50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım harika gidiyorsun devam et boyle. Senin gibi az yiyerek kilo verilir. Bazi listelere bakiyorum da öyle cokki. Sonra da diyolar neden veremedim. Veremezsin tabi.
Aynı bende senin gibiyim her gece aç yatıyorum. Yemek yemeyi seven biri olarak bu eziyet :)))
Bu arada ayran içmek zarar değil yarar. Çünkü protein. Ben bazen ayran alip içiyorum. Kilo vermede yarari var.
Sana tavsiyem sekersiz sutsuz kahve ic. Metobolizmayi çok hizlandiriyor. Sekersiz icemiyorum ben o yüzden tatlandırıcı aldim.onunls içiyorum.

Sevgili esenbike sanırım bu forumdaki bu konuyu senle ben yürüteceğiz :)) bende aynen sadece kilotla tartılıyorum :) ne varsa fazlalıklar gitsiiiiiin :)

Ne yapalim canım takiliriz bizde:))
Adet olmam lazim1, 2 güne. Her tarafim sis. Canimm çok bişeyler çekiyor ama yemiyorum:)))
Çünkü sabredince adetten birkaç gun sonra birden kilo düşüyor super oluyor. Bu arada adet doneminde 1, 2 kilo fazla çıkar tartida ona aldanmayin. Benim yarin oburgun 50yi gorurum sabahlari.off gecici olduğunu bilsem de nefret ediyorum!

canım esenbikem bitter kare çikolatalardan her adet gününde günde 1 kare yani 12 kare oluyor sanırım adette unuttum çinkü 1 aydır çikolata yemiyorum :) 1 karesini ye ama bitter olsun bitter hem iştah kapatıyor hemde isteği bastırıyor. En azından yemeklere saldırmamış olursun. Ben mens (adet) dönemimi atlatıp ertesi gün başladım rejime çünkü 1 ay bana yeter. Aslında doğrusu hayat boyu devam ettirmek. REjimimin sonunda herşeyden yiyeceğim ama 1-2 kaşık. inanın insan öylede doyuyor. Bugün pizza canım istedi ve tatil günüm hakettim çünkü 2 kilom gitmişti :) açken 61.1 gelen ben tokken 59.1 geliyorum :) maşallah diyorum kendime ve 600 kalorilik bir öğün yedim 3 küçük dilim ince hamurlu pizza ve yanında light kola kalorisi 1 :) sonra yürüdüm koşu bandında 40 dk. ve buda 250 kalori demek :) pizzayı saat 4 te yedim öncesinde canım birşey istemediği için kahvaltı dahi etmemiştim. Suyu çok tükettim bugün sabah uyandığımda 58.1 olmayı ümit ediyorum :)) sevgiler...

Dun yediklerimi yaziorum once
Bi gun once gece sahura kalkmadan dun oruc tuttum
Iftarda
1 bardak corba 75 kalori
1 adet adana durum 400 (boyle yazio ama dogru mu ki)
1 bardak ayran 70 kalori
Sahurda domatesli tost yedim (250)ve sahurdan iki saat sonra uyudum
Toplam : 800 kalori toplamda
2 litre suyumuda ictim
Ramazanda bitnce sporumada baslicam :)
Formulu bnde merak ettim ama :)

Canim ramazan bitiyor. Ramazan'dan sonra eminim daha hızlı vereceksin.
Az yemissin evet ama kalori hesabindan farkli olarak durum yemesen daha iyi olur.

Canım boyum 1.60.
Bu arada bugün adet oldum. Karnım cok ağrıyor ama mutluyum.siskinligim ve kilom düşecek 3, 4 güne:))

canım ben 1.65 im bu sabah kahvaltımı 600 kalori olarak ayarladım ve sonrasında 200 kalori harcatan yürüşüyümü yaptım kahvaltı dediğim öğünü 13.30 gibi yapınca acıkmadım henüz saat şu an 17.00 iftara balığa gidiyoruz 1 levrek 93 kalori salatasıydı şalgam suyuydu max 300 kalori eder şalgam 1 bardak 53 kalori salata ise 125-150 kalori. eve gelince 10-11 gibi sporumu tekrar yaparım çünkü tartıya değil spora inanıyrum. sıkılaştığımı hissediyorum :))

Canim ramazan bitiyor. Ramazan'dan sonra eminim daha hızlı vereceksin.
Az yemissin evet ama kalori hesabindan farkli olarak durum yemesen daha iyi olur.

