50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugunku menude ne var kızlar... Benim iştahım cok açık bu gunlerde bu ay ıkıncı kez regl oldum duzenim altust oldu marttan beri böyleydim ama bır ara dr.un verdıgı ilaçlarla normallesır gıbı oldu simdi yıne 2haftaya bir adet oluyorum.her yerim şişmiş durumda ne bulduysam yiyesim var

Günaydıın,
ben de sabah 50.9 çıktım. Dün diyetisyenime gittiğim için bugün daha bi tam gaz diyetteyim.
sabah 3 kaşık müsli yedim yarım bardak sütle ve şimdi sade kahve içiyorum. Yürüyüşe çıkacağım birazdan

bnde varım kızlar 55 tim ama regl oldım bskülde bugün 54.1 dimvbide boğazımı tutabilsem off...
Yağmur77 57-167 52 0
Bilgehanhacer 58-165 54 0
z_e_l_i_s 53-155 52 0
ell82 -54 163 - 50 0

offf kızlarrr benimde fazlalarım varr o göbek hiç gitmiyor boğazımı bir tutabilsem 58 deyim şuann 50 olsamm bi ahhh offfff:S:S:S:S

Dün oğlumun okul koşuşturması vardı. Oldukça stresli bir gün ne bulduysam yedim desem yalan olmaz tabi oldukça hareketli geçti gün o ayrı.

Bu ay adetim 1 hafta gecikti hala ufukta görünmüyor. Buda beni çok geriyor açıkçası ve şiştim resmen off offfffff.

Bugünkü menümde her zamanki gibi

Sabah- kepekli ekmek arası beyaz peynir
Öğle- yemekte ne varsa ekmeksiz
Ara- 1 adet elma
Akşam-valla bilmiyorum canım pizza istiyor :) akşamki ruh halime bağlı

Gün içi sınırsız çay (şekersiz)

Herkese merhabaa!
Dun diyetin ilk gunu gayet basarili gectii.
Sabah: 3 kasik musli
Ara: iki erik, sutlu kahve
Oglen: karnibahar,3 kasik kara bulgur, 1 kase yogurt
Ara: 1 elma
Aksam: izgara tavuk,salata, 2 kasik patlican salatasi

Yesil cay falan ictim aralarda. Bugun de musli mi yedim yurudum 7 km kahvemi ictim. Birazdan ogle yemegimi yiyecegim

selam kızlar bende aranıza katılabilirmiyimm, ramazandan 1 ay önce kdar rejimi bıraktım ramazanda 54 kiloydum fakat bayramda hoop diye 4 kilo geri aldım şmdi onu vermeye çalışıyorum mezun oldum, benide aranıza alırmısınız tek başıma olmuyo..

Eee hoşgeldin diyelim o zaman :)

off yine ölçüyü fazla kaçırdım bugün, yarın kesin 55 im,kızlar zayıflayanlar nasıl oldu,nasıl verdiniz,kilosu fazla olanlar bizden daha kolay veriyor,special k diyetini yapan varmı ,yada form çaylarından kullanan?

Özellikle göbek çevresinde yağlanma var. Bi 5 kilo vermem lazım. Verenler ne yediğini paylaşabilirse iyi olur :)

Kaç yaşında olduğunuzu merak ettim.

Ben ne yediğimi değilde ne yemediğimi yazayım :)

Diyet süresince kahvaltı dışında hiç ekmek yemiyorum.
Hamur işi kızartma yok.
Yemeklerin yağlı olanları yemiyorum.
Şekeri zaten çay ve kahve ile birlikte hiç kullanmıyorum diyet süresince tatlı yememeye çalışıyorum ama tabi küçük kaçamaklar oluyor.
Akşam yemeklerini ya hiç yemeyip meyve veya yoğurt ile geçiştiriyorum ki bence kilo vermek için en etkili yöntem bu ben sadece ilk başlarda uygulayabildim bu aralar az yemeye çalışıyorum.
Ve tabi ki bol bol su açlığı bastırıyor.

Şunu kesinlikle baştan kabul etmek lazım aç kalmadan kilo verilmiyor...

Kızlar benim boyum 1.63 kilom 56 idi. Ama tartıldım 2 kilo almışım 58im offff..
Yalnız yüzüm şimdi daha güzel oldu herkesin dediğine göre zayıfladığımda direk
yüzümden gidiyor benim kilo aldığımda yüzüm gerçekten daha güzel oluyor şimdide
güzel oldu ama işte göbek ondan kurtulamıyorum şimdi de kilo vermek istiyorum
ama sadece göbeğim gitsin yüzümden gitsin istemiyorum nasıl olcak ??

Merhabalar. Ben Dilek .

Kısa bir zaman önce bu forumu keşfettim.
Aranıza katılmak istiyorum. Ama bu nasıl olur, nasıl biter bilmiyorum.
Ben 1,53 cm boyunda 59 kiloyum. Hedefim 53 kilo ve duygusal bir yiyiciyim.

Kızdığımda , üzüldüğümde kendimi yemeğe veriyorum. Millet stresten yemek yemez. Ben gak gelene kadar yiyorum.
Hatta öyle bir yemek ki 5 gün yemesem beni idare eder.

Benide aranıza alır ve beni yönlerdirseniz sevinirim.

Saygılar

NOT:Başka bir foruma yazmışım ama burda olmam gerekli galiba. :) Acemiliğime verin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…