merhaba 2009 yılındada bu topikteydim hamile kalınca ayrılmıştım ilk gebeliğim 5 ay sürdü 6 ay sonra tekrarhamile kaldım ve şimdi 1 yaşında oğlum var..55 kiloyla hamile kaldım 73 kiloya ulaştım ve şimdi 59 kiloyum.bu kiloya kadarnasıl düştüm anlamadım çok da emzirmedim ama zaten ilk ay 60 kiloya düşmüştüm.bi ara 56 küsürlere kadar indim ama bi 15 günlük tatilden sonra 61 e yükseldim 2-3 aydır veremiyorum bir türlü 2 hafta akupunktur yaptırdım ondada çok bi etki göremedim. iznim bitti ve işe başlayacağım 2 haftaya kadar aslında yarın başlayacağım ama oğlum su çiçeği olunca rapor alıcam 10 gün kadar.neysee....
şimdiye kadar çok kışmadım ama akupunktura başladığmda çok güzel kesmitim ama o zamanda veremdim ekmeği azaltıp abur cuburu bırakıp ve 7 den sonra hiç bişi yeyememeye çalışıyordum hepi topu 1 kilo gitti.çok harekektsizim ve gaza gelmeye ihtiyacım var hatta 1 ay önce de b fit salonuna gittim ama ondada sürklilik sağlayamayınca ve yoğunluktan bıraktım. amacım 48-49 kilolara düşmek 3-4 ay içinde. boyum 1.54 ...burda yola sizinle devam etmek istiyorum ...olurmuu ...
ise basladiktan sonra yemem duzene girecektir.verecegime inaniyorum evde oldukca ekmek arasi olayina cok giriyorum.is yerim eve cok yakin yarin yuruyerek gidecegim.2 hafta sonra tam basladigimda da zamanim oldukca yururum.platesi bende cok seviyorum evde topu gordukce uzerinde bisiler yapiyorum ama oyle sureli degil.benimde hedefim 49.bu hedefim tam 6 aydır var,ama ben kilo almaya devam ettim,boğazım yüzünden,şimdi diyetimin 2. günündeyim,platese de başladım,dediğin gibi sporda motivasyon çok önemli.böyle yemeye devam edersem,daha beter olacak dedim,boğazıma hakim olabiliyrm şimdilik,spordada yaptıkça zayıflayacağıma inanıyorum,hiç canım istemezse en azından 20 dk yapayım diyorum.yani hep sonrasını düşünerek motive oluyorum.bide acıktıkça buraya bişeyler yazmaya karar verdim.birbirimize yedirtmeyelim.
ne zor işmiş ya.
64 ile başladım bilen bilir, daha doğrusu abartmayım 63.9
59'a hatta 58 küsürlere kadar indim.
en son geçen hafta cuma 59'dum.
haftasonu arkadaşlarla bira içtik (umarım şişirmiştir, sabah da kumpir falan rahat takıldım)
pazartesi sabahı 62 uyandım!
bugun yeniden 61'e düştüm de hep böyle mi olacak ya. az bir şey yiyince içince 3 kilo koyacak mıyım
regl dönemim yaklaştı, bugün yarın.
o yüzden de artmış olabilir diyorum.
yine girdim bi ton kilo verme ile ilgili yazılar okudum.
59'un altında olayım ya. lütfen.
Kızlar bende zayıflamak istiyorum uzun zamandır takip ediyordum sizi 160 boyundayım 54 kiloyum 49-50 olmak istiyorum geçen sene 58 dim nasıl zayıfladım hatrlamıyorum ama eskisi gibi cips kola fln yemyorum zayıflayanlar neler yapmamız gerektiğini söylesin lütfennn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?