50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay bozom kilo almaya başlamış ben yerim siziopuyorumnanaktan
sana özel bi kilo bildirimi hazırlamak lazım
sen 9 ay boyunca almayı planladığın kiloyu söyle
ona göre dikkat edersinkaydirigubbakcemile5

ay bozom kilo almaya başlamış ben yerim siziopuyorumnanaktan
sana özel bi kilo bildirimi hazırlamak lazım
sen 9 ay boyunca almayı planladığın kiloyu söyle
ona göre dikkat edersinkaydirigubbakcemile5

ayyy mankenlere hayret ediyorum 9 ay boyunca nasıl 6 kilo alıyorlar
10 kilo alsam iyi ama nasıl becericem bilmiyorum ekmek yemiyorum hamurişi yemeyi düşünmüyorum bakalım

slm kızlar spordan geldim hemen bugünümü yazayım opuyorumnanaktan
kahvaltı= 1 portakal, az maydonoz, 1 yumurta, 1 dilim kepek ekmeği, az peynir, 1 domates, 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı bal

ara= 3 kuru kayısı

öğle= 1 porsiyon tavuk eti,1 tabak yağsız salata

ara= 1/2 muz

akşam= 1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği, 1 dilim kepek ekmeği

ara= 1 bardak light süt

2.5 lt su içtim
1.30 saat sporumu yaptımsositosositoa.s.

Canım o diyette olanlar için değil, herkes için 8 dk, biz diette olduğumuzdan fazla yapıcaz tabi normal olarak, ama ideal kilona ulaşsan da günde 8 dk yapman tavsiye ediliyor ki, bir daha hiç kilo problemi yaşamayasın

slm arkadaşlar
yesacım ben geçen çarşamba kilo bildirimi yapmıştım ama listede benimle ilgili herhangi bi bilgi yok,ben yine yazayım:boy 1.65, başlangıç kilom 58.5 idi, şimdi 57.5 .teşekkür ederim şimdiden

benimde nedense hic umudum yok canim bu haftam iyi degildi bugun yarin toparlayabilirsem o kadr ama hic cikolata yemedim bugun:)) insallah hic yok canim

ayy adımı gördüm :)))
beni siliceksin bu durumda ben kilo bildirimi yapmadım bilmiyorumkismile
bu arada 1 kilo almışım ben
iyiki o 2 kiloyu verdi sayenizde
ama şuan şişim gerçi

cok bebem seni hic silermiyiz :)) sen kilo bildirimi yapmasan da bizimlesin ayy sen mi dedim siz diyecektim bizimlesiniz opuyorumnanaktan

ayyy mankenlere hayret ediyorum 9 ay boyunca nasıl 6 kilo alıyorlar
10 kilo alsam iyi ama nasıl becericem bilmiyorum ekmek yemiyorum hamurişi yemeyi düşünmüyorum bakalım

Canım onlar kendi fiziklerini bebeklerinin sağlıklarından önce tuttukları için kilo almıyorlar haliyle. Ebru Şallı hamileliği boyunca kiviyle beslenmiş, bebeği 2.5 kilo doğdu, normal doğanlarda var ama, kimbilir ne hastalıklar çıkacak ileride o çocuklarda. Canım sakın onlara özenme, bebişin sağlıklı olsun da, dieti yeri geldiğinde yaparsın.

yesam çıktın mı yoksa koptun mu canım

canim yemege gittim ama yine cikmam lazim bi yere kadar gidecegim sonra da badminton gunum bugun:):lepi:

Canım o diyette olanlar için değil, herkes için 8 dk, biz diette olduğumuzdan fazla yapıcaz tabi normal olarak, ama ideal kilona ulaşsan da günde 8 dk yapman tavsiye ediliyor ki, bir daha hiç kilo problemi yaşamayasın

ayy canim yaa 50 kere aciklama yaptirdim sana kusura bakma cok saolasin surekli cevapliyosun bikmadan usanmadan o zaman ben ayni devam edeyim bakalim bu aralar olumunekankayizsmile

tamamdir canim benim hemen ekleyim opuyorummopuyorumnanaktan

hukukcu canim ben senin yazdiklarina hep dikkat ediyorum da masallah hep dikkat ediyosun cok cok kutlarim canim

benimde aksam yemegim
icinde tavuk eti degisik sebzeler ve de makarna olan bi yemekti :s cok doydugum soylenemez ama :)

Yesacım canım benim istediğin kadar sor ben hiç sıkılmam, öperim yanaklarından.

