50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya burda bi arkadaş vardı, liste yapmıştı, pazartesi kilo bildirimi yapıyorduk,o liste beni çok motive ediyordu , artık olmuyr!

o arkadaş topicten cıktı ve artık bildirimler cumaya alındı,
bir gönüllü bulursak liste haline getirecek ama bu haliyle de verdik mi aldık mı takip ediyoruz..

o arkadaş topicten cıktı ve artık bildirimler cumaya alındı,
bir gönüllü bulursak liste haline getirecek ama bu haliyle de verdik mi aldık mı takip ediyoruz..

nasıl cuma mı oldu bildirimler :26: ben hala pazartesi yapıyorum liste yapılmayınca pek de motive edici olmuyor evet neyse ben yine yapayım bildirimimi bu hafta da yarım kilo verdim 57,7 yapan bi hayır sever olursa beni de eklesin listeye

aslında ben müsait olurum ama bu cuma burada olmayacağım,
perşembe-pazar tatile gidiyorum ve çok korkuyorum, orda tutamam boğazımı ben:18:

ben de şaşırdım görünce. ben oğlanı gezidrmeye gidip gelene kadar siparişleri verecekti, döndüğümüzde masada 4 lahmacun gördüm
"belki 11 aylık oğlumuzun da canı ister de çok yer diye aldım" dedi neyse ki hepsini yemedi

bu arada ALES nasıl geçti? oldum olası sevmem o sınavı "Cevriye'nin görümcesiyle, Mahmut'un kaynı kardeştir. Makbule aynı zamanda Cevriye ile eltidir. Mahmut ile de Osman bacanaktır. bu durumda Cevriye'nin kaynının bacanağı kimdir?" gibi, akademik hayattan ziyade, kadınların altın günü muhabbetlerinde karşılaşacağımız türden sorulara cevap vermemize bakılarak, akademik yeterliliğimizin ölçüldüğü bir sınavdır kendisi

günaydın dost ve kardeş ülke pardon arkadaşlarım,
haftasonu düğüne gidemedim
sevindirik oldum bir sorun bakalım, neden?
akşam gideceğimiz düğün için giyeceğim pantolon ve gömlekimi ayarlayıp (ki kendilerini 23 marttaki bir düğünde yine giymiştim), hatta askıya asıp eve bıraktım. Lab. da çok işim olacağından işim biter bitmez eve gelecek, hemen giyinecek ve çıkacaktım. nitekim eve geldim, pantolonumu giydim... içinde yüzüyordum kemer taksam bile çuval ağzı büzülmüş gibi duracaktı ve mecburen çıkardım başka ciddi pantolonum da olmayınca, eşime "en iyisi sen git. ben oğluşumla seni beklerim" dedim

şuan da üzerimde, birkaç hafta önce giydiğim pantolonum var ve sürekli çekiştiriyorum, belimden düşmesin diye

bunları motivasyon amaçlı yazıyorum. SABRIN SONU SELAMET ARKADAŞLAR, DURMAK YOK YEMEYE PARDON YEMEMEYE DEVAM

yahu kızlar ben bildirim cetvelini hazırlayarak bir sürpriz yapayım dedim ama
listeyi excelde yaptım buraya kopyalayınca tüm format kaydı
bu işi tarif edecek biri aranıyor:18:

Kızlar,
Ben yarın sabahtan ALES'e gireceğim için şimdiden tüm anne üyelerimizin anneler gününü kutluyorum.
Ama yine de anneler gününün rehavetine kapılıp abartmayın, şişko anne olmayın

tabiki olmayacağız tahrikler bizi yıldıramaz zaten dün bir tahrikle karşılaştım. şöyleki:

dün (pazar) eşim ve oğlumla büyük caddelerin birinde yürürken, pastanelerden birinden şık bir bey çıkıp bana kocaman bir kurabiye verdi. "ayy, oğlum daha küçük, kurabiye yiyemeyebilir" dedim. "hayır, hanımefendi, anneler gününüzü kutluyorum" dedi. o kadar şaşırdım ki elimde kurabiyeyle kalakaldım. çünkü, anne olmak şefkat ve sabır göstermek benim zaten görevim. extra birşey yapmışım gibi neden kutlanıyor anlamamıştım.

neyse... kurabiyeye sonra baktım "canım annem" yazıyordu... çok duygulandım...
sonra eşime "bebek arabasının cebine koyalım da, işyerinde birileri yer nasıl olsa" dedim elimi bile sürmedim o koca kurabiyeye

sonra, hediye olayısına ailece karşı olduğumuzdan yemeğe gittik. mükellef bir sofradan, birkaç parça tavuk ızagara ve ayranla kalktım

darısı diğer günlerime zira perşembe ve cuma bizim lab.da 2 büyük kutlama var. çarşamba da arkadaşımın evinde olacağız.
dua edin anacığım, sırat köprüsünden geçiyorum bir nevi :18:

yahu kızlar ben bildirim cetvelini hazırlayarak bir sürpriz yapayım dedim ama
listeyi excelde yaptım buraya kopyalayınca tüm format kaydı
bu işi tarif edecek biri aranıyor:18:

excell tablosunu isterseniz boş bir paint sayfasına yapıştırınız. o resmi buraya kopyalayınız zira kopyala-yapıştır olayında format hep kayar, başıma gelmiştir

sanırım pek başarılı olamadım ama busra52i verdiği 1,8 kg ile haftamızın birincisi oldu ve grupta kimse kilo almamış

chihiro hanım bu arada sizin sorularınıza geleyim:
ALES'e ilk kez girdim türkçe kısmı hakikatten dumurluktu, matematik ise benim en son 15 sene önce gördüğüm ve genel yetenekten cok genel fuzululiklerle doluydu..
Düğüne gidemeyişiniz pek bir harika olmuş, genelde giremediğim pantolonlar yüzünden bir yere gidemiyorum bu büyük gelme meselesi cok hoşuma gitti,
Aslında kurabiyeyi veren adamı olarak biz ayarladık bakalım kaçamak yapacak mısınız diye, alnınızın akıyla cıktınız teprikler...

