50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

boyum 175 59 kiloyum 54 kiloya düşdütümde gayet güzeldim şimdi kilo aldıkca köbeğim katlanmaya basladı basenlerim büyüyor iç bacaklarım yağlandı giydiklerimi yakıstırmıyorum yardım ederseniz eğer kiloyu verebileceğime inanıyorum simdiden çok tesekkür ediyorum

canım senin boyun kilon kaç?

spor yaptım 1 sene işe yaradı çok azim gösterdim hiç birşey yemedim ama şuan yemesemde kilo alıyorum yani bu sıralar ramazanda veririm diye düşündüm ama alıyorum ve gerçekten çok huzursuz oluyorum hollywood diyeti gerçekten işe yarıyosa yada sizin bildiğiniz birşey varsa eğer bana yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekiyor bire bir uygularım işe yarayan ne varsa

hareket edip yediklerine dikkat etmekten başka çare yok malesef.. ve bolsu içmek kadar yararlı bişey görmedim ben hiç bişey yapamıyosan abur cuburu kesip günde en az 2.5lt su iç

hareket edip yediklerine dikkat etmekten başka çare yok malesef.. ve bolsu içmek kadar yararlı bişey görmedim ben hiç bişey yapamıyosan abur cuburu kesip günde en az 2.5lt su iç

abur cuburla aram iyi değil zaten ama bu sıralar çıldırcak gibi oluyorum evde oturdukca kendimi kaybediyorum sinirleniyorum kilo konusunda takıntılıyım haklısın çok tesekkür ediyorum yardımın için denicem ve gelismeleri yazıcam :)

Arkadaşlar herkese yararlı olsun diye genel olarak yazıyorum.
Çünkü birkaç tane yardım talebi mesaji aldim.
Şöyle aciklayayim.Ben senelerce balik etli bir insan olarak yasadim.Bunun nedenini de şimdi anliyorum. Annem aşırı yağlı yemek yapıyor. Beyaz ekmek cok yemisim. Gece yarim ekmek arasina domates peynir yer yatardim. Biraz balik etliydim evet ama son zamanlarda 66.700u görmeye baslamistim. O zamanlar esimle evlenmemistim. Yiyip içip geziyorduk anca:) O da 16 kilo almisti. Sonra dedik ki buna bir care bulmak lazım. Sonra esim doktor olduğu icin kalori hesabina göre yaptık. Yemeklerin kalorilerini hesaplayarak yedik. Örneğin bayanlar gunde 2000 kalori almalilar. Kilolarını korumak için. Ama eğer kilo vermek istiyorlarsa daha az yemeliler.ben hep 1000 kalori ve alti yedim. Ama patates, pilav, mayonez, beyaz ekmek, tatli yemedim.Meyva suyu icmedim. Light kola içtim aciktigimda. Genelde balık ağırlıklı besleniyorum.ya da et tavuk.
Ocak ayinda başlayıp haziran 26da evlendim.o gun 52 idim. Genelde 2 sene öyle kaldim.
Bu Kış pek dikkat etmedim. 55.700e ciktim. Mayis ayinda başladım ve şuan 49.400um.devam ediyor.mesela bugün sabah kahvaltida az yiyip aksam balik yedim izgara.
Soyle soyleyeyim. Yani az yemediginiz sürece kilo veremezsiniz. Ama aç kalmak da çözüm değil. Metobolizmayi hep sasirtmak lazım. Şekersiz kahve, yeşil elma bunu cok iyi yapiyor.
Benim hiçbir zaman gobegim olmadi. Bacaklarim ve basenlerim kalindi. Bisiklet cevirdim cogu aksam.halen günde 80 kere oturup kalkiyorum ayakta.cok ise yariyor. Ama şunu söyleyeyim. 49'um ama (48'e ramak kaldı) halen yaglarim var. 47ye kadar felan inicem. Baktim olmadi liposuction yaptiricam.yaglari aldiricam yani.( insanlar böcek gibi kaldin aşırı zayifsin diyor ama ben halen yaglari goruyorum)
Bu arada boyum 1.60.
Sorulariniz olursa cevaplarim her zaman.