Ben de bu akşam nohut, pilav, turşu yedim bir de ayran içtim.

iyi akşamlar kızlar

bugün sabah 3-4 kayısıyla güne başladım. sabah çarşı pazar ve okul işlerimi hallettim.11 gibi eve geldim.
kahvaltımı yaptım.2 gibi gezmeye gittim.orda 3-4 kaşık salat yarım dilim börek ve bir dilim kek yedim.bir dilimde beşamel soslu brokoli...5.30 da spora balladım 7 ye kadar yaptım.videolardan sadece göbeği yapmaya fırsatım oldu.

akşam yemeğinde fırında balık ve hoşaf vardı.2 litre suyumu ve 1 maden suyumu içtim.

çok saol yesacım:)
bu arada bende yazayım yediklerimi
sabah:1 dlm kepekli ekmek ve peynir
ara: 1 parça çikolata(bitter)
öğlen: 1dlm kepek ekmek,omlet, domates, biber,
ara: kuru kayısı ve dut
akşam: bir kase yoğurt, 3 light bisküvi
şimdi ise meyve
bu arada eşim diyetimi sabote etmek için elinden geleni yapıyor, nasıl dayanıcam bilmiyorum??

hukukcu canim ben senin yazdiklarina hep dikkat ediyorum da masallah hep dikkat ediyosun cok cok kutlarim canim

teşekkür ederim canım elimden geleni yapıyorum umarım böyle devam eder sağlıklı beslenmeye alışmak istiyorum en çok da kaydirigubbakcemile5 yani kilo verilir 2 kilo zaten sorunum ama sağlıklı beslenmeye alışmak sanırım kendime vereceğim en büyük ödül opuyorumnanaktan darısı hepimizin başınaolumunekankayizsmile bi de sinirlendiğimde atıştırma yerine meyvelere saldırıyorum arada onları bi dizginleyebilsem süper olcak en azından meyve diye avutuyorum kendimi ama kaydirigubbakcemile3

bende yedıklerımı yazayım hemen

sabah: 2 dılım ekmek(uzun zamandır esımle kahvaltı fırsatımız olmamıştı ondan dolayı 2) 1 domates,5 zeytın ,1 dılım paynır,1 yumurta

ara: 5 badem
öğlen:1 tabak patates puresı,1 bardak ayran ,1 tane salatalık tursusu
ara 2 bardak adacayı 2 petbor buskuvı (misafırım vardı ayıp olacaktı yemeseydım)
aksam : azıcık kurufasulye,azıcık patates puresı,yogurtlu bıber 2 catal, salataaaa

hareketlerımı yaptım,mekığımı cektım bebegımı bol bol emzırdım şimdide esımle karsılıklı 1 bardak cay içebılırım deılmı????

selam kızlar
bugün yediklerim

kahvaltı:2 dilim ekmek peynir 5 zeytin 1 yumurta 1 kaşık bal
bu ara kendimi bitkin hissediyorum o yüzden balımı eksik etmiyorum hem kış vitaminsiz kalmamak lazım
ara 1 dilim elma
öğle : az bişey buğday çorbası
ara yok dışarıya çıktım
akşam 7.30 : tavuk ızgara yoğurt ekmek yok
şimdi canım bişeyler istiyor ama bilmiyorum
pazarada gitmedim meyva falan alamadım
peynir ve 1 dilim ekmek yerim heralde
benimde bu haftadan umudum yok bugün stepper yapayım dedim yok her yerim ağrıyor
yediklerime dikkat ediyorum ama hareket sıfır
yürüyüş bile yapamıyorummm:sinifsinif::sinifsinif:

merhaba canım
iç tabiii yaaaa olumunekankayizsmile

Yesacım canım benim istediğin kadar sor ben hiç sıkılmam, öperim yanaklarından.

Ben de bu akşam nohut, pilav, turşu yedim bir de ayran içtim.

ayy canim benim ya cok tesekkurler Şeniz

canim o videolardan zaten en acimasiz olani gobek icin olani alsanaalsanasmile

rica ederim canim benim kaydirigubbakcemile5 ayy bu esleri ne yapmali bilmiyorum ya destek olacaklari yerde kafamçokkarıştı

canim benim kesinlikle cok haklisin saglikli beslenme olursa amacimiz cok daha guzel olur kaydirigubbakcemile2 saat gec olmadiktan sonra bence meyvenin oek sakincasi yok bu hafta 0muz haftasi ilan ettigim icin hic yemedim bakalim opuyorumnanaktan bi gelsin su carsamba kaydirigubbakcemile

afiyet bal seker olsun sekerim opuyorumnanaktan sekersiz olduktan sonra hiiic sorunn olmaz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…