50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah kahvaltımı yazarak mönümü paylaşamaya başlayayım:
1 domates
1 salatalık
4 yaprak marul
2 yeşil biber
2 siyah zeytin
120 ml yağlı süt
2 kiraz

akşam yemeğine ne yapacağımı bilmiyorum, yapıp yiyince yazarım :)

Arkadaşlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum bugünden itibaren 160 boy 56 57 kilo civarındayım 50 kilo olmak istiyorum başaracağıma inanıyorum.21 yaşındayım.Aranıza katılmak için yapmam gereken bi şey var mı bilmiyorum ama düzenli olarak yazarım yaptıklarımı buraya hem sporumuda yaparım destek olacağımı düşünüyorum sizlere

bu sabah yediklerimi yazarak başlayım

domates
kepekli kaşarlı tost
peynir
kaşar
1 bardak süt

Herkese günaydınlar..Haftasonumu kilo almadan geçirebildiğime şükrediyorum ancak, kilo vermek bir yana...kilo almamam da spor yapmamla ilgili. yoksa çocuklarımla bi güzel kahvaltılar vs yaptım yani :)Neyse kaldığımız yerden devam... Ben henüz bir şey yemedim. sabah ılık suyumu içtim, şimdi de yeşil çayımı içiyorum.

günaydın kızlar bol kalorısız bı hafta dılıorum herkese ramazana kadar verelım artık ramazanda da verıyorum ben gercıı... oyuzden 3 kılo versem gerı kalan 2 kıloyuda veırım bayrama kadar tatıle gıtcez cunku:):) hafta sonu fazla kacamagım olmadı sukur -200grla baslıorum haftaya ınsallah artık goreyım su 55ı yaaa spor yapamadım ıcın oluoo bunlar hep oysa 2 ay duzenlı spora gıttım ve 2 beden ınceldım...

bu sabah
1 dılım kepek ekmegı 5 yesıl zeytın 1 kk peynır sekersız cay...

hosgeldın canım evet gunluk yedıklerımız aktıvıtelerımız yazıourzz grup cok aktıf deıllll duzenlı paylasım yapana ıhtıyacımızzz varrrrrrrrrrrr

hosgeldın canım evet gunluk yedıklerımız aktıvıtelerımız yazıourzz grup cok aktıf deıllll duzenlı paylasım yapana ıhtıyacımızzz varrrrrrrrrrrr

Merhaba, ben zevkle, gayet düzenli günlük aktivitelerimi bildiririm fakat, gün boyu başka yazan olmayınca "kendin çal kendin oyna" haline düşüyor insan:44::44:

Merhaba, ben zevkle, gayet düzenli günlük aktivitelerimi bildiririm fakat, gün boyu başka yazan olmayınca "kendin çal kendin oyna" haline düşüyor insan:44::44:

:) SANIRIM EN MOTİVASYONU DÜŞÜK GRUP BU GRUP, BUNUN SEBEBİ DE VERİLECEK FAZLA KİLO OLMAMASI DİYE DÜŞÜNÜYORUM. pAYLAŞIMLARA GELİNCE, BEN DÜZENLİ ÖĞÜN YEME ALIŞKANLIĞIM MALESEF OLMADIĞI İÇİN, MESELA ŞU SAATE KADAR DAHA BİŞEY YEMEDİĞİM İÇİN, SONRA YESEM DE HALA ÇİKOLATADAN VAZGEÇEMEDİĞİM İÇİN, PAYLAŞIMLARIM ANCAK SİZİN DÜZENİNİZİ DE BOZAR. BU YÜZDEN YEDİKLERİMİ YA DA YEMEDİKLERİMİ PAYLAŞMAMAMAYI TERCİH EDİYORUM. AMA DÜZENLİ ÖĞÜN ALAN, BENİ DE MOTİVE EDECEK BİRİLERİ OLSA GÜZEL OLUR. SİZ BANA UYMAYIN YANİ YAPTIĞIM SPOR DIŞINDA :)
ÖZELLİKLE SON GÜNLERDE CANIM DEĞİL DİYET, HİÇBİRŞEY YAPMAK İSTEMİYOR.

