50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Eyvallah:)) ne demek :) benimd e boyum 163 bu arada. 4.5 günde yaklaşık 2 kg verdim. tabi ilk günler hızlı olur bu işler.bilirim :)

Eyvallah:)) ne demek :) benimd e boyum 163 bu arada. 4.5 günde yaklaşık 2 kg verdim. tabi ilk günler hızlı olur bu işler.bilirim :)

ilk hafta ben de 2 kiloya yakın vermiştim :) sonraki hafta 400-500 gr oluyor bu fark canım, tam gaz devam, benim ayrılığım erken olacak sanırım burdan, 1-2 haftaya istediğime kavuşurum inş. 20 günde 4 kiloyu verdim

Bana kalırsa ayrılmamak gerek büşracım, sizi bilmem ama ben yalnız başıma verdiğim kiloyu korumada da zorlanıyorum. Sizin destekleriniz çok önemli ve değerli...kiloyu korurken de...

kızlar ben 65 kilodan 59 a düştüm diyet falan yaptım veremedim sonra 4 ay çok yoğun spor yaptım spor salonuna giderek.. diyet pek yapmadım normal yedim zaten ekmeği hiç sevmem şerbetli tatlı aylarca olmasa aramam... sonra kilo vermem durdu 4 ay kadar ama sporu bıraktım.. artık bebek düşünüyoruz diye spor yapmıyorum yalnız tirodimin yavaş çalıştığını öğrendim keşke daha önce farketseydim belki o kadar sporla daha çok kilo verebilirdim şimdi her gün ilaç içiyorum ve kendiliğimden kilo vermeye başladım çünkü metabolizmayı hızlandırıyor ilaç yani demem o ki kilo veremeyen arkadaşlar varsa mutlaka tiroidinize baktırın çünkü tsh yüksekliği kilo verememenize yol açabilir sağlık ocakları bakıyo oralardan baktırabilirsiniz

hayırlısıyla kavuş inşallah bebişine :)

ben de salona yazılıp salı başlamayı düşünüyorum;havuzu,kondüsyon salonu ve saunası var nasıl bi program önerirsin bana canım,naapsam neetsem

valla canım ben spor salonuna giderken doğuda görevliydim orda yapcak bişey yok hep spor yapıyoduk son zamanlar her gün gidiyoduk 2 saati de buluyodu son zamanlarda

başta 20 dakika koşu
10+10 dakika bisiklet
20 dakika da şu ayakta hani hem elin oynuyo hem ayakların oynuyo hani varya adını bilmiyorum şimdi ondan yapıyodum
sonra bölgesel çalışıyodum oralarını hoca çalıştırıyo zaten şunu şu kadar yap bunu bu kadar yap diyo 6 kilo verdim ama çok inceldim kimse 59 kilo olduğuma inanmıyo kardiyodan ziyade bölgesel çalışırsan daha iyi olur çünkü bölgesel verilen kilolar kolay kolay geri alınmıyo hem de kalbini fazla yormamış olursun

süpermiş çok sağol canım,kafamda bişeyler oluşmaya başladı

boy: 1.50
gecen haftaki kilo.54
bu hafta:53
fark:-1 (baskülüm dijital değil, küsür olabilir

52'yi göreyim de topikten mezun olayım artık

Boy: 163
Geçen hafta: 59
Bugün: 57.7

Ben diyet yapmıyorum aslında kalori takibiyle zayıflıyorum. Herkese öneririm :)

Mercani hanım, tebrik ederim sizi, gerçekten şu kalori takibi harika bir olay, ben bu hafta çok rahat kilo verdim şaka gibi geliyor, en son lisedeyken bu kilodaydım sanırım kalori takibine devam

Siz tam benim kilo ve boyundasınız. Ben pazartesi başladım yalnız ve başladığımda 59.6 idim, bugün 57.7 yim. aslında dün tam 2 porsiyon dondurma yemeseydim herşey çok daha güzel olabilirdi ama tutamadım kendimi.Neyse. durmak yok yola devam...

