50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün ki menüm;
sabah:lor peyniri,yağda az yumurta,1 bardak çay,1 dilim ekmek
ara :yarım elma
öğlen :6 yemek kaşığı tavuk sote,1 tane biber dolması,yarım kase mercimek çorbası
ara :meyve
akşam:semiz otlu lor peynirli salata

Ohhhhelesukur 50-59 aralıgına dusebildim:) ben 16 yasndayim sinavlarin etkisiyle ıturdum calistim yedim de yedim 72 kilo bir toramancik oldum ama bu gecen yazdi o yaz 63e dustum sonra yil icinde kilo aldim 65 oldum mayosta 65tim kondisyon bisikletine basladim 4 kilo verdim ve yazin basında 61dm ama tabiki dikkat ermeden yedim de yedim ama tartılma olanagım yoktu yazın neyse ben 1 agustosta kalori takibine basladim ve ı gune kadar 62-63 olmusumdur diye tahmin ediyorumneyse bugun 35 gun gecti uzerinden ve ben 58 kiloyum :) aslinda adetliyim belkı vucudum su tutmus olabilir ama dayanamadım tartıldım bu arada boyum 163 ideal kilom 55mis ama bizim ailenin kadinlarinin incecik beli kocaman poposu oldugu icin 55 bana yetmez 52 olmak istiyorum ve acelem yok yilbasina kadar 2-3 ay icinde versem cok guzel olur :)

Boyum 165 53 kiloyum :/ 50 olmak bana daha çok yakışıyo ama yiye yiye 53 olmuşum
Şimdi 20 gün içerisinde 3 kilo vermem gerekiyo tavsiyeleriniz var mı kızlar?

selam canlarım uzun bir ara katılamadım aranıza 1 ay kadar hayatımda yolunda gitmeyen şeyleri düzene sokmaya çalışırken kendim düzenden çıktım. fakat aç iken 61 ile başladığım bu yolda aç iken 58.5 a düşmüş olmam ve sporlarım var iken daha iyiydim. şu an aç 59.00 kgyum. yani 1 ayda yarım kilo aldım. ve bufün 05/09/2013 tarihinde ayrılmamak üzere yeniden geldim aranıza :) teknik bilgilerimle ve spor faaliyetlerimle yanınızdayım. 16/09/2013 tarihine dek 11 günde hedefim 56 sonrasında devam edeceğiz :) taaki yeni hedef 30/09/2013 de 51 kilo olmak sevgiler :)

Kızlar benide alır mısınız aranıza? Vermem gereken bi 5 kilo var, 56 kiloyum şu an. Diyet yapıp yapıp bozuyorum bi türlü devam ettiremiyorum.

Kızlar benide alır mısınız aranıza? Vermem gereken bi 5 kilo var, 56 kiloyum şu an. Diyet yapıp yapıp bozuyorum bi türlü devam ettiremiyorum.

Hoşgeldin fayrose, boyun kaç ve nasıl yapıcaksın diyeti. Belli bir yöntem varmı? Hemen hemen hedeflerimiz aynıymış.

mrb arkadaşlar bende katılmak istiyorum aranıza:2: boyum 1.65 kilom ise 58 şöyle 3-4 kilo vermek istiyorum ama başıma bela oldular kaç zamandır benimleler bir türlü gitmiyorlar.gerçi diyet falan yapmıyordum ama son 1 haftadır kalori hesabı yapıyorum istediğimi yiyorum ama almam gereken kalori miktarını geçmiyorum.internetten baktımda benim günlük almam gereken kalori miktarı 1780 çıktı bende o sınırı 1400 kaloriye indirdim.şimdi günlük 1400 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum. bide benim bağırsaklarım çok sıkıntılı onun içinde düzenli su içmeye çalışıyorum hergün mutluka 2 litre su içiyorum.tek eksik gördüğüm spor yapamıyorum.kalori saymaya başlamadan önce 59u görüyordum ama bir hafta sonra aç karnıma 58 geldim.devam etmeye çalışıyorum.zaten evlenmeden öncede 36 beden gelinliğe gircem diye bu şekilde kilo vermiştim.önerileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim

Hoşgeldin fayrose, boyun kaç ve nasıl yapıcaksın diyeti. Belli bir yöntem varmı? Hemen hemen hedeflerimiz aynıymış.

Boyum 156. Hiçbir fikrim yok, şok diyet uygulamak istemiyorum sudan gider diye korkuyorum benim yağdan vermem gerek kemiklerim iri değil. Şu aralar birde uyku düzenim falan çok bozuk. Senin uyguladığın bir diyet var mı?

Boyumuz aynı. Bende 56 ile başladım 52 olsam yetiyor daha fazlası yüzümde iyi durmuyor. 2,5 hafta oldu yaklaşık 2,5 kg gitti :)))

Ben bu fazlalıklar abur cubura çok yüklendiğim için aldım açıkçası.

