50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam arkadaşlar yeniden diyet serüvenine bugünden itibaren başlıyorum. şu iradesizlikten dolayı kilo eklendikçe ekleniyor. Kendinize nasıl motive ediyorsunuz bana da söyleyin

Ben hep 48 49 kiloydum. ama nasıl oldu bilmiyorum tam 60kiloya cıktım ve sıkı bir diyete başladım. Bugün sabah Special K sade olanından bir kase süt ile karıştırıp yedim. Ofise geldim bitane doğanın 7si bi arada bitki çayı var ondan içtim su içtim3 bardak saat 11 gibi galeta yedim 3 4 tane şuanda oturduğum yerden karnımı içime çekip bırakıyorum inaşallahhhhh 10 kilo veriririm ekimde nişanım var ve göbek aldı başını gidiyo iğrenç duruyo kafayı yicem göbek yüzünden eğer daha iyi tavsiyelernz varsa nolur yardım edin..

65 kilodan 57 kiloya düşmeyi başarıp tekrar 59 çıkmayı başardım
kendimi tebrik edyrm
bugün başladım diyete aslında dyet değil spora başlayacağım
çünkü hava sıcak ve pek fazla yemek yiyemiyorum
jıllıana başlayacam ama ara vermek yok bu sefer
hedef uzun 52 olmaya çalışacam
hatta vücut seneye kadar iyice toparlasın çünkü bikini giymek istiyorum
ama vücutta çatlakta çok
bilemedim

ben 1.66 boyundayım ve 55 kiloyum kilomu söylediğimde herkes zayıfsın zaten gibi tepkiler veriyo ama fazlalıklarım hep basende oldugundan 55 kiloyken daha fazla gösteriyorum((( eylüle kadar 50 olmam lazım cok zor degil aslında ama su 5 kilo yapısmıs cinsten, umarım bu ramazanı avantaja cevirebiliriim

Yaparsın canım ya eğer oruc tutmuyorsan aksamüstü 6dan sonra hicbirsey yeme,sadece su ve sabah ac karnına 1 bardak sıcak su ic ben bu sekilde 1 ayda 60dan 55e inmistim kesinlikle faydasını görürsün

Nisanın simdiden hayırlı olsun umarım cok mutlu olursun:)))) göbek icin günde 50 mekik cekersen gercekten cok fydası oluyor ben bir ara göbeğime strec film sarıp yürüyüs yapıyordum asırı terletiyordu ama sonradan bunun saglıksız oldugunu düsünüp bıraktım sonucta hava almasını engelliyor. Dediğim gibi her ne kadar zor gelsede üsenmeyip hergün 50 mekik cekersen göbeğinin eriyeceğini düsünüyorum tabi beslenmende sağlıklı olmalı

Yaparsın canım ya eğer oruc tutmuyorsan aksamüstü 6dan sonra hicbirsey yeme,sadece su ve sabah ac karnına 1 bardak sıcak su ic ben bu sekilde 1 ayda 60dan 55e inmistim kesinlikle faydasını görürsün

akşamları yemek yemiyorum ama işte hava sıcak diye soğuk içeceklere saldırıyorum ıce mocha smoothie milkshake derken bu hale geldi işte vermem lazım da al ver vücudu mahvettik çatlak hep sporla düzelir mi acaba

geçen sene de yazıyordum burada o zaman hedefim 59dan 52ye düşmekti gel zaman gşt zaman kışın spora gittim 55e düşmüşüm fark etmeden şimdi 50 kilo olmak ıstıyorum denızde bikini de giydim ama basen ve kalın bacaklarım incelmiyor evde spor yapıp rejime başlıyorum uno denge lıght ekmegım ve yagsız sütümü hazırladım bile..:)

bugünkü menüm
sabah dil peyniri beyaz peynir
yarım simit yeşil zeytin domates salatalık
öğlen kıymalı patlıcan erişte ayran
saat 3 gibi cornetto
akşam 7 de güllaç o kadar

Ben de 5-6 kilo vermek istiyorum ama ramazanda mümkün değil gibi. Sofradan kalktığımda zaten saat dokuz olmuş oluyor bir de üstüne gece yeyince... Benim zayıflama planlarım ramazandan sonraya kaldı gibi. Hem oruç tutup hem zayıflayabilen var mı?

