Evet fethiye Ölüdeniz tatilinden dondum 49 kiloyla. 48le gitmistim.dikkat ediyorum 1.5 kilp vericem ins.
senin boyun, bedenin kaç.Birde spor yapıyormusun?
Herkese merhaba ben de şu an 51 kilo olarak katılıyorum aranıza.Hedef 46 o zamana kadar burada kalabilirim inş.Boyum olsa bu zahmete girmeme hiç gerek kalmayacak.Ah ebeveynlerim ah! Neyse size de kolay gelsin okullar açılana kadar sürem var hadi bakalım
Hosgeldin. Bence 1 ay kalmadan verirsin. Cok kilo degil. Tabi biraz acliga dayanman gerekiyor. En azından aksamlari. Gerisi çocuk oyuncağı. Irade çok önemli. O an herkes yer sen yemezsin acı cekersin ama sonra mutlu olursun sonuctan.Basarilar dilerim.
Ben yaklasik 20 kilo verdim. O zaman spor yapiyordum ama evde. Hergün bisiklet çevirdim ve bacak-göbek hareketleri yaptim. Şimdi sadece diyet yapiyorum.1.5 kilo kaldi. 48.500um. Bu arada boyum 1.60.
merhaba
valla bende kilo 57 e kadar düştü ama göbekte bir gram azalma yok:) taktik verecek var mı?
baby talking unknown language:)) - YouTube oğlum konuşmaya çalışırken
Herkese selamlar,
Bir an evvel diyete başlamam gerekiyor sanırım 4-5 kilo fazlam var :)))) net bilmiyorum çünkü bir kaç aydır tartılmıyorum saldım yani iyice.
Neyse bu hafta sonu itibariyle yani klasik olarak pazartesi sabahı başlayacağım diyete. Başlangıç kilo bilgimi ve gün gün nasıl geçtiğini buradan paylaşarak sizlerden de güç almayı ümit ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?