Niye kimsecikler yok topikte.
Adet öncesi dönemdeyim çok fenayım çok :26:
Dün gece saat 9 da bulgur pilavı yedim
Bugün lokma tatlısı yedim
Ve canım sürekli börek falan istiyor resmen doymuyorum
Kilo vermeyi geçtim bu haftayı kilo almadan atlatsam bari ama bugün gibi giderse zor yani
169 boyum 55 kiloyum 3 kilo vermek istiyorum ama tık yokbir tek ben mi veremiyorum bu kiloyu acaba spor yapıyorum eve gelince cheesecake yiyorum falan acıktırıyo spor heralde:))) şu saate kadar bişey yemedim 1 yada 2 öğün besleniyorum diyet için değl beslenme alışkanlığım öyle yarım saat sonra bişeyler yerim sonra akşam 5 gibi yerim o kadar dengesiz besleniyorum diye veremiyorum galiba
regl döneminde canın tatlı ister onun önüne zor geçersin ama tadımlık ye tatlı isteğini bastırmak için azcık ye sonra ordan uzaklaş:) ben de şu an regliyim tatlı kazanına düşmek istiyorum:)hamur işlerinden uzaaak dur amaaan aman :) spor yap düzenli olarak :) o zaman biraz kaçırsan da bişey olmaz :)
Evet aslında en basit kural bu galiba düzenli ve az yemek.
Daha adette olmadım ama bugün öğle yemeğini de hadi dışar da yiyelim dedik. Dibine vurdum yine off offf.
Neyse sakinim :) sadece ilo almadan bitirirsem bu dönemi yeter bana...
ara öğünleri de kaçırmamak lazım benim gibi günde 2 öğün az az yersen kilo veremiyosun:)
ızgara yeseydin :)) arada olur öyle kaçamaklar bişey olmaz :) yürüyüş yap bu ara o zaman :)
mrb herkese bende katılmak istiyorum:2:
bilgehanhacer 58-165 54 0
Yağmur77 57-167 52 0
Bilgehanhacer 58-165 54 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?