Boyum 1.57
Dukan testi yapmıştım önceden,56.7 ideal kilonuz diyordu ama bence en az bi 52 olmalıyım değil mi
ben de Dukan testi yapmıştım, boyum 1.50, bana da 52 diyordu. çok makul geldi :26: Dukan amca ne diyorsa o azizim, daha zayıfı çirkin olur
bu arada atak ve seyir evrelerini başarıyla atlattığımı ve güçlendirme evresine geçtiğimi de belirteyim
kac kılo verdın dukanla kac kılosun suann
60 la başlayıp 54 ile devam ediyorum. boyum 1.50 ve 33,5 yaşındayım. 1 yaşında da oğlum var (doğum da yaptım yani)
masallah daha ne kadar vermek ıstıosun boyun kac canım benımde bebegım var bı yasındaaa :)
aslında 2 kilom daha var ama versem de olur vermesem de. 38 beden olup kendi hayatımın şampiyonluğunu ilan etmişim, kalan maçları prestij için oynuyor gibiyim
karbonhidrat ve şekeri yavaş yavaş kullanabileceğim dönemdeyim ama karbonhidrat ve şekersizliğe alıştım, topiğe de alıştım. o yüzden diyeti de topiği de bırakamıyorum
ayrıca 2012 mayıs annesiyim
sizin bebeğiniz ne zaman doğru?
aslında 2 kilom daha var ama versem de olur vermesem de. 38 beden olup kendi hayatımın şampiyonluğunu ilan etmişim, kalan maçları prestij için oynuyor gibiyim
karbonhidrat ve şekeri yavaş yavaş kullanabileceğim dönemdeyim ama karbonhidrat ve şekersizliğe alıştım, topiğe de alıştım. o yüzden diyeti de topiği de bırakamıyorum
ayrıca 2012 mayıs annesiyim
sizin bebeğiniz ne zaman doğru?
bende 2012 mayıs anneleri grubundaydım hamılelıgım boyunca halada gırıp okuorum ama koptum ordan face gurubu olmusmustu ordan takıp edıorum ben benım bebegımde 28 nısan dogumluu:)
hımm menune bayıldımm hersey harıkaaa tartıldınmı sabah canım:)merhaba kızlar bugün yediklerimi paylaşayım sizinle :))
sabah (06:30): 2 dilim uno tam buğday ekmeği, az yağlı jambon ve bir domates ile yaptığım tost
ara: yarım paket eti form
öğlen (12:00):tavada yağsız tuzsuz bol baharatlı pişirdiğim tavuk göğsü+ ayran
ara: bir elma
akşam: bir kase special k. çikolatalı :))
sabah uyanınca ve gece yatmadan önce de birer bardak yeşil çay içiyorum mutlaka. gün içinde de bol miktarda su.
senın menude guzelll oh oh kacamaksız gunlerrr:)Bugün yediklerim:
7=>1 bardak limonlu su
7.30=> 1 küçük kutu süüt
9=>tulum peyniri+1 papatya dilim ekmek
10.30=>çay+2 kuru kayısı+1ceviz
12.30=>tavada 2 yumurta+1 paptya ekmek+domates+sivri biber
15=>4 yulaflı bisküvi
17=>4 küçüğünden kuru kayısı+1 bardak ılık su
19=>6 kaşık sebze yemeği+salata+1 dilim tam buğday ekmeği
21=>1 ince dilim karpuz+yarım kayısı
aralarda bol bol su tabiki+1bardak da yeşil çay içtim bugün
Sizce nasıııııl :18:
hosgeldın canımmm benımde katı bı dıyetım yok yedıklerımı azallttım abur cubur makarna pılav pasta borek tatlı yemıorum bıde sen spor yaparsan gıtsın kılolarrr:)))))Selam bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar. 90 kg dan 65 e düştüm spor&dietle fakat 65 ten aşaga taş çatlasa 64.5 oluyorum dahada fazla veremiyorum 55 olmak istiyorum artık.fakat yorucu zahmetli diet prog.istemiyorum. aynı durumda olan arkadaşlarla bu sıkıntıyı azda olsa gidermek istiyorum.
degısıo canım sabah ac karnına tartılmak lazım dogru kılomuz o :) bu arada tebrıklar sanadaaaaamerhaba kızlar,sabah uyanır uyanmaz tartıya cıktıgımda 56,6 kg ıdım..yalnız bırsey merak edıyorum.sizinde gun ıcınde kilonuz çok değişiyor mu?
ps:sabah miniminnacık bir tost yedim..mutlu smile..
Günaydın kızlar :) Bugün tartıldım ve 59.0 geldiiiim :) İlk hedefim olan 58 kiloya inmek için sabırsızlanıyooooorumm
günaydın kızlarr...
dünkü menumm:)
sabah 1 dılım kepek ekmegı 1 kk peynır ve 5 yesıl zeytın
ara 2 erık
öglen kucuk karnıyarık 1 dılım kepek ekmegı cacık
aksam kuru fasulyee 2 kasık pılav ara cok az karpuzzzz:)
sabah tartıldım 56.6kg cıktım ve adet sıskınlıgıne ragmen coookk mutluyum cokk:)))))
herkese günaydınlar, nerdeyse 2 gündür rahatsızlığımdan dolayı giremedim ama burası dolmuş taşmış, vallahi yeni arkadaşları ve sohbetleri görünce çok sevındım
fena şekilde üşütmüşüm grip nezle soğuk algınlığı 3ü birarada yuklendı sanırım feleğim şaştı, hala da atlatamadım
yaklaşık 3 gundur spora gıdemedım ama yedıklerım hep standartta cok sukur bozmadım hanımlar, şimdi de kahvaltı yapıyorum, 1 dilim light kepeklı ekmek yarım domates ve 1 kk lıght peynır, yanında da yeşil çay..
bu arada sabah tartıldım 54,4 olmuşum, verecegım kılo azaldıkça düşüş yaşamaya başladım, olsun yıne de 400gr vermişim yüsss puan veriyorum her hafta olduğu gibi, en azından irademe sahıp çıkıp kaçamak yapmadım
herkese günaydınlar, nerdeyse 2 gündür rahatsızlığımdan dolayı giremedim ama burası dolmuş taşmış, vallahi yeni arkadaşları ve sohbetleri görünce çok sevındım
fena şekilde üşütmüşüm grip nezle soğuk algınlığı 3ü birarada yuklendı sanırım feleğim şaştı, hala da atlatamadım
yaklaşık 3 gundur spora gıdemedım ama yedıklerım hep standartta cok sukur bozmadım hanımlar, şimdi de kahvaltı yapıyorum, 1 dilim light kepeklı ekmek yarım domates ve 1 kk lıght peynır, yanında da yeşil çay..
bu arada sabah tartıldım 54,4 olmuşum, verecegım kılo azaldıkça düşüş yaşamaya başladım, olsun yıne de 400gr vermişim yüsss puan veriyorum her hafta olduğu gibi, en azından irademe sahıp çıkıp kaçamak yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?