50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de yediklerimi yazayım o zaman:
sabah 2 dilim tt ekmek, peynir domates zeytin ve yumurta(içinde biraz sucuk olabilir)
öğlen bir dilim tt ekmek,peynir
akşama allah kerim..

tatilden döndüğümüz için dolap tamtakır kuru bakır
dünden beri hastayım yemek de yapamadım tahıllı ekmekle tost yemekten tahıldan soğudum

haydi kızlar yaz geldi, motivasyonu artıralım

bugun fazla yedım sankı ben ya da karnım çok şiş çok yedım sanıyorum
sabah uyanınca ılık ballı sırkelı suyumu içtim
bır haşlanmıs yumurta 1 kk lıght peynır ve 1 dılım kepeklı lıght ekmek.
ara yeşil çay
öğlen 4 kaşık bulgur pılavı azcık salata ve bır parça balık ızgara
ara yeşil çay içer spora gıderım
akşama Allah kerim
.

ben yediklerimi yazarken içtiklerimi yazmıyorum hiç..
gn içinde bol bol su,şekersiz çay, yeşil çay vs içiyorum. sadece günde bir tane 1 esmer şeker atarak içtiğim nescafe var o da antioxidan oldugu için.
heralde bu içtiklerimden zarar gelmez.

diyette kahvenın yeri nedır bılmıyorum ben o yuzden ıçmıyorum ama dıyete kadar 2si bır arada içerdim. şeker kullanmıyorum yıllardır. napayım sence? antioxidan falan dedin kafam karıştı faydalı mı yani :44:

valla benim kahveyle hiç aram yoktur, türk kahvesini falan 6 ayda bir içerim ama nescafe konusunda eşim cok ısrar ediyor.
zaten paketin üzerinde doğal antioxidan içerir yazıyor. acıkcası herkesten duydugum ve benim de deneyimledigim kadarıyla tuvalete cıkma konusunda da rahatatıyor ben genelde kabızlık ceken biriyim çünkü.
yani ben görev icabı içiyorum ama alışmaya basladım abartılınca selülit yapıyor falan diyorlar ama bir tane içmek faydalı..

ay valla kimsecikler ugramıyor grubumuza,
ben en iyisi birkaç kilo alıp 60-69 grubuna katılayım, onlar cok hareketli

günaydın hanımlar... evet kımsecıkler yok burda, azınlık bir kesimiz demekki sabah 1 kk peynir yarım domates ve 1 dilim kepeklı lıght ekmekle kahvaltımı tamamladım. fena üşütmüşüm, ses boru gibi iştah da kesildi zorla yedım sabah bunları da...

gunaydın kızlarrr sabah klasık kahvaltımı yaptım 1 dılım kepek ekmegı 1 kk peynır 5 kucuk yesıl zeytın :)))))) evet yaa duzenlı gelen 3 4 kısı bıle yok yaza az kaldıı nerdesınızzzz kızlarrrrrrrr:))))))

selam kızlar

en son pazar gunu yazmışım.pazartesiden itibaren cok dıkkat ederek yıyorum ve kendi rekorumu kırmıs olup günde 3 saat yürüyorum. sonuç 2 günde 500 gr vermişim ve kötü sonuç olarakta ayaklarım su toplamış durumda.
bu akşam yürüyemicem büyük ihtimal kursum var.
ayrıca giyemediğim pantolonumu bugun rahatca gıydım.[/B]

yuruyus cok guzel ınceltıo ya ben spor sayesınde eskı kyafetlerımı gıyer hale geldım 63ten 57ye ındım spor ve yemegı azaltarak sımdı gene basladım dıyete ama spora vaktım yok malesefff

yuruyus cok guzel ınceltıo ya ben spor sayesınde eskı kyafetlerımı gıyer hale geldım 63ten 57ye ındım spor ve yemegı azaltarak sımdı gene basladım dıyete ama spora vaktım yok malesefff

kesinlikle aç kalınarak kilo verilmiyor, verilen de geri alınıyor hemen zaten, spor destekli diyet yapmak lazım, ben bu hafta gram eksılmemısım ama sıkılaşma oldu bayağı, hem power plate kullanıyorum hem de hidrolik fitness+yürüyüş yapıyorum. sporsuz hayat hayat değilmiş bunu anladım artık

benım eskı calsıtıgım yerde spor salonu vardı oraya gıdıodum ama suan gecıcı olarak baska yerde gorevlıyım spor yapamıorum ama ıse gıdıp gelırken ve ogle araları yuruyorumm evde hıc oturmuorum bu aralarrr oğlann buyudukce zorlastı herseyyy 5 kılom gıtsın artıkkk yemegı azallattım bayaa ınsallah hedefıme ulasırımm :))))

ben de sabah klasiği 2 dilim tt ekmek, kk peynir,domates,zeytinle kahvaltımı yaptım..
hastalığım bugün daha iyi ama spora gitmeye hala halim yok,
fakat kuaföre gidecektim arabayla, evden 3 km falan şimdi gazınıza geldim acaba yürüsem mi diyorum?

