50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

acıyı ben çok severim, en acısından pul biberim, acı biber turşum, sivrilerim evden hiç eksik olmaz aammaa gel gelelim her zaman yiyemem, hemoroid sorunundan ötürü.:2:

acıyı ben çok severim, en acısından pul biberim, acı biber turşum, sivrilerim evden hiç eksik olmaz aammaa gel gelelim her zaman yiyemem, hemoroid sorunundan ötürü.:2:
sıradaki şarkı, acı sevenler için gelsin: Funda ARAR'dan roman

çok ağladım diye sevdiğim o filmi
yine yeni baştan izlemek gibisin
senle ilgisi yok, yok bilmelisin
BEN ACIYI SEVİYORUM SEBEBİ BU

biliyorum kelime benzerliğinden başka alakası yok ama dilime dolandı işte

arkadaşım inanamıyorum pazartesi diyete spora başladım göbeğim söndü diyosun. ben 4 aydır spor, 1 yıldırda tam olmasa da diyet yapmaya çalışıyorum ve göbeğim gitmiyor çocuğun varmı, evli misin, sporda ne çalışıyorsun? bu göbek bana yapıştı ve asla gitmeyecek sanırım. aman tanrım kendimi intahar edeceğim.

bu ince tavrından ötürü öncelikle çok duygulandığımı söylemeliyim ve sana karşılık olarak da tadını unutmak üzere olduğum çok değerli bi resim yoolluyorum

Eklentiler

• $iskenderkebap.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 34

katılıyorum, 4 günde giden bir göbek göbek değil gazdır bence
bu işin sırrı nedir, ne yiyor içiyor, ne sporu yapıyorsunuz?????

selamlar, bugün bildirim günümüydü ?
o zaman bende yazayım: bu topiğe katıldığımda 58 veya 58,5 kg idim (o zamanki kilomu ve tarihi hatırlayamıyorum)
Şuan : 57.1 epey zaman geçti vermemişim pek ama olsun şükür buna da. benim hedefim ayda 1,5-2 kg.
Zaten artık üst tarafımdan sıkıntım yok fazla, asıl sorunum bacaklarımla olduğu için ne kadar zayıflasam bile pek incelmeyecek bunlar O sebepten pek kasmıyorum kendimi, yavaş yavaş veririm. Bundan 6 sene öncesi 46-50 kg arasında incecik çıtı pıtı bir hatunken bile kiloma göre kalındı bacaklarım, genetik yapacak birşey yok. Beslenme düzenim oturdu artık, kaçamaklarımı da epeyy azalttım

Bugünkü menüme gelincee;

sabah 30 dk yürüyüş
kahvaltı: 1 dilim börek (kızmayın amaa, çünkü 07:30 da uyandım ve 11:00'e kadar sular kesikti gelmesini bekledim yoksa salata ile yumurta haşlayacaktım çay yapacaktım. içme suyunu kullanmakta geldi aklıma tabi ama gelir gelir diye beklerken fazlasıyla acıktım dayanamadım.)
ara: çay
öğle: 4 kaşık barbunya yemeği, 3 kaşık bulgur pilavı
uzun zamandır tatlı namına birşey yemediğin için asabileştim ve tutamadım kendimi bir kaçamak yaptım ama sizlere saygımdan yazmayacağım tabi ki.
akşam yürüyüş yok, kayınpeder yemeğe davet etti oraya gideceğim.

Herkese mutlu, huzurlu hafta sonu dilerim

bu ince tavrından ötürü öncelikle çok duygulandığımı söylemeliyim ve sana karşılık olarak da tadını unutmak üzere olduğum çok değerli bi resim yoolluyorum

Allah'ım ben artık serap görmeye başladım sanırım
resimdeki iskender dimi dimi dimi

en son ne zaman iskendere dokundum biliyor musunuz? geçen yılın ocak ayları civarı

çok teşekkür ederim, çok

not: 19 mayıstan sonra 1 öğün ödül öğünüm olcek, "iskender bey"le buluşmayı düşünüyorum

ya sönebilir göbeği, çünkü göbekten almıştır kiloyu, ya da ödemdir veya gazdır da kötü etkilemeyelim. aksine iyi düşünürse daha hızlı kilo verir :)
üstelik iyi bir kayıp 1 kilonun üzerinde gitmiş ilk haftada..

neyse ben kendime döneyim, tartışmaları önlemek için hemen araya girer oldum.
bir süre tartışmayalım nolur.

gaza getirelim birbirimizi.

ben sabah uyandım ve nihayet 58.9'u gördüm.

buraya başladığımda yani foruma en fazla 63.7'ye çıkmıştım. oradan inişim de 2-3 ayda 58.9'u görmek oldu.

60'larda çok uzun zaman geçirdim, aylarca 60'ı atamadım.
şimdi 50'li kiloları görmek çok güzel.

