tabi eklerizzz tek yapman gerek p.tesi günü kaç kilo olduğunu yazmak
Kızlar bu gun sabah 1 dılım ekmek ve bıraz beyaz peynir yedim.arada Türk kahvesi.oglen bir porsiyon pilavsız ekmeksiz et döner bol domates bırde ıkı bardak ayran dolu dolu. Aksamda 10 kaşık bulgur pilavı 3 yemek kasıgı patlıcan oturtma ve bırazda yogurt. Su anda da yeşil çay içiyorum. Cok mu yemişim sanki bana öyle geldi de :)))
dün sabah: 1 dilim kepek ekmeği 3 zeytın kucuk parca lıght peynır 1 ınce dılım salam
öglen corba 3 tane top kofte
ara sütlaçç(yemesem ıyıydı ama yemekhane cıktı dayanamadım:)
aksam 1 kase mercımek corbası bol salataaa
ara 6 7 tane fındıkkk bol suu sadece ıse gıdıp gelırken yurudum spora vaktım yok evde benı bekleyen bıııı ogluusummm varrr
bnce hiç de fazla değil ama yemekler çok yağlı değilse ... hatta bnce meyve eksik bile kalmış :)
Canım mercimek olarak yesil tüketiyosun değilmi kırmızısı çok kalorili çunku.bana göre çok iyi kendimi çok yemiş hissettim(
herkes kendınden bahsetsın bıraz ben baslayımmm
3 yıllık evlıı 16 aylık tatlımı tatlıııı bı oğluşş annesiiyimm ankarada yasıorum calısıroummm sezeryandan dolayı gıtmeyen bı göbegım varrrrr:))))))) hep bırlıkte atcaz kıloları ınsallahhh
İyi fikir tanışmak,
Kaç yaşındasın bu arada.
Ben 31 yaşındayım, evliyim ve 6,5 yaşında bir oğlum var, İstanbul'da yaşıyorum ve çalışıyorum.
Geçen yıl sigarayı bıraktım ve sonrasında aldığım kiloları kışın diyetle vermiştim sonra tekrar saldım şimdi yine diyetteyim...
bugüki menüme gelince;
sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek,1haşlanmış yumurta,biraz lor peniri,1çay kaşığı bal
ara :dondurma ve 3 tane kepekli galete
öğle :2 kaşık kabak yemeği,1kase şehriye çorbası
akşam:1 dilim pizza,3 tane soğan halkası ve ayran(oğlumu kuzeniyle pizzacıya götürücem maalesef )
aralarda bahsettiğim yoğurtlu karışımı yiycem
bende kendime inanamıyorum ama kaldımbir dilim pizzayla kalabılecekmısınnn:))))
53 kiloyum acilen 49-50 olmak istiyorum((
napıcam bilmiyorum hiç tutamıyorum kendimi
Bide alkollü içeceklerin kalorisi yüksekmi kızlar ben bu aralar biraz sık kullandım 54 olmuş olabilirim(((
Baayanlar yardııım !
58'de tıkandım kaldım.Dikkat etmeme rağmen gram oynamıyor.
Metobolizmada sok etkisi yaratacak beslenme önerileriniz var mıdır acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?