50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benide alın aranıza boy : 1.58 kilo 57.8 ... ideal kilom 50 olmalı o yüzden aranızda olmak istiyorum

Gruba yeni katılmış biri olarak, ennn ortamızda yeriniz var elbette :)) Yeter ki disiplinize olalım, hep birlikte.

Şimdiii gelelim akşam yemeğimeee
Bat yedim yine bissürüüüü, ellerime sağlık yaa yine harika yapmışım
100 gr yoğurt
100 gr yağsız çoban salata

Saat 20:30-22:15 arası da sporumu yaptım geldim

Tebrik ediyorum kendimi müsaadenizle

herşey güzel gidiyo derken tatlı krizime yenik düşünüyorum ve abartıyorum

malesef bu tatlı veya çikolata krizleri tüm diyeti alıp götürüyor. Bunun formlünü bi bulsak zaten süper olacak herşey.Ben bugün yediklerimi yazmak istemiyorum . ben de yanlış yaptım çünkü biraz moral bozukluğu var ..moralim bozuk olunca müthiş karbonhşdrat isteğim oluyor.

Böyle ağırımsı kaçamaklar yapıldığında vazgeçmemek gerek. önemli olan dengeleyebilmek, ömür boyu belli başlı yiyeceklerden uzak duracak halimiz yok sonuçta.Bugün ağır karbonhidrat yediyseniz ertesi gün protein ağırlıklı beslenirsiniz olur biter.Hem metabolizmanıza hem ruhunuza iyi gelir kaçamak denilen tatlı şey :9 sıkmayın canınızı. Moral bozukluğunuza sebep olab her neyse bir an önce yok olur dilerim.

Benim mönüm şöyleydi günün bu saatine kadar:
1 domates 120 gr
2 salatalık 210 gr
1 yeşil biber 14 gr
3 yaprak marul
1/2 haşlanmış yumurta beyazı
134 gr yağsız yoğurt
200 gr kavun.

Akşama Allah kerim,ne pişireceğim konusunda bir fikrim yok :S

işte genel memleket meseleleri Bu arada bat nasıl yapılıyor merak ettim canım.

Hemen merakını gidermeye çalışayım :)
Bat Tokat'a ait bir yemek. Yeşil mercimek haşlanır. içerisine köftelik bulgur konulur. Domates, taze soğan, maydanoz, dere otu küçük küçük doğranıp karışıma eklenir.Bol domates salçası da eklendikten sonra batımız afiyetleee yemeye hazırdır. İstenirse içine kırılmış ceviz de eklenebilir ama ben sevmiyorum. Bu soğuk yenilen bir yemek- çorba karışımı bir şeydir. Yenilirken asma yaprağına sarılır kii işi tadına doyulmaz yapan ayrıntı bence budur :)

akşam yemeğimde yaz türlüsü ve şehriye çorbası ve bol bol çoban salata vardı. Hiçbirinde gram yağ yoktu :)) 30 gr tam buğday ekmeği ile birlikte yedim.
Bütün gün de deli gibi ev işi yaptım, akşam spor yapacak kuvvetim yok maalesef

Yarın da kayınvalidemler geliyorlar. Ağıırr bir mönü tasarladım.Birlikte olacağımız bu bi kaç gün diyet-miyet hak getire

Hmm, kısırı andırıyor anladığım kadarıyla fakat sulu oluyor sanırım, bir ara deniyeyim.

arkadaşlar neden bu kadar kasıyorsunuz ki kendinizi size tek tavsiyem herbalife olacaktır. diyet falan boş ancak kaslarınızdan gider buda sizi güçsüz yapar ve bütün enerjiniz gider.

arkadaşlar neden bu kadar kasıyorsunuz ki kendinizi size tek tavsiyem herbalife olacaktır. diyet falan boş ancak kaslarınızdan gider buda sizi güçsüz yapar ve bütün enerjiniz gider.

Ben herbalife kullanıp da anlamlı kilo verene rastlamadım, siz rastaldınız mı? Ama ben de şu 9 lu çaylardan falan kullansam mı diye düşünüyorum...

