50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oh oh super ınsallah bende gorurum bu kılolarıı gecmıs olsun canım bbu aradaaa normal bence haftada 500gr fln zaten bence ıdealı acelemız yok:)

teşekkür ederim canım.. evet ideal olana ulaştım şuan galiba, ortalama 500 gr vermek gerekırken ben ılk hafta 2 kıloya yakın vermıstım :) bunyem bu hafta tam alıştı dıyete ve spora bundan sonrası yavaş gelır, olsun ben razıyım gerı hızla dönus yapmasın da

evet yavas verınce almıosun canım fazla kılomuz yok ayda 2 kıloo gayet guzel bence :)

herkese selamlar
kızlar bende bu gruba kaılmak istiyorum
kısaca kendimden bahsedersem eğer
ekim ayında başladım 65 idim
ocak şubat gibi 57 ye düştüm
şimdi 58.6 oldum ve ben 56 55 leri görmek istiyorum
özellikle uyguladığım bi diyet yok
porsiyon küçültüyorum o kadar
zaten çayı felan şekersiz içtiğim için ve ekmeği fazla yemediğim için zorlanmıyorum
8 kilo verdiğimde spor yapıyordum sabah yürüyüşleri ve leslie
ama bu sefer jıllıan yapmayı düşünüyorum
cd sini aldım ve de dambılları aldım

hosgeldın canım guzel kılo vermıssın saglıklı beslenerek gıtcek ınsallah 3 4kılo bısey degılll:)

sabahki menü ile başlayım o zaman
4 adet siyah zeytin
1 adet haşlanmış yumurta
çok az tulum peynir
2 dilim kepek ekmeği
domates salatalık ve çay

Kahvaltıda bir bütün salatalık,peynir vs. Aradan 3 saat geçtikten sonra bir paket diyet bisküvi, öğlen bir tavuk yanında 2-3kasık pilav,domates corbası ve bol salata aksam ise yarım tane simit ve 2 dilim peynir en son 17.40ta bi tane salatalık yedim ve bugünüm böyle bitti,boyum 1.65 kilom 56,okul partisini 23 gün var umarım 2-3 kilo verebilirim kızlaar

doğum yapıp sizle aynı kiloda olmayı ne çok isterim ya hiç sanmıyorum ama şimdi bile çok iştahlı ve meyilliyim kilo almaya

doğum yapmanın hem avantajı hem dezavantajı var. şöyle ki:

-- doğum yaptığınız için vücudunuz biraz bozuluyor ve fazlalıklarınız kalıyor
-- emzirdiğiniz için, hiç diyet yapmasanız da, günde 1000 kaloriye kadar harcıyorsunuz
-- hamileliğinizde fazla kilo almazsanız, emzirmeyle bütün kilolarınız gidiyor. kendimden biliyorum şuan hamile kaldığım kilonun 3 kilo altındayım

Kızlaaaar,2 gündür arkadaşlarım nereye ben oraya :) Ama diyetimi asla bozmadım Demek ki isteyince oluyomuş

Son düzenleme:
jıllıan michaels adında bi bayan 30 günde 30 cm incel hedefi var
27 dk partlardan oluşuyo
ilk 10 gün part 1
diğer 10 gün part 2
son 10 gün part 3 şeklinde egzersizler yapılacak
kolay mı değil valla insanın anası ağlıyo
ben daha başlamadım yoğun çalışıyorum ve akşamları eve geç gidiyorum
o saatten sonra da pek halim kalmıyor

Son bi kaç aydır sürdürdüğüm(ya da sürdüremediğim) kilo verme maceramı sabah vermiş olduğum çok ani bir karar ve 6 günlük hazırladığım listemle devam ettiriyorum, ciddi azimlenmiş durumdayım, inş. Gidecek bu kilolar herkese selamlar, azimler ve başarılar

İşte 6 günlük listem:)

DİYET 26 mayıs- 31 mayıs..

6:45 Ballı sirkeli su

7:00-9:00 Baharatlı yumurta / peynir (omlet)/ dom-salatalık-yeşillik

9:00-11:00. Müsli ve süt 1 kase

12:00. Ayran

12:30-14:00. 1 meyveli yulaf ezmesi/yoğurt. 1 kase

15:00-17:00. Çiğ yemiş/kuru yemiş toplam 10 adet. - çay

18:00-20:00. Akşam yem.
- balık ve salata.
- sebze ve ayran.
- çiğ köfte dürüm ve ayran
- bulgur pil ve yoğurt
- bakliyat ve salata/ayran
- köfte/tavuk. Ve ayran.

Tatlı olarak az sütlü tatlı/bi parça bitter/ yulaf ezmeli damla çik. Küçük kase sütle.

Spor:
A) 100 ip atlama
B) 20 mekik
C) 10000 adım

Bugün:55
Hedef: 54

gunaydın kızlarrr ben genel olarak dıkkat etsemde hafta sonu kacamaklarım oldu maleseff ama tam gaz devam cunku 56 kg olmusum cok mutluyum bıde spor yapabılsem ama vakıt kalmıoo işte bıde adet olamadım halaaa şişkinimm...

günaydınlar.. hastalıklı ben geri geldi :)) hala iyileşemedim üstelık dr dunya c vıtamını içirdi inş. kılo olarak donmez... adet olucam bu hafta nasıl gecırcez bakalım kazasız, herkese kolaylıklar dlıyorum

Kızlaaaar,2 gündür arkadaşlarım nereye ben oraya :) Ama diyetimi asla bozmadım Demek ki isteyince oluyomuş

teprik ediyorum gerçekten de isteyince oluyormuş :26:

ben de, düğün ve kutlama zincirine tam gaz devam ettim haftasonu. hatta ödül yemeğini düğünde bari yiyeyim dedim ama yine de normal yemeğin dışına çıkmadım. hafta bitmişti ama ben hala ödül yemeğimi yememiştim :26:
Allah'tan haftasonu çok hastalandım da, ödül yemeği olarak evdeki yemeklerden yedim

çok yerinde bir karar. ne zamandır gözlerim sizi arıyordu. kaçatınız bir ara
birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu zamanlarda, sizi en kalbi duygularımlan destekliyorum

bu arada kaçamaklarınız olursa, vicdan azabı rollerini de hakkını vererek oynayacağımızı belirtmek isterim

detay için teşekkürler... ben de internetten videosu varmı bakacağımdır. çok merak ettim cidden :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…