Merhabalar kizlarrrrr
Ben 160 boyunda 57.5 kiloda 1 cocuk annesiyim dogumdan sonraki kilolarimin altindayim fakat insan zayifladikca hosuna gidiyor dahada kilo vermek istiyor bu sahsen bende boyle oldu.gecen sene bu zamanlarda dukan yapiyordum ve 10 kilo verip 52 ye dusmustum fakat geri almaya basladim kilolari bende ipin ucunu birakmayayim zararin neresinden donersen kardir diyerekten bugunden baslama karari aldim. Cunku artik olacak gibi degil yoksa is cigirindan cikip yine 60 li kilolara merhaba diyecegim
Beraber motivasyonumuzu siki tutaraktan incecik zayif hatunlar oluyoruz tamammi ben her gun siteye girip paylasimda bulunacagim kendimi yanliz hissetmemek icin hadi bakalim kizlar vira bismillahhhh 
Teşekkürler kızlar. Yürüyüş yapıyorum . Detoksuda en kısa sürede deneyeceğim umarım faydasını görürüm. :)sevgi006 spor yapıormusun canım normal beslenıp spor yapmaya baslaaa farkı göreceksınn:)[/QUOTE .!.:canım ben yapmadım ama forumda bir çok insanın yaptığı iki günlük bir detoks var baya iyi şeyler yazıyor istersen iki gün bunu yapabilirsin :)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html
--
canım geçen haftaki kilonuda yazarmısın liste için gereklibu günkü kilom 57.7
bel kalça ölçülerim de 62 95
Herkese günaydın arkadaşlar bu sabah itibariyle 54 kiloyum :)
Yani geçen hafta da 1 kg vermişim.
Yalnız anlam veremediğim bir durum var. Ben 2 hafta önce diyete başladığımda pazartesi günü, 1 gün öncesinde adetim bitmişti ve ben 56 kiloydum. Bun ilk hafta adet sonrası şişkinlikle daha fazla kilo gider diye düşünmüştüm ama öyle olmadı 2 haftadır 1'er kilo eksiliyorum.
Şimdi giden bu kilolar diyetten mi yoksa bir kısmı ödem mi?
canım geçen haftaki kilonuda yazarmısın liste için gerekli
evet bende listeyi hazırlıycam ama sadece bi kaç kişi bildirim yaptı geçen hafta bende varım diyen arkadaşlardan çoğu yokAma neden buraya kimsecikler ugramiyorrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?