50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende kendime inanamıyorum ama kaldım ) sanırım diyet ruhuna tamamen girdim bide buraya menüyü önceden yazınca kendimi sorumlu hissediyorum söz vermişimde tutmam gerekiyor gibi
vay tebrıkler canım bende ıradelyım reglde oldum bugun haftaya baya farkeder benım kılomm:)
cok cok az yemıssın bence canım kahvaltı cok önemlı dıyet yaparken yasında kucuk bence dengelı beslenmesın aksam yemegın guzelll ama ara ogunde yapmalısın ztn vercek kılonn cok az
Baayanlar yardııım !
58'de tıkandım kaldım.Dikkat etmeme rağmen gram oynamıyor.
Metobolizmada sok etkisi yaratacak beslenme önerileriniz var mıdır acaba ?

spor yapıormusun canım normal beslenıp spor yapmaya baslaaa farkı göreceksınn:)

bugün ki menüm;
sabah:2 dilim tahıllı ekmek,yarım yağda yumurta,biraz lor peyniri,1 bardak çay
öğlen: kocaman bir tabak tonbalıklı makarna salatası
ara : dondurma ve 3 tane galete
akşam:1 kase nestle nesfit
aralarda yoğurtlu kür

Sabah iki dilim ekmek peynir zeytin gayet sade bir kahvaltı yaptım.Ama maalesef öğlen dondurmalı pasta yedim O kadar pişmanım ki akşam yemeğinde çok çok hafif yiyicem yürüyüş yapma ihtimalimde var başarıcam ya kafayakoydum 3-4 kilo vermeden rahat yok

kızlar yoğurt kürü uyguladığımı söylemiştim ya p.tesinden bu yana yani 4 günde 1kilo vermişim acaba çok mu yani sağlıksızmı kafam karıştı

arada kaçamaklar hepimizde oluyo canım telafi edersen sorun yok sakın pes etme

Canım bu yoğurt kürü nasıl bişey? Önceden yazdıysan kaçıncı sayfada bulabilirim?
yine burdan bulduğum bi kür yazmıştım ama tekrar yazayım;2kaşık yoğurda 1er çay kaşığı zencefil,tarçın,zerdeçal koyup öğlen ve akşam yemeğinden yarım saat önce yiyosun tadı çok güzel değil ama bana göre yenilmiycek gibide değil.bana günde ortalama 300gram verdirdirdi 11 gün oldu başlayalı 59.5den 56.6 ya düştüm. araştırdım bi zararı yok diyo ama ben ilk defa bu kadar hızlı kilo verdim kafam karıştı biraz

Kızlar selam herkese
Dun gıremedım iş yoğunluğundan . Maşallah yeniler var bayagı çoğalmısız.

Sesumcum ben ce yoğurt kurunun 1dolu 1 boş yap yani bırgun arayla yap tiksinme de yaşayabilirsin ayrıca. Bizim kilomuzdakilerin haftada maksimum yarım kılo vermesi lazım.

Bu arada ben de adana yaşıyorum ama ankaralıyım 36 yaşındayım 5 yaşında bir oğlum var mühendisim.

Listemize yeni katılanlar kendilerini eklesinler lütfen.ayrıca listeyi her p.tesi güncelleyeğiz.

z_e_l_i_s 55

yağmur77 55.6

Louisa 56.4

se_sum 57.6

turklokumum 58.4

sevgi006 58.8

Eklensin diğer arkadaşlar da . Pazartesi yeniliyoruz listeyi.

Ben de kahvaltıyı fikslemeyi başardım 1dilim ekmek biraz peynir 2salatalık bazen de salatalık yoksa 1tane domates ya da 4-5tane yeşil zeytin.salatalık bağırsaklarımı çalıştırdığı için kabuklu tüketiyorum.
Öğlen henüz bişey yemedim ama sanırım sadece bir kase yoğurt yerim. Arada 1fincan filtre kahve ve minik (tek lokmalık) kek yedim.bu arada kahve tercihim genelde sade Türk kahvesi ama bazende filtre kahve o da sade tabii çok seviyorum.işlenmiş ürünleri sevmiyorum ve tüketmiyorum nescafe gibi....