Diyet olarak uyguladığım standart olarak tek bir yöntem yok sadece bazı kurallarım var diyet süresince devam ettirdiğim.

Sabahları poğaça börek yerine kepekli ekmek, peynir ve domatesden oluşan sandviç ki bu standart her sabah aynı :)

öğle yemeğinde ne çıkarsa ekmeksiz ve abartmadan yiyorum çok yağlı olanları yemiyorum.

arada 1 elma ve eti form mısır ve prinç patlağı 1 yada 2 tane.

Akşamları yemek yememeyi tercih ediyorum sadece 1 porsiyon meyve ama çok açsam yemekte ne varsa çok çok az yiyorum (örn: 1 yemek kaşığı makarna 1 köfte gibi)

aslında birazda spor yapabilsem iyi olacak ama ne yazık ki zamanım yok. Bütün gün oturuyorum

Oo ne güzel, bende versem gelicem gaza ama..Tatile gittim günde 3 saat yürüdüm resmen merdiven falan çıktım hep ama fazla yedim. Yemeseydim en az 3 kilo giderdi işte :l
Ben poğaça falan hiç yemiyorum şu sıralar eskiden her gün yerdim, şimdi en son ne zaman yedim hatırlamıyorum. Akşam yemeklerini çok geç yiyorum bide ekmeği çok yiyorum, sporda yapmayınca..
Eskiden her gün hamur işi, börek, pasta yerdim. Obez olmadığıma çok şükrediyorum. Her gün her gün, yağlı yağlı nasıl midem bulanmamış bilmiyorum. Bir noktadan sonra dur demek gerek.

Kötü besleniyorum :/

Dün 1 yumurta yedim kahvaltıda.

Akşam bol sütlü kahve içtim. 3-4 şeker oluyo içinde.

Günde 2-3 bardak çay içiyorum. 1 şekerli.

Yine de 51-52kg arasından düşemedim bir türlü. 49 olmam lazım

İnanmıyorum çoook kötü gerçektende ama böyle yaparak metabolizmanı öldürüyorsun. Kesinlikte değiştirmelisin beslenme şeklini.

Günaydın herkeslere, diyetin 3. haftası bitti ve dördüncü haftaya başlıyorum.

Bu sabah tartıldım ama öncesinde bazı detayları da yazmak istiyorum.

Bu hafta sonu diyete başladığımdan beri ilk defa tatlı yedim. Dondurma ve puding

Pazar sabah kahvaltısında abartıp çokokrem yedim. Akşam yemeğini dışarıda yedim ve gerçekten çok yedim

Aslında tüm bu aç gözlülüğümün nedeni adet dönemimin yaklaşmasından.

Netice olarak tüm bunlara rağmen geçen hafta 1 kg. vermişim.

Şuan ki kilom 53.

Diyete 56 kg ile başlamıştım.

selam herkeseee gıremıorum bu aralar yarın sabah tartılıp kılomu yazcam ama pek dıkkat etmıorum sımdı bu bı ay cok sıkı dıyete gırıorum 3 kılo vermek ıstıyorum 1 ayda umarım bu sefer dırayetli olurummm

O kadar az yememe rağmen kilo veremiyorum çok ya geçen pazartesi 52.8dim bugün 52

Ben dün tartıldım 51.1 çıktımm. Ve inanır mısınız artık az yemiyorum. Dkz diye bir şey var bu forumdada kendisiyle ilgili sayfalar var (diyetsiz kalıcı zayıflama) onu yapıyorum. Acıkınca yiyip doyunca bırakıyorum. Böyle olunca zaten günde 2 ana öğün oluyor aslında. Dr.Ozan Tuncer'in kitabı internette var sizde okuyabilirsiniz çok mantıklı şeyler yazıyor. Şu bir haftada kuzenimin düğünü için konyadaydık. Etli ekmekten tutun baklavaya her şeyi yedim ve gediğimde kilo vermiştim. Püf nokta zayıf insanlar gibi açken yemek. Çünkü tokken yediklerimiz depolanırken açken yenilenler yakılıyor zaten. Diyet psikolojisinden kurtulunca kilo vemrek çok daha basit inanın

Ben de çok fazla kilom olmamasına rağmen fit olmak ve aldığım bir kaç kiloyu vermek isteyenlerdenim. Yazın tatil, açık büfe derken fazla kaçırdım. Arkadaşım herbalife'ın shake ürününü kullanıyordu. Aralarda içerek başladım. Cidden çok tutan ve zinde hissettiren bir ürün. İnternette araştırma yaptım sağlığa da zararı yok ve rejimlerde yaşanan vitaminsiz kalma riskini de ortadan kaldırıyor... Herkese tavsiye ederim kızlar. Artık shake'siz yapamıyorum

canım onlar çok zararlı bizim de bi tanıdığımız kullanıyordu onu bırakıp da yemek yemeye başladığın an kilo alıyorsun 20 verenler 30 alıyor, kilon da azmış hiç içme bence yol yakınken bırak derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…