benide alın aranıza boy : 1.58 kilo 57.8 ... ideal kilom 50 olmalı o yüzden aranızda olmak istiyorum
herşey güzel gidiyo derken tatlı krizime yenik düşünüyorum ve abartıyorum
malesef bu tatlı veya çikolata krizleri tüm diyeti alıp götürüyor. Bunun formlünü bi bulsak zaten süper olacak herşey.Ben bugün yediklerimi yazmak istemiyorum . ben de yanlış yaptım çünkübiraz moral bozukluğu var ..moralim bozuk olunca müthiş karbonhşdrat isteğim oluyor.
Böyle ağırımsı kaçamaklar yapıldığında vazgeçmemek gerek. önemli olan dengeleyebilmek, ömür boyu belli başlı yiyeceklerden uzak duracak halimiz yok sonuçta.Bugün ağır karbonhidrat yediyseniz ertesi gün protein ağırlıklı beslenirsiniz olur biter.Hem metabolizmanıza hem ruhunuza iyi gelir kaçamak denilen tatlı şey :9 sıkmayın canınızı. Moral bozukluğunuza sebep olab her neyse bir an önce yok olur dilerim.
Benim mönüm şöyleydi günün bu saatine kadar:
1 domates 120 gr
2 salatalık 210 gr
1 yeşil biber 14 gr
3 yaprak marul
1/2 haşlanmış yumurta beyazı
134 gr yağsız yoğurt
200 gr kavun.
Akşama Allah kerim,ne pişireceğim konusunda bir fikrim yok :S
Hemen merakını gidermeye çalışayım :)
Bat Tokat'a ait bir yemek. Yeşil mercimek haşlanır. içerisine köftelik bulgur konulur. Domates, taze soğan, maydanoz, dere otu küçük küçük doğranıp karışıma eklenir.Bol domates salçası da eklendikten sonra batımız afiyetleee yemeye hazırdır. İstenirse içine kırılmış ceviz de eklenebilir ama ben sevmiyorum. Bu soğuk yenilen bir yemek- çorba karışımı bir şeydir. Yenilirken asma yaprağına sarılır kii işi tadına doyulmaz yapan ayrıntı bence budur :)
akşam yemeğimde yaz türlüsü ve şehriye çorbası ve bol bol çoban salata vardı. Hiçbirinde gram yağ yoktu :)) 30 gr tam buğday ekmeği ile birlikte yedim.
Bütün gün de deli gibi ev işi yaptım, akşam spor yapacak kuvvetim yok maalesef
Yarın da kayınvalidemler geliyorlar. Ağıırr bir mönü tasarladım.Birlikte olacağımız bu bi kaç gün diyet-miyet hak getire
arkadaşlar neden bu kadar kasıyorsunuz ki kendinizi size tek tavsiyem herbalife olacaktır. diyet falan boş ancak kaslarınızdan gider buda sizi güçsüz yapar ve bütün enerjiniz gider.
Ben herbalife kullanıp da anlamlı kilo verene rastlamadım, siz rastaldınız mı? Ama ben de şu 9 lu çaylardan falan kullansam mı diye düşünüyorum...
günaydın kızlar giremiyorum sık sık ev taşıma işlerimiz var
sabah tartıldım ama :) 52,8yani artık bana baş baş sıkılaşmam çok fazla 40 bedenden ıflamışık 36 ya kadar düştüm, kendimi çok fit ve zinde hissediyorum. bunda sporun etkısı cok fazla tabıkı. artık kendıme bı düzen kurdum eskisi gibi şudur budur yapmıyorum. herseyden yıyorum ama porsıyonları küçük zaten karın kası yaptığım ıcın fazla ıstesem de yıyemıyorum. benden mutlusu yok yani
tebrik ederim gayet güzel zayıflamışsın ne kadar zamanda kaç kilodan kaç kiloya düştün mereak ettim açıkçası
Her seferinde diyete başladıktan 2 gün sonra istediklerimi hiç kendime engel olamadan yiyorum,aradan 1 hafta geçiyo yine diyet,yine bırakma. Canım bişeyler yemek istedikçe buraya baksam,bişeyler yazsam belki nefsime hakim olabilirm diye düşünüp,kayıt oldum ,bugünde diyete başladım.haydi hayırlısı. Beni yalnız bırakmayın lütfen.1 sene içinde 10 kilo aldım,o kadar alabileceğimi tahmin edemezdim,böyle devam edersem bi 10 daha eklerim,allah korusun.59 kiloyum şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?