50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evt cnm ben de bunu biliyorum ama bile bile az yiyince daha iyi olucak sanıyorum :S

sanırım taktik değiştirmek lazım.
......

ve evt az bi kiloyu vermek daha zor

oh oh cogalıyoruz kızlarrrrr herkes bı yazıp cıkıoo bence gunluk menulerııı paylasalımm sporlarıı bırbırımıze destek olursak verırızz zatn 6 7 kılo vermekkk amacımızzz

iki günlük yayla tatilinden sonra burdayım gelir gelmez tartıldım kilo almışmıyım diye ama 100 gr vermişim bile.
bugün itibariyle kaldığım yerden devam ediyorum. eylülün 10una kadar 55 olmam lazım kalan 2.4 gram
siz ne durumdasınız????????????????

kızlar eskiler bilir bu sayfada p.tesi günlri tartı günüydü herkes boyunu kilosunu ve bugünki kilosunu yazardı sonra bi liste düzenlenir ve en çok kilo veren en üste yazılırdı hem tatlı bi rekabet olurdu hemde herkes ne kadar kilo verdiğini takip ederdi hadi yeniden başlayalım ilk ben yazayım
boy:1.57 geçen hafta 59.5 bu hafta 57.6 sizlerden de bekliyorum

bugunki menüm;

sabah: nestle nesfit 1 kase
öğle : 6 kaşık taze fasulye 3 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık yoğurt
ara : 2 ince dilim ekmekten tost ,1 domates,küçük 1 dilim çikolata
akşam:1kase çorba
ara :meyve

Sesumcum süpermiş.tuttum bunu.her p.tesi yazalım kılolarımızı ve gecen haftaya göre kaybımızı

Liste yapalım

1)))) sesum gecen hafta 59.5
Bu hafta 57.6

2)))) yagmur77 gecen hafta 56.0
Bu hafta 55.6

3))))

Son düzenleme:
Kızlar bu gun sabah 1 dılım ekmek ve bıraz beyaz peynir yedim.arada Türk kahvesi.oglen bir porsiyon pilavsız ekmeksiz et döner bol domates bırde ıkı bardak ayran dolu dolu. Aksamda 10 kaşık bulgur pilavı 3 yemek kasıgı patlıcan oturtma ve bırazda yogurt. Su anda da yeşil çay içiyorum. Cok mu yemişim sanki bana öyle geldi de :)))

Selam arkadaşlar dün bir fırsat bulup yazamadım. İlk hafta sonunda kilo değişimim 1 kilo yani 55 kiloya düşmüşüm. Aslında ben daha fazla bekliyordum çünkü geçen hafta adet dönemimdi ama nedense 1 kiloda kalmış napalım artık buna şükür...

aslında çok yememişsin ama akşam biraz daha hafif şeyler yemek tartıyı çok fazla etkiliyo bizim hedefler az olduğundan daha fazla dikkat etmek gerekiyo malesef

haftada 1 kilo bizim kilomuzdkiler için çok iyi bence neler yediğini yazarsan birbirimize yardımcı olabiliriz motivasyonda olur

dün sabah: 1 dilim kepek ekmeği 3 zeytın kucuk parca lıght peynır 1 ınce dılım salam

öglen corba 3 tane top kofte

ara sütlaçç(yemesem ıyıydı ama yemekhane cıktı dayanamadım:)

aksam 1 kase mercımek corbası bol salataaa

ara 6 7 tane fındıkkk bol suu sadece ıse gıdıp gelırken yurudum spora vaktım yok evde benı bekleyen bıııı ogluusummm varrr

56.4 olmuşum bugün kızlarr :18:
aslında sevinmem lazımdı ama 2 günde nasıl verdim diye düşünüyorum.
şu aralar biraz sıkıntılarım var.yemeklerimi çok düzensiz ve az yiyorum sporda düzenli olarak yapamıyorum

bugün ki menüm;

sabah :2 ince dilim tamtahıllı ekmek ve lor peynirinden tost,1 kaşık lor peyniri,1 bardak çay
ara :1 tane havuç,3 tane galete
öğlen :7 tane fırında köfte,3dilim fırında domates,3 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık barbunya az salata
ara :dondurma yada kahve
akşam:1 kase az sütlü nestle nesfit

öğlen biraz abarttım ama alışverişmerkezine gidicem orda gördüklerime saldırmamak için evde karnımı tamamen doyurmayı tercih ettim en azından ev yemeği ordakilerden sağlıklı ve daha az kilo yapar:))))

kızlar nasılsınızz kılom 58 bel kalca olcm 63 96 aslnda kıloyla ılglenmıyorumm kalcam 90 olsun istiyorumm bakalım ne zaman olackk gecen ay 65 98 dım 2 ser cm ıncelmişim

canımm benı de ekler mıssıınn bnce de cok ıyı yontem bu lıste işi kılom 58.4 boy 168

Diyette olduğum süre boyunca hafta için kahvaltım fix: kepekli sadviç ekmeği ile beyaz peynir,domates ve biber

öğle: yemekte ne çıkarsa abartmadan (ekmek yok, tatlı yok)

Ara: elma, eti form mısır ve prinç patlağı (1 yada 2 tane)

Akşam; eve geç gittiğim için yemek yememeyi tercih ediyorum. Söğüş sebze, yoğurt, meyve veya süt ile geçiştiriyorum.

Haftasonu ise aslında diyet moduna giremiyorum ama mümkün olduğunca az yemeye özen gösteriyorum.

Akşamları ve gün içinde yeşil çay içiyorum.

Çayı şekersiz kahveyi sade ve şekersiz tüketiyorum.

Ve hayatım neredeyse sıfır hareket üzerine kurulu

Boyum 1,55 kilo ise 55. Hedefim 52. Bir önceki yazımda belirttiğim gibi geçen hafta 1 kilo vermişim.

Birde bugün biraz fazla koşturdum çok acıktım çooookkkk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…