50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aileden biri olduğunu anlıyordur belki.

Aileden biri olduğunu anlıyordur belki.

Ne güzel bir eviniz var sizin yahu, çocuklar çok şanslı. Maşşallah

evet çocuklarımı bu konuda hiç sıkmadım eşimde tabii
ama kediye biraz karşı karşı olmasının sebebi orayı burayı cırmaklaması o yönden şimdi sıkıntılıyım
esas sorun yazın her taraf açık lokuma
aslında bu konuda bayaaa zor durumdayım:sinifsinif::sinifsinif:

Eşyalara mı zarar mı veriyor hayatım? koltukları falan tırmıklıyorlar dimi? her güzel şeyin bir zararı oluyor tabi. Benim de evi süpürme sayım bebikle 2 ye katlandı:)

Eşyalara mı zarar mı veriyor hayatım? koltukları falan tırmıklıyorlar dimi? her güzel şeyin bir zararı oluyor tabi. Benim de evi süpürme sayım bebikle 2 ye katlandı:)

evet canım koltukları cırmaklıyor koltukların kol yerleri deri ve arkalarıda lokum bunu oyun sırasında yapıyıyor içgüdüsel şimdi salona girmesi yasak

kuşlarında sıkıntısı uçuşan yemler eyvahedigeldismile
kafesin etrafına küçük perdeler var bayaaa önlüyor seninkinin varmı canım:sm_confused:

Var ama bebiki kesmiyor, bebik çünkü yemlerin dağılmasını eğlenceli buluyor bazen, oraya buraya saçıyor. boshayallersmile

Var ama bebiki kesmiyor, bebik çünkü yemlerin dağılmasını eğlenceli buluyor bazen, oraya buraya saçıyor. boshayallersmile

hmmmm evet teyzemin kuşuda bunu yapıyordu bunu birazda şımarıklıktan yaparlar teyzemde yemliğini en aşşarıya koydu biraz engelledi
kafesin altındaki gazeteyi nasıl tiftiyor
benim limon öyle şeyler yapmıyor artık olgunlaştııı
bebik daha yavru yavaş yavaş düzelir heraldea.s

Evet zamanla daha ağırbaşlı oluyorlar.
Canım ben yatıyım artık, geç olmuş, görüşürüz yarın, iyi geceler hayatım. Öpüyorum yanaklarından.

0 muz haftası mı niye ki :uhm:
1/2 muzun kalorisi ile 1 portakalın aynı ben öyle yapıyorum hem kalbe falanda çok faydalı muz ben her gün 1/2 muz yemeye çalışıyorum spor yaparken 45 dakika hızlı tempoda koşuyorum en başlarda kalbim biraz zorlanıyo gibiydi spora alışık olduğum halde ama şimdi hiç bi sorun kalmadı bence muzu çıkartma ben sporda çok faydasını görüyorum canım boshayallersmile

bu gün kimsecikler yok herhalde burda..........

trufcum geçmiş olsun hayırdır spor yaptın tutuldumu yoksa üşütün falanda hastamısın

Selam kızlar bugün yediklerimi yazıyım

Sabah müsli yedim
Arada leblebi yedim.
Biraz öncede elma yedim.
Kızlar ben yalnız çok şişmanlamış hissediyorum kendimi, şişkinlik mi var, kilo mu aldım bilemiyorum yarından korkuyorum. eyvahedigeldismile Eğer almışsam bu sefer çok sıkı bir rejime mi girsem diyorum? -tatlicadiarzu-

Bisiklette 150 kalori yaktım, ikindide de bir dilim tam tahıl ekmeğine ezme sürüp yedim.

Artık her şeyimi rapor edicem böyle, nerede hata yaptıysam uyarın kızlar beni

listeye adımı yazdıgınız için tesekkur ederim =) hepiniz cok sekersiniz

kızlar ben nasıl baslayacagımı bilmıyorum :kedi: yiyecek listesini neye gore belirliyorsunuz gunluk almanınız vitaminleri vb. benim bu konuda hiçbir bilgim yok eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…