Arkadaşlar benim 1.5 ay önce 55.700le başladım..Bugün itibariyle 49.600'üm..Darısı başınıza..Size önerim akşam sakın ağır yemeyin..Ekmek pilav vs.. Bunlar öenmli..Bir de tatlıyı çıkarın hayatınızdan.. Dondurma yiyebilirsiniz biraz.. Bu arada diyetim bitmedi. Bayrama kadar 47.500 felan olıurum herhalde. Yaz diye yemem de kesildi biraz..

Kızlar 3 kilo gitmiş bile.Oruç tutarken de zayıflayabileceğimi gördüm.Kalori hesabıyla zayıflıyorum.Boy ve kilo orantıma göre günde 500 kaloriyi geçmezsem ayda 4,5 kilo verebiliyormuşum.Bende 500 kaloriyi geçmiyorum.Porsiyonlarımı küçülttüm salata yoğurt tüketiyorum.Ve asla pide yok etimek ve ya 1 dilim kepek.

Son düzenleme:
Merhaba herkese selam.
Ben bundan 1yıl önce 52 kg idim ve yaşıma göre çok iyiydim.Bu arada 44 yaşındayım ve 1.52 cm boyundayım.
Yıllarca devam ettiğim plates ve yogayı bıraktıktan sonra vücudum 6 -7 ay direndi ve kilo almaya başladı. Ayrıca sarkmalarımda oldu
Hadi bakalım biriniz el atın en az 6 kg vermeliyim. Şuan 58 ve 59 arasında gidip geliyorum. Azimliyim başarırım yeter ki isteyeyim ve istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum

heyyyyyy merhabalar.
boyum 1.72 kg 59.3 55 olcam ıns. oruclu ıken daha ıyı zayıflanır sporla tabi..bana yol arkadşlığı edecek kimse varmı rakip olalım

Kızlar merhaba ben bir şey sormak istiyorum: şubattan mayısa kadar diyet yaptım şubattan beri adet olamıyorum ilaç kullandım fayda etmedi şuan 164 boyunda 50 kiloyum çok az göbek var bu göbek değilde adet olamadığım için oluşmuş bir şişkinlik falan mıdır? herkes öyle diyor ama emin olamadım aynaya baktıkça tribe giriyorum kiloluyum diye haftaya tekrar doktora gidicem daha etkili bir ilaca başlıyacağım bu arada, umarım işe yarar

Kızlar ben mart ayında tartıda 59.9 u görmemle diyete ve spora başladım. 3 haftada 57 oldum ama sonra canım tatlı çekti ve diyetten bıktım spordan yoruldum bıraktım 1 hafta kadar. Derken sonra tekrar başladım bıraktım. 3 kez tekrarladım bunu. Şimdi tekrar başladım bu zamana kadar 54kg olmayı başardım. Boyum 168 hedef kilom önce 52 sonra 50 ve en son 48. Bacaklarım inceldikten,sıkılaştıktan sonra ve düz ve sıkı bir karna sahip olduğumda bırakıp normal düzenime dönmeyi planlıyorum.Bu belki 48 kiloda olur belki 46 o yüzden şimdilik sağlıklı beslenip,spor yapmaya çalışıyorum sadece. Hep beraber kilo vermek kesinlikle çok yararlı ve motive edici bence. Şu andaki motivasyonum sevgilimle çıkıcağımız tatil. 25inde çıkıcam ve o zamana kadar 53 olucam. Umarım hepimiz başarırız herkese başarılar,iradenizi koruyun bol su için ve asla sporu ertelemeyin!

Son düzenleme:

aynı durum bende de var su çsem yarıyor sıkıldım artık ben de 2 hafta önce 54 kiloya düştüm suan 59 u görüyorum zayıflamak istiyorum ekmek vs bu tarz seyler yemiyorum ama bunalım geçiriyorum kendi kilomun arttığını görünce kafayı yiyorum bıktım artık

çok sevindim adına keske bende oyle zayıflayabilsem benimde hedefim 52 veya 50 kilo banada yardımcı olurmusunz Lütfenn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…