Yaparsın canım ya eğer oruc tutmuyorsan aksamüstü 6dan sonra hicbirsey yeme,sadece su ve sabah ac karnına 1 bardak sıcak su ic ben bu sekilde 1 ayda 60dan 55e inmistim kesinlikle faydasını görürsün65 kilodan 57 kiloya düşmeyi başarıp tekrar 59 çıkmayı başardım
kendimi tebrik edyrm
bugün başladım diyete aslında dyet değil spora başlayacağım
çünkü hava sıcak ve pek fazla yemek yiyemiyorum
jıllıana başlayacam ama ara vermek yok bu sefer
hedef uzun 52 olmaya çalışacam
hatta vücut seneye kadar iyice toparlasın çünkü bikini giymek istiyorum
ama vücutta çatlakta çok
bilemedim
Nisanın simdiden hayırlı olsun umarım cok mutlu olursun:)))) göbek icin günde 50 mekik cekersen gercekten cok fydası oluyor ben bir ara göbeğime strec film sarıp yürüyüs yapıyordum asırı terletiyordu ama sonradan bunun saglıksız oldugunu düsünüp bıraktım sonucta hava almasını engelliyor. Dediğim gibi her ne kadar zor gelsede üsenmeyip hergün 50 mekik cekersen göbeğinin eriyeceğini düsünüyorum tabi beslenmende sağlıklı olmalıBen hep 48 49 kiloydum. ama nasıl oldu bilmiyorum tam 60kiloya cıktım ve sıkı bir diyete başladım. Bugün sabah Special K sade olanından bir kase süt ile karıştırıp yedim. Ofise geldim bitane doğanın 7si bi arada bitki çayı var ondan içtim su içtim3 bardak saat 11 gibi galeta yedim 3 4 tane şuanda oturduğum yerden karnımı içime çekip bırakıyorum inaşallahhhhh 10 kilo veriririm ekimde nişanım var ve göbek aldı başını gidiyo iğrenç duruyo kafayı yicem göbek yüzünden eğer daha iyi tavsiyelernz varsa nolur yardım edin..
Yaparsın canım ya eğer oruc tutmuyorsan aksamüstü 6dan sonra hicbirsey yeme,sadece su ve sabah ac karnına 1 bardak sıcak su ic ben bu sekilde 1 ayda 60dan 55e inmistim kesinlikle faydasını görürsün
kızlar bende 57 yım54 olmakj ıstıyorum. aksmaları cok az yedıgım zmana ve tatlıyı kesersem ıkı kılo verıyorum ama spor falan asla zayıflatmıyor ..suna yıne 57yı gordum sinir oluyorum zayıflasam ayıne kılo alıyorum
çok sevindim adına keske bende oyle zayıflayabilsem benimde hedefim 52 veya 50 kilo banada yardımcı olurmusunz Lütfenn.Kızlar ben mart ayında tartıda 59.9 u görmemle diyete ve spora başladım. 3 haftada 57 oldum ama sonra canım tatlı çekti ve diyetten bıktım spordan yoruldum bıraktım 1 hafta kadar. Derken sonra tekrar başladım bıraktım. 3 kez tekrarladım bunu. Şimdi tekrar başladım bu zamana kadar 54kg olmayı başardım. Boyum 168 hedef kilom önce 52 sonra 50 ve en son 48. Bacaklarım inceldikten,sıkılaştıktan sonra ve düz ve sıkı bir karna sahip olduğumda bırakıp normal düzenime dönmeyi planlıyorum.Bu belki 48 kiloda olur belki 46 o yüzden şimdilik sağlıklı beslenip,spor yapmaya çalışıyorum sadece. Hep beraber kilo vermek kesinlikle çok yararlı ve motive edici bence. Şu andaki motivasyonum sevgilimle çıkıcağımız tatil. 25inde çıkıcam ve o zamana kadar 53 olucam. Umarım hepimiz başarırız herkese başarılar,iradenizi koruyun bol su için ve asla sporu ertelemeyin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?