esenbike,teşekkürler paylaşımın için.Naçizane bir tavsiyem olcak,benimde göbeğim yok ve yağlar sadece basenlerimde toplanıyo,zaman zamn 2-3kg fazllaığım oluyodu ,dikkat ettiğimde zor da olsa veriyodum ama bir süre sonra tekarr oluyodu,2yıl önce evde internetten izleyerek pilates yapmaya başladım ve yedikelrime de dikkat ederk yağlarımdan kurtuldum.Kışın 2 ay yapmadım ve yeniden yağlandımm.Mayısta falan tekrar yapmaya bşaldım ve şimdi çok iyiiym.Size tavsiyem zaten beslenme düzeninizi oturtmuşunuz,pilateste basen-kalça bölgelerine uygun basit hareketelr var,haftada 2-3gün yarım saat yapmayı deneyin,inanın çok yaararını görceksiniz

Ramazanın başından beri yediklerime dikkat ediyorum 52 den 48.500 e indim.O 50nin altına düştüğümü görünce daha çok şevk geldi inanın şuan daha da dikkatli besleniyorum. Tavuk+salata+yoğurt ve arada kepekli makarna.Çorba içiceksem 1 kepçeden biraz daha az. Tavsiyem yiyeceklerin kalorilerini hesaplamanız.Ben telefonumu öyle bir program indirdim yemeden önce hemen hesaplıyorum :)

Kızlar selam. Bu konuya uzun süre önce yazıyordum. Şimdi tekrar burdayım.
1 yıl önce 63-64 kilo arasındaydım. 1 yıl düzensiz diyetler ve spor eşliğinde 54 kiloya indim.
şimdi tekrar kilo almaya başladım ve 55.6 kiloyum. Spora devam ediyorum ama çok yediğimden kilo alıyorum. Bugünden itibaren yediklerime içtiklerime dikkat etmeye başladım.
55 kilo olmama rağmen vücudum çok yağlı hiç sıkı değil bu yüzden kilolu gözüküyorum.
Şirketten bir arkadaşımla aynı elbiseyi beğenmiştik ve 38 bedenden sadece 1 tane kalmıştı. Önce o denedi ve ona olmadı. Oda bana olmuyorsa sana hiç olmaz dedi. Üstelik kendisi 58 kilo ama benden çok daha zayıf gözüküyor. Bu olayın üstüne iyice hırslandım.
Hedefim 50 kiloya inip sporla birlikte sımsıkı bir vücuda sahip olup kıskanç arkadaşlarımı çatlatmak :))
Ben kalori hesabına fazla uyamıyorum. Uyguladığınız başka diyetler var mı?

buble,sana karatay diyetini tavsiye ederim,diyete başlayınca bir süre sonra beslenme şeklinizi oluşturuyo.mesela pirinç,ekmek,patates gibi karbonidratlara veda ediyosunuz.ben sadece 1,5kg verdim ama şimdi pilates+karatyla kilo almıyorum.karatyla çevremdekiler daa çok kilo verdiler.formda karatay diyetiyle ilgili topikler var,bi bakın derim.ben burdan öğrenip,kitabını da aldım ve şimdi çeveremdekileri de zayıflatıyorum:)

bende bağırsak problemi var o nedenle çok yavaş kilo veriyorum.Ben 1 ayda 1,5 kilo verdim,bnle diyete başlayan arkadaşlarım 5-6kg verdiler.

kızlar bende 59 kg ve okul acılmadan 50ye inmek istiyorum ve okul eylül başı acılıyor :26:
ramazanda neler yapıyor neler yiyorsunuz :18:

Ay arkadaslar sabah 1 domates ve 1 yumurtayla yagsiz menemen yaptim yedim. Sonra 4 gibi de lahve içtim. Suan cok aciktim ama dayanmaliyimmmmm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…