50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydınlar.. güzel bir hafta sonuydu :) kaçamaklarla dolu :)) şaka yapıyorum tabiki de durmak yok yola devammmm.. perşembe gunu spor salonunda aylık üyeliğim bitiyor, yenilesem mı napsam bılemıyorum.. ev de taşıcaz çok yoğun gecıcek ıkı haftam ama karar veremedim

Bence evi taşıdıktan sonra üyeliği uzatın canım, zaten ev taşırken spor yapmış olacaksın.

"arkadaş kurbanı" oldunuz öyleyse :18: zaten insan, tek başına kalsa çok güzle diyet yapacak ve kilo verecek de, şu arkadaşların "ay bişey olmaz bi lokmadan ayol" şeklindeki şeytani teklifleri değil mi bizleri yoldan çıkaran
ben de bir doğumgünü kutlaması açık büfesinde çok ısrara maruz kalmıştım ama çantamdan haşlanmış yumurtamı çıkardığımı görünce "ay bu iyice sıyırmış. en iyisi suyuna gitmek. neme lazım, bir delilik yapar da :18:" diyerek ısrardan vazgeçmişlerdi

haftanın istikrarlı geçmesi temennisiyle GÜNAYDIN diyorum. bakalım bu hafta bizleri neler bekliyor....

ahh arkadaşımın doğumgününde bende çıkardım çantamdan kuru kayısı ve ceviz dediler yazıııık ikram ettim hepsine de

Evet ya. ama sıcacık çok güzel kokuyordu, tadına baktım azıcıkk :) kaldığım yerden devam. 2. bardak yeşil çayımı içiyorum sabahtan beri. Herşey çok güzel olacak, hepimiz için.

herkese günaydınnn 3 gunluk aranın ardından kaldıgım yerden devam edıyorum sehır dısında oldugumuz ve yolda gectıgı ıcın gunlerımın cogu duzensız beslendım ama kılo olarak yansımamıs reglmde bıttıı bu hafta ınsallah 55ı gormek umuduylaa....

bence tasınma ısın bıtınce baslarsın gıtmen zor olur zaten bu surecteee

canım nasıl oluyo bu kalori takibi,öğün olayı var mı bunda da yoksa kafana göre yiyip kalorileri mi topluyosunuz? bilgilendiridsen çook sevinirim :)

bende kalorı hesabı yapıorum 1000 kalorıyı gecmıyorum gun ıcındeee

selam kızlar,

tam bir haftadır dukan yapıyordum ve bugün 55 i gördüm :)) bakalım hedefim 51 :)

ben de 2,5 aydır Dukan yapıyorum ve 6 kilo verdim. Dukan amcanın benim için hazırladığı takvime harfiyen uyuyorum. son 2 kilom kaldı. verir vermez mezun olmayı düşünüyorum

merhaba arkadaşlar bende eylül ayında 52 yi görmüştüm şimdi 56 olmuşum 2 günde bir diyeti bozuyorum ve kendime hakim olamıyorum tatlı ve ekmeksizliğe en fazla 2 gün dayanabiliyorum evde ithal çikolatalar oldukça da aklım hep onlarda oluyo ve başka bişiye konsentre olamıyorum 3-4 yıl öncede 66 yı görmüş biri olarak ki boyum zaten çok uzun değil yine o hale gelmekten korkuyorum.birbirimize destek çıkabileceğimiz benim durumumda arkadaşlar varsa birlikte kilolarımızı verelim psikolojik destek alalım birbirimizden

ithal çikolataaaaa

merhabalar bende zayıflamak istiyorum.. ara ara "tatlıyı kestiğimde" 57 ye düştüğüm oluyor.. 2007 de 49 kg ile evlendim.. 3 sene önce 52 kg ile hamile kalıp 75kg la doğuma gittim.. sezaryen ile doğum yaptım ve kocaman bi göbüşüm var.. şuan tam 59 kg yum.. ve mutsuzum.. çok tatlı ve abur cubur tüketiyorum.. eşimle beraber ekmek tüketimimiz neredeyse 0.. ama ekmek değilmiş kilo aldıran diyorum artıkk.. nasıl zayıflayabilirim??

Boyun ne kadar canım?

:44: hımmm, hamilelikte normal sınırların dışında alınan kiloları vermek açıkcası çok zordur. normal sınırlarda alınanlar çok kısa zamanda gidiyor çünkü. göbek olayı, korseye bakıyor ne yazıkki. doğumdan hemen sonra korse kullananlarda göbek kalmıyor ama sezaryen bu imkanı da elimizden alıyor.
son olarak, kaç ay önce doğum yaptınız? doğumdan sonra kilo vermek için çok rahat 1 yılınız var bebeğiniz 1 yaşına girmeden, kilo vermek adına diyet yapmayınız derim zira süt içeriği ve miktarını çok etkiliyor. kendimden biliyorum

sadece abur cuburu kesmeye çalışınız. hala emziriyorsanız lütfen sert bir diyetten sakının :26:

Direnen kilolarıma karşın yeni bir tarz olarak herşeyden biraz biraz tadıyım derken ömrümün en garip diyetindeyim sonucu gerçekten merak ediyorum, haftasonunda 54leri görürsem sanırım bu değişik diyetimle bir ilk olacağım ...

Son düzenleme:

ben bi şeyi azıcık ucundan tadıyım diyorum durduramıyorum kendimi

sonucu buraya da yaz lütfen, ben de 53.6'da takıldım kaldım, işe yararsa ben de denerim belki :))

dünkü koşturmacadan yazma fırsatım olmadı, dün yediklerimi yazayım size..
sabah 1 fıncan bıtkı cayı, ----
öğlen 1 fincan nescafe, ----
akşam 1 porsiyon kurufasülye ve yarım porsiyon salata
sonra oturduğum yerde uyuyakalmışım zaten :) işler yoğunlaştı yemek yemeye bile fırsat kalmıyor hatta unutmuşum akşam yemeklerı görünce açlığım aklıma geldi herkese hayırlı güzel bir gün diliyorum

günaydın herkese dun yedıklerım

sabahh yarım sımıtt
oglen kuru fasulye yogurt
aksam salata 1 dılım ekmek ve kucuk bı kase kıraz yedım arada:)

bu sabah 1 dılım kepek ekmegı 5 yesıl zeytın 1 kk beyaz peynır yedımmm :)

bende 56 kgyum hamıle kaldıgım kılodayımm ama sezeryandan dolayı göbek varrr onun ıcın 4 kılo dah avermek ıstıyorum ama bence spor sartt ama benım fırsatım hıc yok malesef sen yuruyus fln yapabılıomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…