Kızlar ben o zaman sizinle bugünkü menümü paylaşayım o karpuzu yemeseydim çok daha güzel olacaktı

sabah

kepekli kaşarlı tost
domates
peynir
2 litre kadar yeşil çay

ara

1 dilim ananas
biraz çilek

Öğlen

yaprak sarma 15 tane

ara

karpuz

akşam yemeği yemeyi düşünmüyorum bu kadar

Hepsi iyi hoş da 2 lt yeşil çayı nasıl içtin canım ya.

Ben de devam edeyim o halde.

Sabah kahvaltım öğle yemeği gibidir benim ki bugünkü mönüm şöyleydi:
1 domates (117 gr)
1 salatalık (132 gr)
2 yeşil biber ( 61 gr)
1 siyah zeytin
1/2 haşlanmış yumurta beyazı
1/2 şeftali (36 gr)

Akşam yemeğimde de bat var. Bat'ı aranızda Tokatlı olan varsa çoook iyi bilir. Sanırım 250-300 gr kadar yerim.

Saat 21 itibariyle;

300 gr kavun
100 gr kiraz
153 gr elmaaa

hem spor yapma hem de saat 21'de meyve ye aferin bana!

Saat 21 itibariyle;

300 gr kavun
100 gr kiraz
153 gr elmaaa

hem spor yapma hem de saat 21'de meyve ye aferin bana!

Ben de bugün bir adet zeytinyağlı biber dolması , 1 su bardağı kadar yoğurt ve 1 küçük dilim tam buğday ekmeği yiyerek günü tamamladım canım. Evde olan çikolatalı bisküviden yememek için dayandım bu saate kadar, yemeden uyuyacağım inşallah :) iyi geceler...

çok güzel bir mönü olmuş, afiyet olsun. bisküvi pakette güzeldir

dünkü menüm...
sabah 1 dılım kepek ekmegı 1 kk peynr 5 yesıl zeytın
oğlen corba 5 mınık sıgara boregı
ara karpuz ınce bır dılım
aksam corba ve patlıcan yemegı5 kasıkkk

gece baya zorlanmama rağmen, en büyük zaafım olan atıştırma kısmını atladım , ısrarlara rağmen biskremi ve beyaz çikolatayı yemedim. Mutluyum :)
Sabah da bir dilim tam buğday unlu ekmek ve kibrit kutusu kadar peynir yedim çayla.
Öğlenden sonra yanımda getirdiğim , içine yulaf kepeği ve yarım tatlı kaşığı bal koyduğum yoğurdu yiyeceğim.
Akşam da iş çıkışı spor var. Spordan sonra, tutarsam kendimi belki bir şey yemem ya da bir meyva ile geçiştirmeyi düşünüyorum.

canım cok az yıyrorsun bence sporda yapıosun ara ögunu ıhmal etmee...

tebriklerrr en büyük sorun atıştırmalık kısmı bence.

bugünkü sabah kahvaltım
1 domates (123 gr)
1 salatalık (95 gr)
1 yeşil biber (26 gr)
20 gr beyaz peynir
110 ml süt

tebriklerrr En büyük sorun atıştırmalık kısmı bence.

Bugünkü sabah kahvaltım
1 domates (123 gr)
1 salatalık (95 gr)
1 yeşil biber (26 gr)
20 gr beyaz peynir
110 ml süt

sağol. Gerçekten akşam resmen sizden güç aldım atıştırmama hususunda. çünkü en büyük zaafım çikolata ve çerez. Yoksa yemekle falan o kadar aram yok. Birbirimize destek oluyoruz ne mutlu.

sağol. Gerçekten akşam resmen sizden güç aldım atıştırmama hususunda. çünkü en büyük zaafım çikolata ve çerez. Yoksa yemekle falan o kadar aram yok. Birbirimize destek oluyoruz ne mutlu.

Çok ama çok sevindim inanın bana. Bu desteği sağlayabilmek için burda toplanmaya çalışıyoruz. Zaman zaman hepimizin gardı düşüyor, azmi azalıyor, işte o anlarda elimizden tutacak birilerini arıyoruz. Hep destek tam destek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…