kızlar bende bu programa katılmaya karar verdım hedefım 54 ama kafama takılan bısey var cılt ıcın eczanem bana ece plus selenyum verdı acaba kılo yapar mı dıye korkuyorum
hoşgeldiniz Opera hanım, hani derler ya "yediğiniz içtiğiniz sizin olsun, gezip gördüklerinizi anlatın"ben de öyle diyeyim, aldığınız kilolara üzüldüm gerçekten umarım bu haftayı verimli geçirirsiniz.
nezle vs için de geçmiş olsun diyorum.
hu huuuu
nerdesiniz yahu??
buralar epey tenhalaşmış, ben dün tüm gün yattım,
akşam sürünerek okula gidip sunum yaptım. eve gelip tekrar devrildim yataga
gece de burun tıkanıklığı, faranjit vs sebepleriyle 4'te bir uyandım hala uyuyamadım, kahvaltı hazırladım sabahın köründe
dışarda harika bir hava var ve ben evde,yatakta çakılıp kaldım
tahmin ettiğim gibi ödemi toplamışım. ya yalnız bu yaz da geldi ya inanılmaz su içiyorum ben. tartıda bi türlü hafif göremiyorum kendimi. tekrar 59'lara indim. sıfırdan başlıyor gibiyim ya. bi haftasonu mahvetti beni.
şu an yoğurdumu yulafımı yiyorum.
biraz özensem iyi olacak.
karnım şişti bir de. ona sinir oldum. üşüttüm galiba. ağrım çok.
bi ara çok aktıfdı bu grup ya daha öncede kılo vermıstım burdaa bence lıste fln yapalımm yedıklerımızı duzenlı yazalımm hergunn :)
liste konusunda haklısınız motive için bi listeye ihtiyacımız var kesinlikleo hayırsever gönüllüyü hala bulamadık ama
tahmin ettiğim gibi ödemi toplamışım. ya yalnız bu yaz da geldi ya inanılmaz su içiyorum ben. tartıda bi türlü hafif göremiyorum kendimi. tekrar 59'lara indim. sıfırdan başlıyor gibiyim ya. bi haftasonu mahvetti beni.
şu an yoğurdumu yulafımı yiyorum.
biraz özensem iyi olacak.
karnım şişti bir de. ona sinir oldum. üşüttüm galiba. ağrım çok.
canım ben de 2 gündür bi tuhafım, karnım şiş ağrıyor da ... adetime en 8 gun falan var, acaba ondan mı dedim ama elım kolum da kalkmıyor hıc hep yatmak uyumak ıstıyorum, parmaklarım davul gıbı.. hiç gram da gıtmedı o kadar dıkkat etmeme ve spora rağmen.. ne yapmak lazım acaba? gunduz 5 e kadar 2 lt su içiyorum, akşamları içmiyorum gunduz kadar. ne yemelı ne içmelı bu ödem dediğin gıbı, karnım dumduz olmustu şiştim yıne ne olduysa, kaçamak da yapmıyorum
canım spor yapıomusun?
evet canım 6 mayısta başladım haftada 5 gun 1 saat.. sporun etkısı mı dersin? ama niye ki????
yok yapmıosan yap dıcektım ama yapıomussun ztn:) metebolızmayı hızlandırır sıslık ıner dıe dusunmustum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?