ben yediklerimi yazarken içtiklerimi yazmıyorum hiç..
gn içinde bol bol su,şekersiz çay, yeşil çay vs içiyorum. sadece günde bir tane 1 esmer şeker atarak içtiğim nescafe var o da antioxidan oldugu için.
heralde bu içtiklerimden zarar gelmez.
diyette kahvenın yeri nedır bılmıyorum ben o yuzden ıçmıyorum ama dıyete kadar 2si bır arada içerdim. şeker kullanmıyorum yıllardır. napayım sence? antioxidan falan dedin kafam karıştı faydalı mı yani :44:
selam kızlar
en son pazar gunu yazmışım.pazartesiden itibaren cok dıkkat ederek yıyorum ve kendi rekorumu kırmıs olup günde 3 saat yürüyorum. sonuç 2 günde 500 gr vermişim ve kötü sonuç olarakta ayaklarım su toplamış durumda.
bu akşam yürüyemicem büyük ihtimal kursum var.
ayrıca giyemediğim pantolonumu bugun rahatca gıydım.[/B]
yuruyus cok guzel ınceltıo ya ben spor sayesınde eskı kyafetlerımı gıyer hale geldım 63ten 57ye ındım spor ve yemegı azaltarak sımdı gene basladım dıyete ama spora vaktım yok malesefff
kesinlikle aç kalınarak kilo verilmiyor, verilen de geri alınıyor hemen zaten, spor destekli diyet yapmak lazım, ben bu hafta gram eksılmemısım ama sıkılaşma oldu bayağı, hem power plate kullanıyorum hem de hidrolik fitness+yürüyüş yapıyorum. sporsuz hayat hayat değilmiş bunu anladım artık
ben de sabah klasiği 2 dilim tt ekmek, kk peynir,domates,zeytinle kahvaltımı yaptım..
hastalığım bugün daha iyi ama spora gitmeye hala halim yok,
fakat kuaföre gidecektim arabayla, evden 3 km falan şimdi gazınıza geldim acaba yürüsem mi diyorum?
ben de sabah klasiği 2 dilim tt ekmek, kk peynir,domates,zeytinle kahvaltımı yaptım..
hastalığım bugün daha iyi ama spora gitmeye hala halim yok,
fakat kuaföre gidecektim arabayla, evden 3 km falan şimdi gazınıza geldim acaba yürüsem mi diyorum?
kızlar sabah kıraz aldım 1 tabak kadar var, öğlen salata istedım dısardan onu yıcem arada da kırazı yemeyı dusunuyorum ama bu bır tabağı yesem zarar eder mi? yani porsıyon denılen ölçu meyvede nasıldır? elma bır porsıyon oluyor da kirazı nasıl anlıcam az mı cok mu yedıgımı?
1 porsiyon elma :
100 gr (1 orta boy)
1 porsiyon portakal :
135 gr (1 orta boy)
1 porsiyon mandalina:
135 gr (2 küçük boy)
1 porsiyon kayısı:
100 gr (3-4 adet)
1 porsiyon muz:
60 gr (1 küçük boy veya yarım)
1 porsiyon incir:
50 gr (1-2 adet)
1 porsiyon kiraz:
75 gr (12 adet)
1 porsiyon vişne:
80 gr (14 adet)
1 porsiyon greyfurt:
100 gr (1 orta boy)
1 porsiyon üzüm:
90 gr (15 iri tane)
1 porsiyon yeni dünya:
6 adet
1 porsiyon kırmızı erik:
50 gr (2-3 adet)
1 porsiyon yeşil erik:
1 porsiyon çilek:
100 gr (12 adet/1 çay bardağı)
1 porsiyon şeftali:
140 gr (1 orta boy)
1 porsiyon armut:
100 gr (1 orta boy)
1 porsiyon ayva:
100 gr (1/4 orta boy)
1 porsiyon nar:
1 porsiyon kavun:
150 gr (1/8 orta boy kavun)
1 porsiyon karpuz:
200 gr (1/8 orta boy karpuz)
1 porsiyon kivi:
75 gr (1 adet)
1 porsiyon ananas:
75 gr
1 porsiyon kuru incir:
15 gr (2 adet)
merhaba kızlar, sayfadaki yüzler değişmiş, bir sürü yeni arkadaşımız var. beni tanımıyorsunuz taibii :)
ben geçtiğimiz ağustosun sonu-kasımın başı arasındaki 2.5 aylık sürede 9 kilo verip 61 kilodan 52 kiloya düşmüştüm. hayatımın en güzel günleriydi :))
sonra korumaya çalıştım ama "aman zaten incecik kaldın ne var"lar, bir de o kadar ay kendimi sıkmamın etkisiyle gözüm dönmüşçesine yemem falan derken kilolarımın bir kısmını aldım. ama gerçekten çok uzun bir süre yediklerime dikkat etmemiştim ve buna rağmen pek kilo almadım.
şimdi 1-2 haftadır bu aldığım kiloları vermeye çalışıyorum. şu an evdeki tartımız bozuk olduğu için kilomu bilmiyorum, yeni pil alıp ölçüleceğim ama bayağı inceldim yine iltifatlar gelmeye başladı :))
bu sayfadaki kimse çok kilolu değil, verecek azıcık kilomuz var. biraz gayretle hepimiz yapabiliriz kızlar. sağlıklı beslenme, sıkılaşmak için en önemli şey olan spor ve her şeyden önce İRADE. yeter ki isteyelim.
iyi günler :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?