50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

58 kiloyum boyum 163 ve 52 kilo olmak istiyorum. Lisede 75 kiloydum ve 2 senede kilolarımı verdim ama diyet yapmadım. Şimdi ne tür bir diyet programı uygulamalıyım günlük kaç kalori almam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz acaba?

Evet fethiye Ölüdeniz tatilinden dondum 49 kiloyla. 48le gitmistim.dikkat ediyorum 1.5 kilp vericem ins.

Herkese merhaba ben de şu an 51 kilo olarak katılıyorum aranıza.Hedef 46 o zamana kadar burada kalabilirim inş.Boyum olsa bu zahmete girmeme hiç gerek kalmayacak.Ah ebeveynlerim ah! Neyse size de kolay gelsin okullar açılana kadar sürem var hadi bakalım

Hosgeldin. Bence 1 ay kalmadan verirsin. Cok kilo degil. Tabi biraz acliga dayanman gerekiyor. En azından aksamlari. Gerisi çocuk oyuncağı. Irade çok önemli. O an herkes yer sen yemezsin acı cekersin ama sonra mutlu olursun sonuctan.Basarilar dilerim.

İnş. okullar açılmadan bir veriyim Zaten diyet değilde sağlıklı beslenme diyelim artık Teşekkür ederim

Herkese selamlar,

Bir an evvel diyete başlamam gerekiyor sanırım 4-5 kilo fazlam var :)))) net bilmiyorum çünkü bir kaç aydır tartılmıyorum saldım yani iyice.

Neyse bu hafta sonu itibariyle yani klasik olarak pazartesi sabahı başlayacağım diyete. Başlangıç kilo bilgimi ve gün gün nasıl geçtiğini buradan paylaşarak sizlerden de güç almayı ümit ediyorum...

Selam bayanlar ben de geldimmm
Aslında 58 kiloydum fakar ramazanda 2 kilo aldım 59-60 arasında gidip geliyorum şu an
Elimden geldiğince neler yaptığımı neler yediğimi yazıcam birbirimize destek olabilmek için. okulum açılmadan en azından bi 5 kilo verebilsem çok iyi olacak benim için :18::18:

Ben yaklasik 20 kilo verdim. O zaman spor yapiyordum ama evde. Hergün bisiklet çevirdim ve bacak-göbek hareketleri yaptim. Şimdi sadece diyet yapiyorum.1.5 kilo kaldi. 48.500um. Bu arada boyum 1.60.

boyumuz aynıymış.47 kilo çok az değil mi. ben 53,5 im. 17 kilo verdim.yüzüm çok çöktü.herkes ilkn yüzümden fark etmeye başaldı zaten.İlk başlarda benim hoşuma gitmişti ama yüzümün azcık dolgun olmasını isterdim.Herkesin anatomisi farklı tabiiki.
ama kendimi 47 kilo hayal bile edemiyorum.Bazen bakalım hala başarabiliyormuyuım diye diyet yapıp 1- 2 kilo vermek istiyorum.İrademi test etmek adına.Ama kilo korumak zaten başlı başına irade isteyen birşey...

Ben 16 yaşındayım. Boyum 151. 3 yıl önce 62 kiloydum, diyetisyene gidip kendi sıkı çabalarımla 49'a düştüm. Ama artık ne yapsam işe yaramıyor gibi. İdealim 46 falan. Yardımcı olur musunuz? :)

1,5 2 ay önce 65kg'yi görmemle basladım diyete.Diyete diyorum ama belirli bir listeye uymadım kesinlikle . ' Az az sık sık yemek ' kavramını yasayarak öğrendim,su tüketimini arttırdım.
Boyum 1.58-1.59 şuan ki kilom 59.0 hedefim ise 47 kg.
Ama ben yağ oranı fazla bir bayanım..Öncelikli hedefim yağ oranımı azaltmaktı zaten halada öyle.
47 olmaz 46 olur veya 48-49 olur.
Yağ oranım belirleyici faktör olacak hedef kiloma.
Herkes öncelikle sağlıklı bir şekilde istediği kiloya ulasır umarım :))

Sabah kahvaltısı (11.00) :
1 pide (ramazan pidesi değil ama lahmacun gibi olanlardan gözünüz korkmasın )
2 bardak çay 1'er kaşık şekerle(2 atıyodum 1e düşürdüm tamamen bırakmam lazım ama)
1 küçük dilim peynir
domates-salatalık

birazdan egzersizlerimi de yapıcam

1 buçukta bir orta boy fincanda az şekerli türk kahvesi(yarısı süt(yarım yağlı) yarısı suyla ) ardından yaklaşık 1 buçuk saat spor ve şimdi 1 tane büyük armut yiyorum ..
Akşam yemeğine kadar bir şey yemiyeceğim sadece su ..
İyi günler herkese

Son düzenleme:

Günaydın, herkese iyi haftalar diliyorum.

Bu sabah tartıldım ve 56 kiloyum. Hedefim ise 52 kilo. Belli bir listeye uymak değilde yemek miktarını azaltıp hamur işi, kızartma ve en önemlisi abur cuburu kesip 4 haftada bitirmeyi planlıyorum.

Sabahları hep poğaça falan yerim ama bu süreçte evden sandviç getireceğim. Aralarda meyve ve tabiki yeşil çay takviyesi :)

Herkese kolay gelsin...

meraba arkadaşlar ben bikaç ay önce burdaki arkadaşlar sayesinde 54 kiloya kadar düşmüştüm ama ramazandı bayramdı derken tekrar 59.5 a çıktım şimdi tekrar diyete başladım boyum 1.57 kilom 59.5. umarım hepimiz istediğimiz kilolara ineriz... yalnız geriye dönük paylaşımları okuyamadım kilo bildirimini hangi gün yapıyoruz listeyi hangi arkadaş hazırlıyo

bende geldım hızla kılo alıyorum 55 kıloları gormustum 1 ay once suan 58.8 kılo olmusum nasıl bu kadar aldım bılmıoyurm ve bugunden ıtıbaren basladım hergın yazcam yedıklerımıı

sabah bır dılım kepek ekmegı 2 kucuk dılım kasar peynırı 5 kucuk zeytın arada kucuk bı salatalık ve sekersız cayy

dün yediklerimi;
sabah:1 dilim ekmek,yarım salatalık yarım domates,çok az peynir,yoğurt
ara : yarım elma
öğle: 1 tabakbarbunya,az bulgur pilavı
akşam: karpuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…