50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar Cuma günleri için belli bir saat aralığı belirlesek de hepimiz o esnada kilo boy bildirimi yapsak, mesela 12:00-13:00 arası gibi?

ben geç kaldım bugün
dün sabah special k ve 6 kayısı ile kahvaltı tamamladım, öğlen bir porsiyon ıspanak yemeği ve yarım kase yoğurt, spora gıttım dönüşte koca bır tabak salata yedim, kesmedi 5 kayısı yedim peşine :) akşam da eşimle bitki çayı içtik beraber ama yanında 3-5 cevız ve fındık kaçırdım
bu sabah bir dilim karpuz yıyıp çıktım evden canım bişe istemıyo cok sıcak öğlen ne yesem dıye düşünüyorum şuan

Hoşbuldum :) Boy 163 Hedef 55 :)

Hoşgeldin canım, güzel kilo vermişsin devamı da gelir inş. Cumaları kilo bildirim günümüz.

Hoşbuldum :) İnşallah devamı gelecek :)

ben de 60-69 topiğinden buraya terfi ettim

inşallah burda güzel bir final yaparız

İnşallah :81:

hoşgeldiniz... ben sizi diyet arkadaşım dan tanıyorum sanki tebrik ederim ve devamını dilerim

Evet Diyet arkadaşımda da aynı nickim :) Zaten son 3 kiloyu o siteyle verdim :)

Ben sabahı yine atladım. öğle nesfit tam yağlı sütle, ben light ürün kullanmamaya çalışıyorum, içine biraz da yulaf kepeği koyarak yedim. kendimi iyi hissediyorum, sorun yok. hergün biraz kilo veriyorum ama sanırım cumadan önce yazmak yok kiloları. sizden aldığım motivasyon için çok teşekkür ederim :)

yarından ıtıbaren 3 gun sehır dısında olcagım ıcın kılo bıldırımımı sımdı yapıuorum bu hafta 500gr daha vererek 56kg olmuusmm ınsallah haftaya bomba gıbı doncem cunku reglmde bıtmıs olcakkkk :))))))

Bende hiç içemiyordum ama Doğadan ya da Form'un tam hatırlamıyorum markasını Limonlu yeşilçayını aldım. O benim hoşuma gitti içiyorum şimdi.

Evet limonlu yeşil çay güzel. Ben daha çok işyerinde açık çay demletiyorum, açık çay daha güzel geliyor , ilk başta bana da lezzetli gelmemeişti, sonradan insan arıyor bile o buruk tadı. Tavsiye ederim canlarım.

Bende hiç içemiyordum ama Doğadan ya da Form'un tam hatırlamıyorum markasını Limonlu yeşilçayını aldım. O benim hoşuma gitti içiyorum şimdi.

evet limonlu yeşil çay hem güzel hemde normal yeşil çaya oranla kalorisi az, ben severim de içerim de :) bergamotlusunu aldım içine lımonu kendim sıkıyorum

evet limonlu yeşil çay hem güzel hemde normal yeşil çaya oranla kalorisi az, ben severim de içerim de :) bergamotlusunu aldım içine lımonu kendim sıkıyorum

Ya bu paket yeşil çaylar hakikaten işe yarıyor mu? İşlenmişler diye etkisi yok diye biliyodum, ben orjinal haliyle uğraştıydım bayağı da o da bezdiriyo insanı demle süz temizle vs.içemiyorum bi de tadından..

Gönül isterdi ki şimdi buraya mutlulukla verdiğim kiloyu yazayım, fakat ne yazıktır ki pazardan beri onca uğraş sonucu kilo kaybım SIFIR sabah her ne kadar tartıyı kırasım geldiyse de vazgeçmedim ve devam ediyorum, haftaya bugün sonuç aynı olursa sanırım pes edicem..

Asla vazgeçmeyin. kilonu bilmiyorum ama olman gerekenden daha düşük değilsen yani sağlığını bozacak bir kilo kaybı istemiyorsan vazgeçmeyin bence...Bence stres yaptın zayıflama konusunu ve stres yüzünden veremiyor olabilirsin.

Diyete ilk başlarken her zaman daha kolay oluyor. Ben pazartesi 59.6 ile başladım.bu sabah, yani 4.5 gün sonra 57.7 oldum.Elimden geldiğince sağlıklı yedim. tek hatam öğün atlamak, o da bünyemin alışkanlığı... Dediğim gibi ilk günler daha kolay, sonraki günler ve son kilolar daha zor.. Herkese kolay gelsin :)

kuzum ya üzülme senin kilolar bayağı inatçı çıktı demekki, pes etme hemen belki de aynı listeyi birkaç hafta aralıksız sürdürmen gerekiyor bünyenin harekete geçmesi için, bir de tavsiyem olcak sana, diyetarkadasim.com u ziyaret et canım, orda yediklerini gün gün kaydedip kaç kalori aldığını ve yaktığını göreceksin ki işte o zaman kendini hem dizginleyip hem de kilo vereceksin. bak bi dene sen bunu tamam mı ama üzülme

Bu hafta farklı bir sistem uygulayarak hem aç kalmadım hem de istediğimden de fazla verdim, o sebepten mutluyum ve her hafta olduğu gibi kendime yüss puan vermekten onur duyarım

boy: 157
kilo: 53.6
bu hafta 800 gr verdim, üstelik adet olmama rağmen :) Tatlı krizlerimde benden desteğini esirgemeyen bütün arkadaşlarıma sonsuuuzzz teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…