Merhaba arkadaş bende aranıza katılabilir miyim ? Boyum 1,60 74 kilodan 52,5 düştüm 50 olmak istiyorum ama şu 2,5 kiloyu bir türlü veremedim irade sıfır oldu cnm herşeyi yemek istiyor. Belki bende burda yediklerimi yazsam şu vermem gereken 2,5 kiloyu da veririm :)
Arkadaşlar 48.700'e düştümmm.Yuppiiiiii.Kaldi 1 kilo 200 gram.
esenbike kaç kilo ile başladın canım ve boyun kaç?
Bugün yediklerim:
Kahvaltı:5 adet yaprak sarması az çok az yağlı ve tuzsuz
1 dilim kepek ekmeği 5 adet yeşil zeytin 1 kk peynir
öğle:100 gr haşlanmış tavuk,semiz otlu yoğurt ekmek yok
Ara:birkaç adet ekşili ufak kayısı
Akşam(18.00) Haşlanmış tavuk salata tuz ve yağ yok nar ekşili
max bugün 700 kalori almışım. ee tabi yürüyüş de yaptım koşu bandımda :) 25 dk yürüdüm ve koştum indiğimde terden boğuluyordum :) hergün yazacağım ama sadece haftada 2 gün tartılmalıyım yoksa moraller bozuluyor :) kolay gelsin bana ve sizlere canlarım :))
pazartesi sabah aç karnına 61.1 kg ile başladığım diyetim 2 gün davetli olmama rağmen 4.gününde tartıda sabah aç karnına 58.8 i gördü. Tokken tartıldığımda tam 1 kg farkediyor. o kiloyu kaale almıyorum. gün be gün yediklerimi yazacağım. sihirli 3 tane formülüm var. bu formül bana geçen yaz 2 ayda 10 kilo verdirdi ki çoğu zaman yedim içtim hiç kısmadım kasmadım :) şimdi o 3 sihirli formüle tekrar değinip hedefim olan 50 kiloya ulaşacağım arkadaşlar kalan 8.8 kg. kalan zaman 20 gün
O zaman gelismeleri bekliyorum:)) verilmeyecek kilo degil.50-60 arası hızlı düşer. Ben diyet konusunda biraz deneyimliyimdir. Eşim de hekim. Sorularınız olursa yardımcı olurum bildiğim kadariyla.
Ben her sabah sadece kilotla tartiliyorum. Bazen gram fazlasi oluyor.o yemekle degil vücutla baglantili.dediginiz gibi haftada 1, 2 tartilmak en iyisi ama dayanamıyorum iste.
Canım 2 sene önce 67.700dum..sonra 4 ayda 52ye düştüm. 2 sene öyle kaldım. Sonra 55.700le basladim mayisin sonunda.Simdi 58.700um.haftada 1 kilo bile dusmuyor artik. Gram gram düşüyor. Çok az yiyiyorum.
pazartesi sabah aç karnına 61.1 kg ile başladığım diyetim 2 gün davetli olmama rağmen 4.gününde tartıda sabah aç karnına 58.8 i gördü. Tokken tartıldığımda tam 1 kg farkediyor. o kiloyu kaale almıyorum. gün be gün yediklerimi yazacağım. sihirli 3 tane formülüm var. bu formül bana geçen yaz 2 ayda 10 kilo verdirdi ki çoğu zaman yedim içtim hiç kısmadım kasmadım :) şimdi o 3 sihirli formüle tekrar değinip hedefim olan 50 kiloya ulaşacağım arkadaşlar kalan 8.8 kg. kalan zaman 20 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?