pazartesi sabah aç karnına 61.1 kg ile başladığım diyetim 2 gün davetli olmama rağmen 4.gününde tartıda sabah aç karnına 58.8 i gördü. Tokken tartıldığımda tam 1 kg farkediyor. o kiloyu kaale almıyorum. gün be gün yediklerimi yazacağım. sihirli 3 tane formülüm var. bu formül bana geçen yaz 2 ayda 10 kilo verdirdi ki çoğu zaman yedim içtim hiç kısmadım kasmadım :) şimdi o 3 sihirli formüle tekrar değinip hedefim olan 50 kiloya ulaşacağım arkadaşlar kalan 8.8 kg. kalan zaman 20 gün
esenbike çok teşekkür ederim ilgin ve alakan için :)
kahvaltı:1 küçük kare peynir tuzsuz
1 dilim kepek ekmeği
1 adet salatalık yarım domates
öğle:50 gr tavuk haşlama
semiz otlu yoğurt 1 küçük porsiyon
Yarım dilim kepek ekmek
Karnımda o açlık hissini ölesiye yaşıyorum. Çikolata sever biri olarak çikolatasız 5. günüm. Sabah tartıldığımda aç karnına 58.8 kg idim. Çalışan bir bayan olduğum için bu yiyecekleri iş yerime taşıyorum zaten ne var ki içinde minnak bir poşete sığıyor :) 6 da evde olduğumda patlıcan salatamı yiyip koşu bandıma çıkacağım.
Dün gece uykumdan uyandıran açlık hissi 3 saat devam edince 11 gibi 1 bardak ayran içtim. Zararlı olur mu Esenbike sevgiler :)
canım şimdi 58.700üm demişasin bi önceki mesajdada 48,700 dü ben mi karıştırdım
Sevgili esenbike sanırım bu forumdaki bu konuyu senle ben yürüteceğiz :)) bende aynen sadece kilotla tartılıyorum :) ne varsa fazlalıklar gitsiiiiiin :)
Ne yapalim canım takiliriz bizde:))
Adet olmam lazim1, 2 güne. Her tarafim sis. Canimm çok bişeyler çekiyor ama yemiyorum:)))
Çünkü sabredince adetten birkaç gun sonra birden kilo düşüyor super oluyor. Bu arada adet doneminde 1, 2 kilo fazla çıkar tartida ona aldanmayin. Benim yarin oburgun 50yi gorurum sabahlari.off gecici olduğunu bilsem de nefret ediyorum!
Canimmmm 48.700um..:)))
sihirli 3 formula bizimle paylaşırmısın, sakıncası yoksa ?
senden başka kimse merak etmemiş :) merak etmeyenler görmesin :)) Özelden mesaj atabilme hakkım olduğunda sana gönderirim :))
esenbike :) aramızda tam 10kg 400 gr var.Boyun kaç merak ettim canım
Dun yediklerimi yaziorum once
Bi gun once gece sahura kalkmadan dun oruc tuttum
Iftarda
1 bardak corba 75 kalori
1 adet adana durum 400 (boyle yazio ama dogru mu ki)
1 bardak ayran 70 kalori
Sahurda domatesli tost yedim (250)ve sahurdan iki saat sonra uyudum
Toplam : 800 kalori toplamda
2 litre suyumuda ictim
Ramazanda bitnce sporumada baslicam :)
Formulu bnde merak ettim ama :)
Canım boyum 1.60.
Bu arada bugün adet oldum. Karnım cok ağrıyor ama mutluyum.siskinligim ve kilom düşecek 3, 4 güne:))
Canim ramazan bitiyor. Ramazan'dan sonra eminim daha hızlı vereceksin.
Az yemissin evet ama kalori hesabindan farkli olarak durum yemesen daha iyi olur.
Evet haklisn cnm ama avmde calistigim icin yemek zorunda kaldim genelde evden goturmeye calissamda arada oluor bugun evdeyim ama :) tsk ederim yorumun icnde
Ayy..Çok haklısın. Ama azimlisin maşallah. Sizin gibi insanlar zayiflar. Benden önce kilo vermeye calisn ve birseyleri sadece sözde yapmaya calisanlar halen kilolular. Üstüne bi de kilo aldilar. Ben zayiflarken ay çok az yiyorsun vs. diyip elestiriyorlardi. Ama ben onlarin uzerine yaklasik 20ye yakın kilo verdim.Suan neredeyse 47'ye düşmek uzereyim. Adetliyim. Sisligim var. Diyete de devam. Carsambaya olur. Hedefim zaten buydu.
DARISI BASINIZA! Her zaman yardim etmeye hazirim.
SİHİRLİ FORMÜL 1) Ne denerseniz deneyin gitmeyen göbeğiniz steç film sarıp yürüdüğünüzde yaklaşık 10 güne kadar sönüp kendini ele verecektir :) Hâl böyle iken bugün tam 1 haftayı geride bıraktım diyetimde. Aslında benimkisi diyet değil sağlıklı beslenmeye döndü. Çünkü patatesimi de yiyorum balığımı da tavuğumu da meyvemi de. Ama birşeyi öğrendim küçük avuç içi kadar bi tabak kullanıyorum. Ve doyuyorum az yiyip herşeyden yiyebilmek enfes bi duygu. Hem doyuyorsun hem de masadan kalkınca hazımsızlık olmuyor. Yemekten 2saat sonra yürüyorum 6.0 tempoda tam 45 dk. ve buda benden 350 kalori götürüyor. Aç iken 58.5 kiloyum. ilk haftada 2 kilo gitti. Ama sıkılaştım kızlar,simitleri yarı yarıya gönderdim :) göbeğim ise sabahları dümdüz :) gelişmeleri bekliyorum sizden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?