Arkadaşlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum bugünden itibaren 160 boy 56 57 kilo civarındayım 50 kilo olmak istiyorum başaracağıma inanıyorum.21 yaşındayım.Aranıza katılmak için yapmam gereken bi şey var mı bilmiyorum ama düzenli olarak yazarım yaptıklarımı buraya hem sporumuda yaparım destek olacağımı düşünüyorum sizlere
bu sabah yediklerimi yazarak başlayım
domates
kepekli kaşarlı tost
peynir
kaşar
1 bardak süt
hosgeldın canım evet gunluk yedıklerımız aktıvıtelerımız yazıourzz grup cok aktıf deıllll duzenlı paylasım yapana ıhtıyacımızzz varrrrrrrrrrrr
Merhaba, ben zevkle, gayet düzenli günlük aktivitelerimi bildiririm fakat, gün boyu başka yazan olmayınca "kendin çal kendin oyna" haline düşüyor insan:44::44:
Hepsi iyi hoş da 2 lt yeşil çayı nasıl içtin canım ya.Kızlar ben o zaman sizinle bugünkü menümü paylaşayım o karpuzu yemeseydim çok daha güzel olacaktı
sabah
kepekli kaşarlı tost
domates
peynir
2 litre kadar yeşil çay
ara
1 dilim ananas
biraz çilek
Öğlen
yaprak sarma 15 tane
ara
karpuz
akşam yemeği yemeyi düşünmüyorum bu kadar
Saat 21 itibariyle;
300 gr kavun
100 gr kiraz
153 gr elmaaa
hem spor yapma hem de saat 21'de meyve yeaferin bana!
Ben de bugün bir adet zeytinyağlı biber dolması , 1 su bardağı kadar yoğurt ve 1 küçük dilim tam buğday ekmeği yiyerek günü tamamladım canım. Evde olan çikolatalı bisküviden yememek için dayandım bu saate kadar, yemeden uyuyacağım inşallah :) iyi geceler...
gece baya zorlanmama rağmen, en büyük zaafım olan atıştırma kısmını atladım , ısrarlara rağmen biskremi ve beyaz çikolatayı yemedim. Mutluyum :)
Sabah da bir dilim tam buğday unlu ekmek ve kibrit kutusu kadar peynir yedim çayla.
Öğlenden sonra yanımda getirdiğim , içine yulaf kepeği ve yarım tatlı kaşığı bal koyduğum yoğurdu yiyeceğim.
Akşam da iş çıkışı spor var. Spordan sonra, tutarsam kendimi belki bir şey yemem ya da bir meyva ile geçiştirmeyi düşünüyorum.
gece baya zorlanmama rağmen, en büyük zaafım olan atıştırma kısmını atladım , ısrarlara rağmen biskremi ve beyaz çikolatayı yemedim. Mutluyum :)
Sabah da bir dilim tam buğday unlu ekmek ve kibrit kutusu kadar peynir yedim çayla.
Öğlenden sonra yanımda getirdiğim , içine yulaf kepeği ve yarım tatlı kaşığı bal koyduğum yoğurdu yiyeceğim.
Akşam da iş çıkışı spor var. Spordan sonra, tutarsam kendimi belki bir şey yemem ya da bir meyva ile geçiştirmeyi düşünüyorum.
canım cok az yıyrorsun bence sporda yapıosun ara ögunu ıhmal etmee...
tebriklerrrEn büyük sorun atıştırmalık kısmı bence.
Bugünkü sabah kahvaltım
1 domates (123 gr)
1 salatalık (95 gr)
1 yeşil biber (26 gr)
20 gr beyaz peynir
110 ml süt
sağol. Gerçekten akşam resmen sizden güç aldım atıştırmama hususunda. çünkü en büyük zaafım çikolata ve çerez. Yoksa yemekle falan o kadar aram yok. Birbirimize destek oluyoruz ne mutlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?