Tekrar merhaba. Bu arada öğrenmek istediğim konu, özel bir program yapıyor ya da gün içinde birbirimizi bi,lgilendişriyor muyuz: nasıl bir yol izliycez acaba ?
Teşekkürler. Sizin mesajınızın altındaki çizelgeyi nereden yülküyeceğim? kusura bakmayın yeniyim ama azimliyim :)
Teşekkürler. ama işyterinin pc açamadı engelliyor, evde deneyeceğim. benim en büyük kilo verememe ya da alma sebebim gece yemelerim.nerdeyse her gece 1 kez kesin kalkıyor ve uyku sersemi karbonhidrat tüketiyorum, pasta peynir ekmek ne varsa artık.. bunu engellesem inşallah gerisi daha kolay...
gece acıktıgın ıcın uyanıor ve yemek mı yıyorsun canım aksam yemegını kacta yıyorsunn
Teşekkürler. ama işyterinin pc açamadı engelliyor, evde deneyeceğim. benim en büyük kilo verememe ya da alma sebebim gece yemelerim.nerdeyse her gece 1 kez kesin kalkıyor ve uyku sersemi karbonhidrat tüketiyorum, pasta peynir ekmek ne varsa artık.. bunu engellesem inşallah gerisi daha kolay...
Erken veya geç yesem de farketmiyor. Bir de canım sıkkın olarak yatsam veya neşeli yatsam da farketmiyor. Ben de anlayamıyorum..
kalkınca su ıcmeyı denesen gece beslenmesı cok tehlıkelı bılıosun yada ne bılımm meyve fln koysan basucunaa:))))
Merhaba! 58 kilo ile ben de varım! İlk hedefim 55, ikinci hedef 53, iskelet gibi görünmezsem 50 kiloya inmek istiyorum.
gene gelen gıden yok gruba herks bı yazıoo bı daha yok...
herkese günaydın
dün sabah yarım muz ve 1 kase special k yedim, öğlen küçük bir kase yoğurt eşliğinde yıne kucuk bır kase sebze yemegımı ve salata yedım. aralarda yeşil çay içtim, akşam 1 kase yoğurt yedım ama hasta olucam bugun yarın canım tost cektıkepeklı ekmege beyaz peynırlı bı tost yaptım ve ilk defa kaçamak yaptım desem yeridir
bu sabah 2 dilim kepeklı lıght ekmekle 1 domates, 5-6 zeytın ve 1 kk peynır ile kahvaltımı tamamladım. ağzım boş durmak ıstemedıgı ıcın yanıma erık koydum 4-5 tane ara ara atınıyorumnapayım ya adet olucam bunalımdayım öğlene ben de bılmıyorum ne yerım
canım aksam yedıgın tost kacamak sayılmazkı hatta hıc ara ogun yapmamıssın az bıle yemıssınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?