50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benimde hedefim 49.bu hedefim tam 6 aydır var,ama ben kilo almaya devam ettim,boğazım yüzünden,şimdi diyetimin 2. günündeyim,platese de başladım,dediğin gibi sporda motivasyon çok önemli.böyle yemeye devam edersem,daha beter olacak dedim,boğazıma hakim olabiliyrm şimdilik,spordada yaptıkça zayıflayacağıma inanıyorum,hiç canım istemezse en azından 20 dk yapayım diyorum.yani hep sonrasını düşünerek motive oluyorum.bide acıktıkça buraya bişeyler yazmaya karar verdim.birbirimize yedirtmeyelim.

ise basladiktan sonra yemem duzene girecektir.verecegime inaniyorum evde oldukca ekmek arasi olayina cok giriyorum.is yerim eve cok yakin yarin yuruyerek gidecegim.2 hafta sonra tam basladigimda da zamanim oldukca yururum.platesi bende cok seviyorum evde topu gordukce uzerinde bisiler yapiyorum ama oyle sureli degil.
Aslinda guzel fikir her aciktigimizda buray bisiler yazsak ,okusak eminim yarari olacaktir.zaten ben onceden girdigimde sanki biri beni gozetliyormus gibi hissediyordumo zamanki ekip cok iyidi.eminim ayni duruma bu seferde girerim..

Kızlarrrrrr Merabaa

2 gün önce tartıldım 61 kilo geliyorum Boyum 1,64 çok tombiş gözükmesemde pantolonlarım olmuyor salıverdım ıyıce kendımı a 2-3 ayda resmen 5 kılo aldım . Acilen kilo verip eritme yapmam gerektiği kararına vardım ve diyet ve spora başladım .Hedefim 56 kilo inşallah.

Sabahları poğaça türü hamur iş i çok tüketiyordum bırde abur cubur ve akşam yemeğini geç yiyordum:125: bu kadarmı fark edermiş ya kaç kilo aldırttı bana yazık bana ya :26:

Ekmeği bıraktım , hamur işini bıraktım bakalım bu gidişatla ne kadar sürede kaç kilo vericem haydi BİSMİLLAH :82:

Bugün 9. günümdeyim,bu 9 günlük diyetin 4. ve 7. günlerinde tutamadım kendimi yedim. Her gün 40 dk. pilates yapıyorum.Hiç tartılmadım,korkuyorum hiç giden bişey yoksa diye,aslında incelmeyi hissediyorum.Şu an tatlı istiyorum,yememek için oyalanmaya çalışıyorum.

Son düzenleme:
Merhaba, ben 1.60 cm boyunda ve 59 kiloyum..rejim yapmak istiyorum ama malesef şu verilen litelere uyamıorum..çalışıorum şu saatte bunu ye bunu yap öğlen şunları ye gibi bir program uygulayamıorum kendime..öğlen yediğim yemek bilirsiniz personel yemekleri bol yağlı fln oluo artık yememeye çalışıorum onun yerine kreker meyve suyu fln yemeği tercih ediorum..onun dışında da spora yazılıcam yarın..sizin bana öneribileceğin liste yada başka bir şey varsa tavsiyelerinizi bekliorum..hedefim 50 malesef bir yılda 9 kilo alanlardanım...hadi bakalım herkeslere kolay gelsin::))

Merhaba ben de 1.57 boyundayım kilom başlıkların hiç birinde olmadığı için (47) en yakın burayı buldum :) ben de 44 kilo olmak istiyorum. Çünkü giydiğim kıyafetler o kilodayken daha iyi duruyor. Zayıfmış gibi gelebilirim size fakat zayıf değilim normalim ama 3 kilo vermek istiyorum. Bugünden itibaren başlıyorum ben de. Geçen sene kendimi 44 kiloya düşürdüğüm yöntemleri söyliyim. Çoğu bilindik şeyler aslında.

İnternetten istediğim bölge için (karın ve kalça) 75dakikayı oluşturacak şekilde video seçip her gün yapmıştım.

Saat akşam 8den sonra kesinlikle yemek yemek yok.

Hamur işi, tuz ve şeker yok, abur cubur yok.

Yemeğin suyunu yemiyordum. Çünkü yağı ve tuzu suyunda kalıyor.

Ekmek kepekli olmak koşuluyla günde 2 dilim yiyordum.

Öğlen veya akşama doğru yemek dışında acıktığım zamanlarda da evde yoğurda meyveleri doğrayıp onu yiyordum. Açlığı geçiriyor. Hem de sağlıklı ve kalorisi çok az. Hem de yaz mevsimindeyiz. Yoğurtla yenebilecek çok güzel bol meyveler var. Örneğin; şeftali,kiraz,çilek. İstediğinizi koyabilirsiniz.

Bir de ekşi şeyler yiyin. Metabolizmayı hızlandırıp yediklerinizin hemen kiloya dönüşmesini engeller. Limon yiyebilirsiniz abartmamak koşuluyla. Mesela günde yarım limon :)

aklıma gelenler bunlar. bu saydıklarımı tekrar yapmaya başlıycam. Bende en çok işe yarayan program. siz de bunları yapabilirsiniz :)

kızlar selaaam

57.7 ile yeniden buralardayım bu hafta işi sıkı tutmak istiyorum hergün paylaşım yapmaya çalışıcam yeniden canlandıralım şu topiğiii

200gr kadar taze fasülye yemeği
76gr yoğurt
minicik bi topkek

topik çook boş bu arada,diğer topiğimin kızları da yok oldular, yalnızım çoook

Kızlar bende zayıflamak istiyorum uzun zamandır takip ediyordum sizi 160 boyundayım 54 kiloyum 49-50 olmak istiyorum geçen sene 58 dim nasıl zayıfladım hatrlamıyorum ama eskisi gibi cips kola fln yemyorum zayıflayanlar neler yapmamız gerektiğini söylesin lütfennn :))

ne zor işmiş ya.
64 ile başladım bilen bilir, daha doğrusu abartmayım 63.9
59'a hatta 58 küsürlere kadar indim.
en son geçen hafta cuma 59'dum.
haftasonu arkadaşlarla bira içtik (umarım şişirmiştir, sabah da kumpir falan rahat takıldım)
pazartesi sabahı 62 uyandım!

bugun yeniden 61'e düştüm de hep böyle mi olacak ya. az bir şey yiyince içince 3 kilo koyacak mıyım
regl dönemim yaklaştı, bugün yarın.
o yüzden de artmış olabilir diyorum.

yine girdim bi ton kilo verme ile ilgili yazılar okudum.
59'un altında olayım ya. lütfen.

ben seni çok iyi anlıyorum çünkü bana da oluyo aynı şey bigün rahat bıraksam kendimi ertesi gün tartı +++++

Selam arkadasr..
Uzun zamandir basarisiz oldugum saglikli beslenmeye bugün tekrar basladim
sunu anladim ki, spor yapmadigim zaman saglikli beslenmede basarili olamiyorum
3. günden sonra yine tatlilara yagli yiyeceklere saldiriyorum.
Ancak spor yapip ter atinca kiymetini biliyorum,benim sirrim da bu.

Bugün kü menüm:
Sabah: 1 kase light süt ile corn flakes
Öglen: Etsiz lavassiz, 4 cig köfte ve marul
Aksam: Yagsiz sini köfte (cakma icli köfte )
Ve aralarda bol bol limonlu tarcinli Yesil cay detoks amacli

Spor:
Slim Start it up 1.gün 25 dk

Herkese kalorisiz günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…