amac haftada kac kilo vermek?
canim haftada 1 ideal diyorlar ama zor oluyor biraz akannehir artik oldugu kadar opuyorumnanaktan
bu arada iki video yaptim (en kolay olan ikisini yaptim ama kaydirigubbakcemile3 kol ve bacakkaydirigubbakcemile2)
30 yarim mekik
herkeslere iyi geceler kizlar gorusmek dilegiyle kaydirigubbakcemile5
200 kalori yaktım ben de şimdi bisikletle, bugünlerde çok yorgun hissediyorum, hiçbir şey yapmadığım halde spor yapmak zor geliyor
200 kalori yaktım ben de şimdi bisikletle, bugünlerde çok yorgun hissediyorum, hiçbir şey yapmadığım halde spor yapmak zor geliyor
merhaba canım
yinede 200 kalori yakmışsın benim eklemlerim hareket edemiyor
bakalım 2 gün sonra benm durumum bitecek o zaman nasıl olucak bilmiyorumkismile
bebikle limonun sıkıntısı nı çözdünmü canımboshayallersmile
Senin sebebin var ama benim yok, motivasyonumu mu kaybediyorum, ne oluyor bana.
Tembel scyllaa, tembel scyllaa, alsanaalsanasmile
hadi tembelim bari az yesem onu da yapmıyorum
Obur scylla, obur scyllaakaydirigubbakcemile
ah canııım yaa öyle deme siz kendinizi çok sıkıyorsunuz tabiiii
bu benim fikrim belki yaşınız belki karekteriniz yani çok dikkat ediyorsunuz ben o kadar yapamam herşeyi yiyiyorum az az ama
benim esas amacım bu kış için tabiki kilo vermek ama almamak takıntım:gitme::gitme:
Bugün hem toz, tem sprey aldım sürdüm ikisine de, limon da yoktu gerçi ama belki geçmiştir diye, ama limonu biraz ishal yaptı ilaç, sürekli limonun tüylerini seviyor ya, keyfi, enerjisi yerinde ama şimdi de buna tedirgin oldum biraz
Bebiki aldığımız kuşçuya gittim ilacı almaya, o kadar güzel kuşlar gelmiş ki, iyi ki önceden almışız bebiki, yoksa o kadar güzel kuşun arasında fark edemezdik, ama o kadar tatlı ve limonla o kadar güzel bir çift oldular ki, çok şanslıymışız.opuyorumnanaktan
Bu hafta pek dikkat edemedim işte canım ya, o geçenlerde girdiğim nutella manyaklığı kesin bana fazladan bir kilo olarak eklenmiştir zaten, çarşambadan korkuyorum
evet ne güzel bugün bende kuşçudaydım 2 tane kuş parmaklarımı yedi küçük küçük kemiriyorlardıyerimsenibenyerimseniben
kızıma anlattım senin limonla bebiki oda hadi bizim limonada eş alalım diyor CADIARZU
ama kedi var an azından bu ara olmaz:umursamaz:
Sizin kediyle kuşun aynı evde yaşaması mucize zaten:)
boşver canım pişman olma bence ama kendine yasak koyunca daha cazip oluyo bugün çarşıya çıktık eşimle bana şambali ısmarladı ama ben istemedim şimdi yemem sonra dedim:bbo:
Sizin kediyle kuşun aynı evde yaşaması mucize zaten:)
Süpersin şekerimkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?