Gözüm hep 50-59 aralığındaydı sonunda bende 7 kilo verip 58'e düştüm
Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim hanımlar :)
mercanii hosgeldın canım ınsallah bırlıkte atcaz kalan 4 5 kıloyuda hedefın kac boyun kac?
ben dun sabah pogaca ıle gune basladım
öğlen corba ıctım sadece arada 2 kayısı yedımmm,
aksam fırında 4 adet köfte yedım ve 1 dılım karpuz yedımm
sımdıde kahvaltımı yapıorum 1 dılım kepek ekmegı eslınde 1kk peynır 5 yesıl zeytınnnn ve sekersız cayımmm
Hoşgeldin canım, güzel kilo vermişsindevamı da gelir inş. Cumaları kilo bildirim günümüz.
ben de 60-69 topiğinden buraya terfi ettim
inşallah burda güzel bir final yaparız
hoşgeldiniz... ben sizi diyet arkadaşım dan tanıyorum sankitebrik ederim ve devamını dilerim
Ha bu arada söyliyeyim, mutlaka 2 fincan yeşil çay içiyorum biri mutlaka sabah olmak üzere.. metabolizmayı hızlandırıyor...
şu yesıl caya ben alısamadım yaa
Bende hiç içemiyordum ama Doğadan ya da Form'un tam hatırlamıyorum markasını Limonlu yeşilçayını aldım. O benim hoşuma gitti içiyorum şimdi.
Bende hiç içemiyordum ama Doğadan ya da Form'un tam hatırlamıyorum markasını Limonlu yeşilçayını aldım. O benim hoşuma gitti içiyorum şimdi.
yarından ıtıbaren 3 gun sehır dısında olcagım ıcın kılo bıldırımımı sımdı yapıuorum bu hafta 500gr daha vererek 56kg olmuusmm ınsallah haftaya bomba gıbı doncem cunku reglmde bıtmıs olcakkkk :))))))
evet limonlu yeşil çay hem güzel hemde normal yeşil çaya oranla kalorisi az, ben severim de içerim de :) bergamotlusunu aldım içine lımonu kendim sıkıyorum
Gönül isterdi ki şimdi buraya mutlulukla verdiğim kiloyu yazayım, fakat ne yazıktır ki pazardan beri onca uğraş sonucu kilo kaybım SIFIRsabah her ne kadar tartıyı kırasım geldiyse de vazgeçmedim ve devam ediyorum, haftaya bugün sonuç aynı olursa sanırım pes edicem..
Gönül isterdi ki şimdi buraya mutlulukla verdiğim kiloyu yazayım, fakat ne yazıktır ki pazardan beri onca uğraş sonucu kilo kaybım SIFIRsabah her ne kadar tartıyı kırasım geldiyse de vazgeçmedim ve devam ediyorum, haftaya bugün sonuç aynı olursa sanırım pes edicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?