bende 56 kgyum hamıle kaldıgım kılodayımm ama sezeryandan dolayı göbek varrr onun ıcın 4 kılo dah avermek ıstıyorum ama bence spor sartt ama benım fırsatım hıc yok malesef sen yuruyus fln yapabılıomusun
benim de günlerim öğunlerım bırbırıne girdisanırım bu ara bozucam bu diyet işini
benim de canım pek birşey istemiyor bu aralar. diyetimi bozmuyorum ama düzenli yiyemiyorumgidelim bakalım böyle...
karnım acıktı :18:
Herkese günaydın. cuma bildirim günümüz canım. ama ben bu hafta hiç diyet yapamadım. istediğimi yedim. Bir gün oruç, 2 gün de spor salonu vs olunca dengem karıştı, spordan gelince de yedim.. yine de kilo almamışım hayret, spor yaptığım için.. Kesinlikle sporu tavsiye ediyorum, spor salonunda 2 gün yaklşaık 70 dk kadar spor yaptım en babasından, daha 2 kez , o da günaşırı gitmiş olmama rağmen kendimi çok zinde ve fit hissediyorum.. sabah ölçüldüm: 57.9 kiloyum. inşallah diyete bu gün itibariyle başlıyorum tekrar. dengeleri tutturmak gerek :)Herkese merhaba, 60-69 kg topiğini başarıyla geride bırakmış biri olarak aranıza katılmak istiyorum.
1,73 boyunda, 58kg ağırlığındayım.
günlük tükettiklerimizi ve aktivitelerimizi yazma fikrine bayıldım. Kilo bildirimini hangi gün yapıyoruz?
kızlar karnınız acıkınca yememek için napıyorsunuz?
Herkese günaydın. cuma bildirim günümüz canım. ama ben bu hafta hiç diyet yapamadım. istediğimi yedim. Bir gün oruç, 2 gün de spor salonu vs olunca dengem karıştı, spordan gelince de yedim.. yine de kilo almamışım hayret, spor yaptığım için.. Kesinlikle sporu tavsiye ediyorum, spor salonunda 2 gün yaklşaık 70 dk kadar spor yaptım en babasından, daha 2 kez , o da günaşırı gitmiş olmama rağmen kendimi çok zinde ve fit hissediyorum.. sabah ölçüldüm: 57.9 kiloyum. inşallah diyete bu gün itibariyle başlıyorum tekrar. dengeleri tutturmak gerek :)
merhaba kızlar,
dün diyete ve spora başladığımın 1. ayını doldurdum salonda ölçümleri alıp karnemi verdiler. Ardından ben bı koşu pastaneye gıdıp yaşpasta aldım kutladıkçok komikti cidden, ama sorun yarım dılım ancak yıyebıldım mıde küçülmüş hem de midem bulandı yiyemedim bu bile güzeldi cidden
bu sabah tartıldım sizin için 53.300 çıktım. 300 gr vermişim sanırım, ben de anlamadım.
dünkü sonuçları sizinle de paylaşmak isterim.
boy: 1,57
kilo: 53,500 (tok karnına)
1 ayda 4 kilo zayıflama, 44 cm incelmeherkes fark ediyor zaten inceldiğimi rahat 1 beden küçükmüşüm, sabah işe gelmeden elbise aldım kendıme nasıl güzel durdu üzerimde anlatamam hem de S beden
bir ay daha uzattım üyeliğimi, tam bir sıkılaşma ve sezeryan göbegımın gıtmesı ıcın bır ay daha ıhtıyacım var, sonrası ramazan zaten, Allah kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?