sevgili neeli,spor yapıyor musun? birde bazen olur öyle bence hemen pes etmemelısın.suan mevcut kilonu koruyorken bırakırsan belkı kılo alacaksın (

Belim rahatsızlandı son günlerde diye yapamadım ama haklısın pes etmek yanlış işte moral bozuluyor ya

Kilom 55 hedefim aylardır 52, inan çok farkediyorum, sanırım direnç noktasındayım belime dikkat edip spora acil hız vermeliyim..

Hemen bakıyorum oraya da, hepinize sonsuz teşekkürler kızlar ya sabahki moralsizliğimi aldınız wallaha evet pes etmeden devam biraz da yediğime değil sporuma ağırlık veriyim, öğretmenim ve okuldan gelince halsiz olduğum için üşeniodum artık üşenmicem inş haftaya gelişim olur, kilo veren herkese tebrikler!!

Arkadaşlar merhaba :)) Bilmeyenler için tekrar yazayım ben ağustos sonu- kasım başı süresinde 61 kilodan 52 kiloya düşmüştüm. sonra tüm kış deli gibi yiyip 57'ye kadar çıktığım bile olmuştu. birkaç haftadur diyet ve spor yapıyorum. tartımın pili bozuk olduğu için tartılamıyordum. bugün tartıldım 53.5 kiloyum. çok sevindim. 1.5 kilo sonra kasımdaki kiloma döneceğim, 2 haftada veririm zaten 1.5 kiloyu. boyum 1.60, 52 kilodan sonra 50'ye düşmek de istiyorum. çünkü 52 iken de istediğim gibi değildim. belki sonra 48'e düşmeyi de düşünebilirim. ama ilk önce şu eski kiloma bir döneyim. yeşilçayımı içtim, nesfitle kahvaltımı ettim. hepinize başarılar.

Mercani hanım, tebrik ederim sizi, gerçekten şu kalori takibi harika bir olay, ben bu hafta çok rahat kilo verdim şaka gibi geliyor, en son lisedeyken bu kilodaydım sanırım kalori takibine devam

canım nasıl oluyo bu kalori takibi,öğün olayı var mı bunda da yoksa kafana göre yiyip kalorileri mi topluyosunuz? bilgilendiridsen çook sevinirim :)

Ben sabah 2 dilim tambuğday unlu ekmek ve 100 gr tam yağlı peynir yedim çayımla beraber. Öğün atladığım için yiyince peyniri yoğurdu istediğim kadar yiyorum . Süperim :)) Herkese güzel günler ve başarılar diliyorum :))

canım nasıl oluyo bu kalori takibi,öğün olayı var mı bunda da yoksa kafana göre yiyip kalorileri mi topluyosunuz? bilgilendiridsen çook sevinirim :)

Diyetarkadaşım diye bir site var o site de yediklerimizi yazıyoruz kalorisini zaten o hesaplıyor :) Belli bir kaloriyi geçmemeye çalışıyoruz gün içinde.

Herkese günaydın. Sanırım bu forumda herkesin başına gelen şey benim de başıma geldi: Hafta sonu diyetimi biraz bozdum , ama biraz... bunun sonucu bile hemen tartıya yansıdı. Neyse, bunu dengelemeyi öğrenicez inşallah. Ben malesef bu gece de kalkıp 1 dilim tam buğday unlu ekmek üzerine nutella sürüp yedim. Bu yüzden sabah birşey yemeyi düşünmüyordum ama arkadaşımın sabah ikram ettiği sıcak kıymalı suböreğinin tadına baktım maelsef sabah 2 lokma da olsa.( 1/4 porsiyona denk gelir sanırım)
bundan sonra devam edeceğim bozmadan inşallah kaldığım yerden, herkese selam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…