Bu hafta farklı bir sistem uygulayarak hem aç kalmadım hem de istediğimden de fazla verdim, o sebepten mutluyum ve her hafta olduğu gibi kendime yüss puan vermekten onur duyarım
boy: 157
kilo: 53.6
bu hafta 800 gr verdim, üstelik adet olmama rağmen :) Tatlı krizlerimde benden desteğini esirgemeyen bütün arkadaşlarıma sonsuuuzzz teşekkürler
Eyvallah:)) ne demek :) benimd e boyum 163 bu arada. 4.5 günde yaklaşık 2 kg verdim. tabi ilk günler hızlı olur bu işler.bilirim :)
Bana kalırsa ayrılmamak gerek büşracım, sizi bilmem ama ben yalnız başıma verdiğim kiloyu korumada da zorlanıyorum. Sizin destekleriniz çok önemli ve değerli...kiloyu korurken de...ilk hafta ben de 2 kiloya yakın vermiştim :) sonraki hafta 400-500 gr oluyor bu fark canım, tam gaz devam, benim ayrılığım erken olacak sanırım burdan, 1-2 haftaya istediğime kavuşurum inş. 20 günde 4 kiloyu verdim
kızlar ben 65 kilodan 59 a düştüm diyet falan yaptım veremedim sonra 4 ay çok yoğun spor yaptım spor salonuna giderek.. diyet pek yapmadım normal yedim zaten ekmeği hiç sevmem şerbetli tatlı aylarca olmasa aramam... sonra kilo vermem durdu 4 ay kadar ama sporu bıraktım.. artık bebek düşünüyoruz diye spor yapmıyorum yalnız tirodimin yavaş çalıştığını öğrendim keşke daha önce farketseydim belki o kadar sporla daha çok kilo verebilirdimşimdi her gün ilaç içiyorum ve kendiliğimden kilo vermeye başladım çünkü metabolizmayı hızlandırıyor ilaç yani demem o ki kilo veremeyen arkadaşlar varsa mutlaka tiroidinize baktırın çünkü tsh yüksekliği kilo verememenize yol açabilir sağlık ocakları bakıyo oralardan baktırabilirsiniz
hayırlısıyla kavuş inşallah bebişine :)
ben de salona yazılıp salı başlamayı düşünüyorum;havuzu,kondüsyon salonu ve saunası varnasıl bi program önerirsin bana canım,naapsam neetsem
valla canım ben spor salonuna giderken doğuda görevliydim orda yapcak bişey yok hep spor yapıyoduk son zamanlar her gün gidiyoduk 2 saati de buluyodu son zamanlarda
başta 20 dakika koşu
10+10 dakika bisiklet
20 dakika da şu ayakta hani hem elin oynuyo hem ayakların oynuyo hani varya adını bilmiyorum şimdi ondan yapıyodum
sonra bölgesel çalışıyodum oralarını hoca çalıştırıyo zaten şunu şu kadar yap bunu bu kadar yap diyo 6 kilo verdim ama çok inceldim kimse 59 kilo olduğuma inanmıyo kardiyodan ziyade bölgesel çalışırsan daha iyi olur çünkü bölgesel verilen kilolar kolay kolay geri alınmıyo hem de kalbini fazla yormamış olursun
Boy: 163
Geçen hafta: 59
Bugün: 57.7
Ben diyet yapmıyorum aslında kalori takibiyle zayıflıyorum. Herkese öneririm :)
Boy: 163
Geçen hafta: 59
Bugün: 57.7
Ben diyet yapmıyorum aslında kalori takibiyle zayıflıyorum. Herkese öneririm :)
sevgili neeli,spor yapıyor musun? birde bazen olur öyle bence hemen pes etmemelısın.suan mevcut kilonu koruyorken bırakırsan belkı kılo alacaksın(
Asla vazgeçmeyin. kilonu bilmiyorum ama olman gerekenden daha düşük değilsen yani sağlığını bozacak bir kilo kaybı istemiyorsan vazgeçmeyin bence...Bence stres yaptın zayıflama konusunu ve stres yüzünden veremiyor olabilirsin.
Diyete ilk başlarken her zaman daha kolay oluyor. Ben pazartesi 59.6 ile başladım.bu sabah, yani 4.5 gün sonra 57.7 oldum.Elimden geldiğince sağlıklı yedim. tek hatam öğün atlamak, o da bünyemin alışkanlığı... Dediğim gibi ilk günler daha kolay, sonraki günler ve son kilolar daha zor.. Herkese kolay gelsin :)
kuzum ya üzülmesenin kilolar bayağı inatçı çıktı demekki, pes etme hemen belki de aynı listeyi birkaç hafta aralıksız sürdürmen gerekiyor bünyenin harekete geçmesi için, bir de tavsiyem olcak sana, diyetarkadasim.com u ziyaret et canım, orda yediklerini gün gün kaydedip kaç kalori aldığını ve yaktığını göreceksin ki işte o zaman kendini hem dizginleyip hem de kilo vereceksin. bak bi dene sen bunu tamam mı ama üzülme
boy: 1.50
gecen haftaki kilo.54
bu hafta:53
fark:-1 (baskülüm dijital değil, küsür olabilir
52'yi göreyim de topikten mezun olayım artık
Mercani hanım, tebrik ederim sizi, gerçekten şu kalori takibi harika bir olay, ben bu hafta çok rahat kilo verdim şaka gibi geliyor, en son lisedeyken bu kilodaydım sanırımkalori takibine devam
canım nasıl oluyo bu kalori takibi,öğün olayı var mı bunda da yoksa kafana göre yiyip kalorileri mi topluyosunuz? bilgilendiridsen çook sevinirim :)
Diyetarkadaşım diye bir site var o site de yediklerimizi yazıyoruz kalorisini zaten o hesaplıyor :) Belli bir kaloriyi geçmemeye çalışıyoruz gün içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?