50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yine herkes firarda :)
neyse ben öğlen sebze çorbamı içtim bol lımonlu onu dicektim sadece

ben burdayııım

uzun zamandır yediğim içtiğim şeyleri yazamıyordum. bendeki gelişmeler şöyle: Dukan amca'nın bana yaptığı takvime göre, şeker ve karbonhidrata başlama dönemimdeyim. bu dönemde ayrıca haftada 1 öğün ödül yemeği de oluyor. sorun şu ki, karbnhidrata başlayamadım. alışmışım karbonhidratsız yaşamaya şeker zaten kullanmıyordum ödül yemeğimi ise ancak haftanın sonunda yiyebiliyorum. fire verdiğim öğünüm yok diyebilirim. sadece arada birkaç bebe bisküvisi yemişimdir onun dışında iyiyim. kilo vermem durdu sanırım, üzücü tarafı bu e ne yapalım, önümüzdeki maçlara bakacağız

opera, neeli, büşra52, princess, sadness hanımlar sizlerde durum ne merkezde?

yine herkes firarda :)
neyse ben öğlen sebze çorbamı içtim bol lımonlu onu dicektim sadece

ben gelince de herkes gidiyor :26:

ben de gidiyorum o zaman

ziyaretçiler, siz de topiği bir silin süpürün de öyle çıkın bari 2 kap da yemek yapın da, gelenlere ikram edelim

dukan amca en iyisini bilir canım vallahı bende tik oluştu ne yesem kalori hesabı yapıyorum artık, canım ne ekmek ıstıyor ne kızartma ne hamur işi, yemek tarzım tamamıyla değişti diyebılırım. 20 gun olmus dıyete ve spora başlayalı, adet olacagım ıcın tartıya gorunmemeye çalışıyorum moralım bozuluyor cunku şimdilik iyi gibi bakalım adet olmayı dört gozle beklıyorum cunku cok gergın ve asabı oldum kilo almadığım surece sıkıntı yok bende chihirocum, yavaş yavaş gitsin kalıcı gitsin inşallah

selam kızlaaar :)

bugün kendim için harika bişey yaptım ve spor salonuna gittim hocayla tanıştım, herşeyi öğrendim :) veeeee salona yazılmaya karar verdiiiim

gidiyoooooor kilolar

Kızlar günümün devamında
Öğle: ayran/1sigara böreği ve 1 ince dilim kek(misafirlikteydim de)
Akşam: 4yemek kaşığı kıymalı makarna/ 5 yemek kaşığı bezelye yemeği ve yoğurt/ salata / türk kahvesi 1 parça bitter çikolata

Ya çok mu olmuş acaba, yatmadan yürüyüş bandında yarım saat koşuversem acaba günü kurtarırmıyım?? Sevgilerrr...

Tam gaz devammm...

Sıcaklar gelir yazlıklar çıkar
içlerine giremedikçe azmim artar..

diyerekten şiire vurdum kendimi, nasıl motive olcağımı şaşırdım ama pes etmedim ya..

Son düzenleme:
günaydınlar...
dün en son öğlen çorba içmiştim bol limonlu, arada yeşil çay içtim ve spora gittim, karnım adetten dolayı şiş olduğu için moralim bozuldu, eve gelince koca tabak salata yapıp sadece onu yedım peşine de 3-5 kayısı sabah karnım inmişti daha mutlu oldum en azından ama şuan acayip krizlerdeyim napıcam ben ya canım tatlı istiyo hem de şerbetli şerbetli offfff kola da istiyo börek de istiyo adet oldum sabah ama bu durum ne zaman geçer ki dayanamıyoruuuuuuuuum

Sakın sakın tatli yoookkk kola yoook onca emeğini aç kalmalarını düşün, şimdi bak canım markete gidiyosun bir paket kakao oranı fazla bitter çikolata alıyosun onu kare kare bölüp kriz anında bir tane emerek yiyorsun ve krizi inş. Atlatıyosun tani günde 3 parçayı geçirmeden...

ya bence de olmasın kahvaltı yapmamıstım special k bitter çikolatalı aldım yanımda kayısı da var bir iki kayısıyla special k yedim en azından tatlının tadını aldım, pencereden bakmak ıstemıyorum bugun, karşımda borekcı onun yanında pastane onun yanında şerbetli tatlıcım var offf cevizli fıstıklı gözumun onune gelıyor şimdi kendimi döverim ben bugün hee

sakın sakın sakın :18:

bunu yapmak istemiyorsunuz, bunu siz de biliyorsunuz :18:

kendinize zarar vermek istemezsiniz değil mi :18:

şimdi elinizdeki şerbetli tatlı tabağını yavaşça yere bırakın :18:

evet, evet çok güzel

tabağı ayağınızla itmek suratiyle kendinizden uzaklaştırın :18:

bu da çok güzel :18:

şimdi ellerinizi havaya kaldırın :18:

ellerinizi görebileceğim şekilde havaya kaldırın :18:

evet, elleriniz de boşmuş :18:

şimdi ellerinizi bana doğru uzatın.. evet evet.. uzat uzat...
bunlar sizin için:

İRADENİZ İÇİN TEBRİK EDERİM

ömür boyu yıkasanız, o sigara böreğinin lekesi alnınızdan çıkmaz

şaka şaka, korkmayın telafisi olduğu sürece bu küçük şeyler yapılabilir diye düşünüyorum. bütün bunları dün kiraz yediğim için kendimi de teselli edeyim de yazmıyorum ayrıca :18:

işte buuuu süperdiiiiiiiiiii
çok teşekkür ederim arkdaşım çokkkkk yemicem söz yemicem, oturup ağlıcam ama yıne de deyemıcem

kiraz yemek kötü mü ki

Çok tehlikeli bir sokaktaymışsın😀

günaydın herkeseeee musmutlu gunlerrr olsun.... ben dunu yasanmamıs sayıyorum oglenkı hamburger kacamagından sonra ama aksam cok az yedımmm....

bugun sabahda mecburen pogaca yemek zorunda kaldım ıse gec kalıncaa bısı hazırlayamadımm... regl oluuorumm ve canım tabıkıııı cıkolataaaaaaaaa cekıoo napcam ben yememem lazımmm:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…