50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın..

dün yediklerim sabah normal kahvaltımı yaptım domates zeytin kepek ekmegi

oğlen üzgünüm ama simit yedim içinin hamurunu alarak

akşam biraz fıstık yedim ve dondurma

yemekte de 1 tabak kabak bırazda salata yedim.

biraz fazla kaçırdım dün daha dikkatli olmam lazım.

ben bu aralar biraz saldım. 59 civarında geziyorum hep. 58'i göremedim. sabahları güzel yoğurt yiyorum ama akşam dondurma falan yedim günlerdir. sinir oluyorum kendime

tekrar tempoya girmem lazım. hem de acele yapmam lazım bunu. zira sıkılıcam yoğurttan yulaftan, düzenden. sıkılmadan bir kilo daha vermeliyim.

Günaydın kızlar 2011den beri foruma üyeyim ama ilk mesajlarımı bugün yazmaya başladıım :18: Bu seferki diyet maceramı sizlerle yürütmek istiyorum inşallah

Diyet konusunda uzuuun bi geçmişim var İlk diyetimi ortaokulda yaptım, düşünün artık Lise 2de 75 kiloydum ve yeter artık dedim Lise 3ün başında bi gazla başladığım diyetimle 2011 haziranda 60 kiloydum

Geçen sene sınava hazırlanırken 6 kilo almışım, deli gibi yemek yiyodum 2012 haziranda 66 kilo olmuştum

Bu kış diyete bi başladım bi bıraktım ama sonunda 59'ları görmeyi başardım tartıda İlk hedefim 58 kilo olmaaaak

Sizin de desteğinizle inşallah

günaydın kızlar sabah ılık limonlu suyumu içtim işe gelince de sandiviçimi yedim güne başladık su içmeye çalışıyorum şimdi siz de ne var ne yok

grubumuz cogalıyo yavas yavas ya ne guzell :)))))) bende 57nın altına dusmeye basldım cok sukur bıde adet olabılsem cok guzel olcak karnım sıs olamadım gıttııııı

Boyum 1.57

Dukan testi yapmıştım önceden,56.7 ideal kilonuz diyordu ama bence en az bi 52 olmalıyım değil mi

canım fazlalıgın nerede göbek basen hangısı benım boyum 162 57 kıloyum dogum yaptıgım ııcn göbegım duruooo hala ben 52 olmaya calısıyorum hatta 50 de olabılırrrr

canım fazlalıgın nerede göbek basen hangısı benım boyum 162 57 kıloyum dogum yaptıgım ııcn göbegım duruooo hala ben 52 olmaya calısıyorum hatta 50 de olabılırrrr

Belim incedir mesela benim,göbek biraz var ama asıl sorun basen Yani armut tipi mi diyolardı ona, ben biraz ondanım işte

merhaba kızlar,bugun ilk kez baktım buraya.yakın zamanda evleneceğim :) şimdi 57 kg.şöyle 52 ye düşmek istiyorum .bu arada 1 hafta önce 3 gün hiçbirsey yemeyip 56 dan 53 e düştüğümü belirteyim ..sonra bi rahatlama bi rahatlama tatlılara bi dalış ..işte buradayım.umarım verebilirim

Hoşgeldiiin :) Umarım verebiliriz

Merhaba bende aranıza katıldım. 1.65 boyum 65 kilom. Bugün Sabah 1 kaşarlı poğaça yedim 2 3 bardak su içtim Birazdan öğle yemeğimi yicem

Son düzenleme:

Merhaba bende aranıza katıldım. 1.65 boyum 65 kilom. Bugün Sabah 1 kaşarlı poğaça yedim 2 3 bardak su içtim Birazdan öğle yemeğimi yicem

hosgeldınız kızlarrrr :) okyanus hedefımız aynıı ınsallah en kısa surede verebılırzzz dugun ne zaman

rapunzelll o pogacaayı bırakıp bırdılım kepek ekmegıyle peynır fln yesennnn:)

düğün eylülde :) yalnız olmamak ayrıca güzel..bu baslıgı takip edeceğim..şöyle metabolizmayı falan hızlandıran şeyler bakıyorum bıraz..tüm gün masa basında çalısıyorum ben

kızlar hoşgeldiniz
cuma bildirim günümüz
her cuma boyumuz,gecen haftaki kilomuz ile güncel kilomuzu yazıyoruz.

ama kaşarlı poğaça falan olmaz, sevgi006'ya canı-ı gönülden katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…