herkese günaydınlar.. güzel bir hafta sonuydu :) kaçamaklarla dolu :)) şaka yapıyorum tabiki dedurmak yok yola devammmm.. perşembe gunu spor salonunda aylık üyeliğim bitiyor, yenilesem mı napsam bılemıyorum.. ev de taşıcaz çok yoğun gecıcek ıkı haftam ama karar veremedim
Herkese günaydın. Sanırım bu forumda herkesin başına gelen şey benim de başıma geldi: Hafta sonu diyetimi biraz bozdum , ama biraz... bunun sonucu bile hemen tartıya yansıdı. Neyse, bunu dengelemeyi öğrenicez inşallah. Ben malesef bu gece de kalkıp 1 dilim tam buğday unlu ekmek üzerine nutella sürüp yedim. Bu yüzden sabah birşey yemeyi düşünmüyordum ama arkadaşımın sabah ikram ettiği sıcak kıymalı suböreğinin tadına baktım maelsef sabah 2 lokma da olsa.( 1/4 porsiyona denk gelir sanırım)
bundan sonra devam edeceğim bozmadan inşallah kaldığım yerden, herkese selam..
"arkadaş kurbanı" oldunuz öyleyse :18: zaten insan, tek başına kalsa çok güzle diyet yapacak ve kilo verecek de, şu arkadaşların "ay bişey olmaz bi lokmadan ayol" şeklindeki şeytani teklifleri değil mi bizleri yoldan çıkaran
ben de bir doğumgünü kutlaması açık büfesinde çok ısrara maruz kalmıştım ama çantamdan haşlanmış yumurtamı çıkardığımı görünce "ay bu iyice sıyırmış. en iyisi suyuna gitmek. neme lazım, bir delilik yapar da :18:" diyerek ısrardan vazgeçmişlerdi
haftanın istikrarlı geçmesi temennisiyle GÜNAYDIN diyorum. bakalım bu hafta bizleri neler bekliyor....
Evet ya. ama sıcacık çok güzel kokuyordu, tadına baktım azıcıkk :) kaldığım yerden devam. 2. bardak yeşil çayımı içiyorum sabahtan beri. Herşey çok güzel olacak, hepimiz için."arkadaş kurbanı" oldunuz öyleyse :18: zaten insan, tek başına kalsa çok güzle diyet yapacak ve kilo verecek de, şu arkadaşların "ay bişey olmaz bi lokmadan ayol" şeklindeki şeytani teklifleri değil mi bizleri yoldan çıkaran
ben de bir doğumgünü kutlaması açık büfesinde çok ısrara maruz kalmıştım ama çantamdan haşlanmış yumurtamı çıkardığımı görünce "ay bu iyice sıyırmış. en iyisi suyuna gitmek. neme lazım, bir delilik yapar da :18:" diyerek ısrardan vazgeçmişlerdi
haftanın istikrarlı geçmesi temennisiyle GÜNAYDIN diyorum. bakalım bu hafta bizleri neler bekliyor....
bence tasınma ısın bıtınce baslarsın gıtmen zor olur zaten bu surecteeeherkese günaydınlar.. güzel bir hafta sonuydu :) kaçamaklarla dolu :)) şaka yapıyorum tabiki dedurmak yok yola devammmm.. perşembe gunu spor salonunda aylık üyeliğim bitiyor, yenilesem mı napsam bılemıyorum.. ev de taşıcaz çok yoğun gecıcek ıkı haftam ama karar veremedim
canım nasıl oluyo bu kalori takibi,öğün olayı var mı bunda da yoksa kafana göre yiyip kalorileri mi topluyosunuz? bilgilendiridsen çook sevinirim :)
selam kızlar,
tam bir haftadır dukan yapıyordum ve bugün 55 i gördüm :)) bakalım hedefim 51 :)
merhaba arkadaşlar bende eylül ayında 52 yi görmüştüm şimdi 56 olmuşum 2 günde bir diyeti bozuyorum ve kendime hakim olamıyorum tatlı ve ekmeksizliğe en fazla 2 gün dayanabiliyorum evde ithal çikolatalar oldukça da aklım hep onlarda oluyo ve başka bişiye konsentre olamıyorum3-4 yıl öncede 66 yı görmüş biri olarak ki boyum zaten çok uzun değil yine o hale gelmekten korkuyorum.birbirimize destek çıkabileceğimiz benim durumumda arkadaşlar varsa birlikte kilolarımızı verelim psikolojik destek alalım birbirimizden
merhabalar bende zayıflamak istiyorum.. ara ara "tatlıyı kestiğimde" 57 ye düştüğüm oluyor.. 2007 de 49 kg ile evlendim.. 3 sene önce 52 kg ile hamile kalıp 75kg la doğuma gittim.. sezaryen ile doğum yaptım ve kocaman bi göbüşüm var.. şuan tam 59 kg yum.. ve mutsuzum.. çok tatlı ve abur cubur tüketiyorum.. eşimle beraber ekmek tüketimimiz neredeyse 0.. ama ekmek değilmiş kilo aldıran diyorum artıkk.. nasıl zayıflayabilirim??
merhabalar bende zayıflamak istiyorum.. ara ara "tatlıyı kestiğimde" 57 ye düştüğüm oluyor.. 2007 de 49 kg ile evlendim.. 3 sene önce 52 kg ile hamile kalıp 75kg la doğuma gittim.. sezaryen ile doğum yaptım ve kocaman bi göbüşüm var.. şuan tam 59 kg yum.. ve mutsuzum.. çok tatlı ve abur cubur tüketiyorum.. eşimle beraber ekmek tüketimimiz neredeyse 0.. ama ekmek değilmiş kilo aldıran diyorum artıkk.. nasıl zayıflayabilirim??
Direnen kilolarıma karşın yeni bir tarz olarak herşeyden biraz biraz tadıyım derken ömrümün en garip diyetindeyimsonucu gerçekten merak ediyorum, haftasonunda 54leri görürsem sanırım bu değişik diyetimle bir ilk olacağım ...
Direnen kilolarıma karşın yeni bir tarz olarak herşeyden biraz biraz tadıyım derken ömrümün en garip diyetindeyimsonucu gerçekten merak ediyorum, haftasonunda 54leri görürsem sanırım bu değişik diyetimle bir ilk olacağım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?