Son düzenleme:
merhaba yağmur,boyun kaç? ve kaç kilo olmak istiyorsun.yediklerin çok az geldi bana.Ama verilecek kilo az olunca çok az yiyerek zar zor kilo veriliyor zaten.

Kesinlikle öyle bazen daha ne kadar kısılır diye kendime soruyorum((
Ama mide küçülürse ve bunu korumayı başarırsak sorun kalmaz inşallah.bu arada benim boyum 165cm hedefim eski kilom 50-51 hadi en kötüsü52 olabilmek:))))

spor şart.
ben sporu bıakınca gram bile veremedim.Benim boyum 1.60.etimde sıkı değil. 60 kiloyu geçince giydiğim hiçbirşey yakışmıyor.bundan sonraki amacım 55 kilo ve 38 bedenin üstüne çıkmamak. spor işinide yoluna koymam lazım artık ama bir sürü bahanem var maalesef(((((

slm kızlar diyette en zor döneme girdim reglime 1 hafta kaldı benim tatlı krizlerim şişkinliğim başladı ben artıkkilo veremem almasam bari offfffff tamda alışmışken çok canım sıkıldı çokkkkk...............
eylülün 11ine kadar 55 olmam lazım 12 gün kaldı

bugünki menüm:
sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek lor peniri ve domatesten tost ve 1 bardak çay
öğlen :1 tabak sebzeli bulgur pilavı,2.5 bardak ayran,yarım soğan
ara :1 avuç üzüm
akşam:2 ya 3 tane tavuk but ve salata
akşam :az kavun

Son düzenleme:

Evet sporsuz olmaz ben ramazan dan önce düzenli yapıyordum. Simdi haftada 2 felan ama tekrar başlıcam sitenin fitness salonunda.

Ay canım sorma ben de regliyim vücudum acayip şiş. O kadar da su içiyorum ama atamıyorum.pes etmek yok p.tesi görcez kiloları:)))

selam kızlar. ben yine geldim. yine diyete başladım ve spora.
hedef 50-55 arası.
şu anki kiloyu hiç söylemeyim yine aldım.
bu kez diyetin yanısıra eliptik bisikleti de koydum.
günde 20 dakika yapıyorum. 500'er kalori gitti günde. toplam 1000.
yediğim de çok değil, dikkatliyim. haftada bir kilo vermek bile benim için çok iyi rakam ya.. yeterki vereyim de.
son çarem spor artık.

Merhabalar kizlarrrrr
Ben 160 boyunda 57.5 kiloda 1 cocuk annesiyim dogumdan sonraki kilolarimin altindayim fakat insan zayifladikca hosuna gidiyor dahada kilo vermek istiyor bu sahsen bende boyle oldu.gecen sene bu zamanlarda dukan yapiyordum ve 10 kilo verip 52 ye dusmustum fakat geri almaya basladim kilolari bende ipin ucunu birakmayayim zararin neresinden donersen kardir diyerekten bugunden baslama karari aldim. Cunku artik olacak gibi degil yoksa is cigirindan cikip yine 60 li kilolara merhaba diyecegim😁
Beraber motivasyonumuzu siki tutaraktan incecik zayif hatunlar oluyoruz tamammi ben her gun siteye girip paylasimda bulunacagim kendimi yanliz hissetmemek icin hadi bakalim kizlar vira bismillahhhh 😎

bugünki menüm;
sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek,yağda az yumurta,lor peyniri,1 bardak çay
öğlen :6 kaşık etli taze fasulye,4 kaşık kepekli makarna
ara :kavun veya üzüm
akşam:1 kase yada 1.5 kase yeşil mercimek çorbası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…