50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bnce hiç de fazla değil ama yemekler çok yağlı değilse ... hatta bnce meyve eksik bile kalmış :)

Canım mercimek olarak yesil tüketiyosun değilmi kırmızısı çok kalorili çunku.bana göre çok iyi kendimi çok yemiş hissettim (

Kızlar ben bugun sabah 1dılım ekmek bıraz peynir ve 1 tatlı kaşıgından az bal yedim.
Öğlen yarım tavuk pirzolası 6-7kaşık pilav bol salata yedim öğlenle aksam arası 1 Türk kahvesi
Akşamda bir açılıştaydım 2 poğaca benzeri kurupasta bır tanede kurabiye yedim.şu an da da yeşil çay içiyorum... Nasıl sizce çok mu? Karbonhidratlardan kurtulmam lazım

şimdilik listeye dahil olan isimleri yazıyorum bu haftaki kilolarla birlikte

z_e_l_i_s 55

yağmur77 55.6

Louisa 56.4

se_sum 57.6

turklokumum 58.4

sevgi006 58.8

kızlar ben diyete başlayalı tam 9 gün oldu ve toplamda 2.5 kilo verdim 59.5le başladım şuan 57yim. ilk defa bu kadar çok kilo verdim doğruluğundan emin olmadan sizinle paylaşmak istemedim ama artık eminin. öğlen ve akşam yemeklerinden yarım saat önce 2 kaşık yoğurda 1er çay kaşığı zerdeçal, zencefil, tarçın ekleyip yiyorum ve buraya eklediklerimi yiyorum. günlük en az 300 gram eksiliyorum araştırdığım kadarıyla bi zararıda yokmuş. sizlerle paylaşmak istedim

günaydınn hanımlarrrr

sabah kahvaltım fıksss 1 dılım kepek ekmegı az lıght beyaz peynır 3 zeytın ve 1 ince dilm salam

ögle corba fırında tavukk ve salata

aksam az pılav ve 1 tabaga yakın kavurmaaa aksam cok yedım ama ara ogun yaparıom sabahları bısı koymadan cıkıorum ölece gelıorum ıse ama meyve fln alayım dıorımm )

sesumm bu kadar etkılıyse bende deneyım yaa super kılo vermıssın

herkes kendınden bahsetsın bıraz ben baslayımmm

3 yıllık evlıı 16 aylık tatlımı tatlıııı bı oğluşş annesiiyimm ankarada yasıorum calısıroummm sezeryandan dolayı gıtmeyen bı göbegım varrrrr:))))))) hep bırlıkte atcaz kıloları ınsallahhh

İyi fikir tanışmak,

Kaç yaşındasın bu arada.

Ben 31 yaşındayım, evliyim ve 6,5 yaşında bir oğlum var, İstanbul'da yaşıyorum ve çalışıyorum.

Geçen yıl sigarayı bıraktım ve sonrasında aldığım kiloları kışın diyetle vermiştim sonra tekrar saldım şimdi yine diyetteyim...

herkes kendiyle ilgili bişeyler yazıyo bende geri kalmıyım)
26 yaşında evli 2.5 yaşında bi oğlu olan ve yemesemde süreklikilo akmaya elverişli bi bünyeye sahip ev hanımıyım:))

bugüki menüme gelince;
sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek,1haşlanmış yumurta,biraz lor peniri,1çay kaşığı bal
ara :dondurma ve 3 tane kepekli galete
öğle :2 kaşık kabak yemeği,1kase şehriye çorbası
akşam:1 dilim pizza,3 tane soğan halkası ve ayran(oğlumu kuzeniyle pizzacıya götürücem maalesef )

aralarda bahsettiğim yoğurtlu karışımı yiycem

26 yasındayımm canımm

bir dilim pizzayla kalabılecekmısınnn:))))

Son düzenleme:
Merhabalar, ben 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim,uzun zamandır bu forumdayım ama diyet konusunda istikrarı bir türlü tutturamamış üyelerdenim malesef. Bu sefer erkek arkadaşımla birlikte spora ve diyete başladık tam gaz devam edicem inşallah. Boyum 160 kilom 53 ilk hedefim 48 ama 45e kadar yolu var Bugün ikinci günümdü ve yediklerimi de sizle paylaşıyım istedim.Aslında azlar farkındayım şu an kendimce hafif değişiklikler yaptığım isveç diyetini uyguluyorum. Amacım hızlı kilo vermekten ziyade midemi küçültmek aslında.

10.00 : 1 şekerli sütlü nescafe
13.00 : 1 kase yoğurt,1 kaşık yulaf kepeği,1 parmak kalınlığında ananas
17.00 : ızgara tavuklu salata
20.00 : 1 çatal tavuklu pilav (annem çok ısrar etti),1 bardak ayran
şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum. 2.günüm olmasına rağmen alıştım aslında.
He bir de ben çok tuvalet problemi yaşayan biriyimdir ama kahve tuvalet konusunda inanılmaz yardımcı size bunu söyleyebilirim heleki sabah aç karnına içince. Şimdilik aklıma gelenler bu kadar birbirimize destek olup kolayca kiloalrdan kurtuluruz inşallah. Herkese iyi geceler :)

53 kiloyum acilen 49-50 olmak istiyorum ((
napıcam bilmiyorum hiç tutamıyorum kendimi
Bide alkollü içeceklerin kalorisi yüksekmi kızlar ben bu aralar biraz sık kullandım 54 olmuş olabilirim(((

53 kiloyum acilen 49-50 olmak istiyorum ((
napıcam bilmiyorum hiç tutamıyorum kendimi
Bide alkollü içeceklerin kalorisi yüksekmi kızlar ben bu aralar biraz sık kullandım 54 olmuş olabilirim(((

valla ben de senin gibiyim vericek kilo az olunca insanın üzerinde bir rehavet oluyor ama önemli olan gerçekten istemek. Alkollu içkiler diyet yaparken mümkün olduğunca tüketilmemeli şekerden dolayı kardonhidrat değerleri çok yüksek. İlla içmek istersen en sağlıklısı bir kadeh şarap
Baayanlar yardııım !
58'de tıkandım kaldım.Dikkat etmeme rağmen gram oynamıyor.
Metobolizmada sok etkisi yaratacak beslenme önerileriniz var mıdır acaba ?

canım ben yapmadım ama forumda bir çok insanın yaptığı iki günlük bir detoks var baya iyi şeyler yazıyor istersen iki gün bunu yapabilirsin :)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html

--

ben de bu sabah tartıldım 52.1i gördüm dün 52.8dim ama hala regl olamadım karnımın şişliği geçse 51i görürüm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…