Iyi aksamlar.. Burda pek paylasim olmasada ben genede menumu yaziyim bencs yazmak insanin kendini kontrol etmesi icin iyi oluyor
Sabah:2 yumurta,domates,salatalik,nescafe
Oglen: izgara tavuklu salata,yarim yesil elma
Aksam: 4-5 kasik semizotu yemegi, 2 kasik yogurt, azicik da kirmizi lahana ve havuc rendesi yedim, 1 dilim kepek ekmegi
3 parca cips kacamagim oldudiyet kolayla
çok şükür hala ilk günki gibi hırsım ve azmimle devam ediyorum
dün de aynı standartta gunu tamamladım, sabah hepberaber kahvaltı yaptık, haşlanmıs yumurta, 1 kk peynır ve yarım domates. arada kepeklı lıght yıyorum ama 3 gunde bır dılım oldu sankı hıc aramıyorum ekmeği unuttum mu ne :)) öğlen special k yedım. akşam yemegını de 5 gıbı yemek zorunda kaldım dışarı çıkacaktık cunku1 porsıyon sebze yemegı ve yarım kase yoğurt. spora gıttım 7den 9 a kadar çalıştım eve gelınce de karpuz yedim hapur hupur içim yanmış sabah da special k ile başladım gune, hadı hayırlısı bakalım.. yarın hesap günü
hadi ilk bildirimi de ben yapıyım bgn 1 kaşarlı yağsız tost yedim öğlen sbh hiç bişi yiyemedim akşamda bamya yemeği az pilavla yiycem yanınada az yoğurt sizler ne yaptınız bgn bakem
167, 59. 6 ile buraya başladım. Geçen hafta 59 idim. şimdi 58.9'um.
çok bir şey yemiyorum aslında ama bu hafta sürekli su içtim durdum.
Birkaç güne inecektir hiç şüphem yok. Umutsuzluk yapmamalı.
Bu hafta -0.1 inmişim
pazartesi gram vermedıgımı düşünsemde bugun tartı yüzümü güldürdü, geçen haftaya nazaran az ama 1 haftada 1 kilo bence gayet başarılı :)
gecen pazartesi başladım ben diyet ve spora: 57,6 dım.
Cuma: 55,8 dim
ve bugun: 54,8 im kendimi burdan teprik edip yüssss puan veriyorum
bildirim günü daha kimsecikler yok ortada
Ilk bildirim benden gelsin o zaman
Boy 1,62 başlanğıç kilom 59,2
bu hafta yarım kilo vermişim
şu anki kilom 57,2
pazartesi gram vermedıgımı düşünsemde bugun tartı yüzümü güldürdü, geçen haftaya nazaran az ama 1 haftada 1 kilo bence gayet başarılı :)
gecen pazartesi başladım ben diyet ve spora: 57,6 dım.
Cuma: 55,8 dim
ve bugun: 54,8 im kendimi burdan teprik edip yüssss puan veriyorum
dikkat ederseniz bu kiloda olan hanımların kilo verme hızı aşağı yukarı aynı
arkadaşlar sizin kilonuz zaten aşırı olmadığı için varolan miktarın gitmeside yavaş oluyor
selam kızlarr
bugun bıldırım gunuymus hemen bende yazayım.
1.68 boy dıyete pzartesi 59.9 ıle basladım bugun tartıldım 59.2. şu anda reglim anımacayip tatlı istiyor bakalım tutuyorum şimdilik. dün biraz abarttım yemeği ama bugunden ıtıbaren dıkkat ederek yıyecem. havalar ısınsada yürümeye çıksam ne iyi olacak.
gayet normal bence dikkat ederseniz obez boyutundaki kişiler ilk etapta çok hızlı kilo kaybetmeye başlar,normallere yaklaşmaya başladığında kilo verme hızı düşer
gayet normal bence dikkat ederseniz obez boyutundaki kişiler ilk etapta çok hızlı kilo kaybetmeye başlar,normallere yaklaşmaya başladığında kilo verme hızı düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?