spora gıtmeyeceksen yuruu bence :)

kızlar sabah kıraz aldım 1 tabak kadar var, öğlen salata istedım dısardan onu yıcem arada da kırazı yemeyı dusunuyorum ama bu bır tabağı yesem zarar eder mi? yani porsıyon denılen ölçu meyvede nasıldır? elma bır porsıyon oluyor da kirazı nasıl anlıcam az mı cok mu yedıgımı?

1 porsiyon Elma :
100 gr (1 orta boy)

1 porsiyon Portakal :
135 gr (1 orta boy)

1 porsiyon Mandalina:
135 gr (2 küçük boy)

1 porsiyon Kayısı:
100 gr (3-4 adet)

1 porsiyon Muz:
60 gr (1 küçük boy veya yarım)

1 porsiyon İncir:
50 gr (1-2 adet)

1 porsiyon Kiraz:
75 gr (12 adet)

1 porsiyon Vişne:
80 gr (14 adet)
1 porsiyon Greyfurt:
100 gr (1 orta boy)

1 porsiyon Üzüm:
90 gr (15 iri tane)

1 porsiyon Yeni dünya:
6 adet

1 porsiyon Kırmızı erik:
50 gr (2-3 adet)

1 porsiyon Yeşil erik:
1 porsiyon Çilek:
100 gr (12 adet/1 çay bardağı)

1 porsiyon Şeftali:
140 gr (1 orta boy)

1 porsiyon Armut:
100 gr (1 orta boy)

1 porsiyon Ayva:
100 gr (1/4 orta boy)

1 porsiyon Nar:
1 porsiyon Kavun:
150 gr (1/8 orta boy kavun)

1 porsiyon Karpuz:
200 gr (1/8 orta boy karpuz)

1 porsiyon Kivi:
75 gr (1 adet)

1 porsiyon Ananas:
75 gr

1 porsiyon Kuru incir:
15 gr (2 adet)

teşekkür ederim canım

merhaba kızlar, sayfadaki yüzler değişmiş, bir sürü yeni arkadaşımız var. beni tanımıyorsunuz taibii :)
ben geçtiğimiz ağustosun sonu-kasımın başı arasındaki 2.5 aylık sürede 9 kilo verip 61 kilodan 52 kiloya düşmüştüm. hayatımın en güzel günleriydi :))
sonra korumaya çalıştım ama "aman zaten incecik kaldın ne var"lar, bir de o kadar ay kendimi sıkmamın etkisiyle gözüm dönmüşçesine yemem falan derken kilolarımın bir kısmını aldım. ama gerçekten çok uzun bir süre yediklerime dikkat etmemiştim ve buna rağmen pek kilo almadım.
şimdi 1-2 haftadır bu aldığım kiloları vermeye çalışıyorum. şu an evdeki tartımız bozuk olduğu için kilomu bilmiyorum, yeni pil alıp ölçüleceğim ama bayağı inceldim yine iltifatlar gelmeye başladı :))
bu sayfadaki kimse çok kilolu değil, verecek azıcık kilomuz var. biraz gayretle hepimiz yapabiliriz kızlar. sağlıklı beslenme, sıkılaşmak için en önemli şey olan spor ve her şeyden önce İRADE. yeter ki isteyelim.
iyi günler :*

Hoşgeldin canım, ben de son bir kaç haftadır çok moralsizdim bir türlü sabah başladığım diyetimi öğlen 1den sonra devam ettiremiyordum, 2 ay önce 57den 55e indim arada bi yarım kilo verdim şimdi gene 56 ya yakınım ve şu bir gerçek ki her insanın taşıdığı bir kilo var bu kilo da ban fazla geliyor işte metabolizmam bile değişiyor , inşaallah veririz kilolarımızı hedefim 52 şimdi, hadi bakalım.. Bugünü az zararla kapattım yarına liste paylaşım devamm... Herkese bol azim az iştah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…