50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar Merhaba.. Bende aranıza katılmak istiyorum yaşım 38. boyum 1.68 kilom dün akşam 58.8 idi.. 2-2.5 kilo vermek istiyorum çok acil motivasyona ihtiyacım var..
Bu aralar duygusal açlığımı firenleyemiyorum ((

hoşgeldin canım aramıza
şimdi sakin oluyor deriin bi nefes alıyosuun
duygusal açlığına çare olabilir miyiz bilmiyorum ama deneriz

bu arada listeyi güncel yapacak bi hayırsever çıkmadı mı yine aramızdan

:) bende şeker kullanmam çocuklugumda böyle alıstım tatlı fazla yemem bu yuzden bazen canım cok tatlı ister az yerim vucut şekeride istıyor.yok etmıyorum her defasında ettim bu sefer kesın kararıyım hedef 2 kılocuk daha.

Bi doktora mı görünsen acaba? Sporu ağırmı yapıyorsun? İç organlarla ilgili bi doktor baksa aslında için rahat eder canım, geçer inş.

ağır oldugunu sanmıyorum hoca kontrolunde yapıyorum ama saglıkla ılglılı bı sey olabılecegını hıc dusunmemıstım ya :s hem kıloyla alakalıdır dedım. olabılrı aslında.

bende kaçamak yaptım hemde ne kaçamak anlatmayım daha iyi siz ne durumdasınız kızlar
sanırım bu kaçamakta haftasonu tartıda 56,8i görmem de etkili oldu rahatladım ama hemen ceza vermem lazım kendime

iştahım açıldı. bu haftasonu sürekli yedim içtim, ama aralıksız. tabi yediklerm yine basit şeyler. erik falan yedim ama bir şişlik var. tam 60 çıktım sabah tartıda. ki 59'a düşmüştüm. sanırım akşama toparlamış olurum. yediğime ve "içtiğime" dikkat edeceğim bugün. bu hafta artık 58'i görmezsem umudum kırılır. hevesim de. hadi bakalım.

günaydınınız arkadaşlarım,
haftasonu kaçamaklarından bahsediliyorken hemen atlayayım dedim. kaçamakta da olsa, topik üyelerinden ayrı kalmamak lazım

haftasonu 19 mayıs münasebetiyle Dukan amcanın bana verdiği yetkiye dayanarak oğluşumun 1. yaşgünü pastasından yemiş bulunuyorum

bundan sonra, haftada 1 öğünüm ödül öğünü olcek, bir gün de sadece protein yiyeceğim. kalan günler de yavaş yavaş karbonhidrat ve şekeri dahil etmem gerekiyor ama karbonhidratı hala aramıyorum :44: şeker de pek istemiyorum.
sanırım alıştım "no carbs" sloganına :26:

hedefler aynı canım hoşgeldin aramıza
hamile misin yoksa doğum mu yaptın

canım bebegım var 1 yasında dogum kılolarımı verdım tam 18 kılo almıstım ama ben vermek ıstıoyprum 5 kılo kadarrr :)
umarım verebilirsiniz

bu arada benim oğluşum da 1 yaşında. 16 mayıs doğumlu. sizin bebeğiniz ne zaman doğdu acep?

oğlum 28nısan dogumlu canımmm

kızlarrr döndüm ben..
ama hem cok hastalar oldum, nezle,üşütme,faranjit..
hem de 4 günde tam 1,5 kg almışım
yani 58,3 gittim sabah 59,8i gördüm

gerci 4 günde yiyip içtiklerimi 4 haftada yemiyorum ama

neyse bu tatil sonrası kendimi tekrar, yine yeni yeniden 53 kg.lık hedefime veriyorum..

hoşgeldiniz Opera hanım, hani derler ya "yediğiniz içtiğiniz sizin olsun, gezip gördüklerinizi anlatın" ben de öyle diyeyim, aldığınız kilolara üzüldüm gerçekten umarım bu haftayı verimli geçirirsiniz.
nezle vs için de geçmiş olsun diyorum.

kızlar bende bu programa katılmaya karar verdım hedefım 54 ama kafama takılan bısey var cılt ıcın eczanem bana ece plus selenyum verdı acaba kılo yapar mı dıye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…