50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar. dün çok iyi gittim. sabah ton balıkla iki dilim sandivic, az bir şey. öğlen genelde neskafe şekersiz, çay şekersiz. akşam da tavuk yedim. bu kalori hesabına göre çok çok altta.
bugün de sabah yoğurt-yulaf
öğlen üç beş çubuk kraker, akşam yine et yemeyi planlıyorum.
regl olmadım hala, olsam eminim 2 kilo hop diye gider de rahatlarım.
uuuuf 50'ler güzel kilolar ama 50 altı süperr

Sabah: 1 kase light süt ile corn flakes
Öglen: Yagsiz sini köfte (cakma icli köfte )
Aksam: Tel sehriye corbasi, tavuk sote

Spor:
Slim Start it up 1.gün 25 dk, 30 dk yürüyüs

Mrb kızlar evet ramazan yaklaşıyr bn tuutyorum oruç ama en fazla verdiğim kilo geçen sene 2 kg oldu bakalım bu sene yemeklere saldırmak yok en güzeli çorba :) sabah kahvaltılarında ble çorba içiyorum artık

merhaba canımm 2 kilo versem bana yeter neler yaptın geçen sene ramazandaa ???

merhaba canımm 2 kilo versem bana yeter neler yaptın geçen sene ramazandaa ???

bnmde 2 3 kilo vermem lazım inş ramaznda o da gider :) artı bşy yapmadım zaten fazla yiyemiyordum ama yemekten snra çok ağır hissetiğim için kendmi dışarı çıkıp kızlarla yürüyüş yapardık onun faydası olablilr :))

aynı ben hiç beceremedim zaten bugüne kadar ramaazanda kilo vermeyi

o ramazan pidelerine bolca tereyag sürücen bi güzel yicen dimi ama :))
yok saka saka bu sene kendimi tutmaya kararliyim tabiki güzel tüyolar lazim

arkadasim sahurda CORBA Fikri yatti aklima, kesinlikle hamurisi- ekmek yiyip yatmayalim en zararlisi onlar.
Birde iftardan sonra yürüyüs cok mantikli, insallah yemekten sonra tansiyonum düsmez bayilmam da fit bi sekilde yürüyüse cikarim esimle :)

Sabah: Kepekli kasarli tost
Öglen: Sini köfte
Ara: 2 kuru incir
Aksam: Tel sehriye corbasi, cupura ve salata

Spor:
Slim in 6, start it up 3.gün 25 dk
30 dk yürüyüs

form cay kayisili limonlu tarcinli suyum

öncelikle slm arkadaşlar,

yaklaşık 1 ay önce diyete basladm. 1ayda 4bucuk kılo vermeyı basardım ama tam 1 haftadır kılo vermm durdu banada yardımcı olursanız sevnırım...:))

yaklaşık 1 ay önce diyete basladm. 1ayda 4bucuk kılo vermeyı basardım ama tam 1 haftadır kılo vermm durdu banada yardımcı olursanız sevnırım...:))

Bence Bünyen Çok hızlı az yemeye alıştı ve yavaşladı ama diyete devam edersen yne vereblrsn :) nasıl verdn 4.5 kiloyu tam vermem gereken kg :))

boyum 1 49 ve 59 kıloydum hazıranın tam 1nde başladım sabahları pazar gunlerı harıc az yyrm sadece 1 elma yda poğaça tarzı yaklaşık ık haftada yarım kase gevrek yedım öğlenlerı yoğurt salata çorba yada yagsz yemek yedm aksamlarıda aynı sekılde haftanın bırkac gunu az çerez cekırdek yada bıskuvı yedm ama cok az :) bu sekılde verdım ve bol su tüketerek işim masa başı olduğu için spor yapamıyrm maalesef eylülde dugunum var ve hedefim 48:)

Sabah: Kepekli kasarli tost
Ara: 1 kuru incir
Öglen: tel sehriye corbasi

Spor:
Slim in 6, start it up 4.gün 25 dk

Kizlar siz menü bildirimi yapmiyormusunuz yahu ? kendi kendime yaziyorum gibi oldu

2-3 gün sadece proteinle beslenmeni öneririm bol su ve yesil cay ile

merhaba arkadaşlar. Ben de 1 seneden az bi sürede anti depresanlar yüzünden 50kilodan 65 kiloya çıktım.Bu benım ıcın buyuk bı soktu cunku hıc anlamadım.Üniversiteye başladım. Diyetisyene gittim spora gittim suan 58 kiloya indim.Ancak hala kocaman bir göbeğe ve kocaman sarkan bir gıdıga sahibim.24 agustosa kadar zayıflamak zorundayım.Ramazan da geldı malum dıyet ıslerı nasıl olacak.Bi yardım edın lutfen!

Selam kızlar. Bende kullandığım antidepresanlar yüzünden 45 kilodan 52 kiloya çıktım.Boyum 155. Hedefim tekrar 45e inmek biraz geç kaldım ama yarın diyete başlıyorum . Tek başıma başarılı olamadım biçok kez denedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…