Allahım ne güzel, hepiniz çıtır çıtır :) şu 59dan kurtulmak istiyorum biam önceeee
kurtulcaz canım kılo az olunca vermek dahada zor oluo ya ne guzel vermıssın onca kıloyu spor yapıormusun
Yarın son sınavım var,onu verip spora başlıcam yenideeenArtık bu son olsun halledeyim bitsin gitsin istiyorum :)) ay iyiki yazmışım buraya çok motive oldum
sporsuz olmuo ya ben yapamıorum bu araalar ama evde ip fln atlayabılıroum anca boyun kac canım ?
Boyum 1.57
Dukan testi yapmıştım önceden,56.7 ideal kilonuz diyordu ama bence en az bi 52 olmalıyım değil mi
canım fazlalıgın nerede göbek basen hangısı benım boyum 162 57 kıloyum dogum yaptıgım ııcn göbegım duruooo hala ben 52 olmaya calısıyorum hatta 50 de olabılırrrr
Belim incedir mesela benim,göbek biraz var ama asıl sorun basenYani armut tipi mi diyolardı ona, ben biraz ondanım işte
basenlerr sporla gıtcek canım yasın kucuk snaırım dıyetı fazla abartmadan spora agılrık ver bence
merhaba kızlar,bugun ilk kez baktım buraya.yakın zamanda evleneceğim :) şimdi 57 kg.şöyle 52 ye düşmek istiyorum .bu arada 1 hafta önce 3 gün hiçbirsey yemeyip 56 dan 53 e düştüğümü belirteyim ..sonra bi rahatlama bi rahatlama tatlılara bi dalış ..işte buradayım.umarım verebilirim
merhaba kızlar,bugun ilk kez baktım buraya.yakın zamanda evleneceğim :) şimdi 57 kg.şöyle 52 ye düşmek istiyorum .bu arada 1 hafta önce 3 gün hiçbirsey yemeyip 56 dan 53 e düştüğümü belirteyim ..sonra bi rahatlama bi rahatlama tatlılara bi dalış ..işte buradayım.umarım verebilirim
Merhaba bende aranıza katıldım. 1.65 boyum 65 kilom. Bugün Sabah 1 kaşarlı poğaça yedim 2 3 bardak su içtimBirazdan öğle yemeğimi yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?