50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

53 kiloya ulaşmış durumdayım. ideal kilom olan 48 e düşmek istiyorum ilk etapta fakat diyet olayından hiç anlamıyorum bugune kadar en fazla porsiyon küçülttüm. tatlı cikolata sevmem benim tüm olayım karbonhidrat makarna çılgını bir insanım. diyet listelerine bakıyorum o kadar metryali bulmak hazırlamak zor geliyo öğrenciyim en nihayetinde. e yurtta kalıyorum. şu nesfit programları beni hedefime ulaştırır mı acaba. kafam karman çorman :44:

Niye kimsecikler yok topikte.
Adet öncesi dönemdeyim çok fenayım çok :26:
Dün gece saat 9 da bulgur pilavı yedim
Bugün lokma tatlısı yedim
Ve canım sürekli börek falan istiyor resmen doymuyorum
Kilo vermeyi geçtim bu haftayı kilo almadan atlatsam bari ama bugün gibi giderse zor yani

169 boyum 55 kiloyum 3 kilo vermek istiyorum ama tık yok bir tek ben mi veremiyorum bu kiloyu acaba spor yapıyorum eve gelince cheesecake yiyorum falan acıktırıyo spor heralde:))) şu saate kadar bişey yemedim 1 yada 2 öğün besleniyorum diyet için değl beslenme alışkanlığım öyle yarım saat sonra bişeyler yerim sonra akşam 5 gibi yerim o kadar dengesiz besleniyorum diye veremiyorum galiba

regl döneminde canın tatlı ister onun önüne zor geçersin ama tadımlık ye tatlı isteğini bastırmak için azcık ye sonra ordan uzaklaş:) ben de şu an regliyim tatlı kazanına düşmek istiyorum:)hamur işlerinden uzaaak dur amaaan aman :) spor yap düzenli olarak :) o zaman biraz kaçırsan da bişey olmaz :)

Evet aslında en basit kural bu galiba düzenli ve az yemek.

Daha adette olmadım ama bugün öğle yemeğini de hadi dışar da yiyelim dedik. Dibine vurdum yine off offf.
Neyse sakinim :) sadece ilo almadan bitirirsem bu dönemi yeter bana...

Daha adette olmadım ama bugün öğle yemeğini de hadi dışar da yiyelim dedik. Dibine vurdum yine off offf.
Neyse sakinim :) sadece ilo almadan bitirirsem bu dönemi yeter bana...

ızgara yeseydin :)) arada olur öyle kaçamaklar bişey olmaz :) yürüyüş yap bu ara o zaman :)

ara öğünleri de kaçırmamak lazım benim gibi günde 2 öğün az az yersen kilo veremiyosun:)

Evet ara öğünler önemli ama az kalorili. Akşam yemeği yemicem artık onun yerine 1 adet dondurma :))))

Birde akşam ütü yapıcam oda spor sayılır :)))

ızgara yeseydin :)) arada olur öyle kaçamaklar bişey olmaz :) yürüyüş yap bu ara o zaman :)

Gittiğimiz yer salaş bir köfteciydi uzun zamandır lezzetini anlatıyorlardı tamda ben diyetteyken denk geldi. Çok da seçenek yoktu açıkçası :))))

Neyse zaten hedeflediğim kiloya son 1 kg kaldı ama sanıtım çıtayı biraz yükseltip yeni hedefler belirleyeceğim haftaya.

Bu seferki diyetim çok keyifliydi çok yormadı beni :))))

Son bir kaç günkü durumum hariç :))))))

kızlar 55 kiloyum boyum 163,bazen yiyorum yiyorum hatta abartıyorum kilo almıyorum ama bazen hiçbişey yemeden günde 500 gram aldığım bile oluyor(hergün tartılıyorum)şişman değilim ama aldığım bütün kiloyu basenden alıyorum,yediklerim direk aşağıya iniyor sanki,1 ayda 5 kilo nasıl verebilirim,lütfen yardım edin,yarışmalara bnde katılmak istiyorum,

Herkese 2haftalık bir aradan sonra merhaba eylülün başından beri maalsef giremedim foruma sebebi de apar topar yurtdışına çıkmamdan dolayı.artık tatil bitti.okul dönemi başladı benim gibi çocuklu olanlara 15tatile kadar tatil yok bayram hariç :))) yani durmak yok yola devam topiği canlı tutalım.bu haftanın listesini açıyorum.herkes eklesin lütfen... Bu arada beni sormayın yurtdışındayken ne kilo vermek aldım bile (

Nick Kilo-boy Hedef Bu hafta verilen kilo

Yağmur77 57-167 52 0

Son düzenleme:
Yağmur77 57-167 52 0
Bilgehanhacer 58-165 54 0

z_e_l_i_s 53 155 52 0

4 hafta önce 56 kilo ile başlamıştım. Geçen hafta hariç önceki üç hafta 1'er kilo verdim.

Geçen hafta ise kilo almadığıma şükrediyorum :)))

İlk hedefime göre son 1 kilom kaldı ancak sanırım çıtayı yükselteceğim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…