O kadar az yememe rağmen kilo veremiyorum çok ya geçen pazartesi 52.8dim bugün 52
kızlar 1 hafta kaldı tatile çıkmama ve benim hala 1.5 kilo fazlam var sizce bi haftada gidermi bu kilolar
Kızlar benide alır mısınız aranıza? Vermem gereken bi 5 kilo var, 56 kiloyum şu an. Diyet yapıp yapıp bozuyorum bi türlü devam ettiremiyorum.
Hoşgeldin fayrose, boyun kaç ve nasıl yapıcaksın diyeti. Belli bir yöntem varmı? Hemen hemen hedeflerimiz aynıymış.
Boyum 156. Hiçbir fikrim yok, şok diyet uygulamak istemiyorum sudan gider diye korkuyorum benim yağdan vermem gerek kemiklerim iri değil. Şu aralar birde uyku düzenim falan çok bozuk. Senin uyguladığın bir diyet var mı?
Boyumuz aynı. Bende 56 ile başladım 52 olsam yetiyor daha fazlası yüzümde iyi durmuyor. 2,5 hafta oldu yaklaşık 2,5 kg gitti :)))
Ben bu fazlalıklar abur cubura çok yüklendiğim için aldım açıkçası.
Diyet olarak uyguladığım standart olarak tek bir yöntem yok sadece bazı kurallarım var diyet süresince devam ettirdiğim.
Sabahları poğaça börek yerine kepekli ekmek, peynir ve domatesden oluşan sandviç ki bu standart her sabah aynı :)
öğle yemeğinde ne çıkarsa ekmeksiz ve abartmadan yiyorum çok yağlı olanları yemiyorum.
arada 1 elma ve eti form mısır ve prinç patlağı 1 yada 2 tane.
Akşamları yemek yememeyi tercih ediyorum sadece 1 porsiyon meyve ama çok açsam yemekte ne varsa çok çok az yiyorum (örn: 1 yemek kaşığı makarna 1 köfte gibi)
aslında birazda spor yapabilsem iyi olacak ama ne yazık ki zamanım yok. Bütün gün oturuyorum
Kötü besleniyorum :/
Dün 1 yumurta yedim kahvaltıda.
Akşam bol sütlü kahve içtim. 3-4 şeker oluyo içinde.
Günde 2-3 bardak çay içiyorum. 1 şekerli.
Yine de 51-52kg arasından düşemedim bir türlü. 49 olmam lazım
O kadar az yememe rağmen kilo veremiyorum çok ya geçen pazartesi 52.8dim bugün 52
Ben de çok fazla kilom olmamasına rağmen fit olmak ve aldığım bir kaç kiloyu vermek isteyenlerdenim. Yazın tatil, açık büfe derken fazla kaçırdım. Arkadaşım herbalife'ın shake ürününü kullanıyordu. Aralarda içerek başladım. Cidden çok tutan ve zinde hissettiren bir ürün. İnternette araştırma yaptım sağlığa da zararı yok ve rejimlerde yaşanan vitaminsiz kalma riskini de ortadan kaldırıyor... Herkese tavsiye ederim kızlar.Artık shake'siz yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?