50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım hoş geldin aramıza p.tesi günü tekrar kilo bildirimi yaparsan listemize ekleriz. yediklerinide yazarsan birbirize daha çok yerdım ederiz

Merhabalar kimseler ugramiyor buraya sanirim ama ben bildirim yapacagim bugun 56.8 ciktim suana kadar sade nescafe ictim yarin bu kusurati da gormem insallah herkese bol eksili gunler diliyorum 😉

bugnki menümü yazayım
kahvaltıda dışardaydım ve biraz abarttım sanırım
kahvaltıyı abartınca öğlen sadece sade soda içtim
akşada acıkmam herhalde diye bi bardak süt içerim diye düşündüm
umarım yarın 55 li bi rakam görürüm tartıda

Teşekkürler kızlar. Yürüyüş yapıyorum . Detoksuda en kısa sürede deneyeceğim umarım faydasını görürüm. :)

Herkese günaydın arkadaşlar bu sabah itibariyle 54 kiloyum :)

Yani geçen hafta da 1 kg vermişim.

Yalnız anlam veremediğim bir durum var. Ben 2 hafta önce diyete başladığımda pazartesi günü, 1 gün öncesinde adetim bitmişti ve ben 56 kiloydum. Bun ilk hafta adet sonrası şişkinlikle daha fazla kilo gider diye düşünmüştüm ama öyle olmadı 2 haftadır 1'er kilo eksiliyorum.

Şimdi giden bu kilolar diyetten mi yoksa bir kısmı ödem mi?

herkese günaydın. çok kilo aldımm çokk. bugün başladım diyete.
listeye benide ekleyin lütfen. 1.60 boyunda 59 kiloyum. acilen zayıflamam lazım ilk etapta hedefim 2hafta sonra 56 ya düşmek baklaım başarabilecek miyim
haydi gitsin kilolarrr kıslaarrr çıtı pıtı olalımm

canım ben vücut her hafta aynı miktar kilo vermez diye duymuştum.yani aynı şeyleri yapsan da bazen daha az verirsin belki hiç vermzsin.sen diyete devam ettikçe kilolar da gidicektir :)

Merhaba arkadaşlar ben bi kaç gündür yazamasamda okuyodum yazdıklarınızı, dün sabah regl oldum 1 baklava kaçamağım oldu ama onun dışında güzek beslendim.
Bugün yedikleri:
12.00 : yağsız sütlü kahve
13.30: peynirli domatesli tost ve yanında biraz salata,ice tea
16.30:1 kase içine azıcık vişne reçeli eklediğim yoğurt (tatlı krizi malum :)
20.30 : 1 dilim kepek ekmeği,domates ve tulum peyniri
şimdi spor yapıcam. yatmadan önce yapılan spordan sonra uykuda bile yağ yakımının evam ettiğini izlemiştim belgeselde sizde sporu ya sabah erken ya da yatmadan yapın bence. yarın sabah da tartılıcam inşallah. Herkese iyi akşamlar :)

se_sum ------------------------------(-1.3)------------------(56.3)

z_e_l_i_s -----------------------------(-1)---------------------(54)

turklokumum -------------------------(-0.700)---------------(57.7)

yaseminm ----------------------------(-0.600)----------------(56.2)

tebrikler arkadaşlar herkes çok güzel kilo vermiş kendini listeye eklemek isteyenler ekleyebilirler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…