50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçen sene bir buçuk ay gittim spora.. 2. haftanın sonunda anca açıldı bacaklarım.. giderken ve gelirken de yaklaşık 45 dk yürüyodum.. bi sabah evden çıkacakken bizimki bastı yaygarayı.. spor maceram da böylece sona erdi.. :)) plates topu ve lastiği var bende artık oğlumla beraber müzik açıp yarı spor sayılabilecek hareketler "kalanı bana kalsın hareketlerle" takılıyoruz kendi kendimize.. :)

bugün yemekhanede yemek zorunda kaldım

Allah'tan menu uygundu: haşlama et, pirinç pilavı ve salata

eskiden bunları yer ve doymazdım şimdi ise patlangaç oldum

bünye alışmış işte az yemeye, hemen doyuyor sanırım :26:
yağlarına da belli ki çok alıştı, bırakamıyor bir türlü

tez zamanda ayıracağım onları, et tırnaktan ayrılmaz ama et yağdan ayrılır. ZAFER BENİM OLACAAAK

benım de 2 yaşında oğlum var.. 57 ile hamıle kaldım 72 de doğum yaptım, gecen sene bu donemler 52 yi görmüştüm aslında ama saldım kendımı galıba 57-58 e bile çıkmıştım gerı ramazandan sonra, dediğiniz gıbı sezeryan gobegı gıtmıyor. salona gıttıgımde ozellıkle göbek çalışıyorum power plate de yuzustu yatıyorum göbek gıtsın dıye yok gıtmıyor.. 53 ü gördüm bakalım 50 ye kadar düşersem belkı gıder, denemek lazım

buarada bızım çizelgelere ne oldu duyan gören var mı? yorum yaptığımızda altta çıkardı kımsenınkı gorunmuyor...

Ben dün maalesef 2 tane gözleme yedim işyerinde yapmışlar. O yüzden yazamadım yediklerimi. Ancak akşam iyi birşey yaptım. Spor salonu üyeliğimi aktif hale getirdim ve dün spora başladım:))) yaşasın :) Bugün birşey yemedim kandil olduğu için oruca niyetlendim.hwrkese kolay gelsin :)

benim de canım pek birşey istemiyor bu aralar. diyetimi bozmuyorum ama düzenli yiyemiyorum gidelim bakalım böyle...

benim de canım pek birşey istemiyor bu aralar. diyetimi bozmuyorum ama düzenli yiyemiyorum gidelim bakalım böyle...

benım sıkıntımda bu canım.. yıne dıyet urunlerı yıyorum ama sabah öğlene öğlen akşama karıştı, yoksa bozmuyorum yani, pasta börek ilgimi çekmiyor, canım istemiyor zaten... pek keyfım yok bu ara belki de ondandır, önüme konsa da yiyesim gelmiyor işte...

Herkese merhaba, 60-69 kg topiğini başarıyla geride bırakmış biri olarak aranıza katılmak istiyorum.

1,73 boyunda, 58kg ağırlığındayım.

günlük tükettiklerimizi ve aktivitelerimizi yazma fikrine bayıldım. Kilo bildirimini hangi gün yapıyoruz?

Herkese günaydın. cuma bildirim günümüz canım. ama ben bu hafta hiç diyet yapamadım. istediğimi yedim. Bir gün oruç, 2 gün de spor salonu vs olunca dengem karıştı, spordan gelince de yedim.. yine de kilo almamışım hayret, spor yaptığım için.. Kesinlikle sporu tavsiye ediyorum, spor salonunda 2 gün yaklşaık 70 dk kadar spor yaptım en babasından, daha 2 kez , o da günaşırı gitmiş olmama rağmen kendimi çok zinde ve fit hissediyorum.. sabah ölçüldüm: 57.9 kiloyum. inşallah diyete bu gün itibariyle başlıyorum tekrar. dengeleri tutturmak gerek :)

merhaba kızlar,
dün diyete ve spora başladığımın 1. ayını doldurdum salonda ölçümleri alıp karnemi verdiler. Ardından ben bı koşu pastaneye gıdıp yaşpasta aldım kutladık çok komikti cidden, ama sorun yarım dılım ancak yıyebıldım mıde küçülmüş hem de midem bulandı yiyemedim bu bile güzeldi cidden
bu sabah tartıldım sizin için 53.300 çıktım. 300 gr vermişim sanırım, ben de anlamadım.
dünkü sonuçları sizinle de paylaşmak isterim.
boy: 1,57
kilo: 53,500 (tok karnına)
1 ayda 4 kilo zayıflama, 44 cm incelme herkes fark ediyor zaten inceldiğimi rahat 1 beden küçükmüşüm, sabah işe gelmeden elbise aldım kendıme nasıl güzel durdu üzerimde anlatamam hem de S beden
bir ay daha uzattım üyeliğimi, tam bir sıkılaşma ve sezeryan göbegımın gıtmesı ıcın bır ay daha ıhtıyacım var, sonrası ramazan zaten, Allah kerim

Son düzenleme:

Cevap için teşekkür ederim. Benim tartı günüm pazartesidir ama topic için değişecek mecbur . Sadece diyet yapmıyorum, her gün sabah ve akşam olmak üzere toplam 2-2,5 saatlik bir spor aktivitem var. Diyetten daha çok faydasını görüyorum desem yeridir

Sabah doktora gitmiştim, anemi yüzünden kan değerlerimi ölçtürmek için. Açıkçası korkum had safhadaydı. Yeniden ilaç başlayacaklar ve iştahım kontrol mekanizmamı ezip geçecek diye. Amaaaa şükürler olsun her şey yolunda, ilaca gerek yok, tüm değerler olabileceği kadar normal Demek kiiii her şeyi mükemmel yapmışım veee 55 kg'ye kadar düşmemde hiiiçç bir sakınca yok

maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…