Kızlar Merhaba.. Bende aranıza katılmak istiyorum yaşım 38. boyum 1.68 kilom dün akşam 58.8 idi.. 2-2.5 kilo vermek istiyorum çok acil motivasyona ihtiyacım var..
Bu aralar duygusal açlığımı firenleyemiyorum((
ben çayıma şeker atmam canım, dışardan şekeri almadım hıc nerdeyse bikaç haftadır. 2-3 gunde bır canım şekerli tatlı seyler ıstıyor farkındayımhemen 3-4 kuru uzum atıyorum ağzıma ballandıra ballandıra yıyorum, bu kafi gelıyor bana, sen de deneyebılırsın. bir de karpuzda farkettım bu durumu, tatlısı denk gelırse cok rahatlatıyor insanı... regl olmana karşın gayet başarılı pes etme sakın arkadaşım
haftasonu geldi kızlar
fazla kaçamak yapmadan kapatmalıyız nasıl olacak bilmiyorum ama ssz
Bi doktora mı görünsen acaba? Sporu ağırmı yapıyorsun? İç organlarla ilgili bi doktor baksa aslında için rahat eder canım, geçer inş.
selam bende geldım aranıza boyum 162 kılom 57 hedefım 5 kılo vermekkkk:)
selam bende geldım aranıza boyum 162 kılom 57 hedefım 5 kılo vermekkkk:)
hedefler aynı canım hoşgeldin aramıza
hamile misin yoksa doğum mu yaptın
umarım verebilirsiniz
bu arada benim oğluşum da 1 yaşında. 16 mayıs doğumlu. sizin bebeğiniz ne zaman doğdu acep?
canım bebegım var 1 yasında dogum kılolarımı verdım tam 18 kılo almıstım ama ben vermek ıstıoyprum 5 kılo kadarrr :)
bizde daha çocuk yok bu kilodayız sen iyisin canım yaben hamile kalsam bilemiyorum normalde bile canım herşeyi istiyo yani
kızlarrr döndüm ben..
ama hem cok hastalar oldum, nezle,üşütme,faranjit..
hem de 4 günde tam 1,5 kg almışım
yani 58,3 gittim sabah 59,8i gördüm
gerci 4 günde yiyip içtiklerimi 4 haftada yemiyorum ama
neyse bu tatil sonrası kendimi tekrar, yine yeni yeniden 53 kg.lık hedefime veriyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?