Ben herbalife kullanıp da anlamlı kilo verene rastlamadım, siz rastaldınız mı? Ama ben de şu 9 lu çaylardan falan kullansam mı diye düşünüyorum...

ben verdim işte bunu her türlü kanıtlayabilirim emin olun 9 lu çay ne kadar zaralı biliyomusunuz size yeşil çayın özünden yapılmış çayı tavsiye ederim bardağı 50 kalori yaktırıyo ayrıca dünyanın en iyi antioksidanı

Günaydın canlarım, diyet açısından başarısız geçen bir günden sonra bugün size uyarak kahvaltı yaptım. benim sorunum zaten düzenli öğün alamamaktı, öğün atlıyordum, bu sabah sağlıklı bir kahvaltıylşa başladım,
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk tam yağlı beyaz peynir
1 domates
1 salatalık aldım sabah. şimdi de yeşil çayımı içiyorum. herkese iyi motivasyonlar.

kızlar tartıldım yemekten sonra tok karınla 56.1 geldim bir 700 gram kadar gitmiş sanki benden

bugünkü yediklerim

sabah

kaşarlı tost
yarım salatalık

Öğlen

sade türk kahvesi

akşam

çok acıktım dışarıda abur cubur yemek istemedim evde yedim

mercimek çorbası
taze fasülye
tavuk ızgara bir dilim

ara

kiraz

günaydın kızlar giremiyorum sık sık ev taşıma işlerimiz var
sabah tartıldım ama :) 52,8 yani artık bana baş baş sıkılaşmam çok fazla 40 bedenden yaklaşık 36 ya kadar düştüm, kendimi çok fit ve zinde hissediyorum. bunda sporun etkısı cok fazla tabıkı. artık kendıme bı düzen kurdum eskisi gibi şudur budur yapmıyorum. herseyden yıyorum ama porsıyonları küçük zaten karın kası yaptığım ıcın fazla ıstesem de yıyemıyorum. benden mutlusu yok yani

tebrik ederim gayet güzel zayıflamışsın ne kadar zamanda kaç kilodan kaç kiloya düştün mereak ettim açıkçası

Her seferinde diyete başladıktan 2 gün sonra istediklerimi hiç kendime engel olamadan yiyorum,aradan 1 hafta geçiyo yine diyet,yine bırakma. Canım bişeyler yemek istedikçe buraya baksam,bişeyler yazsam belki nefsime hakim olabilirm diye düşünüp,kayıt oldum ,bugünde diyete başladım.haydi hayırlısı. Beni yalnız bırakmayın lütfen.1 sene içinde 10 kilo aldım,o kadar alabileceğimi tahmin edemezdim,böyle devam edersem bi 10 daha eklerim,allah korusun.59 kiloyum şu an.

bence de iyi yapmışın kaydolmakla inşallah veririz kiloları çatır çutur

bugün bitti bakalım,hep hafif şeyler yedim 7 den sonra bişey yemedim.önemli olan 2 günden sonrası,bakalım,ben 2 günü kolay geçiriyorum,3. gün sapıtıyorum.

merhaba 2009 yılındada bu topikteydim hamile kalınca ayrılmıştım ilk gebeliğim 5 ay sürdü 6 ay sonra tekrarhamile kaldım ve şimdi 1 yaşında oğlum var..55 kiloyla hamile kaldım 73 kiloya ulaştım ve şimdi 59 kiloyum.bu kiloya kadarnasıl düştüm anlamadım çok da emzirmedim ama zaten ilk ay 60 kiloya düşmüştüm.bi ara 56 küsürlere kadar indim ama bi 15 günlük tatilden sonra 61 e yükseldim 2-3 aydır veremiyorum bir türlü 2 hafta akupunktur yaptırdım ondada çok bi etki göremedim. iznim bitti ve işe başlayacağım 2 haftaya kadar aslında yarın başlayacağım ama oğlum su çiçeği olunca rapor alıcam 10 gün kadar.neysee....

şimdiye kadar çok kışmadım ama akupunktura başladığmda çok güzel kesmitim ama o zamanda veremdim ekmeği azaltıp abur cuburu bırakıp ve 7 den sonra hiç bişi yeyememeye çalışıyordum hepi topu 1 kilo gitti.çok harekektsizim ve gaza gelmeye ihtiyacım var hatta 1 ay önce de b fit salonuna gittim ama ondada sürklilik sağlayamayınca ve yoğunluktan bıraktım. amacım 48-49 kilolara düşmek 3-4 ay içinde. boyum 1.54 ...burda yola sizinle devam etmek istiyorum ...olurmuu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…