Evet haklisn cnm ama avmde calistigim icin yemek zorunda kaldim genelde evden goturmeye calissamda arada oluor bugun evdeyim ama :) tsk ederim yorumun icnde

Evet haklisn cnm ama avmde calistigim icin yemek zorunda kaldim genelde evden goturmeye calissamda arada oluor bugun evdeyim ama :) tsk ederim yorumun icnde

Ayy..Çok haklısın. Ama azimlisin maşallah. Sizin gibi insanlar zayiflar. Benden önce kilo vermeye calisn ve birseyleri sadece sözde yapmaya calisanlar halen kilolular. Üstüne bi de kilo aldilar. Ben zayiflarken ay çok az yiyorsun vs. diyip elestiriyorlardi. Ama ben onlarin uzerine yaklasik 20ye yakın kilo verdim.Suan neredeyse 47'ye düşmek uzereyim. Adetliyim. Sisligim var. Diyete de devam. Carsambaya olur. Hedefim zaten buydu.
DARISI BASINIZA! Her zaman yardim etmeye hazirim.

Ins bnde snn gibi zayiflarim cnm gecen hafta bnde adetliydim ve karnim cok sis duruodu tatli fln cekti cnm ama hic yememeye calistim bi hafta ayni kilodaydim bittikten uc gun sonra 2 kilo birden dustu.
Snde baya kilo vermissin 20 kiloyu vermek hem daha uzun hemde sabir gerektiren bi durum tebrik ediyorum :)

Bugunku menu
Iftar
1 kaseden biraz az ezogelin corba (100)
3 y.k firinda patates yemegi (135)
3.y.k pilav (100)
Kucuk magnum yedim (160)
Toplam :495 kalori

2 litre suyumuda ictim

SİHİRLİ FORMÜL 1) Ne denerseniz deneyin gitmeyen göbeğiniz steç film sarıp yürüdüğünüzde yaklaşık 10 güne kadar sönüp kendini ele verecektir :) Hâl böyle iken bugün tam 1 haftayı geride bıraktım diyetimde. Aslında benimkisi diyet değil sağlıklı beslenmeye döndü. Çünkü patatesimi de yiyorum balığımı da tavuğumu da meyvemi de. Ama birşeyi öğrendim küçük avuç içi kadar bi tabak kullanıyorum. Ve doyuyorum az yiyip herşeyden yiyebilmek enfes bi duygu. Hem doyuyorsun hem de masadan kalkınca hazımsızlık olmuyor. Yemekten 2saat sonra yürüyorum 6.0 tempoda tam 45 dk. ve buda benden 350 kalori götürüyor. Aç iken 58.5 kiloyum. ilk haftada 2 kilo gitti. Ama sıkılaştım kızlar,simitleri yarı yarıya gönderdim :) göbeğim ise sabahları dümdüz :) gelişmeleri bekliyorum sizden :)

Evet bnde yuruyus yaparken strec sariorum hep ise yario bncede iyi kilo vermissin sende bn bu hafta hic kilo veremedim ramazan bitsn die bekliorum spor salonuna yazilacagim bayramdan sonra
Bugun iftar
Yarim kase corba
Yarim tabak mercimek yemegi
5 kasik makarna domatesli biberli
Aksam okey oynamaya gittik orda
1 seftali ice tea
1 sekersiz sutlu kahve
Sahur
Kepek ekmeginden domatesli kasarli tost
Hadi iyi gecelerrr :)

Bugun is yerindeki skintilar moralimi cok bozdu bu yuzden bugun diyet yapamadim surekli cnm biseyler yemek istior cunku
Iftar king chiken menu 850 kalori
Kucuk magnum 160 kalori
Kilo almasam yeter bugun dinimiz amin

diger 2 formülüde bekliyorum........

Ramazannn bayrammm hepsi bittiiii bayramda kendimi hic sikmadm iki gun evdeydm cnm ne istediyse yedim ki diyet yaparken cnm cekmesin bugn tekrar basladm diyete
Sabh
Iki adet kepekli tost ekmegiyle yapilmis peynirli domatesli sandvic
Oglen
Iki yumurtayla yapilmis menemen
1 adet kepekli ekmek
Aksam
2 kasik pilav
3 kasik firinda patlican yemegi
Bi kase yogurt
Iki bucuk litre su ictim
Simdide spor yapacagim
:)
Ama kimseler ugranio artik buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…