ömür boyu yıkasanız, o sigara böreğinin lekesi alnınızdan çıkmaz
şaka şaka, korkmayıntelafisi olduğu sürece bu küçük şeyler yapılabilir diye düşünüyorum. bütün bunları dün kiraz yediğim için kendimi de teselli edeyim de yazmıyorum ayrıca :18:
günaydın herkeseeee musmutlu gunlerrr olsun.... ben dunu yasanmamıs sayıyorum oglenkı hamburger kacamagından sonra ama aksam cok az yedımmm....
bugun sabahda mecburen pogaca yemek zorunda kaldım ıse gec kalıncaa bısı hazırlayamadımm... regl oluuorumm ve canım tabıkıııı cıkolataaaaaaaaa cekıoo napcam ben yememem lazımmm:))))
kiraz yemek kötü mü ki
kiraz yemek tabiki kötü değil. kötü olan 1 kiloyu bir oturuşta çekirdekleriyle yemek :18:
hamburger yemıssın poğaça yemıssın çikolatayı da yıyıver nolcek kıkısss ne diyetı yapıyosun sen bana da soyle ben de yıyeyım sunlardan kokusuna hasret kaldım vallahı
kiraz yemek tabiki kötü değil. kötü olan 1 kiloyu bir oturuşta çekirdekleriyle yemek :18:
çekirdeklerini bari ayrısaydın
işlerimi bitirmem dolasıyla çıkıyorum dostlarım, hepinizi selamlıyorum
Büşra ve Sevgi hanımlar, tatlı krizi konusunda sabırlar diliyorum :18:
cuma kilo bildirimi günü unutmayalım.
öpüldünüz efem
65 ten 59 kiloya düşen biri olarak beni de aranıza alın kızlaaarrr hedef 55 :18:
evet evet, itiraf ediyorum. şu hayatta hiçbir yiyeceğe kiraza olduğu kadar zaafım yokbir oturuşta 2 kilo yediğim zamanlar olmuştu
bazen eşim bu zaafımdan şikayet ediyor da, "sen de amma yaptın bey, yazdan yaza bir kirazım var, onu da zehir etme yaa" diyorum
içkim yok, kumarım yok dimi
Evet ama çekirdekler erimeyip apandisit patlatabilir...evet evet, itiraf ediyorum. şu hayatta hiçbir yiyeceğe kiraza olduğu kadar zaafım yokbir oturuşta 2 kilo yediğim zamanlar olmuştu
bazen eşim bu zaafımdan şikayet ediyor da, "sen de amma yaptın bey, yazdan yaza bir kirazım var, onu da zehir etme yaa" diyorum
içkim yok, kumarım yok dimi
Benim için en zor kısım akşam dönemleri, çok ama çok zorlanıyorum... Akşam müthiş karbonhidrat açlığım oluyor.... Sizin akşamlarınız nasıl zor mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?