50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hava çok sıcak ve sürekli uykum geliyor 2 saate toplanmam lazım, spora gidicem ama değil spor yapmak salona yurumeye takatim yok benim, yatsam uyusam heeeppppp :26:

kızlar bende bu programa katılmaya karar verdım hedefım 54 ama kafama takılan bısey var cılt ıcın eczanem bana ece plus selenyum verdı acaba kılo yapar mı dıye korkuyorum

kilo yapacağını sanmam canım, düğün yakınsa sıkı bir diyete girmen lazım.. kolay gelsin

merhaba kızlar.

çoğumuz gizliden gizliye kaçamak yapmışız. bende yaptım ama birazcık dün oğleden sonra çiğköfte ve aksam gittiğim dusunde bıraz pasta tabi göbek ataraktan bu aldıklarımı vermiş bulundum.

hergün 100 gr. veriyorum bende anlamış değilim bu durumu.

bugun yedıklerım sabah kepek ekmegım yoktu az beyaz ekmek domates peynir zeytin

arada birşey yemedim

oğlen 1 yumurta az domates salatalık 1 dilim kepek ekmegi

sabah 20 dk aksam 20 dk oğlen eve gıdıyorum arada 40 dk hesaplasak gunde 80 dk yurumus oluyorum.

teşekkür ederim chihiro hanım
yediğim içtiğimi anlatmazsam anlatcak fazla bir sey kalmıyor
yani söz konusu amsterdam olunca anlatılacaklar burası için uygun düşmüyor
ben bütün gün yattım şimdi kalkınca tekrar tartıldım ki(hatta 3 kez tartıldım) 59,1 diyor
yani sonuçta 4 günde 800 gram almışım, hemen fayda maliyet analizi yaptım ve bu tatile değeceğine karar verdim, buna da şükür

hu huuuu
nerdesiniz yahu??
buralar epey tenhalaşmış, ben dün tüm gün yattım,
akşam sürünerek okula gidip sunum yaptım. eve gelip tekrar devrildim yataga
gece de burun tıkanıklığı, faranjit vs sebepleriyle 4'te bir uyandım hala uyuyamadım, kahvaltı hazırladım sabahın köründe

dışarda harika bir hava var ve ben evde,yatakta çakılıp kaldım

çok çok geçmiş olsun canım, tez zamanda iyi olursun inşallah. evet artık eskısı gıbı uğrayan olmuyor bayagı tenhalaştı burası :) bende de akşama kadar açık sayfa ama kimsecikler yok

.

tahmin ettiğim gibi ödemi toplamışım. ya yalnız bu yaz da geldi ya inanılmaz su içiyorum ben. tartıda bi türlü hafif göremiyorum kendimi. tekrar 59'lara indim. sıfırdan başlıyor gibiyim ya. bi haftasonu mahvetti beni.
şu an yoğurdumu yulafımı yiyorum.
biraz özensem iyi olacak.
karnım şişti bir de. ona sinir oldum. üşüttüm galiba. ağrım çok.

bi ara çok aktıfdı bu grup ya daha öncede kılo vermıstım burdaa bence lıste fln yapalımm yedıklerımızı duzenlı yazalımm hergunn :)

gündüz içmende bi sorun olmaz ama akşam saatlarinde azaltırsan o şişlik gider diye düşünüyorum bende gündüz çok içiyorum çünkü

bi ara çok aktıfdı bu grup ya daha öncede kılo vermıstım burdaa bence lıste fln yapalımm yedıklerımızı duzenlı yazalımm hergunn :)

liste konusunda haklısınız motive için bi listeye ihtiyacımız var kesinlikle o hayırsever gönüllüyü hala bulamadık ama

canım ben de 2 gündür bi tuhafım, karnım şiş ağrıyor da ... adetime en 8 gun falan var, acaba ondan mı dedim ama elım kolum da kalkmıyor hıc hep yatmak uyumak ıstıyorum, parmaklarım davul gıbı.. hiç gram da gıtmedı o kadar dıkkat etmeme ve spora rağmen.. ne yapmak lazım acaba? gunduz 5 e kadar 2 lt su içiyorum, akşamları içmiyorum gunduz kadar. ne yemelı ne içmelı bu ödem dediğin gıbı, karnım dumduz olmustu şiştim yıne ne olduysa, kaçamak da yapmıyorum

canım spor yapıomusun?

yok yapmıosan yap dıcektım ama yapıomussun ztn:) metebolızmayı hızlandırır sıslık ıner dıe dusunmustum...

korktum ben de spor bana yaramadı diye spora gıdene kadar 2 lt su garantı ıcıyorum canım, spora gıdıyorum en az 1 en fazla 1,5 saat de orda kalıyorum. ekmek yemıyorum hıc arada bır dılım kepeklı lıght ekmek. pılav makarna tuz seker un hepsını sildim hayatımdan ama nedense daha şişko hissetmeye başladım kendımı ıkı gundur.. belkı de psıkolojıktır bilemıyorum :44:

diğer arkadaşlar zayıflamaktan vazgeçti sanırım daha 10 gun once herkes yazıyodu sabah sunu yedım oglen bunu yıyorum aksam da bunu yıcem dıye :) anlamadım ki ne oldu bu hanımlara herkes firardaaa

valla haklısınız kimse yazmıyor artık ne yediğini
ben yazayım barim
sabah her zamaki gibi domates salatalık ve beyaz peynirli kepekli sandivcimi yedim
öglen karnı yarık az kısır
akşam da patates kavurma olabilir şimdilik aklıma bunlar geldi
1 saat yürüyüş arkasından süt ve bir meyve olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…