dün giremedim, bugün topluca yazayım.
cumartesi günü işyerinde yemeğim yoktu, yemek yemek için eve gitmeyi bekledim.
eve gittim apar topar eski patronum çağırdı, bir iş yemeğine geçmek zorunda kaldım.
veee orada da yemek yenmedi. ben de yiyemedim tabi. iki kadeh şarap içtim eve geldim uyudum.
pazar sabahı bir uyandım, ki 500lük küçük su içmiştim, 58.5'im. allahım nasıl bir sevinç...
ama o şarabı atamadım bir türlü. gün boyu su içtim.
bu sabah kalktım 59'um gene.
ama şu an sudur vücudumdaki. çünkü dün de aşırı yemedim ama aşırı içtim. ikişer bardak kola, ayran, bitki çayı.

bugün de atabilir miyim bilmiyorum ama yarın 58'leri görürüm gibi.
bu hafta hepimizden en az birer kilo götürsün. bol şaans :)

ilk başlangıcım: 63.7
buraya başlangıcım 59.6
şu an 59...

merhaba kızlarr. dün itibariyle bende diyete başlamış bulunmaktayım.1 ay sonra tatile gidecem ve o zamana kadar 57 olmak istiyorum. şu anki kilom 59.9 yakında regl olucam vucudum da şişlik var. dün sabah 6 da uyandım su ıctım 8 de evden yürümek için cıktım 1.30 saat yürüdüm.

kahvaltı 2 dılım kepek ekmegi

yumurta bırazda domates ve olmazsa olmazım pekmez

oğleden sonra az dondurma yedım

6 gıbı az ıspanak yemegı

8 gibide salata 3 4 kasıkta bulgur pılavı

bugun sabah tartıldım 59.9 hedefım 57

bugun kahvaltıda 1 dilim kepek ekmegı

1 domates azıcıkta pekmez

arada ada cayı

oğlende nesfıt yemegı dusunuyorum.

her cuma kilo bildirimi yapıyoruz. o gün kilo da bildirirseniz seviniriz. sizden daha çok verdiysek kendi adımıza sevniriz, bizden çok verdiyseniz de sizin adınıza seviniriz

Merhaba Hanımlar
Umarım hepiniz çok güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir, benim için gayet güzeldi çünkü anneler günüydü, geçmiş de olsa sizlerin de anneler gününüzü kutluyorum
Geçmişi okudum da benim nasıl 2 kiloya yakın verdiğimi merak edenler olmuş ne sporu yapıyor demişsiniz hatta Benim 2 yaşında bir oğlum var, eskiden sürekli yiyen hem de hamur işi börekler kızartmalar kolalar Allaaah hiç ağzı durmayan biriydim. Geçen pazartesi ne olduysa artık bana sabah kalkınca karar verdim diyete başlıyorum ve spora yazılıyorum dedim. Hiç bozmadan uydum yemem gerekenlere, metabolizmam hızlı olduğu için hemen farketi zaten, sporda hidrolik fitness çalışıyorum ve haftada 3 gun power plate e başladım. hidrolikle zayıflayıp power plate ıle sıkılaşmayı hedeflıyorum ama haftasonu kızdım kendıme, sanırım kaçırdım bıraz, kahvaltı cok ıyıydı, bir dilim lıght ekmek bır haslanmıs yumurta 1kk lıght peynır, yarım domates ve salatalık. öğlen bol lımonlu corba ve salata akşam da bir porsıyon sebze yemegı ve yoğurt. ama akşam eşimle çay içerken 2-3 avuç fındık yemısım, dun akşam da dayanamadım mısır patlattım neyse dedım arada boyle kaçamaklar olur dimi kızlar :))) ben hala lokma yıyemedım, müşteri akınına ugradıgım ıcın, kahvaltı iptal oldu bende hemen nesfitimi açıp yıcem sımdı, öğlenı de aynı saatte yıcem kı aksaklık uzun surmesın. Eşim benim bu kararıma inanamıyor, herseyın lıghtını alıyorum, yedıgım her seyın kalorısını hesaplıyorum :)) baktım dun eve gelırken o da lıght yoğurt almış sen bu diyete dayanamazsın diyor ama dayanıcam ve zayıflıcam, safinaz olucam :

ne güzel böyle bir anda azmetmek,
zaten bizler sürekli diyet yapmaya çalışıp vücudun bu düzensiz diyet yaşantısına da savunma geliştirmesine neden olduk zannımca.
siz ilk kez ve inşallah bir kerede amacınıza ulaşırsınız..

yalnız şuan halimden cidden memnunum ben, eskiden patlayana çatlayana kadar yerdim sonrada uyku basardı ofiste de olsa uyurdum oldugum yerde :)) çok komiktim ya :)) bir hafta da ruh halim değişti, enerjim arttı ve eskisi gibi kıtlıkta çıkma yemiyorum yiyemiyorum, bi tabak yedim mi tamamdır inşallah arkadaşım, hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…