herkese günaydınlar..az kalorili bol sağlıklı günler bizim olsunnnnnnnnnn
sabah tartıldım ben de ve çok mutlu oldum :)
pazartesi hem spora hem de dıyete başlamıstım
boy:1.57
pztesi sabah kilom: 57.6
bu sabah kilom: 55.8
5 günde 1 kılo 800 gr vermıs bulunuyorum. belım hemen farkettı zaten spora gıttıgım ıcın sıkılaşmam da oldu. göbek neredeyse balon gıbı söndü
Durmak yok yola devam kızlar
Dün sabah special k mı yedim, öğlene kadar 2 fincan yeşil çay içtim.
Öğlen bır porsıyon sebze yemegımı ve yoğurdumu yedım. Spora gıdene kadar müşteri baskınına uğradığım ıcın hıcbıse yıyememısımSoda içtim ama spor öncesi.
Akşam da 7 bucukta bır porsıyon sebze yemegı, 3 kaşık pilav ve yoğurt, Gece 11 de form çayı içtim bır fincan
İki gündür küçük acı sivri biber çekıyor canım, dayanamayıp 3-4 tane yıyorum. Sizce faydası mı olur zararı mı??? bilemedim
sıradaki şarkı, acı sevenler için gelsin: Funda ARAR'dan romanacıyı ben çok severim, en acısından pul biberim, acı biber turşum, sivrilerim evden hiç eksik olmaz aammaa gel gelelim her zaman yiyemem, hemoroid sorunundan ötürü.:2:
herkese günaydınlar..az kalorili bol sağlıklı günler bizim olsunnnnnnnnnn
sabah tartıldım ben de ve çok mutlu oldum :)
pazartesi hem spora hem de dıyete başlamıstım
boy:1.57
pztesi sabah kilom: 57.6
bu sabah kilom: 55.8
5 günde 1 kılo 800 gr vermıs bulunuyorum. belım hemen farkettı zaten spora gıttıgım ıcın sıkılaşmam da oldu. göbek neredeyse balon gıbı söndü
sıradaki şarkı, acı sevenler için gelsin: Funda ARAR'dan roman
çok ağladım diye sevdiğim o filmi
yine yeni baştan izlemek gibisin
senle ilgisi yok, yok bilmelisin
BEN ACIYI SEVİYORUM SEBEBİ BU
biliyorum kelime benzerliğinden başka alakası yok ama dilime dolandı işte
arkadaşım inanamıyorum pazartesi diyete spora başladım göbeğim söndü diyosun. ben 4 aydır spor, 1 yıldırda tam olmasa da diyet yapmaya çalışıyorum ve göbeğim gitmiyorçocuğun varmı, evli misin, sporda ne çalışıyorsun? bu göbek bana yapıştı ve asla gitmeyecek sanırım. aman tanrım kendimi intahar edeceğim.
bu ince tavrından ötürü öncelikle çok duygulandığımı söylemeliyim ve sana karşılık olarak da tadını unutmak üzere olduğum çok değerli bi resim yoolluyorum
ya sönebilir göbeği, çünkü göbekten almıştır kiloyu, ya da ödemdir veya gazdır da kötü etkilemeyelim. aksine iyi düşünürse daha hızlı kilo verir :)
üstelik iyi bir kayıp 1 kilonun üzerinde gitmiş ilk haftada..
neyse ben kendime döneyim, tartışmaları önlemek için hemen araya girer oldum.
bir süre tartışmayalım nolur.
gaza getirelim birbirimizi.
ben sabah uyandım ve nihayet 58.9'u gördüm.
buraya başladığımda yani foruma en fazla 63.7'ye çıkmıştım. oradan inişim de 2-3 ayda 58.9'u görmek oldu.
60'larda çok uzun zaman geçirdim, aylarca 60'ı atamadım.
şimdi 50'li kiloları görmek çok güzel.
58.9 beni nasıl mutlu etti. belim incelmiş gibi geldi, herkes de söylüyor çok kilo verdin diye.
aslında totalde 5 kilo gitmiş gibi.
o yüzden fark etmesi normal.
bu hızla devam etmek lazım.
sabah annem tartıldıktan sonra beni görünce bugün yoğurt yeme hem kendini ödüllendir hem bunalma dedi. poğaça almış, küçük. ondan yedim iki tane. ama küçücük yuvarlak olanlardan. bozuk para kadar olandan hani.
pazartesiden tez yok 58'leri tırmalıcam, hadi bakalım. hepimize iyi şanslar.
evet arkadaşlar hafta sonu kaçamaklarının ilkini utanarak yazıyorum, sabah kahvaltıda şarküteri ürünlerinden ne varsa yedimbide üstüne yarım dilim ekmeğe nutella sürdüm artık akşam az kıymalı makarna, salata ve yoğurt yerim. aman siz kontrolünüzü kaybetmeyin, şeytana uymayın.
Kızlar,
Ben yarın sabahtan ALES'e gireceğim için şimdiden tüm anne üyelerimizin anneler gününü kutluyorum.
Ama yine de anneler gününün rehavetine kapılıp abartmayın, şişko anne olmayın
merhaba kızlar ilk kez geldim bu topiğe biraz soru sorcam kimseler var mıı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?