıosun chirirocum ve nickinin anlamı ne yazması zor karıştırıom valla
memnun oldum kolaylıklar dilerim cnmşahsen, bizzat, kendim, bendeniz kendimi anlatmayı pek sevmem ama madem sordunuz. şöyleki:
Ankara'da yaşıyorum, 33.5 yaşındayım, haftaya 1 yaşına girecek bir oğlum var, fizikçiyim ve doktora tezimi yapıyorum.
nickimin gerçek sahibi Chihiro, Japon yönetmen Hayao Miyazaki'nin Altın Ayı ödüllü bir animesi olan Spirited Away (Ruhların Kaçışı)'nin baş kahramanı, 10-11 yaşlarında bir kız çocuğudur. animeye meylim olduğundan, bu nicki kullanıyorum. nickimin yanındaki 79 sayısı ise... hayır yaşımı değil, doğum tarihimi gösteriyordiğer topiklerde chihiro yerine kikiriko diyen arkadaşlarım var. çeşitli şekillerde kullanabilirsiniz
chihiro kızımız da ahan da şöyle bir şirin kızdır:
Eki Görüntüle 706747 Eki Görüntüle 706748
korkunun ecele faydası yok kızlar.. bence pazartesi sendromumuz azalacak böyle ama haftasonu kaçamaklarında patlama yaşanırsa bildirimi cuma cumartesi ve pazara çekmemiz gerekecek
memnun oldum kolaylıklar dilerim cnm
bu arada anime karakterin tipi bana çok benziyor
kikiro deyince aklıma şişiro geldi ch yanyana şyi çağrıştırdığındanaman yanlış anlama
valla cnm aksine akşam hafif yemelisin hele ki diyette iki öğün çok yanlış bence sen bilirsin ben daha yorum yapmıcam sonuçta diyet yapmak vücuda eziyet etmek değil şimdi ne kadar hırpalarsan vereyim die acısı çıkar sonradankızlar ben diyetisyene gidip aksine kilo aldığım dönemler günde 6 öğünden fazla yiyordum. ama sonra okudum bir yerlerde, hatırlamıyorum da sık yemek de fark etmiyor diye.
o yüzden öğleni pas geçiyorum şu sıra.
valla ilk kez totalde 4.7 kilo verdim, bu sisteme devam ediyorum o yüzden.
iki öğün, sabah çok az akşam nispeten fazla.
inşallah bir süre daha işime yarar da sonra yavaş yavaş eski tempoma dönerim. gerçi ben eskiden de öğlenleri yemezdim ama....
bugün 58'i görmeyi çok istiyorum yaa.
sonra 57 derken yavaş yavaş küçülücem. zaman sorunum yok. yeter ki vereyim de.
aşkolsun şiiro hanım o benim anlayış kıtlığımdan şiiro oldu bakşişiro?
oldu olacak şişko deyinzaten, topiğe de uygun olur yazması ve okuması da kolay
öhüüüü
sanırım ben kendimi intihat ediciğiiiimmm
aranızda, tavana asılmak için ipe nasıl düğüm atılıyor bilen var mıfilmlerde de olur, ölmeye karar veren herkes, doğuştan düğüm atmayı biliyor gibi, hemen ip-düğüm işini atlar :44:
şişiro?
oldu olacak şişko deyinzaten, topiğe de uygun olur yazması ve okuması da kolay
öhüüüü
sanırım ben kendimi intihat ediciğiiiimmm
aranızda, tavana asılmak için ipe nasıl düğüm atılıyor bilen var mıfilmlerde de olur, ölmeye karar veren herkes, doğuştan düğüm atmayı biliyor gibi, hemen ip-düğüm işini atlar :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?