50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlarr

dün öğlen biraz fazla abarttım 1 tane lahmacun yedım

arada ada cayı

aksam çorba az patates yemegı salata

9 gibide dondurma yedim

bıraz agır yemısım dün şimdi yazınca daha iyi anladım.

bugun sabah corba ıctım az kepek ekmegı

süt içeçem şimdi

oğlende nesfit yerim

sabah aksam işe yuruyorum 1 saat oluyor toplam.

öglen menüm degişti
tavuk snitzel şehriye çorba çikolatalı sup yogurt
tatlı ve çorbayı yarım porsiyon yersem sorun kalmaz sanırım
dolayısıyla akşama da fasulye yemegini yerim kepek ekmekle

kesinlikle şu yazma işi var ya insanı dizginliyor resmen, dün eşim zeytın kadar ekmeğe nutella sürdü hadı ye hatrım ıcın falan dedi, aklıma dırek burası geldi :)) hayır dedim, onu yiyemem çok gülüyor bana ya :) beni ilk defa böyle gördüğünden belki de ben o kaçamaklara bi başlarsam sonu gelmez

çok şükür hala ilk günki gibi hırsım ve azmimle devam ediyorum
dün de aynı standartta gunu tamamladım, sabah hepberaber kahvaltı yaptık, haşlanmıs yumurta, 1 kk peynır ve yarım domates. arada kepeklı lıght yıyorum ama 3 gunde bır dılım oldu sankı hıc aramıyorum ekmeği unuttum mu ne :)) öğlen special k yedım. akşam yemegını de 5 gıbı yemek zorunda kaldım dışarı çıkacaktık cunku 1 porsıyon sebze yemegı ve yarım kase yoğurt. spora gıttım 7den 9 a kadar çalıştım eve gelınce de karpuz yedim hapur hupur içim yanmış sabah da special k ile başladım gune, hadı hayırlısı bakalım.. yarın hesap günü

Karpuz çıktı mı ya.. süpperr.. Artık tek öğünüm o olur peynirle, bu arada yediklerimi yazamıorum çünkü regl dönemindeyim, ne yiyeceğimi şaşırdım , tatlı krizimlerim tavan yaptı((( ptesiden itibaren sıkı disiplinle başlamalıyım, motive olmam lazım, bakalım yarın kim kaç kilo olmuş?

Son düzenleme:
bildirim günü daha kimsecikler yok ortada
ilk bildirim benden gelsin o zaman
boy 1,62 başlanğıç kilom 59,2
bu hafta yarım kilo vermişim
şu anki kilom 57,2

167, 59. 6 ile buraya başladım. geçen hafta 59 idim. şimdi 58.9'um.
çok bir şey yemiyorum aslında ama bu hafta sürekli su içtim durdum.
birkaç güne inecektir hiç şüphem yok. umutsuzluk yapmamalı.
bu hafta -0.1 inmişim

pazartesi gram vermedıgımı düşünsemde bugun tartı yüzümü güldürdü, geçen haftaya nazaran az ama 1 haftada 1 kilo bence gayet başarılı :)
gecen pazartesi başladım ben diyet ve spora: 57,6 dım.
cuma: 55,8 dim
ve bugun: 54,8 im kendimi burdan teprik edip yüssss puan veriyorum

hadi ilk bildirimi de ben yapıyım bgn 1 kaşarlı yağsız tost yedim öğlen sbh hiç bişi yiyemedim akşamda bamya yemeği az pilavla yiycem yanınada az yoğurt sizler ne yaptınız bgn bakem

bu kadar az kilosu olan hanımlar neden zayıflamaya ihtiyaç duyar acaba anlayamıyorum ben:)

ilk aşamada bünyenin adapte olması açısından bir durağanlık oluyor fakat 2. Haftadan itibaren düzene giriyor herşey

arkadaşlar sizin kilonuz zaten aşırı olmadığı için varolan miktarın gitmeside yavaş oluyor

bildirim günü daha kimsecikler yok ortada
Ilk bildirim benden gelsin o zaman
Boy 1,62 başlanğıç kilom 59,2
bu hafta yarım kilo vermişim
şu anki kilom 57,2

gayet normal bence dikkat ederseniz obez boyutundaki kişiler ilk etapta çok hızlı kilo kaybetmeye başlar,normallere yaklaşmaya başladığında kilo verme hızı düşer

dikkat ederseniz bu kiloda olan hanımların kilo verme hızı aşağı yukarı aynı

dikkat ederseniz bu kiloda olan hanımların kilo verme hızı aşağı yukarı aynı

bu sabah herkesın canını sıkmak için varsın sanırım. bız 60-70 kıloda olan ınsanlar değiliz bu sekılde verdıgımız kıloları eleştırıp duruyosun! halımızden şıkaytecı de değiliz, 100 gr da versek bı tuhaf cevap verıyosun 1 kılo da versek bı tuhaf cevap amacı ne anlamadım!!!

arkadaşlar sizin kilonuz zaten aşırı olmadığı için varolan miktarın gitmeside yavaş oluyor

12 gunde 2,800 gr vermısım kurdugu cumleye bak! bir dıyorsun sizin gıbıler bu hızda kılo verır, bır dıyorsun aşırı kılo olmadıgı ıcın yavaş gıder. laf olsun dıye mı konusuyosun acaba? biz burda birbirimize destek verip motıve edıyoruz sayın kuklemu! versek de vermesek de boyle gereksız eleştirilerımız olmadı hıc olmaz da!

selam kızlarr

bugun bıldırım gunuymus hemen bende yazayım.

1.68 boy dıyete pzartesi 59.9 ıle basladım bugun tartıldım 59.2. şu anda reglim anımacayip tatlı istiyor bakalım tutuyorum şimdilik. dün biraz abarttım yemeği ama bugunden ıtıbaren dıkkat ederek yıyecem. havalar ısınsada yürümeye çıksam ne iyi olacak.

ben çayıma şeker atmam canım, dışardan şekeri almadım hıc nerdeyse bikaç haftadır. 2-3 gunde bır canım şekerli tatlı seyler ıstıyor farkındayım hemen 3-4 kuru uzum atıyorum ağzıma ballandıra ballandıra yıyorum, bu kafi gelıyor bana, sen de deneyebılırsın. bir de karpuzda farkettım bu durumu, tatlısı denk gelırse cok rahatlatıyor insanı... regl olmana karşın gayet başarılı pes etme sakın arkadaşım

Son düzenleme:
gayet normal bence dikkat ederseniz obez boyutundaki kişiler ilk etapta çok hızlı kilo kaybetmeye başlar,normallere yaklaşmaya başladığında kilo verme hızı düşer

bizim kaybettiğimiz kilodan bir şikayetimiz yok zaten kuklumu hanımcığım
gayet birbirimizi motive ederek yavaş ama sağlam gidiyoruz

son derece katılıyorum, dedikleriniz çok doğru. normal kiloya yaklaştıkça verme hızı düşer. e ne yapalım, bekleyeceğiz...

bu arada kilo bildirimimi de yapayım: önceki hafta 54 idim, hala öyleyim. boyum da değişmedi.
önümdeki maçlara bakacağım

haftasonu geldi kızlar
fazla kaçamak yapmadan kapatmalıyız nasıl olacak bilmiyorum ama ssz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…