50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende dün yediklerimi yazıyım
sabah: 1dilim ekmek peynir bir yumurta
ara : 1 tane havuç dondurma
öğlen et sote ve 1 dilim ekmek
ara : 1 bardak süt
akşam : karpuz ve üzüm

bugün sabah tartıldım 59.5 ten 57.9 a düşmüşüm sanırım ödem gitti ama bn yinede çok mutluyum :))
bu arada topiğimiz çok sakin sanırım kimseleryok yada herkes zayıflayıp istediği kiloya ulaştı

1 eylülden itibaren ben de burdayım...

Öğretmenim tatile başlamadan önce 54 tüm imdi 57 kiloyum..

Ben zamanında 52'yi bile görmüştüm....

Sevgi ben seni yanlış hatırlamıyorsam 2012 mayıs anneleri topiginde görmüştüm...

Herkese merhaba
Benimde vermem gereken 4-5 kilo var.umarım herkes istedii kiloya ulaşır. Kilom 55-56 arası sabitleyemedim bir türlü. Bugün öğle yemeğinde inanılmaz kaçırdım sabaha kadar bişi yemem lazım.akşam 7 gibi sadece yeşil çay içmeyi planlıyorum.yatarkende 1 bardak süt.

Son düzenleme:
bugün 4. gün ve herşey yolunda gidiyo 1.6 kg gitti
sabah :1 dilim ekmek ve melemen
öğlen: 1.5 dilim börek 4 bardak tek şekerli çay
ara: k-fleks ve süt
akşamda sadece meyve yemeyi düşünüyorum
geriye sadace 2.9 kg kaldı

Merhaba herkese bugun kimse girmemiş. Ben yediklerimi yazayım
Sabah 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir 1domates 1salatılık
Ara öğün 1Türk kahvesi, çok ince 1dilim kek
Öğle 5-6kaşık pilav,1küçük but tavuk, azyağlı bol salata
Ara öğün henüz içmedim ama 1Türk kahvesi :))

Bu arada sabah tartıldım55.9kg.

Sesumcum 4günde nasıl 1.6 gitti.yanlışmı anladım yoksa.sporda yapıyormusun canım. Çok eski yazılanları okuma fırsatım olmadı bu arada.

Sesumcum 4günde nasıl 1.6 gitti.yanlışmı anladım yoksa.sporda yapıyormusun canım. Çok eski yazılanları okuma fırsatım olmadı bu arada.
spor olarak atlaya bildiğim kadar ip atlıyorum akşam ve sabah 10 ar mekik çekiyorum ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum akşamda sadece k-flex ve meyve yiyorum 59.5 le başladım bu sabah 57.7 dim öğlen istediğimi yiyorum tabi ekmeksiz

ben yavaş kilo veriyorum acaba az mı yiyorum yemem gerekenden az :S

bi çorba içip kalkıyorum mesela kalori almayayım diye.yanlış mı yapıyorum.daha az kalori alayım dedikçe......???

ben yavaş kilo veriyorum acaba az mı yiyorum yemem gerekenden az :S

bi çorba içip kalkıyorum mesela kalori almayayım diye.yanlış mı yapıyorum.daha az kalori alayım dedikçe......???

Canım işin sırrı bol hareket ve herseyden az yemek aslında. Tek basına az yemek olmuyor maalesef.hel hele belli bir yaştan sonra vermekde zor oluyor...

Merhabalar
Bugün sabah 2dilim küçük börek 1domates 1salatalık
Arada 1fincantürk kahvesi
Öğle yaklaşık1simit
Arada 7-8tane tuzsuz badem
Aksamı da az önce yedim yarım porsiyon mantı ama yogurdu bol.

Hadiii kızlar bu topiği canlı tutalım... Birbirimze destek olalım. Az önce sitenin fitnessından geldim 15 dakika tempolu yurudum 5 dk da bisiklet çevirdim.2aydır spor yapmıyordum ramazandı sıcaktı derken bu gün başladım. çabuk kesildim ama pes etmek yok hergün işe gitmeden saat 6.00 gibi inip yarım saat spor yapıcam...kim tutar bizi....

Canım işin sırrı bol hareket ve herseyden az yemek aslında. Tek basına az yemek olmuyor maalesef.hel hele belli bir yaştan sonra vermekde zor oluyor...

biliyorum cnm haftada 4 gün ellişer dakika yürümeye çalışıyorum.çoğu zaman da yürüyorum.

en az 3 gün yani.4 gün yapamasam bile.

ama sanırım çok kısınca da bu sefer vücut kendini korumaya alıyor:26:

bir yerde okumuştum.
az yerseniz vucut bana az yemek geliyor ya yarın hiç gelmezse en iyisi ben bunu harcamadan depo yapayım ihtiyacım olduğunda kullanırım diyormuş ve yediklerimiz direk kilo oluyormuş. yanı aslında az yemekte iyi değil.
başta bana saçma gelmişti ama malesef doğru

Evet canım ya işte metobilizma yavaşlaması dediğimiz şey oluyor. Bizim gibi 4-5 kilo vermeye çalışanların işi daha zor aslında ((

Kızlar gecen ntv de kilo vermede yardımcı 10 ipucu diye bi belgesel vardı yabancılar yapmıs .yediklerimiz içinden bir miktar yiyeceği çıkarıp yerine aynı kalori ölçüsünde süt ve süt ürünleri(yogurt,peynir gibi) yenirse bir yılda 5 kilo kdar verdiriyormus bir erkek üzerinde çalışma yapıldı nedenine gelince sütteki kalsiyum yağın bağırsaklardan emilimini engelleyip dışkıyla atılmasını sağlıyormus. Yemeklerde yemeği azaltıp bol yoğurt yemek lazım kahvaltıda bol peynir :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…