vay tebrıkler canım bende ıradelyım reglde oldum bugun haftaya baya farkeder benım kılomm:)bende kendime inanamıyorum ama kaldım) sanırım diyet ruhuna tamamen girdim bide buraya menüyü önceden yazınca kendimi sorumlu hissediyorum söz vermişimde tutmam gerekiyor gibi
cok cok az yemıssın bence canım kahvaltı cok önemlı dıyet yaparken yasında kucuk bence dengelı beslenmesın aksam yemegın guzelll ama ara ogunde yapmalısın ztn vercek kılonn cok azMerhabalar, ben 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim,uzun zamandır bu forumdayım ama diyet konusunda istikrarı bir türlü tutturamamış üyelerdenim malesef. Bu sefer erkek arkadaşımla birlikte spora ve diyete başladık tam gaz devam edicem inşallah. Boyum 160 kilom 53 ilk hedefim 48 ama 45e kadar yolu varBugün ikinci günümdü ve yediklerimi de sizle paylaşıyım istedim.Aslında azlar farkındayım şu an kendimce hafif değişiklikler yaptığım isveç diyetini uyguluyorum. Amacım hızlı kilo vermekten ziyade midemi küçültmek aslında.
10.00 : 1 şekerli sütlü nescafe
13.00 : 1 kase yoğurt,1 kaşık yulaf kepeği,1 parmak kalınlığında ananas
17.00 : ızgara tavuklu salata
20.00 : 1 çatal tavuklu pilav (annem çok ısrar etti),1 bardak ayran
şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum. 2.günüm olmasına rağmen alıştım aslında.
He bir de ben çok tuvalet problemi yaşayan biriyimdir ama kahve tuvalet konusunda inanılmaz yardımcı size bunu söyleyebilirim heleki sabah aç karnına içince. Şimdilik aklıma gelenler bu kadar birbirimize destek olup kolayca kiloalrdan kurtuluruz inşallah. Herkese iyi geceler :)
Baayanlar yardııım !
58'de tıkandım kaldım.Dikkat etmeme rağmen gram oynamıyor.
Metobolizmada sok etkisi yaratacak beslenme önerileriniz var mıdır acaba ?
arada kaçamaklar hepimizde oluyo canım telafi edersen sorun yok sakın pes etmeSabah iki dilim ekmek peynir zeytin gayet sade bir kahvaltı yaptım.Ama maalesef öğlen dondurmalı pasta yedimO kadar pişmanım ki akşam yemeğinde çok çok hafif yiyicem yürüyüş yapma ihtimalimde var başarıcam ya kafayakoydum 3-4 kilo vermeden rahat yok
kızlar yoğurt kürü uyguladığımı söylemiştim ya p.tesinden bu yana yani 4 günde 1kilo vermişim acaba çok mu yani sağlıksızmı kafam karıştı
yine burdan bulduğum bi kür yazmıştım ama tekrar yazayım;2kaşık yoğurda 1er çay kaşığı zencefil,tarçın,zerdeçal koyup öğlen ve akşam yemeğinden yarım saat önce yiyosun tadı çok güzel değil ama bana göre yenilmiycek gibide değil.bana günde ortalama 300gram verdirdirdi 11 gün oldu başlayalı 59.5den 56.6 ya düştüm. araştırdım bi zararı yok diyo ama ben ilk defa bu kadar hızlı kilo verdim kafam karıştı birazCanım bu yoğurt kürü nasıl bişey? Önceden yazdıysan kaçıncı sayfada bulabilirim?
merhaba yağmur,boyun kaç? ve kaç kilo olmak istiyorsun.yediklerin çok az geldi bana.Ama verilecek kilo az olunca çok az yiyerek zar zor kilo veriliyor zaten.
Kesinlikle öyle bazen daha ne kadar kısılır diye kendime soruyorum((
Ama mide küçülürse ve bunu korumayı başarırsak sorun kalmaz inşallah.bu arada benim boyum 165cm hedefim eski kilom 50-51 hadi en kötüsü52 olabilmek:))))
spor şart.
ben sporu bıakınca gram bile veremedim.Benim boyum 1.60.etimde sıkı değil. 60 kiloyu geçince giydiğim hiçbirşey yakışmıyor.bundan sonraki amacım 55 kilo ve 38 bedenin üstüne çıkmamak. spor işinide yoluna koymam lazım artık ama bir sürü bahanem var maalesef(((((
slm kızlar diyette en zor döneme girdim reglime 1 hafta kaldı benim tatlı krizlerim şişkinliğim başladı ben artıkkilo veremem almasam bari offfffff tamda alışmışken çok canım sıkıldı çokkkkk...............
eylülün 11ine kadar 55 olmam lazım 12 gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?