bir yerde okumuştum.
az yerseniz vucut bana az yemek geliyor ya yarın hiç gelmezse en iyisi ben bunu harcamadan depo yapayım ihtiyacım olduğunda kullanırım diyormuş ve yediklerimiz direk kilo oluyormuş. yanı aslında az yemekte iyi değil.
başta bana saçma gelmişti ama malesef doğru
kızlar eskiler bilir bu sayfada p.tesi günlri tartı günüydü herkes boyunu kilosunu ve bugünki kilosunu yazardı sonra bi liste düzenlenir ve en çok kilo veren en üste yazılırdı hem tatlı bi rekabet olurdu hemde herkes ne kadar kilo verdiğini takip ederdi hadi yeniden başlayalım ilk ben yazayım
boy:1.57 geçen hafta 59.5 bu hafta 57.6 sizlerden de bekliyorum
Günaydın, herkese iyi haftalar diliyorum.
Bu sabah tartıldım ve 56 kiloyum. Hedefim ise 52 kilo. Belli bir listeye uymak değilde yemek miktarını azaltıp hamur işi, kızartma ve en önemlisi abur cuburu kesip 4 haftada bitirmeyi planlıyorum.
Sabahları hep poğaça falan yerim ama bu süreçte evden sandviç getireceğim. Aralarda meyve ve tabiki yeşil çay takviyesi :)
Herkese kolay gelsin...
Kızlar bu gun sabah 1 dılım ekmek ve bıraz beyaz peynir yedim.arada Türk kahvesi.oglen bir porsiyon pilavsız ekmeksiz et döner bol domates bırde ıkı bardak ayran dolu dolu. Aksamda 10 kaşık bulgur pilavı 3 yemek kasıgı patlıcan oturtma ve bırazda yogurt. Su anda da yeşil çay içiyorum. Cok mu yemişim sanki bana öyle geldi de :)))
Selam arkadaşlar dün bir fırsat bulup yazamadım. İlk hafta sonunda kilo değişimim 1 kilo yani 55 kiloya düşmüşüm. Aslında ben daha fazla bekliyordum çünkü geçen hafta adet dönemimdi ama nedense 1 kiloda kalmış napalım artık buna şükür...
58 canım ........louisa canım daha önce kaç kiloydun ki
kızlar eskiler bilir bu sayfada p.tesi günlri tartı günüydü herkes boyunu kilosunu ve bugünki kilosunu yazardı sonra bi liste düzenlenir ve en çok kilo veren en üste yazılırdı hem tatlı bi rekabet olurdu hemde herkes ne kadar kilo verdiğini takip ederdi hadi yeniden başlayalım ilk ben yazayım
boy:1.57 geçen hafta 59.5 bu hafta 57.6 sizlerden de bekliyorum
tabi eklerizzz tek yapman gerek p.tesi günü kaç kilo olduğunu yazmakcanımm benı de ekler mıssıınnbnce de cok ıyı yontem bu lıste işi kılom 58.4 boy 168
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?