58.9 beni nasıl mutlu etti. belim incelmiş gibi geldi, herkes de söylüyor çok kilo verdin diye.
aslında totalde 5 kilo gitmiş gibi.
o yüzden fark etmesi normal.
bu hızla devam etmek lazım.

sabah annem tartıldıktan sonra beni görünce bugün yoğurt yeme hem kendini ödüllendir hem bunalma dedi. poğaça almış, küçük. ondan yedim iki tane. ama küçücük yuvarlak olanlardan. bozuk para kadar olandan hani.

pazartesiden tez yok 58'leri tırmalıcam, hadi bakalım. hepimize iyi şanslar.

selam kızlar
haftasonu tenhalaşıyor buralar, burnuma kaçamak kokuları geliyor

evet arkadaşlar hafta sonu kaçamaklarının ilkini utanarak yazıyorum, sabah kahvaltıda şarküteri ürünlerinden ne varsa yedim bide üstüne yarım dilim ekmeğe nutella sürdüm artık akşam az kıymalı makarna, salata ve yoğurt yerim. aman siz kontrolünüzü kaybetmeyin, şeytana uymayın.

yok tatlım bizden kavga çıkmaz merak etme. zaten azıcık kaldık, bu kalanlar da şaka kaldıran, eleştiriye açık üyeler. ama birbirimizin yanlışlarını sağlık açısından uyarmak zorundayız. birde ben gerçekten merak ettim acaba sporda ne yapıyor. çünkü ben 4 aydır salonun en çok koşan, en terleyen, kendini en çok paralayan üyesiyim ama göbüşüm duruyor. gerçi benim çocuğum var deforme kolay geçmez ama fikir alayım istiyorum arkadaştan. belki özel hareketleri vardır bende yaparım.

bravo Bluedaisy hanım

ne diyeyim
daha dün sizi kınım kınım kıskanıyorduk, ne güzel veriyor diyerekten :18:
nazar değdi azizim size

biz de sabah erken kalktık, ailecek mükellef kahvaltımızı yaptık, ben sadece ufak krebimi, peynirimi ve kahvemi aldım
öğlen de alışverişe gittik, eşim 4 tane lahmacunu götürüken baktım, tavuk dönerin sadece döner kısmını ve salatasını yedim. ayranımı içtim

bakalım yarını nasıl atlatacağız :18:
kimseden kötü haber gelmesin ne olur :18:

ben de yediklerimi paylaşayım;

sabah: 2 dilim tt ekmege kaşarlı tost
öğle: eşim mantı istedi dondurulmuş mantı yaptım ama benim canım istemedi, 3 kaşık yedim bıraktım
akşam: artık acıkmıştım, ızgara et,mantar sote ve salata, salataya z.yağı koydum, bir dilim tt ekmeğimi de bandım

ben gün içinde cok cay,yeşil cay,bitki çayı ve bir fincan da nescafe içiyorum ama şekersiz içtigim için onları yazmıyorum hiç..

chihiro hanım eşiniz diyet destekçisi biri diye biliyorum, 4 lahmacun nooloorr??

17 yasında 1.57 boyunda 53 kiloyumm..46 kilo olmam lazım...

sabah aç tartıldığımda 53.0dım

dershaneye gitmeden bir etimeke labne sürüp yedim
3 saat sonra falan kantinde special k yeni bi kraker çıkarmış galiba feslegenli ve domatesli onun domateslisini yedim gayet de güzeldi ve doyurucu tavsiye ederim 66 cal
eve 2 gibi geldim çok acıktım bir galeta yedim
4 gibi bir kepçe şehriye çorbası içtim
5te 2 galeta ve bi çay kaşığı şekerle bir bardak çay içitim
7de bir kepçe çorba daha içtim ama yürüyüşe çıkamadım bugün ne güzel de yürüyordum 3 gündür neyse artık yarın telafi edicez.. az önce tartıldım 53.2yim sabah 52.5 olursam ne mutlu bana....:)
kızlar bi de bişey sorcam ben 1 ay fitnessa gittim ve karnım baya sıkılaştı yani sıkılaştı derken çok sert ama hala göbek var nasıl eriticem bilmiyorum..zayıflayıp da öyle mi gitseydim ki fitnessa yoksa :44:

Kızlar,
Ben yarın sabahtan ALES'e gireceğim için şimdiden tüm anne üyelerimizin anneler gününü kutluyorum.
Ama yine de anneler gününün rehavetine kapılıp abartmayın, şişko anne olmayın

Kızlar,
Ben yarın sabahtan ALES'e gireceğim için şimdiden tüm anne üyelerimizin anneler gününü kutluyorum.
Ama yine de anneler gününün rehavetine kapılıp abartmayın, şişko anne olmayın

sınavın iyi geçmiştir umarım. bir anne olarak bende tün annelerin anneler gününü kutluyorum. benim kızım daha 2 yaşında pek umrunda değil bu durum, şimdilik her gün ona çocuklar günü. hediyeler hep ona

ya burda bi arkadaş vardı, liste yapmıştı, pazartesi kilo bildirimi yapıyorduk,o liste beni çok motive ediyordu , artık olmuyr!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…