50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Veeeee...200 gram daha gitmisti bu sabah..59.200'um:))
Bakalım sabah tartilinca ne olacak:)) Yasasin zayiflikkkk:))

Bu sabah sadece yoğurda yulaf ezmesi ve şeftali dilimleri ekleyerek yedim. Şu saate kadar henüz başka bişey yemedim. Çok tok tutuyor! :)

Adet dönemine girdim. Bu donemden nefret ediyorum ya off.Tartida fazla çıkıyorum ya deliriyorum.Ama sonra birden düşüyor o iyi oluyor..:))

Benden başka zayiflayan yok mu yaaa..
Bu arada 48.900'u gördüm. Yuppi. Kaldi 1 kilo 400 gram.

Merhaba arkadaş bende aranıza katılabilir miyim ? Boyum 1,60 74 kilodan 52,5 düştüm 50 olmak istiyorum ama şu 2,5 kiloyu bir türlü veremedim irade sıfır oldu cnm herşeyi yemek istiyor. Belki bende burda yediklerimi yazsam şu vermem gereken 2,5 kiloyu da veririm :)

Bugün yediklerim ; sabah 12 gibi kahvalti 1dilim kepek ekmeği, peynir çay ara; küçük bir dilim güllaç akşamda kv yemeğe davetliyiz orada da az yerim.

Merhaba bende tekrar geri geldim 61 kiloyu gorunce :) iki haftadir diyet yapiyorum kalori sayarak oructa tuttugum icin zor oluyor spor yapamiyorum ve iki kilo verebildim iki haftada.
Iftar is yerinde oldugum icin
1 adet kofte durum 400 kalori
2 bardak ayran 140 kalori
Geceleri 2 litre su iciyorum mutlaka ve sahurdan sonra bi saat daha oturuyorum
Hedef 50 boy 1.65 :)

Tabiki arkadasim..insan buraya yazınca motive oluyor. Bende 55.700den dustum.suan 48.900'um.ama adet donemim.Hedef 48.500.ins. bayrama kadar duserim.acelesi yok.50 alti zor oluyor vermek ama insana her giydiği yakisiyor.
2.5 kilo nedirki.Bence 2 hafta olmadan verirsin.

pazartesi sabah aç karnına 61.1 kg ile başladığım diyetim 2 gün davetli olmama rağmen 4.gününde tartıda sabah aç karnına 58.8 i gördü. Tokken tartıldığımda tam 1 kg farkediyor. o kiloyu kaale almıyorum. gün be gün yediklerimi yazacağım. sihirli 3 tane formülüm var. bu formül bana geçen yaz 2 ayda 10 kilo verdirdi ki çoğu zaman yedim içtim hiç kısmadım kasmadım :) şimdi o 3 sihirli formüle tekrar değinip hedefim olan 50 kiloya ulaşacağım arkadaşlar kalan 8.8 kg. kalan zaman 20 gün

Bugün yediklerim:

Kahvaltı:5 adet yaprak sarması az çok az yağlı ve tuzsuz
1 dilim kepek ekmeği 5 adet yeşil zeytin 1 kk peynir

öğle:100 gr haşlanmış tavuk,semiz otlu yoğurt ekmek yok

Ara:birkaç adet ekşili ufak kayısı

Akşam(18.00) Haşlanmış tavuk salata tuz ve yağ yok nar ekşili

max bugün 700 kalori almışım. ee tabi yürüyüş de yaptım koşu bandımda :) 25 dk yürüdüm ve koştum indiğimde terden boğuluyordum :) hergün yazacağım ama sadece haftada 2 gün tartılmalıyım yoksa moraller bozuluyor :) kolay gelsin bana ve sizlere canlarım :))

Ben her sabah sadece kilotla tartiliyorum. Bazen gram fazlasi oluyor.o yemekle degil vücutla baglantili.dediginiz gibi haftada 1, 2 tartilmak en iyisi ama dayanamıyorum iste.

O zaman gelismeleri bekliyorum:)) verilmeyecek kilo degil.50-60 arası hızlı düşer. Ben diyet konusunda biraz deneyimliyimdir. Eşim de hekim. Sorularınız olursa yardımcı olurum bildiğim kadariyla.

O zaman gelismeleri bekliyorum:)) verilmeyecek kilo degil.50-60 arası hızlı düşer. Ben diyet konusunda biraz deneyimliyimdir. Eşim de hekim. Sorularınız olursa yardımcı olurum bildiğim kadariyla.

esenbike çok teşekkür ederim ilgin ve alakan için :)

kahvaltı:1 küçük kare peynir tuzsuz
1 dilim kepek ekmeği
1 adet salatalık yarım domates

öğle:50 gr tavuk haşlama
semiz otlu yoğurt 1 küçük porsiyon
Yarım dilim kepek ekmek

Karnımda o açlık hissini ölesiye yaşıyorum. Çikolata sever biri olarak çikolatasız 5. günüm. Sabah tartıldığımda aç karnına 58.8 kg idim. Çalışan bir bayan olduğum için bu yiyecekleri iş yerime taşıyorum zaten ne var ki içinde minnak bir poşete sığıyor :) 6 da evde olduğumda patlıcan salatamı yiyip koşu bandıma çıkacağım.

Dün gece uykumdan uyandıran açlık hissi 3 saat devam edince 11 gibi 1 bardak ayran içtim. Zararlı olur mu Esenbike sevgiler :)

Ben her sabah sadece kilotla tartiliyorum. Bazen gram fazlasi oluyor.o yemekle degil vücutla baglantili.dediginiz gibi haftada 1, 2 tartilmak en iyisi ama dayanamıyorum iste.

Sevgili esenbike sanırım bu forumdaki bu konuyu senle ben yürüteceğiz :)) bende aynen sadece kilotla tartılıyorum :) ne varsa fazlalıklar gitsiiiiiin :)

sihirli 3 formula bizimle paylaşırmısın, sakıncası yoksa ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…