50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Boyum 1.57

Dukan testi yapmıştım önceden,56.7 ideal kilonuz diyordu ama bence en az bi 52 olmalıyım değil mi

ben de Dukan testi yapmıştım, boyum 1.50, bana da 52 diyordu. çok makul geldi :26: Dukan amca ne diyorsa o azizim, daha zayıfı çirkin olur

bu arada atak ve seyir evrelerini başarıyla atlattığımı ve güçlendirme evresine geçtiğimi de belirteyim

kac kılo verdın dukanla kac kılosun suann

aramıza yeni katılan arkadaşlara HOŞGELDİNİZ diyorum umarım hepimiz kilolarımızdan kurtulmuş bir şekilde mezun oluruz topikten

bu aralar hem deneylerim hem de düğün dernek olaylarım yüzünden gelemiyorum, kusura bakmayın. önceki bölümlerde hatırlarsanız, pantolonum bol geldiği için bir düğüne gidememiştim şimdi yeni bir elbise almam lazım acilen. bugün almaya gideceğim önceki bölümlerde, bir sürü kutlama-düğün karışımına gitmeme rağmen hiçbirinde diyetimi bozmadığımı da belirteyim ki, topikimize moral olsun

masallah daha ne kadar vermek ıstıosun boyun kac canım benımde bebegım var bı yasındaaa :)

aslında 2 kilom daha var ama versem de olur vermesem de. 38 beden olup kendi hayatımın şampiyonluğunu ilan etmişim, kalan maçları prestij için oynuyor gibiyim

karbonhidrat ve şekeri yavaş yavaş kullanabileceğim dönemdeyim ama karbonhidrat ve şekersizliğe alıştım, topiğe de alıştım. o yüzden diyeti de topiği de bırakamıyorum

ayrıca 2012 mayıs annesiyim

sizin bebeğiniz ne zaman doğru?

bende 2012 mayıs anneleri grubundaydım hamılelıgım boyunca halada gırıp okuorum ama koptum ordan face gurubu olmusmustu ordan takıp edıorum ben benım bebegımde 28 nısan dogumluu:)

bende 2012 mayıs anneleri grubundaydım hamılelıgım boyunca halada gırıp okuorum ama koptum ordan face gurubu olmusmustu ordan takıp edıorum ben benım bebegımde 28 nısan dogumluu:)

doğum yapıp sizle aynı kiloda olmayı ne çok isterim ya hiç sanmıyorum ama şimdi bile çok iştahlı ve meyilliyim kilo almaya

merhaba kızlar bugün yediklerimi paylaşayım sizinle :))

sabah (06:30): 2 dilim uno tam buğday ekmeği, az yağlı jambon ve bir domates ile yaptığım tost

ara: yarım paket eti form

öğlen (12:00):tavada yağsız tuzsuz bol baharatlı pişirdiğim tavuk göğsü+ ayran

ara: bir elma

akşam: bir kase special k. çikolatalı :))

sabah uyanınca ve gece yatmadan önce de birer bardak yeşil çay içiyorum mutlaka. gün içinde de bol miktarda su.

Bugün yediklerim:

7=>1 bardak limonlu su

7.30=> 1 küçük kutu süüt

9=>tulum peyniri+1 papatya dilim ekmek

10.30=>çay+2 kuru kayısı+1ceviz

12.30=>tavada 2 yumurta+1 paptya ekmek+domates+sivri biber

15=>4 yulaflı bisküvi

17=>4 küçüğünden kuru kayısı+1 bardak ılık su

19=>6 kaşık sebze yemeği+salata+1 dilim tam buğday ekmeği

21=>1 ince dilim karpuz+yarım kayısı

aralarda bol bol su tabiki +1bardak da yeşil çay içtim bugün

Sizce nasıııııl :18:

chihiro hanım
bugün ben de sizi merak ettim, profilinize baktım hatta,
baktım ki mays anneleri topiğnde yazıyorsunuz bize pas vermek yok
ben de size mesaj atayım dedim ama 100 mesay yazmamışım, özel mesaj attırması size
ben tatile gittim geldim , hastalar oldum
ilgi alaka yok bana da topiğe de
ihmal etmeyin bizi efem..
yarın sabah bildirimlerinizi bekliyoruz

Selam bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar. 90 kg dan 65 e düştüm spor&dietle fakat 65 ten aşaga taş çatlasa 64.5 oluyorum dahada fazla veremiyorum 55 olmak istiyorum artık.fakat yorucu zahmetli diet prog.istemiyorum. aynı durumda olan arkadaşlarla bu sıkıntıyı azda olsa gidermek istiyorum.

merhaba kızlar,sabah uyanır uyanmaz tartıya cıktıgımda 56,6 kg ıdım..yalnız bırsey merak edıyorum.sizinde gun ıcınde kilonuz çok değişiyor mu?
ps:sabah miniminnacık bir tost yedim..mutlu smile..

Son düzenleme:
hımm menune bayıldımm hersey harıkaaa tartıldınmı sabah canım:)
senın menude guzelll oh oh kacamaksız gunlerrr:)
hosgeldın canımmm benımde katı bı dıyetım yok yedıklerımı azallttım abur cubur makarna pılav pasta borek tatlı yemıorum bıde sen spor yaparsan gıtsın kılolarrr:)))))
merhaba kızlar,sabah uyanır uyanmaz tartıya cıktıgımda 56,6 kg ıdım..yalnız bırsey merak edıyorum.sizinde gun ıcınde kilonuz çok değişiyor mu?
ps:sabah miniminnacık bir tost yedim..mutlu smile..
degısıo canım sabah ac karnına tartılmak lazım dogru kılomuz o :) bu arada tebrıklar sanadaaaaa

Günaydın kızlar :) Bugün tartıldım ve 59.0 geldiiiim :) İlk hedefim olan 58 kiloya inmek için sabırsızlanıyooooorumm

ooo superr superrrr masallahh ınceksın canımmmm

günaydın kızlarr...
dünkü menumm:)
sabah 1 dılım kepek ekmegı 1 kk peynır ve 5 yesıl zeytın
ara 2 erık
öglen kucuk karnıyarık 1 dılım kepek ekmegı cacık
aksam kuru fasulyee 2 kasık pılav ara cok az karpuzzzz:)

sabah tartıldım 56.6kg cıktım ve adet sıskınlıgıne ragmen coookk mutluyum cokk:)))))

herkese günaydınlar, nerdeyse 2 gündür rahatsızlığımdan dolayı giremedim ama burası dolmuş taşmış, vallahi yeni arkadaşları ve sohbetleri görünce çok sevındım
fena şekilde üşütmüşüm grip nezle soğuk algınlığı 3ü birarada yuklendı sanırım feleğim şaştı, hala da atlatamadım
yaklaşık 3 gundur spora gıdemedım ama yedıklerım hep standartta cok sukur bozmadım hanımlar, şimdi de kahvaltı yapıyorum, 1 dilim light kepeklı ekmek yarım domates ve 1 kk lıght peynır, yanında da yeşil çay..
bu arada sabah tartıldım 54,4 olmuşum, verecegım kılo azaldıkça düşüş yaşamaya başladım, olsun yıne de 400gr vermişim yüsss puan veriyorum her hafta olduğu gibi, en azından irademe sahıp çıkıp kaçamak yapmadım

maşallah ay ay hadi darısı başıma inşallah

maşallah umarım ben de düşerim bu kilolara kadaaaaar

oh oh super ınsallah bende gorurum bu kılolarıı gecmıs olsun canım bbu aradaaa normal bence haftada 500gr fln zaten bence ıdealı acelemız yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…